89387
PlayStation3
-
#4097 :DD jaj,már előre látom -
#4096 lol -
#4094 Csocso ideges és fetreng a földön... :DD
-
#4093 jo van vazzeg:DDD erre telt most kulomben is majdnem szettortem a billt az elobb:DD -
#4092 irjámá normálisan vazzeg... :DD -
#4091 GT30at =GT3-at:DD -
#4089 GLQuake ha ez mond valamit:D
Csocso mindenki tudja hogy egy konzol megjeleskor veri a PC ez teny errol nem lehet vitani csak ha valkinek fingja nincs rola.
PL X-Box nezzuk mar meg mi van benne???? egy alap indulo kategorias PC de meg az sem megis az en 2.95Ghz PIV-em 9700Pro-val tud olyan grafot mint az..
Tehat a PS3 es az X-box2 is agyon fogja verni a PC-t mint a kakit, eltelik masfel ev es utol eri a PC ennyi.
De nehogy azt higgye valaki hogy a GT3 keszitoi leulnenek es megirnak egy PC a GT30at szarabbul nezne ki:))))))
PC masik gondja hogy ugye ugy kell megirni a gamezt hogy egy ratyesz gepen is fusson es van el kell fogadni.
-
#4087 x-boxra meg nem lesz battle field -
#4086 Késik a Splinter Cell
[ FPS-Central ]
14:23 - Daks Szólj hozzá! [Eddig 0 db]
Az Ubi Soft ma reggel bejelentette, hogy az e-hó végére tervezett Splinter Cell PC-s verziójának megjelenését tovább tolták február közepére. A francia illeteltségû kiadó cég azzal indokolta a késedelmet, hogy egy teljesen új másolás elleni védelem fejlesztésén dolgoznak, ezért került elhalasztásra a játék kiadása
mittom én q-kek kimaradtak nálam... duke nukem az volt:) -
#4085 a q1 nem használt 3dt..vagy igen? :\ -
#4084 ja.. :D -
#4083 versio azért csinálta mert ps buzi:)
és azt gondolja hogy mire kijön a ps3 addig a pc-k még mindíg csak gef 5 nél lesznek..és ha azt nézzük hogy mekkora külömbség van gef 2 és gef fx között akkor csak ámulunk..mint psx és ps2 között.. akokra a kül.. és mire kijön a ps3 addigra gef 10 nél fogunk tartani...de mondjuk ugyis az lesz hogy életen első felében szebb lesz a pc-s gamezoknál..
mondjuk azt sajnálom hogy eddig senki nem is nagyon akarta bizonygatni hogy a pc szebb mint a ps2, gc vagy xbox..viszont most hogy jönnek az uj pc-s gamezok mostmár egyes emberek visszanyulnak a konzol élete első feléra és azt írják már akkor is szar volt..már akkor is csak annyit tudtak mint egy vudu2.. ez azért röhelyes..és ez a vudu is vicc.. mégha aszondja hogy gef 2 akkor aszonom vak..de egy vudu 1 re csak fogyatékost tudok irni... persze majd q1 grafika.. -
#4081 jo lehet hogy lassan szebb gamezok jönnek ki pc re mint konzolra...mondjuk a textura nem életfontossűgú..amugy amit te linkeltél az pc-2 grafika..az hogy neked ez tetszik ez van...de a konzoloknak általában szebbek a texturái..pl gt3...sokkal élethűbben néznek ki az autok mint akármelyik autos gamezban.. tudom ps2 re meg nincs lfs szintű gamez...
és ott van az rs2..nem értelek hogy miért mondod hogy szarok a texturái....az egész világ alig hitte el hogy ez a játék és nem a film..mert olyan szép a gamez( már amiko rmegjelent, de azóta sincs szebb ahogy a gt3 nál sincs) -
magyar ember 2 #4078 Hat ja. -
magyar ember 2 #4077 Nem is az az igazan agressziv benne hogy hulyeseg a topic cime, meg egyes velemenyek is, hanem az hogy miert kell ezert egymast becsmerelni? Ezert hoztam fel a polforumos peldat, meg lehet nezni, ott is folyamatosan megy a hajmereszto baromsag, de ezert nem anyazzuk le 1mast, hanem ha nem ertunk 1et, legfeljebb leirjuk hogy AMIT LEIRT az hulyeseg, de nem sertjuk meg a masikat emberi mivoltaban. Mint ott lathato, ez mukodik. 1szeruen csak nem kell beszolni a masiknak. De kozelebbit is tudok mondani, itt van pl mohus, aki szinten konzolos, ennek ellenere nem emlexem hogy leanyaztuk volna 1mast, pedig a velemenyunk nem igazan 1ezik. Ennyuit kene csak a tobbieknek is megtenni. -
magyar ember 2 #4075 :)
Mingya jon version es megmagyarazza a bizonyitvanyt. :) -
magyar ember 2 #4073 Azert azt se feledd, hogy ezt nem 640*480-ban fogja nyomni, tehat nyilvan komolyabb teljesitmeny kell a futtatasahoz, mintha csak egy tv kepet kene produkalnia!
Ettol fuggetlenul persze lehet konzolon is jot jaccani, lehet szep a jatek akkor is, ha nem ilyen minosegu, egyedul amit nem kene megtenni, az az hogy a tenyekkel ellentmondva azt allitani egy PS akarhany veri a PCt (a 2 nyilvan nem, a 3-nak meg majd az akkori PCkkel kell felvennie a versenyt). Azt kene mar megerteni, hogy nem a szubjektiv jatekelmenyt kell a technikai adatokkal osszehasonlitani! -
magyar ember 2 #4072 Majd bepotolom helyetted is. :) -
magyar ember 2 #4071 Nem en, a fejlesztok lehetnek ra buszkek, ok csinaltak. Meghozza eleg szepen. A kep a minosegi TEXTURAkra volt pelda, es elegge jol megmutatta hogy mennyivel komolyabban tudja ezt 1 PC csinalni mint 1 konzol. Mar csak a memoria miatt is, mivel egy jobb GF4-ben (128 megas) annyi van mint 4 PS2-ben. Ezt a tenyt nemertem miert nem lehet elismerni. Muszaj mindenaron "csakazertis" ellentmondani? En is elismerem hogy a PS2-es kepeiden a figurak tobb poligonbol allnak mint egy PC-s jatekban (az most egy mas kerdes hogy PC-n kell a poligon masra is), nem ragaszkodom a hulyesegekhez csak azert mert nem engem tamasztanak ala. Ami teny, az teny, azt nyugodtan el lehet ismerni, kulonben tenyleg nem halad elore a topic, ezert kell 25szor berakni ugyanazt a kepet, hatha valaki esetleg megis rapillant, es megvilagosodik. -
#4069 Linuxot is futtat már :)) -
#4068 nah -
#4066 hát sajnos baromira nem ugy néz ki ahogy igérték.. szép volt az uj video rola de közelsem döbbentem le.. amugy királyul néz ki... ez már lenyomja a mai konzolokat...de nem mérfőldekkel -
#4064 A PS2 is. -
#4063 oooooo ezek a szar elmosodott texturak PC-n nem ertem ki fog ezzel jatszani:)))
-
#4062 hülyeség -
#4060 neharagduj semmit nem tettél..egyedűl azt a kockás szart teetél be amire nem lennék bűszke.. egy doom3 ra vagy u2 re igen.. de egy ilyen szarra?...
amugy sajnos gc re nincsenek jo képek a neten.. nemtudom miért csinálnak..kérdezz akárkit ez tényleg így van.. élőben ezerszer szebbek!metrpoid, rs2... ennyi elég is... -
magyar ember 2 #4059 Nem az a baj hogy mivel jatszol, hanem hogy hulyesegeket irsz, ami meg nem is igazan erdekelne, de ha elfogynak az erveid, rogton attersz az anyazasra. Anelkul nem m1? -
magyar ember 2 #4057 Itt a lehetoseg, lehet mutatni jobbat PS2-re, GC-re, akarmire. Tamaszd ala az erveidet - ha tudod! Mi is ezt tettuk. -
#4056 Martin :DD 6-os kulomben:)))))) -
#4055 pl..
n64 pc-n?:) nyomatnám de lassu és a hang kibaszottul akadozik..majd ha veszek gef4 et meguj procit..talán akkor de akkor is venni kel legy n64 féleségű kontrollert... amugy Conker Rulez:)) ez az amit be kéne szerezni eredetibe mert megarulez -
#4052 te miért nem fogod fel hogykb annyira pc-s vagyok mint te!! emellett ugyan annyira konzolos!!! minden nap játszom pc-n!!!!! (szinte)
Gc-n néha néha..sajna.. de most ps2-m lesz szal azon is fogok hetente többször gammázni... engem a felbontás tv-n nem zavar.. sőőt akkor sem zavart mikor n64-et nyomattam 116 os t-vn!!!
nah most meg bejött:)) -
#4051 áhh tuti nem xboxozom.. ps2 jo lesz pc mellé.. divx re itten van pc... -
#4050 leírtam neked az üzit.. rányomtam a szmájlikra és azota csak fehér az egész ablak -
#4048 én használom nem csak nézem... és képzeld.. akkor sincs szebb textura pc-n -
#4047 :)) -
magyar ember 2 #4046 Az olyan havi atlag 50 ropis kiadas, igy nem igazan jon ki hogy olcsobb lenne a PCnel. -
#4045 "de most ps2-m lesz... havi 2-3 gamezzal"
Na végre! -
magyar ember 2 #4044 Hat nem epp ezt bizonyitottad eddig. Nem attol leszel PCs hogy lattal mar olyat, hanem hogy hasznalod is. Akkor viszont sok mindent eszrevennel amit most nem. -
magyar ember 2 #4043 ?? -
#4042 Nekünk pc seknek: ebben én is beletartozom mert épp annyira vagyok pc-s mint te!!!!!
többet játszom pc vel mint konzollal..ez pl betudható a Gc nek azaz a 2-3havonta egy király gameznak az is 18 ezerért...
de most ps2-m lesz... havi 2-3 gamezzal...