89387
PlayStation3
-
#3661 szega freak...letöltöttem a demot de nem indult el..LFS
"data" könyvtárba bemásoltam mindent és úgy sem..XP alatt mindezt...
?
-
#3660 "De a te hozzászólásaidból a PC-nek már rég le kellett volna pipálnia egy GT3-at...és mégnincs ilyen GT verő autós gamma PC-n...es miert??" - mohus
"Pedig abbol kaptatok epp ma 1 rakas kepet." - magyarember
Granturismo3 verőből?
én nem láttam olyat...csak fényt az alagút végén a PC autóka tekintetében:GTMod...az f1 2002 PC-n nem okozott ájuldozást..betontükröződés, hőeffekt stb
"Nem egy csucs PC-s minoseg, de a GT3-al ez is felveszi a versenyt." - magyarember
na ez már korrektebb...fentebb írtad ,hogy GT3 verő képeket kaptunk...most már csak felveszi a versenyt...ez igaz
de továbbra is várom a GT3 verőt...a csúcsminőségű PC-den...erőből simán menne...szerinted..csak még nem született meg:)
-
#3659 na, 10%-os.. :DDDD -
#3658 de ez ugyanaz a kep mint az allitolagos 10%-alekos... :)
ez nem kerdes.. :D -
#3657 FREAK 2003. jan. 01. 03:15 | Válasz erre | #1
Megfogadom, hogy se politikai, se PC-KONZOL vitába nem fogok beleszólni. Ha mégis, akkor most túl sokat szíttam :))
De amúgy komoly.
-
#3656 Te Freak, ha jól emléxem tettél valamiféle újévi fogadalmat, vagy csak az én szemem káprázott ?!! (tudod, a tátongó picsát csinálunk a szájunkból effekt a te kedvenced :-))) -
#3655 EZ KELL !!! -
#3654 hát igen, a 10%-ot követi a 20, de ezek a shotok már a 25%-osból vannak
egyéb kérdés? -
#3653 a multkor meg kevesebb volt.. :DDD -
#3652 kocka papirlap háttér a GT3 ban? mégis jobban néz ki akármelyik pc-s vagy más autos játéknál..
és valoszinú hogy 200 körűl te azt fogod lesni hogy milyen texturái vannak a házaknak!!!!ugye????
a házakkal semmi baj főleg nem veszed észre öket száguldozáskor...
CSOCSO -
#3651 nézd má meg élőben a conceptet...megérné...:) -
#3650 íííííííííííí bazze!!!!!! Most aztán feldobtad a hangulatomat.....Alien Breed ps2-re!!! Kedvenc gammám volt(amiga),kedvenc csapatomtól(team17)
Heuréka...:)
-
#3649 CSOCSO voltam... -
#3648 :)))))hehehehehehe -
#3647 nem tudom jol latok e de mivan mindenkit megrazott a konzol vagy mi sikerult majdnem egy orara leszoritani a topicot:DD -
#3646 és ez csak 25%-os!!!!!!!!!! :) -
#3645 Ez is van ilyen szép...
-
#3644 csocso baze neked van egy "supra" text figyelő scripted? :DDDDDDDDDDD -
#3643 a rallycross auto nalunk leveri es csak 450 pacci 2.5 100-ra:) -
#3642 a video megvan sőőőt az auto mánia topicba is betettem...sok másik videoval... -
#3641 nem százon verte meg, kicsit hosszabb távon, de én is dobtam két hátast :D -
#3639 hmmmm
a minap láttam egy videót, amin egy supra otthagyott egy hayabusa-t (persze nem alap supra) :))
-
#3637 mi az isten, új Suzuki vegytisztító gép? -
#3636 nezzuk kozelebrol egy kicsit:)))))))))
-
#3635 es ez asz???????????? -
magyar ember 2 #3632 Hat igen, ez mar mingya' mas, erre mar nem igazan lehet verni. :))) -
#3631 :DDD -
#3630 Azért 3x benyomta...biztos még nem látott fórumot... :D -
#3629 vinyo te beteg vagy en a PC-s Dark side oldalon vagyok:D -
#3625 hoho :D -
#3624 "The real driving simulator"
Ez mindig megmosolyogtat :)
És akkor a Nascar meg a GPL micsoda?? :DDDDDDD -
#3623 na vegre egy igazi shot nem promo kep:)
-
#3622 nem tudom en nezegetni szoktam oket, hogy te mire hasznalod az mar a te dolgod:) -
#3621 nyiihhhaaaa second edition:))
-
#3620 vedd elő a műszert és pofozgasd :D -
#3619 És akkor most mit csináljak ezekkel a képekkel? :) -
#3618 és már lezárták? -
#3617 két hét múlva is kérnék egy jelentést :))
először én is azt hittem, hogy le fog kötni, de a fizikai hiányosságok agyoncsapták az élményt
mondjuk sajnos nem kormánnyal nyomtam :( -
#3616 sajna nem:( -
#3615 Nem kell mit szégyelned, üdv a csapatban! :))