A Gyűrűk Ura - A Két Torony

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Nekem is az a version van meg, de nálam a hang nem jó, sistereg, és nem hinném, hogy itt lenne a baj a gépembe, mert a többi svcd simán lejátsza jó hanggal, szóval akkor biztos hazudsz, úgysem szoktál igazat mondani... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

JHetfield
Nekem van 4cds fasza kep,hang TDI release:]

Csacsi
Most meg az a bajom, hogy ugyebár adott a 4cd-s svcd ami tükörsima képpel rendelkezik, de szar a hang.
Meg adott az ac3-as hanggal kijött 3cd-s divx, aminek meg szar a képe. A kettõt kéne valahogy összehoznom, és akkor jó napom lenne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

The Garrett
Nekem semmi bajom nem volt az effektekkel. Talán egy résznál amikor Pipinék a nagy enten lovagolnak.. Amugy maguk az entek Gyönyörûen ki lettek dolgozva, és a többi szörnnyel is meg voltam elégedve 😊

Volt dolguk rendesen az animátoroknak. Fõleg Gollam el 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jah igen mondtuk is haverokkal hogy EZT AZÉRT NEM KÉNE...
Tudom hogy az a divat de azért nem kellene "gördeszkán" lépcsõn csúszva hentelni az ellent!

ma kijött az ac3mas divx is

Sir Quno Jedi
Sajnállak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Á, azért arra nem tellik, most szokolon nyomom az ipart !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

honnan?

Nikásze peeri menó

az xvidhez szedjétek le a sync fixet is

JHetfield
szo ismetles rulez:]

JHetfield
hat azert te szeretned te azt a 4cds svcd-t megkaparintani...:]

Sephi
Ez ket CD-es es tukor minoseg nem mint az a szar 4 cd-es SVCD !

Oaai anyuu!! Alig varom lassam ma!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csacsi
*********SPOILER********

Viszont legolasnak az "deszkás" mutatványa nagyon nem jött be.

********SPOILER VÉGE*************

Csacsi
Hát Én is csalódtam egy picit a filmben, talán azért, mert többet vártam...nem tudom.
Az ok : adott volt egy majdhogynem tökéletes elsõ rész, amivel minden rendben volt, harc, történet, feszültség, és ami a legfontosabb újdonság, tehát elindított valamit.
Nah most a második rész, nem indít el semmit, és nem fejez be semmit. Tudom, hogy ennek így kell lennie, hiszen ennek elméletileg csak kedvcsináló a 3. részhez, de ahhoz egy kicsit gyenge.

Szóval nekem hiányzott az a feeling, amit az eslõ résznél éreztem.Ettõl függetlenül jó film, bár tényleg túlságosan ugrál a heyszinek között, és mire kezdeném élvezni az egyyik részt, jön egy lehangolóbb másik. Szóval egy kicsit csalódottan jöttem ki a moziból, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézem emg többször, lehet, hogy csak fáradt vagyok, vagy nem tudom....

Mind1. Türelmetlenül várom a 3. részt.

Sephi
Nah kijott a vegleges tukor minoseg!!!

Two Towers.DVDRipp(XVID)

Ye ye ye !!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Hát fiúk, meg kell hogy mondjam hogy én egy kicsit csalódtam!
Tényleg jó volt, de túl sok volt az akció, a sztori alig haladt. Na mindegy azért megnézem holnap is, a jegyek már megvannak.
Amugy Gandalf és a balrog harcával kezdõdik. Mondhuk inkább úgy hogy a zuhanással.
Ui.:Nem tudom ti hogy gondoljátok, de szerintem elég röhejes volt hogy Aragorn páncélinges szûznek nevezte Éowyn-t.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
Nah hazaértem és elmondhatom hogy egy igazi élménnyel lettem gazdagabb!!!!!! Mesésre sikerült a film! NEgatívumot nem is nagyon tudok elmondani talán csak 1-2 zavaró dolog volt benne...
Az egyik a nagy csatajelenet...nem mondom el mi volt benne, csak az idegesített hogy a csata alatt ugrált a kamera 3 teljesen különbözõ helyszín között, így egyikbõl se lehet eleget látni :// nade majd a bõvített verzió!

Amugy mint már mondtam a film hibátlan lett. Mindenkinek tudom ajánlani!!!

Martin576
Egyébiránt most rántottam le a 4CD-s SVCD-t, ez TÉNYLEG csúcs minõség!

Martin576
Vagyont? 2 Videoton hangszóró és egy 1983-as Akai rádióerõsítõ (kizárólag tuel bemenetek) egy vagyon?? 😄

Sir Quno Jedi
Az mind1. Otthon NEM tudsz mozit emulálni. Én is egy vagyont költöttem már a hazai cucczra, mégis veszem a fáradtságot és ebattyogok a moziba, mikor itt az ideje, majd csak utána mehet a bulee odahaza !

JHetfield
kiderult 4cds cuccot szedem:] csak meg nincs fent a 4. cd

JHetfield
Nem kameras:]

Coine, The A&O
Nem barbár csak türelmetlen, de vhol igazad van.

Coine, The A&O
Sztem várd meg a filmet és utánna nézegetheted még otthon.

Én letöltöttem, de még nem néztem meg.
Nem akarok kis részleteket se látni a filmbõl, majd holnap az egészet egyben.

Sir Quno Jedi
Barbár aki ócska kamerás rip-en nézi !!! Movie only !

Sir Quno Jedi
Ma negyed 10...

Coine, The A&O
A "mesével kezdõdik", azaz hogy Frodó és Samu a hegyekben mászkálnak.
Én is westendben nézem holnap 4-tõl, 4-es terem 😊

Gladiator
mázlista. nekem még 46 óra. de ez a 46 óráként csökken. ez vígasztal... unknow! hol nézed? ha a westendbe, akkor lehet találkozunk. én is szombaton nézem 16-tól. hogy kezdõdik a film? gandalf harcával, vagy mesével?

The Garrett
NA megyek moziba megtekintem Remélem nemfogok csalódni!

Unknow
Nem tudom te merre leledztél éppen tegnap de most már mindegy😊Kár,hogy nem találkoztunk... pedig tuti gec,hogy félórán keresztül meséltem volna azt,hogy miért volt életem egyik legjobb filmje!Le a kalappal a rendezõ elõtt!Ilyen filmet...pffff....szvsz annak is kötelezõ aki nem olvasta a könyvet!!!NAGYON ISTEN!!!Még megyek szombaton is megnézem meg még jövõ héten kétszer😊)))NAGYON NAGY FILM!!!
Nwóem biztos! Bombariadó rulezzz!! 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Gladiator
48óra mulva már a balrog és gandalf csatáját nézem!

Gladiator
ehhe, hol kell megnézni?

Gladiator
khmmm... hogy kell letölteni azt a gandalf harca a balroggal-os moviet? amúgy ki látta? nekem még 2-t kell aludnom:-(((

Coine, The A&O

😄

Meg lehet nyerni Glamdringot, Andurilt meg a gyûrûlidércek 1ik kardját, nomeg Fullánkot.

A DVD-r verzio, azt DVDíróval kell kiírni 😊
A 4cd-s abból lett rippelve.

Nikásze peeri menó

Csacsi
Ma kijött egy másik verzió. Isonewson kint van. DVd-r verzió. Nem tudja valaki milyen minõségû, mert ami nekem van meg, az sem rossz. Nekem az van meg ami tegnap jött ki a 4cd-svcd dvdscreener.

Azért érdekelne a mai, mert ha jöbb, akkor azt is leszedem.

gothic1
Annyira jó minõség azért van, hogy a kamerás jelzõ szinte sértés!
Képminõség közelíti egy dvd-RIP szinvonalát, a hang lehet, hogy csak mono...
Nem tudtam még tesztelgetni, mert ma megyek megnézni a moziba!

Coine, The A&O
Nekem csak pénteken délután 😊

Amúgy sztetek lesz film a Babóból ? (angolul The Hobbit, ebben Bilbó kalandjai szerepelnek)
Ugyanis Peter Jackson & csapatának megvan a licence, megvették a trilógiával együtt.
Ki tudja, remélem nem lesz az ami a Star Wars-al, tehát várnunk kell 10-20 évet, amíg az elõzményeket is megfilmesítik

Bandew
Holnap lesz a nagy nap!!! Már alig várom!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Guest
Ollózás másik fórumról:

"de az nem DVDrip, ismerem és láttam
hidd el hogy nem az.

two_towers_dvdsceener_divx_origlang.nfo
és CD1 733491782 bytes
ill CD2 732876372 bytes

Ebben az az átverés, hogy van egy DVD-R re megicsnál kamerás verzió, ami ugyan egész jó de kamerás - szóval ezt valaki kiírta DVD-re és itthon kishazánkban valami barbár azt hiszi rá hogy DVDscreener - olott az kicsit jobb lesz majd😉 És _tévedésbõl_ rakta fel így."

Two Towersbõl DVD-Rip nincs. DVD-Screener van (01/08/2003 SVCD 2002 Lord of the Rings: The Two Towers *DVD SCREENER* TDi <4 CDs>), meg kamerás verziók.
Frank99
letöltöttem valahonnan a dvdrip 733 és 732 MB-ot.
Zöld az egész, és csupa homályos pixel.
Mi kell ennek a megtekintéséhez, vagy egyszerûen csak ILYEN?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Coine, The A&O
Kösz !

--- SPOILER ----

ftp://ftp.supergamez.hu//upload/EE_Vrob/tdi-lotr2-sample.mpg

lessétek meg, NAGYON JÓ MINÕSÉGÜ

gandalf van benne ahogy lenyomta a balrogot

Coine, The A&O
E-mailedet szoktad nézegetni amit itt SG-n megadtál ? Hát most, majd nézd meg plz 😊

Coine, The A&O
Tudom, de én kibírom azt a pár mp-et amíg kicserélem és újra elindítom.

Laalee
azt tudod hogy maga a film is 2 lemezre szetszabdalva kerult fel... haat tudod ugy kell a francnak

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

JHetfield
Csak a 3CDs...

Csacsi
Sziasztok, megvan már valakinek ez a verzió?
01/08/ 2003

SVCD
2002

Lord of the Rings: The Two Towers *DVD SCREENER*
TDi
<4 CDs>
Ha megvan valakinek, akkor írja már le, hogy milyen minõségû, most láttam isonewson.
Elõre is thx.