A Gyűrűk Ura - A Két Torony
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Meg adott az ac3-as hanggal kijött 3cd-s divx, aminek meg szar a képe. A kettõt kéne valahogy összehoznom, és akkor jó napom lenne.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Volt dolguk rendesen az animátoroknak. Fõleg Gollam el 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tudom hogy az a divat de azért nem kellene "gördeszkán" lépcsõn csúszva hentelni az ellent!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nikásze peeri menó
Oaai anyuu!! Alig varom lassam ma!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont legolasnak az "deszkás" mutatványa nagyon nem jött be.
********SPOILER VÉGE*************
Az ok : adott volt egy majdhogynem tökéletes elsõ rész, amivel minden rendben volt, harc, történet, feszültség, és ami a legfontosabb újdonság, tehát elindított valamit.
Nah most a második rész, nem indít el semmit, és nem fejez be semmit. Tudom, hogy ennek így kell lennie, hiszen ennek elméletileg csak kedvcsináló a 3. részhez, de ahhoz egy kicsit gyenge.
Szóval nekem hiányzott az a feeling, amit az eslõ résznél éreztem.Ettõl függetlenül jó film, bár tényleg túlságosan ugrál a heyszinek között, és mire kezdeném élvezni az egyyik részt, jön egy lehangolóbb másik. Szóval egy kicsit csalódottan jöttem ki a moziból, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézem emg többször, lehet, hogy csak fáradt vagyok, vagy nem tudom....
Mind1. Türelmetlenül várom a 3. részt.
Two Towers.DVDRipp(XVID)
Ye ye ye !!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tényleg jó volt, de túl sok volt az akció, a sztori alig haladt. Na mindegy azért megnézem holnap is, a jegyek már megvannak.
Amugy Gandalf és a balrog harcával kezdõdik. Mondhuk inkább úgy hogy a zuhanással.
Ui.:Nem tudom ti hogy gondoljátok, de szerintem elég röhejes volt hogy Aragorn páncélinges szûznek nevezte Éowyn-t.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az egyik a nagy csatajelenet...nem mondom el mi volt benne, csak az idegesített hogy a csata alatt ugrált a kamera 3 teljesen különbözõ helyszín között, így egyikbõl se lehet eleget látni :// nade majd a bõvített verzió!
Amugy mint már mondtam a film hibátlan lett. Mindenkinek tudom ajánlani!!!
Én letöltöttem, de még nem néztem meg.
Nem akarok kis részleteket se látni a filmbõl, majd holnap az egészet egyben.
Én is westendben nézem holnap 4-tõl, 4-es terem 😊
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A 4cd-s abból lett rippelve.
Nikásze peeri menó
Azért érdekelne a mai, mert ha jöbb, akkor azt is leszedem.
Képminõség közelíti egy dvd-RIP szinvonalát, a hang lehet, hogy csak mono...
Nem tudtam még tesztelgetni, mert ma megyek megnézni a moziba!
Amúgy sztetek lesz film a Babóból ? (angolul The Hobbit, ebben Bilbó kalandjai szerepelnek)
Ugyanis Peter Jackson & csapatának megvan a licence, megvették a trilógiával együtt.
Ki tudja, remélem nem lesz az ami a Star Wars-al, tehát várnunk kell 10-20 évet, amíg az elõzményeket is megfilmesítik

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"de az nem DVDrip, ismerem és láttam
hidd el hogy nem az.
two_towers_dvdsceener_divx_origlang.nfo
és CD1 733491782 bytes
ill CD2 732876372 bytes
Ebben az az átverés, hogy van egy DVD-R re megicsnál kamerás verzió, ami ugyan egész jó de kamerás - szóval ezt valaki kiírta DVD-re és itthon kishazánkban valami barbár azt hiszi rá hogy DVDscreener - olott az kicsit jobb lesz majd😉 És _tévedésbõl_ rakta fel így."
Two Towersbõl DVD-Rip nincs. DVD-Screener van (01/08/2003 SVCD 2002 Lord of the Rings: The Two Towers *DVD SCREENER* TDi <4 CDs>4 CDs>), meg kamerás verziók.
Zöld az egész, és csupa homályos pixel.
Mi kell ennek a megtekintéséhez, vagy egyszerûen csak ILYEN?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ftp://ftp.supergamez.hu//upload/EE_Vrob/tdi-lotr2-sample.mpg
lessétek meg, NAGYON JÓ MINÕSÉGÜ
gandalf van benne ahogy lenyomta a balrogot
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
01/08/ 2003
SVCD
2002
Lord of the Rings: The Two Towers *DVD SCREENER*
TDi
<4 CDs>4 CDs>
Ha megvan valakinek, akkor írja már le, hogy milyen minõségû, most láttam isonewson.
Elõre is thx.