A Gyűrűk Ura - A Két Torony

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
"színes magyarul beszélõ új-zélandi-amerikai fantasztikus kalandfilm, 179 perc, 2002"

Ennyit a 100percrõl😊
Unknow
Akkor lehet együtt nézzük😊))))))) 00:01-es elõadásra mész? Utána állítólag "így készült" filmet is vetítenek. Te errõl mit tudsz?
Hunnenkoenig
Te miröl beszelsz?
A Ket torony több mint 3 oras.

Télleg "csak" 100 perc a film?

Nikásze peeri menó

magus
hi! hu az nagyon kene. nincs irc-ed, icq-d, vagy vmid? honnan szerezted meg?

Frankie
Szia magus!

Az új cd-n van rajta. nekem már megvan..😊

Coine, The A&O
Péntek délután, most megyek megvenni a jegyet.

Martin576
Van már kamu DVD verzió is, sokkal jobb minõség, mint az elsõ VCD. (Szigorúan csak olyan HÜLYÉKNEK, mint én! 😉

Mikor nézitek? Én szerdán (09) éjfélkor, Duna Plaza.

magus
melyik szam az ami a trailerben van? nekem megvan az album, de nem talalom rajta azt a szamot. amikor arol van szo hogy ossze kell fogni.

Unknow
Egyébként nem tudom ki ,hogy van vele de úgy látom van itt pár Gyûrûk Ura rajongó, szal ellehetne menni megnézni együtt a filmet😊 addig se a fórumon vitatkoznánk róla😊 itt fõképp Laza és Kou rátok gondoltam😊
Unknow
JÓL TESZED!!!😊Igazad van!Én se nézném meg szar minõségben semmi pénzért...mondjuk az egy dolog,hogy szombaton már nekem meg lesz videón, én még is megvárom a mozit...MAJD utána nézem meg😊 Ja meg elõtte gyorsan elolvasom a könyvet is megint😊
Unknow
Nem tudom mi van pontosan a filmben mivel még nem láttam de a könyvben ugye a Banyapók az alagútban üldözi azokat a majmokat... na és ugye az orkok beszélnek arról,hogy ki az a hatalmas tündeharcos aki megsebesítette stb... elég illúzió romboló lenne ha ez nem lenne benne a filmben... Nálam ez hazavágná az egész filmet.
Unknow
Te szemét állat😊)) inkább gyere velem😊))))))))))
Hunnenkoenig
Epp most lattam, hogy a filmek postprodukciojaban a kepek optimalasara (digital grading) egy magyar szoftwaret hasznaltak!

www.colorfront.com

A kiegeszitö CD-n nagyon durva a progi müködese. Erdemes megnezni. Van egy tehetsegtelen fövilagositod es egy meg tehetsegtelenebb kamerásod? Semmi baj! Hasznald ezt a szoftvert!

Hunnenkoenig
A pokra van utalas a film vegen!
Biztos avval fog kezdödni a harmadik resz!

Csak egy kis dramaturgiai valtoztatas, ami szerintem jot tesz a törtenetnek. Peter Jackson eddig is bebizonyitotta, hogy erti, hogyan kell filmre atvinni a törtenetet!

Hogy egyesek miert nem fogjak fel, hogy sokmindent nem lehet ugy megcsinalni, ahogy az a könyvben van. Ha nem csak bamulnanak, hanem latnanak is, akkor eszrevennek, mennyire cselesen ki van dolgozva, hogy minden benne legyen es megis megmaradjon a feszültseg.

Ha nem vettetek volna eszre, ott ahol lehetett, a könyv szo szerint van idezve.

Gladiator
ja, de már megyek aludni, anyám izél

Bandew
Azért jól eldumálgatunk itt a két filmrõl.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
a 3. részben benne lesz. mert akkor az alatt a 15 perc alatt a nézpõk enm jönnek rá, hogy nem is halt meg, de egy év alatt rájönnének

Bandew
Jó de akkor is lennie kellett volna a Banyapóknak, hisz pont õ mérgezi meg Frodót, és hogy ekkor hiszik a nézõk hogy meghalt. Nem hiszem hogy egyszercsak HOPP Frodó megmérgezõdik valahol.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
nincs benne, mert a végén az van a könyvnek, hogy Frodó meghal, és el akarták titkolni a nézõk elõl, hogy csak elájult, de ez nehéz lett volna, hiszen, gandalf halálát sem lehetett titokban tartani, ez így sokkal izgalmasabb lesz, hogy majd a 3. részben 15 percig asziszi a nézõ, hogy frodó hulla. szerintem okos lépés.

Bandew
Csak nem azt akarod mondani, hogy nincs benne a Banyapók?

Coine, The A&O
Minek kell a hibákat keresni, nem élvezni akarjuk a filmet ?

Hunnenkoenig
ha erdekel valakit: a www.movie-mistakes.com -on mar 87 hiba van leirva a filben. Angolul tudok elönyben.

nemetül: www.die-seher.de

Coine, The A&O
Én elõbb megvárom a filmet aztán olvasom el.
Az elsõ részt már elolvastam, meg a Hobbitot is (Bilbó kalandjai).

magus
van vki aki nem olvasta?😊

Gladiator
én speckó olvastam

Bandew
Szerintem akik számítógépen nézik meg a filmet azok hülyék. Csak a mozi élményét rontják el vele. Aztán még õk dicsekednek hogy jóval a premier elõtt látták.

Ne aszociálj,köze nincs a dologhoz!!

Hunnenkoenig
Elöbb nezd meg a filmet, aztan mond, hogy Gollam csak gonosz!

Nagyon is jol megcsinaltak a belsö viaskodasat!!

Gollam for president!!!!
Ö a legjobb a filmben! Kiraly!!!!

Laza
nem ertem, hogyan kepesek igy elvezni a filmet...

nekem a full oszkep kell, mikor megnezem... hang-kep, minden...
mielott elmegyek moziba megnezem itthon a bovtett elso reszt 20-adszorra full hangeron... 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Unknow
ja!!! mindenki ratyi minõségbe nézi?😊)) Bibííí tegnap elõtt vettem meg a jegyeket rá😊) És tudjátok meg,hogy az elsõ elõadáson (term. nem a premier elõttin) ott fogok ülni😛 Egyébként mindenkinek ,hogy elõtte olvassa el még1× a könyvet. Sokkal hangulatosabb lesz a dolog tõle😊
Laza
kepes vagy igy megnezni?! csalodtam.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bandew
Totál be vagyok zsongva!!!
Már aludni se tudok. Amugy Gollam tényleg jó, csak az a baj vele hogy túlságosan látszik rajta hogy gonosz. No nem mintha baj lenne, de egy szánalmas Gollam, akit mindenki megsajnál(mint a könyvben)azért nem lett volna rossz. Amugy érdekes, az új bemutató alatt (a második felében) a Rekviem egy álomért címû film átdolgozott zenéje hallható, ami már azért is érdekes mert ez azért egy elég kemény drogos film, és mégis jól illik a gyûrûk urához. És még egy fura: A tolkien.hun olvastam hogy a Gandalfot alakító színész homoszexuális.
-Oooh kedves Frodó, ölelj át.

Martin576
Ja, ez sem jó minõség, de nézhetõ...

Martin576
Egy van belõle eddig, a másik dupe szvsz...

12/19/2002 TELESYNC Lord Of The Rings: The Two Towers *PROPER* FTF ❤️ CDs>

Sephi
Jo lenne tudni melyik az a rendes verza ami jo minoseg szal a pontos nevet a realesnek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Martin576
Elijah Wood nagyon nagyot alakít Frodó bõrében!

Hmmm..Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.Proper.TS-FTF
ezt a verziót nézted?!
vagy van ennél jobb már?

So cry me a fuckin river, bitch!

Unknow
Hol nézted meg Martin?😊)) MUSZÁJ ELMONDANOD!!!!!! KÉRLEK!! HOL NÉZTED?😊)HOL LÁTTAD?😊 Egyébként Boldog Karácsonyt😊
Hunnenkoenig
Enya szerintem sosem enekelt latinul, tündeül meg vegkepp nem! Inkabb Irül, vagy valami kelta nyelven.

En mar lattam a filmet es nagyon jo! Gollum az nagyon penge az egesz film alatt. Mar csak öerte is erdemes megnezni :-)

Egyebkent ez a topic hogy jön ide a jatekos forumba?

Az altalanos-ban van egy gyürük ura topic.

Csacsi
Nekem is itt van a gépemen a film, de megnéztem am inõségét, és inkább megvárom a mozis verziót, mert nem akarom elrontani az élményt...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Martin576
Tegnap este megnéztem a filmet...

Nem nagyok akarok próbálkozni azzal, hogy leírjam az élményeimet, mert úgysem menne...

A negyvenedik perc után elkezdtem hangosan visítani a gyönyörtöl és a "vége" feliratig "akurvaanyááád, akurvaanyááád" kiáltásokat eregettem az éjszakába...

Az elsõ rész ehhez képest mesefilm, babazsúr, vicc...

Minden látványtervezõ elmehet a búsba...

A legjobb film ever...!

ja ez nem ide jön bocs

War. War never changes.

mindenki jedivel lesz amúgy?

War. War never changes.

Gladiator
hát ebbõl a topicból már szar sem lesz, legfeljebb, miután megjelent a film

Gladiator
na, még 1x

én is, mert már megint a végén van

War. War never changes.

Gladiator
gyorsan írok ide vmit még mielõtt eltûnik az 50es listáról

Gladiator
angolul nyomja

Gladiator
...LEHET, hogy csak rosszul hallottam...