A Gyűrűk Ura - A Két Torony
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Továbbá ez az egész emberfüggõ, kinek mi tetszik, tiszteletben lehet tartani a mások véleményét, de lehet acsarkodni is.
Most nem személyeskedtem.
És nem azt írtam hogy szar a második rész, ugyhogy ne háborodj fel.
Az meg hogy nekem jobban tatszett a nyugisabb és lassúbb elsõ rész, az ízlés kérdése.
Peter Jackson minimum egy félisten.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
má emeltem a kezem 😛P
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Visszaolvasni nem fogok, úgyhogy arra lennék kiváncsi, hogy a banyapók az tényleg kimaradt a filmbõl? Ahogy én hallottam még bekerülhet a 3. film elejébe.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Nekem még az egyik videóm feldarabolásával is gondok vannak. A hülye tmpegtools a film 2. részbe való vágásakor, mindig számolás után nem felel.
Mi lehet vele?
Fel is írtam, bele is tekertem, és jónak tûnik. De majd kiderül. De most már legalább megtudtam a jó beállításokat..
Csak pont nem ezen a filmen kéne kísérletezgetnem. 😊)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
az eredetitket meg persze letöröltem. SEBAJ😊 "megvessszük" még1x 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Meghal dicsõségben és tutaja eléri a tengert.
Tisztességben és becsületben halt meg Gondor kapitánya.
A film pedig mar jobban tetszett ,tobb idom volt a reszletekre vigyelni ,raadasul feliratos is volt ,ugyhogy a szinkron se volt bena.
De azert a snowboard os jelenet meg mindig benan nez ki.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Boromir rulez
Írok má' PJ-nek, hátha feltámad a bõvített kiadásban 😊))
például mikor összejött az ent tanács és a végén Szilszakáll odafordult a két hobbithoz, hogy eldöntötték, hogy õk nem orkok és mikorelmaygarázta, hogy enkik sok idõbe telik az óent nyelven való beszélés.
Amúgy kicsit keveseltem az enteket, dehát gondolom egyrészt marha sok idõ lett volna õket megcsinálni, másrészt viszont ha jól emlékszem(kb 5-6 éve olvastam a könyvet) akkor már a fapásztorok se voltak sokan.
No meg asszem lesz egy csata ahol az entek is ott lesznek, de az má a 3. rész lesz😊))
Az Aragorn-os részt nagyon én se értettem, de gondolom azért kellett, hogy megmutassák azt mi történt közte és Arwen között, szal embercsajszi majd rányomulhat😊
Boromir után Gimli a kedvencem😊))
jah bocs kicsit offtopic: Cámon fel icq ra 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ARAGORN, LEGOLAS, GIMLI, GANDALF stb. POWER 😄DD
Egyszerûen leírhatatlan. Nagyon jó a film, az egész hangulat a képi világ, a megjelenítés, a szereplõk, egyszóval minden. Nem unatkoztam egyszersem a film közben. Nagyon jól lett áthozva minden a könybõl, és joban hatnak az új dolgok mint az elsõ részben. Jól van megoldva, hogy kissé összekeverték a cselekményeket. bár néhány dolog nem volt benne, és feltûnõ volt, de azért illett a történetbe. Az enteket is jól ábrázolták. Egyetlen egy dolog, amit sehogy sem lehetett rendesen megoldani, mert ugye ez csak egy 3 oras film, az a szereplõk viszonya egymáshoz. Nem hangsúlyozták az entek lassúságát pl. de nem is kellett volna, mert annyi ilyen kis részlet van amit nem tudtak volna visszaadni. Mondjuk itt Arwen sem ütött ki annyira mint az elsõ részben. Faramir (tényleg az a színész aki Boromirt játszotta? nincs annyira erõs arca nem hiszem el hogy õ az) kicsit rossz színben tûnt fel szerintem, pedig lehet rosszul emlékszem õ még a barlangban eldöntötte, hogy nem akarja a gyûrût, és elengedte. Amõgy Pippin és Trufa talákozik a könyvben Gandalffal? Én nem emlékszem rá, rég olvastam. Gollam egyszerûen fergeteges volt, ahogy beszélgetett magával, tökéletesen kivehetõ volt, nagyon jól hozták át ezt is a filmbe. Na és a csatajelenetetk azoknál leesett az állam. végig elámulva figyeltem a harcot. nagyon jól volt megoldva. Amikor Gandalf megérkezett az is, a fények, minden. És szinte éreztem a veszélyt, amikor csatarendbe sorakoztak az orkok, és ütötték a földet a lándzsákkal. és utána megindultak.
Egyszóval gratulálok Peter Jacksonnak, nagyon jó lett. És szerintem jobb lett mint az 1. rész.
Boromir rulez
Visszaolvasva már nem is olyan egyértelmû, mit akartam mondani 😊)
Boromir rulez
. Nagyon teccik! Csak most jövök rá, hogy az elsõ rész filmváltozata eléggé hû a történethez, de 100%-osan képtelenség film szinten visszaadni a könyvet. PJ nagyon jó szereplõket választott, és mindegyik -filmbéli- szereplõ közül Boromir figuráját talán jobban eltalálta a többinél,de ugyanez(szinte) mindegyik szereplõrõl elmondható.
Boromir rulez