A Gyûrûk Ura - A Két Torony

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfectedMann
sztem nem egy fórumon kéne warezolni...
amúgy vedd meg könyvben és olvasd el ha eddig nem tetted meg... <#hehe>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bandew
Szóval, azért nem tûnt logikusnak a sztori, mert a címét nem tudod hova vonatkoztatni? Nekem meg te nem vagy logikus. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A két torony nem logikus folytatása a történetnek, illetve lehet, hogy csak nekem nem, mert nem értettem, hogy mi köze van a két toronynak a háborúkhoz, azon kívül, hogy onnan indították a hadsereget! A legjobb része,amikor a farkasokkal támadnak az orkok, amúgy LEGOLAS a legjobb!
Honnan lehet leszedni A két tornyot?
A torrent jobb lenne, mint a rapid, mert arra várni kellene, de mindegy csak legyen. Egy helyen már megtaláltam, de az meg 3 CD-s és lejjeb látom, hogy a bõvített kiadás 4 CD-s. Szóval nekem jó bõvítetten és simán is, de kellene egy link vagy egy hely ahol megvan normálisan.

Nagyon megköszönném.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Szia! Az Aiya kb. annyit tesz Üdv,vagy Üdvözlet,Üdvözlégy.I
mit jelent?Aiya

fádgldféágh
Nem tudnátok, hogy a Két torony OST-t honnan lehettne leszedni?? Imádom a GyU zenéjét, az 1-3 meg is van.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wizy
up

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

rezsofiz
up

sazl : c

wizy
:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Na ezt a topicot is upoljuk.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Coine, The A&O
Tényleg nagyon jó lett ez a változat is.
Majd, ha kijön a 3. kibõvített...és egybe a 3-at...

Csacsi
Sziasztok. Megnéztem a másdik rész bõvített változatát. Semmi spoiler nem lesz benne, szóval lehet nyugodtan olvasni.

Mikor az elsõ részrõl kijöttem, akkor egy álom vált bennem valóra az elmúlt 3 órában. Teljesen el tudtam felejteni az eltéréseket a könyvtõl, és teljesen elvarázsolt. Azt hittem, ezt nem lehet felülmúlni. Aztán jött az elsõ rész bõvített változata, és még jobban erõsödött bennem az érzés, hogy itt ez egy nagyon maradandó dolog, amit alkottak.

Majd jött a második rész, és mikor kijöttem a moziból, hiányérzetem támadt. Majd abba kerestem a hibát, hogy túl sok az eltérés, de aztán rájöttem, hogy ez csak azért volt, mert túl rövid volt a film, telhetetlen voltam, még többet akartam egyszerre, és ezért voltam kicsit csalódott.

Ám most, hogy láttam a bõvített kiadást, az isét felemelte a szemembe a filmet, oda, ahova való. Hihetetlen jó vágásokkal, észre sem lehet venni, hogy ez nem volt benne az eredetibe. A zene is nagyon jól illeszkedik, szóval ismét tökéletes munkát végeztek. Ez már méltó a gyûrûk ura trilógiához.

Szóval mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, és nem fog csalódni, sõt.Szóval szerintem most már egy szinten van a két rész, most már epekedve várom a harmadik részt.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gladiator
te tudod, én nem néztm volna meg.

Csacsi
Azt nem tudom, csak ma néztem a ww.dvdextra.hu-t, és ott írták, hogy megjelnés dátuma, mai még pénteken 18. volt, most 25. lett.

Szóval geciség, de afilmet, még ma este megnézem, mert már jön lefele, fél óra és lent van a bõvített verzió. Majd írok milyen. Persze ettõl függetlenül majd megveszem 25-én, és megnézem mégegyszer az extrákkal együtt.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gladiator
szar ügy. és mért?

Csacsi
Eltolták a megjelenést 25-re

Csacsi
Itt pedig meg lehet nézni pár részletet a bõvített kiadás extráiból. Megnéztem az összeset, egyik sem lõ le, szinte semmit, a film bõvített jeleneteibõl, talán csak a "HOMAGE TO TOM BOMBADIL", de pl a "SOUNDS OF THE BEAST" az nagyon érdekes, érdemes megnézni.

Csacsi
Nem tudom, hogy fogom kibírni keddig, hogy nem nézhetem meg. Ez már szivatás, amit magammal, és Veletek mûvelek. :)

Csacsi
Itt van pár kép a bõvített verzió menüjébõl. Tessék szemezgetni

Punker
3-an :)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Csacsi
Örülök, hogy azért ketten vagytok, akik értékelik ezt az információhalmazt, amit itt összegyûjtöttem Nektek...

ÁjjLe BoBBi
I.S.T.E.N :DD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Bandew
Ez király!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csacsi
Infók a bõvített kiadásról. November 18-tól lesz kapható. Itt egy lista a bõvített jelenetekrõl, illetve pár darab kép.Forrás

Aki nem szeretne semmit megtudni, az ne olvassa el, mert esetleg SPOILER szagú.
Az eredeti film hossza : 172 perc
A bõvített verzió hossza : 214 perc, azaz 42 perccel hosszabb, mint az eredeti.
Még hír, hogy a bõvitett verzió pár jelenete letölthetõ innen

Az új nyitó-jelenetben Gandalf móriai zuhanása után látjuk Frodót és Samut, amint a tündéktõl kapott kötélen leereszkednek a sziklás gleccserszakadékon.

Újabb jeleneteket láthatunk Samuról és Frodóról a hegyekben, miközben Gollam egy sziklaszirtrõl figyeli õket.

Gollam jó és rossz énje vitatkozik azon, hogy elvezesse-e a hobbitokat Mordorba.

Az orkok vitatkoznak, miközben Pippin vizet kér tõlük a megsebesült Trufa számára.

Bõvített jelenet, amelyben Fehér Szarumán ellenõrzi az ork-hadsereg „gyárat” és utasítást ad a fangori erdõ kivágására (hogy legyen mivel táplálni a kohókat).

További képsorok a rohani falvak feldúlásáról.

Éomer rátalál a halálos sérülést szerzett Théodred-re a Szarumán orkjaival vívott nagy csatajelenetnél.

Bõvített jelenet arról, hogyan számûzi Éomert Théoden a Kígyónyelvû Gríma ármánykodása miatt.

További jelenetek, amelyekben az orkok azon vitatkoznak, hogy megegyék-e Trufát és Pippint, illetve egy jelenet, amelyben azt gondolják, hogy a két hobbit talán a Gyûrû hordozója lehet.

Gollam arra panaszkodik, hogy éhes, majd elmajszol némi férget.

Legolas mesél a fangorni erdõ fáiról, és arról, hogyan neveltek a tündék réges-régen értelmes enteket belõlük.

További jelenetek, Fehér Gandalf visszatérésérõl a fangorni erdõbe, amelyben arról beszél, hogy mi történik Edoras-ban, illetve, hogy Trufa és Pippin erdei kalandjának köszönhetõen az entek felébrednek és harcba indulnak.

Szilszakáll egy dalt énekel a hobbitoknak az ent-asszonyokról, melynek hallatán Trufa és Pippin álomra szenderül.

Gandalf eljövendõ dolgokról beszél Aragornnak. Gandalf szerint Szauron fél attól, hogy mivé válhat egykoron majd Aragorn. Gandalf szerint Szauron nem sejti, hogy a Szövetség nem használni, hanem elpusztítani szeretné a Gyûrût!

Trufa és Pippin a fangorni erdõben megkóstolják az entek italát, amitõl hirtelen nõni kezdenek, majd beszorulnak egy fa gyökereibe. Végül Szilszakáll menti meg õket.

Szilszakáll elmeséli a két hobbitnak népe történetét, azt, hogy miért maradt már csak olyan kevés ent az erdõben, illetve, hogy eltûntek az ent-asszonyok.

Kígyónyelvû Gríma Aragorn feléje nyújtott kezébe köp, mielõtt elszökik.

Éowyn énekel Théodred temetésén.

Aragorn egy lovat nyugtat tünde-szóval Edoras istállójában. Késõbb ez a ló (Brego) menti meg az életét.

Szarumán bosszankodik, hogy újra feltûnt Gandalf, majd a Kígyónyelvûtõl tudomást szerez Aragorn létezésérõl.

Mielõtt felkerekednének a Helm szurdok felé, Théoden király megígéri népének, hogy visszatérnek Edorasba.

Bõvített jelenet, amelyben Faramir elkapja Frodót és Samut.

Aragorn és Théoden Éowynrõl beszélgetnek útban a Helm szurdok felé.

Bõvített visszaemlékezés-jelenet Arwen és Aragorn együttlétérõl.

További véres csatajelenetek a farkaslovasokkal vívott küzdelembõl.

A Helm szurdokba érkezéskor Éowyn ellenõrzi a megcsappant élelem-készleteket.

Bõvített jelenet, amelyben Faramir Samunak és Frodónak beszél Boromir haláláról, majd Gondor törött kültjének megtalálása.

Egy hosszú, új visszatekintõ jelenet, amelyben a két testvért, Boromirt és Faramirt láthatjuk apjukkal, Denethorral. Denethor elmondja Boromirnak, hogy elõkerült az Egy Gyûrû, és elküldi fiát a Völgyzugolyba összehívott tanácskozásra. Azt kéri fiától, hogy hozza el a Gyûrût Gondorba, hogy segítségével megmenthesse a népét.

Faramir emberei elnáspángolják Gollamot, mielõtt kifaggatnák.

Aragorn és Éowyn beszélgetnek a Helm szurdok-béli csata elõtt. Éowyn elmondja, hogy Aragorn oldalán szeretne harcba menni.

További részletek az entek tanácskozásáról. Már este van, de az entek még csak most tartanak az üdvözlésnél.

A mozi-változatnál is intenzívebb és véresebb, bõvített csatajelenetek a Helm szurdoki csatában.

A fangorni erdõ entjei a Helm szurdok felé indulnak, hogy bosszút álljanak az orkokon.

Az orkok menekülnek a szurdokból, de útjukat állják az entek.

Legolas és Gimli egymást próbálják túllicitálni, amikor arról beszélnek ki hány orkot küldött a túlvilágra a csatában.

A farkaséhes Trufa és Pippin felfedeznek egy élelemmel teli felrobbant raktárat az entek által lerohant Vasudvard romjai között.

Faramir útnak indítja Frodót és Samut, majd megfenyegeti Gollamot, hogy ha bármi bajuk esne a hobbitoknak, akkor lesz nemulass!

És akkor jöjjenek a képek.

És még pár plusz információ itt csakhogy ne kelljen mindent becopyznom.

Bandew
Nem rossz.
Lehet hogy ebben egy Gollam bábu lesz. :)

The Garrett
Nem. Csak a 2 lemezes verzioról szólt a hír.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
a The Two Towers díszdobos verziója. Hogy mit is rejt majd pontosan a 4 lemezen kívül azt még nem tudni, várhatóan a film hossza 222 percesre bõvül. A kétlemezes változat egyébként augusztus 26-án jelenik meg nálunk.

a hírért big thx to HaRDWIRED

http://www.lordoftherings.net/index_400_hv_presell.html

"DVD 4-disc set with 35 minutes of new and extended
scenes added to the film (also available on VHS)"

http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1050423117

"Are you looking at about the same amount of additional footage for the Extended Cut of The Two Towers as you had on The Fellowship of the Ring?

PJ - "We're actually looking at a little bit more. We've ended up with about 43 minutes of additional material: I think The Fellowship had 32 minutes."

PJ - "I think the thing I am most excited about is the fleshing out and expansion of the Treebeard/Ent story. His story, more than any other single part of the film, was reduced for the theatrical version. Most of the Treebeard stuff is humorous. We have a great scene-which I really would have loved to put in the theatrical version-where he recites really bad poetry to the Hobbits, who are desperately trying not to fall asleep because that would be rude, and they don't want to be rude. In addition to the Treebeard material in that storyline, we also have a really funny sequence with Merry and Pippin and the Ent-draught, which is pretty much taken right from the book. There are a lot more surprises in that extra Fangorn material."

Most akkor 43 perces vagy 35 perces lesz a kibõvített???!!!

Mert annó még olyan hírek is felröppentek, hogy a film maga valójában 4 órás, amit PJ csak nagy kínokkal tudott 3 órásra vágni. Kezdek aggódni a kibõvítettért... egyre kevesebb a bõvítés benne.
Az elsõ rész esetében is novemberig kellett várni az extra változatra :-(

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Ja nem... a normálisat azt augusztus 26-án fogják kiadni (azthiszem).
ja
Bandew
NOVEMBER 18????
Az rohadt messze van!!!
A normális videót is akkor adják ki?

Coine, The A&O
www.lordoftherings.net

apropó! Honnan van a kép?
A doboz az király, de én már a tartalomra vagyok kíváncsi! Túl messze van még nov. 18. Miért nem bírják hamarabb kiadni?
Evil
ja, kiveri a szemem.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Evil
belinkelned megint oket mert mar nincsenek ott.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Bandew
Király!
Kicsit Morrowind stílusú.

Coine, The A&O
Nem néz ki rosszul :

Coine, The A&O
Továbbá kb. 41 perccel lesz hosszabb a kibõvített, mely nov. közepén jön.

Coine, The A&O
Már elõrendelhetõ a 2 DVD-s változat !

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1834

Eye-scream
Ja, elõször le akartam fordítani de párat nem is lehet pontosan, mert magyarul nem poén...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

The Garrett
bár szar lehet annak aki nemtud angolul.

The Garrett
Hát ezek nagyon ütõsek. Fõleg a gollamos :D

Eye-scream
Van még
http://cartoons.sev.com.au/index.php?catid=33
Amúgy érdemes a többi kategóriát is megnézni rohattul jó ez az oldal...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

LOL

Ász! Csak ennyi van, vagy van még?

Eye-scream
Vazz ezek nagyon durvák sztem...

Na mi van? Mindenki meghalt?
Oldal 1 / 11Következő →