A Gyűrűk Ura - A Két Torony

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
jajj.. a Wootooni (asszem) kovácsmester kimaradt :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Coine: a Szilmarilokat, aztán az Elveszett Mesék könyveit, , aztán a Gyûrû Keresése 2 kötetet, aztán a Fa és Levél-t, aztán a Sonkádi Egyed Gazdát, aztán Giles a Sárkány urát, aztán ugyanezt angolul :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

robert jordan világ szeme ciklusát kezdjétek el, tartalmas olvasmány, cirka 6-8ezer oldal eddig 😊
most a 16. kötetnél tart a magyar kiadás, és még legalább 10 lesz (egy angol kötetet két részben ad ki a beholder, de még igy is 500 oldal darabja)

ISZONYAT JÓ REGÉNY 😊

Coine, The A&O
Én pont most fejeztem be kb. 10 perce és szintén egy, olyan megfoghatatlan érzés fogott el, mint a Dragonlance könyvek végén (miután elolvastam a Krónikákat és Legendákat, majd végül a Nyári Tûz sárkányait, ahol ugyanígy Raistlin, a fõszereplõk és a 3 Isten kivonul a világból).

Respect Tolkien és akkor mára sztem ennyi, amúgyis már lassan kezd megbetegíteni a LOTR 😊

De azért még a Szilmarilokat lenyomom 😉

The Garrett
Fagyban, hóban, elemekkel küzdve de megszereztem a jegyeket a Miskolci premierre!!!!!!!!!!!
Hooah!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Coine, The A&O
Küldöm is vissza az arcukba akkor.

Csacsi
Nekem megvan, bá Én a megjelenés napján megvettem, és szerencsére egyik lemez sem volt német.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lteebee
Ha veszel, vigyázz,mert haveromnak az egyik lemez német volt!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Coine, The A&O
Bakker meg akartam venni még a Két Torony elõtt a kibõvített DVD-t (Gyûrû szöv.), de _mindenhol_ elfogyott.
Megnéztem vagy 5-6 boltot a városban, továbbá 5-6 DVD boltot a neten.
Mindenhol csak elõrendelni lehet 😛

Frankie
Mélyenszántó kritikai észrevételedet, én személy szerint figyelemen kívül hagyom..

Martin576
Ebben az esetben, ha létezik reinkarnáció, nem a te bõrödben szeretnék újászületni! Ha EZ volt életed legsz@rabb filmje, hmmm....érdekes életed lehet...

Gratulálok
Ennyire szar filmet még életemben nem láttam
Sephi
Nah sajnos felre vltam informalva erosen es amit lejjeb irtam az nem igaz ugyhogy ne keresetek eszt a verzat mert hout szar a minoseg 😞(((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
Honnan lehet magyar feliratot letölteni a 3cd-s változathoz? Egyébként én is megyek 9-én a Duna Plazaba, remélem jó lesz 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gladiator
http://www.bagendinn.com/rotkcal.htm LoTR naptár. van pár kép a RoTK-bõl. pl. banyapók oduja, mikor frodó a Galadrieltõl kapott ajándékkal világít. meg amikor frodó "halott" és samu karjában fekszik.

Szerintetek hogy lesz vége a 3. résznek? Szerintem, úgy, hogy a hajó távolodik szürkerévbõl, és elsötétül a kép, vagy, hogy samu arcát mutatják közelrõl, ahogy sír, és aztán kicsit távolabbi kép, megsarkanytyúzza a póniját és akkor elmennek 3an, és õk távolodnak, majd eltûnnek egy domb mögött.
mindjárt sírok. a könyv végén is sírtam, mert nem akartam, hogy vége legyen. az utolsó fejezet volt a kedvencem. hallgattam hozzá az in dreamset, olyan megható volt. hüpp-hüpp. mért nem írta tovább tolkien? elvileg elkezdte, de megunta pár oldal után. esetleg megvan valahol az a pár oldal?

Sephi
Jah es hogy ne kossetek belem nem elelvezni megyek hanem el evezni a barkaban 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat igen :

"Two_Towers_DVDsceener_DIVX_origlang"

Tukor minoseg a film... ennel jobb nem is lehet.

Megyek elevezni 😊

mateos
én már rég láttam a GYU II õt..fulra be voltam állva a sok sörtöl meg piától amit vittünk..szal én csak egy jó kis vigjátékta emléxem
Bandew
Az ilyeneknek le kell adni egy jo nagy nyaklevest!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
jeee, megvan a jegyem szombatra! leghátsó sor középen! A legjobb hely aszittem, olyan lesz mint múlt évben, 3. sor jobb oldala. mondjuk annyira nem volt rossz, de az biztos, hogy nem fogok még egy filmet közelrõl nézni. kapkodni kellett a fejemet, hogy lássam mi történik. ráadásul mellettem a csajszi is telefonált. aszittem leütöm. csörgött a telefonja. ok, elfelejtette kikapcsolni, de hogy még fel is vegye, és elkezdjen beszélgetni? a kis babucikája hívta. áááárghhhh, de utálom az ilyen parasztokat....

[HUN]PAStheLoD
ha olyan jó lesz mint a Gyûrû Szövetsége akkor ez is megér 3 órát legalább 2szer 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Én tavaly amikor megnéztem vittem magammal a friss barátnõmet.Kiváncsi voltam mit fog hozzászólni.Odáig volt érte,én meg õérte/azóta már a menyasszonyom/.A minap beszélt az egyik barátnõjével, az mondta neki milyen jó volt megnézni a Harry Pottert,erre õ rávágta , hogy õtt nem érdekli és a legúlyabb Gyûrük Urát várja.Én is várom már nagyon.
Hunnenkoenig
Elijah Wood a Vissza a jövöbe II- ben az egyik kissracot jatszotta a kavehazban a videojateknal! Akiktöl Marty elveszi az elektronikus pisztojt, hogy megmutassa, hogyan kell lelöni a cowboyokat.

Ajanlom figyelmedbe a www.imdb.com -ot.

Avagy mas neven Internet Movie Database dot Com-ot :-)
Unknow
Jó nagy kritikus lehetett😊Mint amikor a Harcosok klubjára is azt írta valamelyik álladék,hogy nem szól semmirõl csak egy skizo baromról😊Na gratula a nagy filmszakértõknek😊
magus
azért mert így, ilyen drasztiukusan, ilyen hatásosan mutatta be.

Bandew
Egy kritikus azt írta a tolkien.hu-n, hogy a film csak arról szól, hogy bajba keverednek, és varázslat segítségével megmenekülnek a bajból. Na mondom ez hülye.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csacsi
Camponaban, tavaly nálam is volt egy jü beszólás a film végén : "Azt hittem már sosem érnek oda, és nem lesz vége a filmnek" 😊)

Mind1. A lényeg, hogy nekem 9-ere megvan a jegyem.
Annyira mondjuk szerencsém volt tavaly, hogy legalább film közben nem magyaráztak. Bár most ott lesz asszony is, de majd adok valamit a szájába, hogy csöndbe maradjon.... 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bandew
Azért volt megrázó mert nem tetszett, vagy atért mert olyan zseniálisan mutatta meg a drog "mellékhatásait"? Amugy mindenkinek csak ajánlani tudom azt a filmet.

magus
köszi. csak eszembe jut a rekviem egy álomért ami számomra elég megrázó film volt😞

nekem még jegyem sincs. ha nem kapok akkor megõrülök. camponaban is intelligens emberek jarnak. a szokasos "milyen vege van mar ennek" effektus tavalyrol...

Bandew
Nekem is ezek a kedvenc zenéim a trailerekbõl.

ne hülyülj már😊Tudni akarom kit jáccot😊

\"Life is around you and in you.\"

Unknow
5-ös terem?😊 akkor nagy a valószínûsége😊 azt tudom,hogy 1 szám jegyû a terem amibe megyek!😊
Gladiator
múltévbe 2 héttel a premier után néztem emg a lotr-ot, és úgy is csak a 3. sorba volt. elég gáz volt

Gladiator
martin! hanyadik sor? vasárnapra szerintetek lesz még hátulra jegy?

Gladiator
cserébe azt mond meg, hogy ami az elsõ rész trailerében ment zene, ami azután történt, hogy pippin beleejtette a csontit a kútba. tudod, az a tök pörgõs király. na, az kéne. kösz

Martin576
5-ös terem... Remélem találkozunk!

LEGJOBB FILM EVER!

Gladiator
itten, kicsit szar a minõsége, de nekem így is kurvára tetszik. több mint 6 perc. a 3:21-tõl kezdõdik a jó rész...

Gladiator
URL http://www.operationsombrero.com/previews/TTT/overture.mp3

Gladiator
magus, nekem megva gépen a requem vagy mi, mindjá mondok url-t, vagy mit. pill

Gladiator
:-) hüje

magus
ugye milyen ugyesen jatsza a vi,llanyoszlopot?

Azt olvastam ,hogy Elijah Wood szereplet a Vissza a jövõbe II-ben vagy 100x láttam a filmet nagy kedvencem de nem tudok rájönni kit alakított!

Frankie
Van icqm. a PT honlapon fenn van.
a cím a bf fórumban van.

Ok, mert a westend netes mozimûsorába volt úgy, hogy 100 perc. Már megijedtem... 😊

Nikásze peeri menó

Unknow
10perccel hosszabb csak...
magus
en winmxet hasznalok de nem tallalom😞 meg kene az egesz album😞

Bandew
Én azt olvastam hogy 20 perccel lesz hosszabb az elsõnél. 50 perces csatával!!! Ha ez így van remélem nem lessz unalmasan megcsinálva az a rész.

Bandew
Király, én csütörtökön nézem meg a filmet. A Rekviem zenéjét (azaz ami a trailer alatt megy) amúgy le lehet tölteni a Kazaa segítségével.

Kurva ideg vagyok!Csak 10.-i vetítésre lesz jegyem kurva istenit!