522
A Gyűrűk Ura - A Két Torony
-
#11 Azt a jelentet és sem vágom a könyvből, hacsak nem azt, akarja kifeejzni, mikor Frodó és Samu bujkálnak az orkok elől, és Faramirék találják meg őket. És talán akkor lehetne ezt berakni, hogy az rokok ilyenen közelítenek, és faramírék megmnetik őket. Csak, hogy egy kicsit akciodúsabb legyen, bár lehet tévedek. -
#10 Valoban az a trailer ami megjelent valami eszmeletlen. En akarhanyszor emgnezem atfut rajtam az oszes hideg. A feltol kabe bejon az a hegedus zene ami a Requirem For a Dream -ben volt halhato es az a magasba dobja a trailer hangulatat. Ami igaz hogy Arwen tenyleg alig volt benne a konyvben szal el nem tudom kepzelni milyen lesz.
De mar latom a veget ahogy Frodo meghal:)))
ALIG VAROM!
Az lenne a kerdesem hogy maga a konyvben a kozepe fele Samu megemiltit azokat az elefant fele teremtmenyeket amiket mindig is latni akart es a trailerbe benne is van egy rovid jelenet egy ilyen lennyel de a konyvben oszinten nem emlekszek ilyen jelentre. -
#9 Ha Te azt tudnád,hogy a hülye amerikaiak ezt komolyan gondolták:))))Nyafogtak azért mert ez a címe a filmnek és követelték ,hogy változtassák meg a címet mert,hogy a WTC-s eseményekre utal:)Még petíciót is benyújtottak.Hála égnek kudarcba fulladt a baromságuk:) -
#8 A ket torony mar egy eve leomlott! Uj cimet PLZ !!! -
#6 Arwen minden bizonnyal azért kellett a filmbe mert máshogy nem tudták a sztorit összekapni és a cselekményeket lesűríteni.Mondjuk én már arra vagyok kíváncsi,hogy a holtak lápját ,hogy fogják megcsinálni.Az viszont elég tragédia lenne ha az entek nem néznének ki úgy mint elvárjuk mert ugye valakiknek le kell rombolni Vasudvardot...az pedig ne úgy nézzen ki,hogy két lábat látok és kész:)Főleg mert alapból Trufa és Pippin Szilszakáll vállán utazik:) -
#5 Jaj, én most nem a játékról beszélek, hanem a filmről. A www.rpg.hu-ról lehet letölteni. Ajánlom a 40 megásat. Remélem még kiadnak egy videót, amelyikben benne van a banyapók is. Arra nagyon kiváncsi leszek. -
#1 Letöltöttétek már az okt. 1.-én felkerült videót? Iszonyat jó, mindenki töltse le! Ahog hallottam új zene van benne, szal reménykedek, hogy meg fog jelenni még egy zene CD, mert az első az nagyon tetszett. Viszont én nem emléxe marra, hogy wargok lettek volna benne, a videóban meg van egy csomó. Arwen barátnőnk is nagyon kavar, pedig nem volt vmi sok szerepe a könyvben, itt meg mindenhol feltűnik. Az entek nagyon hülyén lettek megcsinálva, igaz csak a lábuk látszik. Viszont benne lesz Gandalfnak a harca a balroggal. Na, egyenlőre ennyi. A 4 CD-s DVD mikor jelenik meg?