15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
#1770 Neked meg pláne, már maga a nick neved miatt is :D -
horthy #1769 Nem kell bántani HunButyok-t lényeg ami lényeg hogy a történelmet a győztesek irják !! Én kimondottan haragszom a Holokauszt lobbira mert az egész ugy fest a számomra mintha már csak a pénzcsinálásról szólna , meg lehet hogy egy kicsit pszichologia fegyver is büntudat ébresztése másokban ! A II világháborúban rentgeteg ártatlan ember meghalt akinek semmi köze nem volt a hábórúhoz csak rossz helyen voltak rossz időben , róluk bezzeg nem zeng a sajtó ! Senki nem beszél sokat a , B-17 , B-24-es nehézbombézok millionyi áldozatáról , Kinai polgári halottakról , Japánokról , Németekről , Magyarokról stb . Holokausztot ha jól tudom még vizsgálni sem szabad hogy mi a tény mi a tulzás ha csak az ember nem akar nagy bajba kerülni ! Törvénybe van iktatva hogy bármi ami kétségbe vonja a Holokausztot vagy azon állitsait , az sitkora kerülhet ! Ezen érdemes elgondolkodni vajon miért ? Kiknek áll ennyire erősen ez a lobbi ? Na mindegy nem akarom firtatni ezt a témát még mielőtt közfelháborodás törne ki , csak önérzetből irok ! -
SZU #1768 SzVSz Teljesen jó párhuzamot írt. -
#1767 neked lesz jövőd a napjaink magyarországában!! -
harcu #1766 Ja, a vezető: Árpád.
A sokat szenvedett nép: "Balsors, akit régen tép".
Minden adott a párhuzamhoz. -
harcu #1765 Csúnya magyarok bejöttek a Kárpát-medencébe, és lemészárolták a szegény avarokat, csak hogy új hazát keressenek. Akkor most ne támogassuk már a terrorista magyarokat, hanem csatoljuk vissza a területeket a Nagy Római Birodalomhoz.
Követelem a Római Birodalom helyreállítását, Imperátor választását, Jupiter főistenné kinevezését!
(ugye mekkora marhaságot írtál!) -
HunButyok #1764 Tényleg nem volt egyenlő Hitlerrel... Rosszabb volt annál... :P -
#1763 jah, a hajviseletük pl tök más volt :) -
#1762 :)
...és tényleg :) -
#1761 Azért Mózes nem volt egyenlő Hitlerrel...... -
HunButyok #1760 Bocsi a helyesírási hibákért, vagyis a gépelési hibákért de seiettem.. -
HunButyok #1759 Az Ószövetség egy gyengébb Mein kampf... A mein Kapmpf sokkal izgalmasabb.. :D
Ugye az Ószövetségben is az áll, hogy a sokat szenvedett zsidó nép (=rabszolgaság, nélkülözés): éppen mint az első vh. utáni Németország.
Jön egy vezető, akik kivezeti e népet a rabsorsból és naggyá teszi... Na ez a Mózes éppolyan mint Hitler.
Elindulnak a földet megkeresni, ami a tejjel mézzel folyó kánaán, és ahol boldogan élhetnek a zsidók... Nicsak Lebensraum?
Ráadásul aki az útjukba állt azt lemészárolták... Németország vs. Lengyelország?
Hoppá hoppá... Tehát ne pesztonkáljuk már a terroristákat (itt mai időkre gondolok), azaz az izraelitákat... -
#1758 így van. csak sajnos mára a náci és a német szó lassan szinonímák lesznek. -
horthy #1757 Nekem már az se tetszik a Bibliába hogy azt hirdetik hogy ők a kiválasztott nép ! Meg hogy isten mondta hogy igázzák le a többi népet hogy új hazajuk legyen ! Ez a Biblia is tiszta ellentmondás ,igazolja az izraeli nép kiválasztotságát annak ellenére hogy tudtommal csak az ószövetséget ismerik el az ortodox zsidók , de ugyanakkor azt modja öld meg a pogányokat ! Mintha csak a 20 századi propaganda Ókori verziója volna amit akkor irásba iktattak ! Jó most félre ne értsen senki mert nagyon sok szép dolgot is tartalmaz a biblia amit ha az emberek betartanának béke volna a földön ! Csak arra vagyok nagyon mérges hogy a népek egymásra mutogatnak ki a rossz ki a jó ki a civilizált ki nem , holott mindannyian gyarlók vagyunk ! Az uralkodni vágyás , hatalom , vagyon stb iránti vágy múltban is megvolt és szerintem a jővőben is meg lesz , ez egy genetikai kód ! Megváltoztathatatlan !
Nem kéne annyit szapulni a németeket !!! -
HunButyok #1756 Engem még a HH sem érdekel! Engem nem érint kínosan... -
#1755 A Sieg Heil köszönés teljesen normális. De viszont a H*** H*****-t tapasztalataim alapján nem szeretik, főleg a németek, még poénból sem.. :) -
HunButyok #1754 Én hivatkzok a nemzetközi egyezményekre, amik szerint a háborús bűntettek nem évülnek el sosem.
A héber törzsek is kiírtottak mindenkit. Legalább öt ország népét írtották ki vallási fanatizmusból. Ezek a Bibliában is benne vannak: Isten adta kezükbe a sok ártatlan életet. Meg ott a Dier Jasszin-i mészárlás stb... Ők sem jobbak Hitlernél...
Mindíg voltak csúnya dolgok és lesznek is... nem kell itt amúltra hivatkozni, mert egy gyermek ugyanúgy sírt 5000 éve mint 50 éve... 5000 éve éppúgy könnyek közt tört ki az anya, akinek gyermekét felkoncolták Mózes hordái, mint a palesztin nő, akinek Dier Jasszinnál ölték meg gyermekét a zsidó terroristák! Tökmindegy hogy mivel csinálták: karddal vagy géppuskával... Az első koncentrációs tábort angolok húzták fel a búr háborúkban, majd Lenin követte őket... Hitler ekkor még vagy meg sem született, vagy még csak álmokat szövögetett.
Az első gázkamrát is zsidók alkalmazták: barlangokba terelték az elfogottakat, megkötözték őket, benn tüzet raktak és eltorlaszolták a kijáratot... Szénmonoxid, dioxid mérgezés... Most miről beszélünk?
Ugye sosem évül el egy háborús bűncselekmény... Jogilag ez azt jelenti hogy 3000 év múlva is bűn a bűn. Igaz már nem tudunk kit felelősségre vonni...
Tömegmészárlás, népírtás csúnya dolog. Akár hunok követték el, akár metéltek, akár nácik, akár komcsik és kész... és az is mindegy hogy mikor...
TRehát nem kell itt pesztonkálni senkit sem. Akinek hozzátartozója náci haláktáborban halt meg, az emlékezzen rájuk és ítélje el, de akinek nem inge ne vegye magára... Én sem veszem... Nekem egy rokonom sem szenvedett ily módon... Mindenki törődjön a maga dolgával és kész!
Nekem is megvannak a magam gondjai, bajai, nem fgom magam bűntudattól gyötörni a gázkamrák miatt. Én követtem el? Nem. Csak azér tmert magyar vagyok, szégyelljem magam? Nem fogom. Szégyelje magát az aki bűnös...
Ha valaki meg Sieg Heil-ezik, az sem zavar... Horst Wessel Liedet énekli? Tök jó a dallama... énekelje.
Mindeki törődjön a maga dolgával és sussz passz!
Itt e topicban a világháború téma. Véleményt mondhatunk, de nem ítélkezhetünk... Ott fönn ítélkeznek! :) -
#1753 De én nem is arra a részére gondoltam, hanem a "morális" részre. Hitler egy népirtó volt, míg ők ketten a történelem nagy hadvezérei, Hitler még csak jó hadvezér sem volt.. -
SZU #1752 Hitler hadseregei tovább jutottak és több telet is kibírtak. Többek között az egyik legkeményebbet az elmúlt 300 évben.
Napoleon ehhez képest az első fagyba belebukott. -
SZU #1751 Annyi a bibi, hogy az őslakos írtás a még viszonylag barbár időkben csinálták, míg a németek meg 50-60 éve. -
#1750 miért, végülis napóleon meg hitler kb ugyanott b*szta el :D -
#1749 amerikai zászlót is lobogtatnak jópár millióan nagy lelkesedéssel, annak tudatában, hogy anno egy egész kontinensnyi őslakost írtottak ki...csak az ugye nincs ennyire hájpolva...
a németek csak annyival rosszabbak, hogy elvesztették a háborút :) -
#1748 :D -
#1747 Ez már elég régi téma, szerintem mindenki tisztában van ezzel :)
UI.: Napoleon és Szaladin szerintem most forog a sírjában amiért együtt emlegeted őket Hitlerrel... -
horthy #1746 Arrol is lehetne itt irkálni hogy a szövetséges barátaink akik gyöztek mennyit loptak csak ök erre azt mondják hadizsákmány és a németek is és aki a végén nyer az azt mondja : háborús jóvátétel !! Meg arról is lehetne irni hogy az Amerikaiak lenyulták az egész Csendes Oceáni Japán hadizsákmányt amit a Kinaiaktól és egyébb államoktól zsákmányoltak ! Egy a lényeg a történelmet mindig a győztesek irják és mindig ők a jó fiúk ! Lásd az USA háborús filmeket , GJ Joe nál nincs igazságosabb hősiesebb katona ! Még mielött mindenki felháborodna nem vagyok Náci szimpatizáns csupán jobban szeretem a nyers tényeket a politikai propagandánál ! Ha volt valami amit mindig is átirtak az éppen aktuális megfelelő világpolitikai helyzetnek az a történelem ! Ezért én mindig azt mondom hogy a dolgokat mindkét oldalról meg kell vizsgálni ok-okozat szinten ! Nem szabad csak egyoldalúan , ha nem folyna a világban az örökös gazdasági , politikai , hatalmi harc nem lett volna Adolf Hitler , Napoleon , Szaladin stb . Aztán hogy a média kit állit be rossznak az mindig aktuális politikai helyzettől függ ! -
SZU #1745 Ajánlom, hogy olvasgass kicsit a II. VH alatt összelopott vagyonokról, amit Hitler pajtásai tudhattak magukénak!
Mondjuk legalább külföldről lopták haza. =) -
#1744 Hát én nem látom mi olyan jó benne... -
Cnut #1743 Az lehet hogy felvilágosult politikus volt, csak épp havdvezéri munkakörbe képzelte magát és ezzel többet ártott mintha semmit se csinál... -
#1742 Hát nem éppen, mert Mussolini egy igencsak felvilágosult politikus volt. Mai napig utálják a kommunistákat az olaszok amiért megölték.
Az előző náci üldözésre meg csak annyit tudok mondani hogy a nemzeti szocializmus nagyon jó találmány, remélem előbb utóbb megvalósítjuk idehaza vagy különben szétlopják az országot a politkusok és barátaik. -
SZU #1741 Az olaszok jól csinálták pl.: hogy felkoncolták Mussolinit. A németek és a szovjetek is példát vehettek volna róluk... =)
Egyébként nem is fogsz olasz sikert találni. Mindenhol megvetették őket a németek. Rommel alatt harcoltak úgy-ahogy eredménnyel, köszönhetően Rommelnek...
Még azt sem mondhatnám, hogy az I. Világháborúban nagyot alkottak volna. A több sebből vérző Monarchiának a vonalait csak az utolsó napokban tudták áttörni.
Igazából az I. Világháborúban is csak kb. 1 sikerük volt. Amikor elsüllyesztették a Szent István csatahajót. -
SZU #1740 Persze értem.
Azért háborodtam fel a felfelé mutogatós pasik láttán, mert olyan boldogok, mint akik 1939-40-ben a győzelmek közepén lendítették a karjukat. Csak azóta sok minden kiderült a nácikról.
S nem értem, miért követik még mindig pár ezren az elveiket...
Lehet, ha én is németnek születtem volna és 1937-1940 között látom, hogy fellendül az ország (persze kisember szemszögből), legyőzzük a győzedelmes franciákat stb, akkor átszellemülten éneklem a többiekkel a Horst Wessel songot. Az árnyoldalakat akkor nem látták, mert akik beszélhetnének róla, már "táboroznak".
De ma... Ma már szinte mindent tudunk róluk. Már a könyökén jön ki az embernek. -
#1739 Mondjatok már valamit amit az olaszok jól csináltak a II.ww-ban! ( azon kivül hogy ügyesen hátbatámadták a szövijüket.. szal axis siker kellene )Van egy olasz haverom és áradozik a magyarokról hogy a végsőkig kitartottunk a szövetségesünk mellett,stb,stb meg valamit habratyolt hogy szépen fedeztük a 3. német hadsereg visszavonulását, passz sose hallottam ezt, szal kellene valami olasz siker hogy viszonozzam a gesztust de nem találok :p -
HunButyok #1738 Nem, csak annyira felháborodtál a kép miatt amin páran furán mutogatnak felfelé...
Véleményem nincs, mert nem foglalkozok vele. Megteszik helyettem mások...
Ami radikális vélemény, az az hogy ebből élnek sokan... Kártérítések, turizmus... Az igazi áldozatok bizonyára forognak a sírjukban, amikor látják hogy mi lett a "holokausztból"... Jó hogy nem árulnak Auschwitz-es nyalókát, lufit, Arbetit Macht Frei feliratú baseball-sapkát... Érted mire gondolok?
-
SZU #1737 Nekem is volt pár kopasz barátom. Egy osztályba jártam kb. 4 kopasszal, meg az egyik gyerekkori haverom is az lett.
Nem vagyok metélt, "csak" félvér roma. Ráadásul Szlovák ősfelmenőkkel. Szóval a sem a White Poweresekre, sem a Turulmadaras Árpádsávos ősmagyarokra sem lehetek túl jó benyomással így az alap infók alapján.
Mégis kijövök velük. Egyébként senkim sem halt meg (ha jól tudom) haláltáborban. Harcolni harcoltak mind2 világégésben és 56ban is az őseim.
Egyébként miért kérdezted meg, hogy mennyire érint a holokauszt? Van valami radikális véleményed a dologról? -
HunButyok #1736 Engem nem zavar hogy ki neonáci vagy ki nem... Nem foglalkozom vele. Van jópár barátom aki az. Őket jobban kedvelem mint mondjuk egy fiatal baloldali vagy liberális csicskát... Sőt a fidesz radikálisabb "magyarjait" sem bírom túlzottan. A MIÉP-es jobbikos "turbómagyarokat" sem.
Bár kivételek persze vannak az utóbbi három párttal szimpatizálók között, de ez nem hinném hogy az a topic... úgyhogy nem offolok és téma lezárva... -
HunButyok #1735 Nem tudom hirtelen melyik szervezethez tartoznak...
Nem B&H-sok az biztos! :)
Amúgy inkább nem kommentálom... Meghökkentő és undorító... Nem a srácok, azok majd kinövik az effajta külsőségeket, hanem a sír... de szerintem, ez katyn... Vagy Drezdában a bomba-terrorban meghaltak csoportja? Vagy esetleg japánok? Vagy netalántán a Vörös Hadsereg áldozatai?
Amúgy Téged mennyire érint a holokauszt? Bevallhatod, semmi gáz, ha mondjuk családodat érintette, mert akkor tiszteletben fogom tartani és nem hozom fel... Nem szekálás, és tényleg nem cink ha mondjuk zsidó vagy. Legalábbis nálam nem.
-
SZU #1734 Remélem az első linken szereplő boldog neonáci ifjakat is láttad, nem "csak" a nem is létező holocaustot... -
HunButyok #1733 No comment -
SZU #1732 Ú de belenyomnám a kopasz fejüket ide!
-
#1731 nincs:)