15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Rundstedt17 #1930 Jobb lett volna ha más nevet ha már ennyire élénk rokonszenvet érzel a komcsik és a neves demokráciák iránt.Mondjuk komiszár vagy sherman:D -
HunButyok #1929 A németrek egyáltalán nem vérenző népség voltak, mert ha tudták békésen, kedvesen foplaltak el területeket. Amúgy ha az alapján nézzük azt hogy ki volt a jobb, humánusabb amikor elfoglalt egy adott területet, akkor egyértelműen a németek voltak azok: VÉR NÉLKÜL (vagy minimális áldozat árán) ők foglalták el a legtöbb területet: Ausztria, Csehszlovákia, Norvégia, Dánia. Alig halt meg ember...
Amúőgy tudjátok mi a vicces még: mi az hogy Fasizmus áldozatai? A fasizmus alatt egy zsidót sem öltek meg... ugyanis Mussolini nem volt egy zsidóírtó, fajelméletben hívő ürge... Csak akkor lett elvive pár zsidó amikor a SALO-i köztásaság létrejött... magyarországon viszont sosem volt fasizmus. A hungarizmus ugyan jobban hasonlít a fasizmusra, mint a nácizmusra, de alapvetően eltér tőle az alap koncepciót tekintve...
-
HunButyok #1928 Amúgy eg ykérdés: ki melyik képet nézi szívesebben? Tehát melyik a bájosabb? Most ne nézzük azt hogy az egyik majdnem ember! csak a három képet nézzük, függetlenül attól, hogy mi van rajtuk!
Ugye hogy mindenki szívesebben nézi a két utolsó képet? :D
Amúgy ez már pszichológia, ugyanis az ember jobban szereti nézni a szép dolgokat,még ha nem is a "saját" fajtája, mint egyes "saját" fajtáját... Ez amióta ember él a Földön így van. Ne csodálkozzunk, ha ez az ellenszenv néha öldöklésbe fordul. Már amikor az első emberek kialakultak, akkor is egyik elvette a másikét, megölte a másikat azért mert neki nem volt, a másiknak meg volt... vagy csak vallási fanatizmusból öltek, mint Wiesenthal ősei.... Tahát komolyra fordítva a szót, csak arra akartam utalni, hogy igenis: az ember megöli a másikat, mióta él a földön...
-
HunButyok #1927 Na már tényleg befejeztem... gondoltam némi feketehumorral lezárom a témát... :D Tudom sokanm ráfáztak már erre a humorra, de hát kérem szépen, sok zsidóvicc is van...
Tudjátok mi a különbség Wiesenthal és a viziló között?
-Bár mindkettő egy nagy mocskos állat, de a viziló tök édin tudja billegetni a fülecskéit...
-
HunButyok #1926 nem kell már annyit vitatkozni. Én egy csepp könnyet sem fogok hullajtani az izraelitákért az tuti. nekem nincs ilyen a rokonságomban, az elődeimet nem érintette hátrányosan a második világháború, nagyapámat is mikor kivétték levenetként németbe 1945-ben, már véget ért a háborű, úgyhogy nekem semmi bajom anémetekkel és magyarokkal, meg hát nekem történelmi kötelességem is azon az oldalon állni a vh-t vizsgálva, ahol akkor állt az ország.
Hát én inkább a pandákat és a koalákat védeném mintsem izraelt népét... :D Minek vitáztunk olyan dolgokon, amin már nem változtathatunk? Inkább nézzük sorra melyik állatok pusztultak ki, és melyikek vannak veszélyben.
Csak azért mert melyik a szebb állat?
1. versenyző:
Simontalus Wiesenthalicus: különösen kártevő főemlős volt, pár éve pusztult el az utolsó példánya. Sajnos sok más főemlőst is megfertőzött és viselkedését is örökölték... Mindenesetre szigorúan védett állat volt, 1944-ben egy német tulajdonban lévő lenygel állatkertben is tartották...
2. versenyző:
Koala. Ausztrália elbűvölő erszényes emlőse. Hála a környezetvédők áldozatos munkájának, talán siekrül megmenteni a kipusztulástól.
3. versenyző:
Vöröspanda, másnéven macskamedve.
Prémjéért is sokáig vadászták eme elbűvölő emlőst, sajnos ma már kevés él belőlük. Nagy veszteség lenne a világnak, ha eme bájos kis tünemény eltűnne a föld színéről...
Még sok kihalófélben lévő állat van, amikre jobban oda kéne figyelnünk, nem azzal törődni, hogy pár kínait kivégeztek a japánok. Ezzel is óvták a pandákat és a macskamedvéket, mert a kínaiak felelősek azért hogy eme szép állatok nagyon megfogyatkoztak...
-
STurmGewehr #1925 Még mindig a németeket védi:) -
#1924 "Anglia üzent hadat Németországnak és nem pedig fordítva."
Aha, persze. Csak azt az "apróságot" felejted el, hogy mindezt Lengyelország megtámadása miatt aki történetesen Anglia szövetségese volt. Nem vagy te egy kicsit náci?
Nürnbergi per azegy nagyon érdekes dolog, mert ugyebár bűnösöket valóban büntetett, csak a bírák között ott voltak az agresszor szovjetek is. Sajnos ilyen a világpolitika. Ilyen volt mindig is... -
Rundstedt17 #1923 Anglia üzent hadat Németországnak és nem pedig fordítva.Nem feltétlenül az a bünős aki kezdi a háborút.Vád volt Norvégia megtámadása is,ami eléggé érdekes mivel az angolokat épphogy megelőzték a németek ezen ország megtámadásában.Aztán szovjewt javaslatra bekerült a vádpontba a béke elleni bűncselekmény,az még hagyján hogy ezt nem defianálta a bíróság.De a béke ellen nincs állam ami annyit vétett volna fennállása óta mint a szovjetunió.Az egyéb törvénytelenségeket nem is részletezem,a védőknek ad hoc jelleggel kellett reagálni az ellenük felhozott vádakra korlátozták a hozzá férésüket az anyagokhoz,mig a vádlók teljeséggel hozzáférhettek.Ezen perig bevett szokás volt hogy a parancsra tettem mentesít.Ez így volt az amerikaiknál is aztán hirtelen 1944végén megváltoztatták ,be is valották később hogy a németeket elítélhessék azért. -
HunButyok #1922 Köszi a segítséget! -
#1921 Az RW feliratot én is láttam pár pár nem újraírható lemezen. A mai napig nem jöttem rá, hogy miért is voltak rajta... -
HunButyok #1920 Köszi, nem is gondoltam volna... volt ilyen programom... tényleg megy vele a játék.. nagy határ akki, rossz a grafikája is, de legalább megvan... Az első pályának eljutottam a feléig de elég volt belőle...
Amúgy tényleg újkraírható a DVD-m, aminek leírtam az adatait? mert nekem nem akarja a Nero ujrairni... -
Ren #1919 Daemon-tools a te barátod :) (Akkor nem kell semmire kiirnod, hanem az iso fileokat tudod haszánlni közvetlenül egy virtuális meghajtóban) -
HunButyok #1918 Én befejeztem, ne is kérdezzetek, antiszemita nem vagyok csak furcsállok pár dolgot... Amúgy egy kérdés (bocsi az offért):
vettem 3 DVD lemezt hogy kiírjak pár MP3 lemezt.
TDK
DVD+R
és van rajta egy RW felirat... na most akkor ez újraírható igaz?
És adott egy PC-s játék ami ISO fájlban van meg. Hogy tudjak játszani vele, ezt az ISO fájlt rá kell írnom a DVD-re (vagy csak CD-re jó?) és arról kell installálni? és akkor játszhatok? De miért van két ISO fájlom? Mert ugye egyik a játék, másik meg a telepítés... de ha telepítem minek hozzá másik CD? A fene se érti ezt...
Na mégegyszer: van két ISO fájlom. Ezeket ráírhatom egy-egy DVD-re és akkor menni fog a játék? Vagy egy DVD-re nem lehet a két fájlt ráírni?Nem akartam újraírható DVD-t venni, de itthon vettem észre hogy azt vettem (szerintem) és akkor gondoltam megpróbálom összehozni a játékot. Nem nagy cucc a játék, az Iron Maiden zenekar csináltatta 1999-ben, de hát mint Maiden rajongónak kötelező ez a játék... :D
Valaki tud segíteni?
-
Ren #1917 Csak nehezen bírom az emberi hülyeség ilyen mély bugyrait :) Részemről viszont értelmes párbeszéd hiányában nem fogok reagálni a továbbiakban, mert tök felesleges. Térjük inkább vissza a katonai/haditechnikai témákhoz :) -
SZU #1916 Szintén zenész? =) -
Ren #1915 Hogy lehet idekeverni évezredekkel ezelött megtörtént (már ha egyátalán, ugyebár hiteles forrásokból elég kevés van) dolgokat? Ez a legszánalmasabb érv volt amit eddig láttam. Ennyi erővel fel lehetne hozni, hogy mi milyen elvetemült kegyetlen nép vagyunk, hiszen pl a kalandozások során mennyit kegyetlenkedtünk. -
SZU #1914 Na ja, csak az egyik egy sztoribúkból van kiszemezgetve, vehetjük legendának. A másik meg képekkel, filmekkel, dokumentumokkal, szemtanukkal bizonyított TÉNY.
Egyébként nem tudom mire vagy ennyire antiszemita. Ha lenne egy hiteles írásos mű arról, hogy a nomád népek, köztük a magyarok hogyan pusztítottak keresztül Európán, akkor lehet hogy antimagyar lennél? Vagy dögöljön meg az összes Tatár, mert kiírtottak több országnyi embert szerte a földön? -
HunButyok #1913 És mi van akkor Básán királyságával? Heródes parancsa az újszülöttek lemészárlására? Most nem sorolom fel az egész Bibliát, de azért Mózes népe is szégyenkezhetne sok-sok dolog miatt! Lehet hogy akkor egy királyság állt 5000 emberből, de ha összeadjuk amit elkövettek többezer év alatt büntetlenül, sőt dícséretnek örvendve az jóval túlszárnyalja a japánok összes tettét...
-
SZU #1912 Azért Nankingban durvább dolgokat műveltek és civilekkel. Olvass már kicsit utána, mielőtt beszósz! =)
Több százezer civilt mészároltak le a Japán katonák. Lefejezték őket, kihúzták a belüket. Vagy csak agyon szúrkálták bajonettel. Élve temetés, megégetés. Csonkítás. Stb-stb. Nézz utána. Ezt a te példád még meg sem közelíti akkor sem, ha igaz. -
SZU #1911 Ne általánosíts.
Lőttem már MG42-vel, MP40-el, Kar98K-val, M1A1 Thompsonnal, Tokarev öntöltős dióverővel, Walther P38-al, Vízhűtéses Maximmal és sok egyébbel. Ültem már pár II. VH-s járműben is. Ettől még nem érzem azt, hogy te ne lennél "nethuszár", mert azt állítod te is... -
horthy #1910 Ebbe a holokauszt témába annyira ne mélyedjünk bele , vannak melette érvek és rentgeteg ellenérv is hogy mi hogy történt stb ! Nekem ami nemtetszik az egészben szinte már üzletszerüvé lett alakitva ! Állandoan sulykolják az emberekbe a kollektiv büntudatot egy több mint 60-évvel ezelötti eseményről , és még mindig folyamatosak a kártéritési perek . Szerintem a halottakat nem lehet pénzel megváltani ! ( Bocsi ha ezzel egyes érdekeket sértek ). Ilyen alapon mehetnénk mi is Mongoliába kártéritést kérni az 1241-42-es tatárjárás magyar áldozataiért vagy a törökökhöz hogy fizessék ki a 150-éves megszállás okozta anyagi és pszihés károkat nem is beszélve a halottakról ! Tök mindegy hogy kit mivel ölnek meg nem szép a halál , gyilkolás ! Más kérdés az hogy az Izrael lobbija a legerősebb a világon , legalábbis benne vannak a világ katonailag legerösebb országának USA-nak a felső vezetésében irányitásában meg más államokban is ( Francia ) és ezt jól csinálják . A mai napig a II. Világháború utáni világrend van még annak ellenére is hogy vannak benne már repedések . Addig nem lesz változás amig ez a világrend van , de ha más nem majd az idő talán megmondja kinek volt igaza !!! Egy biztos hogy holokauszt ügyben igen kemény média háború folyik az interneten ! Szerintem holokauszt ügyben egy pártatlan , független vizsgálobizotság lenne a legjobb ami a tényleges tények feltárásával elfogulatlanul foglalkozna ! Mert minél jobban törvénnyel ,erővel , stb mindennel védenek valamit annál jobban foglalkoztatja csak egyszerű parasztésszel gondolkodva az embert : Hogy miért kell védeni azt ami igaz törvénnyel stb , legfeljebb ha valaki tagadja azt elmebetegnek nézik ! Erre jó példa az hogy van egy magyar nacionalista weboldal ( Nem akarom reklámozni nehogy moderáljanak ! ) amit addig alig ismert valaki amig Gyurcsány miniszterelnök úr és pártja be nem akarta tiltatni ,ingyen reklámot csinát a weboldalnak amit azóta joval többen olvasnak ! Mert ugyibár amit tiltanak az annál érdekesebb vajon miért tiltják ? -
STurmGewehr #1909 Hej Hitler! -
Ronny #1908 Érdemes lenne jobban utánanézni a dolgoknak és ne kapásból lesötétezni valakit. -
Ren #1907 Hát persze. Mindkettő egy gépelt papirlap, szvsz pont ugyanannyira tudjuk megállapítani a hitelességüket (gyk: semennyire). Amúgy meg a vöröskereszt honnan a francból tudná a halottak számát? Gondolod hogy ott voltak képviselői a náci kivégzőosztagok mellett és húzták a vonásokat? -
Rundstedt17 #1906 kb arányaiban azt állítod hogy 1 ember megölése ugyanakkora bűn mint 22 é..érdekes elgondolás -
Rundstedt17 #1905 Ezt meghamísithatták a háború után,hiszen minden anyag a szövetségesekhezt került...Míg a nemzetközi vöröskeresztét nem hiszem... -
Rundstedt17 #1904 A tények makacs dolgok.... -
Rundstedt17 #1903 Nah végre valaki aki egy kicsit elgondolkozik rajta. -
STurmGewehr #1902 Runsdstedt ne védd már annyira a nácikat -
#1901 Nem tudsz olvasni???
"tetteiket a nácikhoz és a kommunistákhoz"
A szövetségesek alatt és nem értettem a szovjeteket. -
Ren #1900 Jó ilyet én is tudok:
Az utolsó szám a lényeg: 1942.12.31-ig 1274166 embert öltek meg, a németek szerint. (Korabeli dokumentum) -
#1899 Hát nemtudom...elég borzalmas minőségű scan-ez. Lehet nem véletlenül....
Mindensetre ha jobban megnézed láthatod, hogy 1977-es '78-as dátum vannak ott, szóval ezt a háború után mérték fel (ami tök logikus).
Mindenesetre fura a dolog..
Viszont nem értek veled egyet, valóban minden emberélet számít, de azt mondani, hogy mindegy hogy ~270k vagy 6 millió...ez csöppet abszurd. -
Rundstedt17 #1898 A kommunisták által meggyilkott több tízmillió emberen röhőgörcsöt kapsz?hol vannak tőlük a nácik? a max 6 millió áldozattal? -
#1897 Aha. És akkor hova a jó nyavajába tűnt el annyi ember? Azok a táborok amiket megtaláltak, azok mire voltak jók? Sött vagy barátom, mint az éjszaka.
Igen, a szövetségesek is követtek el háborús bűnket (Harrist és is utálom, mint a szart), de azért nem mérjük már az ő tetteiket a nácikhoz és a kommunistákhoz, mert még rögöhőgörcsöt kapok. -
Rundstedt17 #1896 nézz utána az elvetemült bünőzöket is koncetrációs táborba zárták -
#1895 Felteszem a kérdést ismét. 271.301 ártatlan (bűnözőket ne igazán vedd oda meret azokat nem a koncentrációs táborokba rakták) ember legyilkolása már nem akkora bűn? Szerinted ha valaki homokos azt meg kell ölni? Félre értés ne essék nem pártolom, ezt a nagy nyilvánosságra hozzuk, hogy meleg vagyok mert szerintem abszolút mindenkinek a magán ügye és nem vagyok rájuk kíváncsi a felvonulásaikkal de szerinted az a megoldás, hogy ha valaki buzi öljük meg?
És ha már itt tartunk nem akartam feszegetni de ezek a vörös keresztes adatok mire alapoznak? Merthogy a háború alatt egyetlen egyszer nem engedték be a vörös keresztet a koncentrációs táborokba. Azt meg ugye te sem hiszed, hogy a németek havonta közöülték nekik, hogy hány embert öltek meg. Persze én is nagyon unom, hogy izrael a világ orra alá dörgöli, hogy ők mennyit szenvedtek a háború alatt és ezzel próbálják igazólni minden tettüket. Ezen az alapon az indiánok vagy az örmények is tiltakozhatnának. De ez a vörös keresztes adat nem helyt álló. -
Rundstedt17 #1894 Nemcsak a zsidók vannak benne a számban ha nem tudnád.Benne vannak a kommunisták a bünőzök és a homokosok is. -
#1893 Nem igazán értem a logkiádat. Még ha igaz is ez az adat miért kellene hogy változzon a vélemény a harmadik birodalomról? 271.301 ártatlan ember legyilkolása már nem akkora bűn? Az kevésbé nagyobb bűn? Szerintem egyetlen ember megölése sem helyes dolog. A többiről inkább nem vitatkoznék, hogy ez az adat hibás e vagy sem vagy hogy ez mos helyes vagy helytelen mert arról nem akarok. -
Rundstedt17 #1892 http://igazsag.myip.hu/RETURN/RedCrossRecordsShowHolocaustDeathTollFRAUD.jpg
Íme a Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos halálozási jelentésének beszkenelt képének a címe -
Rundstedt17 #1891 OFFICIAL RECORDS FROM INTERNATIONAL RED CROSS PROVE "HOLOCAUST" WAS A FRAUD!
(A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy a "holocaust" szélhámosság volt!)
RECENTLY RELEASED RECORDS, SEALED FOR YEARS, SHOW "CONCENTRATION CAMP" DEATH TOTALS OF ONLY 271,301
(A legutóbb nyilvánosságra hozott, évek óta elzárt adatok mutatják, hogy a "koncentrációs táborok" összes halottainak száma mindössze 271.301.)
SIX MILLION JEWS DID NOT DIE; THE WHOLE CLAIM WAS A COMPLETE FABRICATION
(Nem halt meg hatmillió zsidó, az egész komplett kitaláció volt.)
By: Hal Turner
(Írta: Hal Turner)
For years, Jews have told people around the world that six million of them were systematically murdered in German "Concentration Camps" during World War 2. Anyone disputing this claim has been viciously smeared as a hateful anti-Semite. Countries around the world have even jailed people for disputing the claim that 6 Million were killed.
(Éveken át a zsidók azt mondták a világ népeinek, hogy hatmilliót közülük szisztematikusam meggyilkoltak a német "koncentrációs táborokban" a II. világháború alatt. Bárkit, aki nem ismerte el ezt az állítást, gyűlöletes antiszemitának bélyegeztek. A világ számos országában még be is börtönöztek embereket, akik kétségbe vonták a hatmillió meggyilkolását.)
Here now, for all the world to see, is a scanned image of an Official International Red Cross document proving the so-called "Holocaust" never happened. Jews around the world intentionally lied for the purpose of gaining emotional and business advantages for themselves. They committed willful, criminal FRAUD upon millions around the world!
(Láthatja az egész világ, most itt egy beszkennelt hivatalos Nemzetközi Vöröskereszt dokumentum, amely bizonyítja, hogy az úgynevezett "Holocaust" sosem történt meg. A zsidók világszerte szándékosan hazudtak, hogy emócionális és üzleti előnyhöz jussanak ezáltal. Szándékos, bűncselekménynek minősülő szélhámosságot követtek el milliók sérelmére az egész világon.)
"The Holocaust" is the greatest lie ever told. Millions of dollars have been paid out to "holocaust survivors" and their descendants for something that DID NOT HAPPEN. THis is intentional, criminal fraud on a scale so massive as to almost incomprehensible.
("A Holocaust" a legnagyobb hazugság, ami valaha elhangzott. Dollármilliókat fizettek ki a "holocaust túlélőknek" és leszármazottaiknak valamiért, ami nem történt meg. Ez a nemzetközi, bűnös szélhámosság szinte már felfoghatatlan szintje.)
Below is the scanned image of the Official Death Total report from the International Red Cross.
(Íme a Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos halálozási jelentésének beszkennelt képe.)
I call for criminal prosecution of individuals and groups who filed false lawsuits to obtain holocaust reparations and financial damage awards, for perpetrating deliberate fraud upon Courts. I call for the removal of Holocaust references in History books and educational materials. I call for the removal of Holocaust Memorials worldwide.
(Büntető eljárást követelek azon egyének és csoportok ellen, akik hamis kereseteket nyújtottak be holocaustkárpótlás és anyagi kártérítés kicsikarása végett, a bíróságok előre megfontolt félrevezetésének elkövetése miatt. Követelem a Holocaust utalások kivételét a történelemkönyvekből és oktatási anyagokból. Követelem világszerte a Holocaust Múzeumok megszüntetését.)
It is long overdue this intentional fraud be halted and those who perpetrated it be brought to justice for 60 years of vicious lies and financial fraud.
(Rég esedékes volt már ennek a nemzetközi szélhámosságnak a leállítása, és az elkövetők bíróság elé állítása 60 évnyi bűnös hazugságért és anyagi csalásért.)
Az eredeti forrás: http://www.halturnershow.com/RedCrossRecordsProveHolocaustWasFraud.html
Ez a harmadik birodalom megítélésén már rég kellett volna hogy változtasson és ez már 10 éve történt ez a felfedezés de azóta is semmi.