15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • STurmGewehr
    rundstedt te náci vagy láccik:)
  • Pluskast
    Azért ez nem így van. Ne fejtsd el, hogy a háborút a németek robbantották ki. Ez is volt a fő vád nevezetesen az Agresszív háború kirobbantása.
  • Pluskast
    Erre én is nagyon kíváncsi lennék....
  • Rundstedt17
    Akárhogy is nem hiszitek a szövetségesek egy jóttányival sem voltak jobbak mint a németek.Azt bírtam a legjobban hogy arcpirulás nélkül leálltak nürnbergben háborús bünőkről fecsegni,miközben a bírák ugyanazokat a bünőket követték el....Jaj a legyőzötteknek igen..de ne hirdessük már jó amerikaik jó angolok
  • Molnibalage
    HunButyok egy idióta. Tököm teli van azzal, hogy ma az emberek egy része mindehol zsidókat lát és minden rosszért őket okolja. Van erről egy kiváló vicc.

Két barát beszélget:

- Minden baj okozói a zsidók!
    - És a biciklisták!
    - Miért pont a biciklisták?
    - Miért pont a zsiók?

A Merkavákra én is kiíváncsi lennék, de nagyon...
  • Ren
    Annyi hülyeséget beszélsz, hogy az már fáj.
    Az USS Liberty esete valóban külön téma, nem itt kéne feszegetni. (Soha senki nem állította hogy egyiptomi gépek voltak, nyilvánvaló volt hogy izraeli gépek/hajók voltak, a miért az már érdekesebb kérdés. Ez a fogolytáboros/hadifogolykivégzős mese igen elterjedt, ellenben semmi bizonyíték sincs rá, de még a USS Libert túlélői sem állítanak semmi ilyesmit)
    Amúgy meg milyen izraeli tankokról beszélsz? Mutass egy Merkavat magyarországon és rohanok fotózni :)
  • HunButyok
    Na zárszóként annyi, hogy felejtsük már el az egyoldalúságot. A háborúkat nem csak a győztesek oldaláról kell nézni... Mert senki sem tudhatja melyik a jó oldal...
    Viszont egy igazság van, nem vélelen hogy két embercsoprt felelős minden rosszért: szabakőművesség, és egy vallási felekezet. A szabadkőművességnek köszönhetjük a liberalizmus átkát (Russeau, Voltaire, Montesqieu), a vallási felekezet tagjainak pedig a világ legszörnyőbb járványát, a bolsevizmust... Illetve amikor az kicsúszott a kezeik közül, átpártoltak a liebralizmusra... Az őket befogadó nemzeteket lezüllesztik, míg magukat egy szoros kötelékbe tömörítik...
    Marx, Engels, Bronstein (Trockij)...

Amúgy nem alkotmányállenes izraeli harckocsikat Magyarországon állomásoztatni? Milyen jogon avatkozik bele egy független állam ügyeibe Izrael.. talán mert nem független...

A második világhábprúban egy olyan ország volt gonosz, amelyik nem is létezett akkor. Ügyesen csinálták...

• LSSAHPAUL
    kezd off lenni de ehez kapcsolódva ott van a malév gép esete is..
  • HunButyok
    Gondolom, hallottál az eslőllyesztett amierkai monitorhajóról, melyet izrael süllyesztett el, amikor lehallgatta, hogy egy fogolytábort akarnak teljesen likvidálni a metszettfütyisek... Állítólag egyiptomi gépek támadták meg a hajkót, de utólag kiderült hogy higy izraeli légierő kapott parancsot a támadásra. USA elfogadta, amit a bűnös nép mondott: Egyiptomi gépek voltak. Ennyi erővel elfogadhatta volna, hogy nem japán támadott Pearl harbor-nél, hanem mondjuk a belga Rexista párt emberi pár japán géppel...

• Ronny
    az ezerszeres bosszú szerencsére nem jött be, de azt hozzá kell tenni, hogy ez teljes egészében a keresztény amerikaiaknak köszönhető.

A zsidók ezerszeres bosszút akartak, Németország szó szerinti sterilizálását, és ez a felsővezetésbe bekerült emberek véleménye volt.
  • HunButyok
    ja bocsi a hibákért de siettem..
  • HunButyok
    Amúg ybírom au ilyen nethuszárokat... Lőtettek már igaz MNG-42-vel? Volt már rajtatok igaz másosik vh-s 1940-es mintájú zubbony? Ültetek már Botond teherautóban, vagy Sd.Kfz. 251-ben? Netán M3-as félhernyóban?
    Akkor mit dumáltok? Olvassátok a sok hazug könyvet, amikben mindenfélét leírnak.. hivatkoznak dukomentumokra, de vajon miért nem fénymásolják le azt a dokumentumot és rakják bele egy könyvbe? Bezzeg a Ciklon-B szállítólevelét mindenkinek megmutatják, pedig nincs is ráírva hogy mire akarták felhasználni...
    N amost már tényleg befejezem mert még a Moszad bűnözői rámszállnak...
  • HunButyok
    a nickcsezsegetés nem függ össze azzal, hogy mit mondok neki vagy mit nem, ugyanis elmondtam, hogy az ő egyoldaló világképe, és szerintem a Tiétek is nem biztos hogy az igazs
    got tükrözi. Honnan tudjátok, hog ymi az igazság? honnan tudhatj
    tok hogy mi a jó oldal? Mindnekinek magának kell eldöntenie. Mivel az én álláspontomat sokan nem fogadják el, nem akarok téríteni, de engem se akarjanak meggyőzni, hogy nem helyes az álláspontom... lehet hogy nem vagyok tisdztában mindennel, de akkor sem tudok rajongani oylanokért, akik az én népemet bombázták, vagy lemészárolták... és a mai napig háborús bűnösökre vadásznak, holott Mózest istenítik, amiért szektása meggyőződéséból lemészároltatott egész népeket... Szép kis oldal a Tiétek...

Amúgfy tök érdekes, hogy míg én ilyen gondolkodással a szövetséges haditechnika iránt érdeklődöm, addig Ti tutira a német cuccokért vagytok oda...
  • Ren
    A te egybites világképed szerint volt olyan esemény a világtörténelemben, ami mögöt nem a zsidók álltak? Bár mondjuk ez is jó, hiszen te mindenre tudod a választ, nincsenek homáylos foltok a történelemben számodra.
  • SZU
    Ez a tipikus mentalitás az agyatlan vitázóknak. Ha már nagyon nem tudsz mit vágni a másik fejéhez, akkor kezd el cikizni a nevét/nickjét ponyvaregényesen...

Az én nevem nem kötődik semmilyen módon a SZovjet Unióhoz, még mielőtt éleslátású kollégák belekötnének...
  • Rundstedt17
    :D
  • HunButyok
    a harcu amúg yis tök romános név... Harcu Romanescu... :D Harcu cel Batrin... Harcu Vitazeaul...
  • HunButyok
    Amúgy harcu Te nem vagy román véletlenül? tök olyan a hozzáállásod a dolgokhoz...
    Fogadjunk ha másként alakult volna a háború, most Te lennél a legnagyobb náci...
  • HunButyok
    jajj, harcu, annyira földhözragadt vagy.. ne a média és az agymosás
    által beállított nézőpontodat hangoztasd mindig, mert nagyon unalmas...
    A világháborút nem csak abból a szemszügből lehet vizsgálni ahogy Te teszed... 1945 után a szovjet dolgokat tanították, most meg kezdik a nyugati demagóg sületlenségeket bevetetni az emberekkel.
    Churchill egy gazember volt és kész, Eisenhower meg egy egy báb... Patton mondjuk rájütt a zsidóság által vezetett összeesküvésre és ezért meghalt...

h anem tudod elfogadni hogy van más nézőpont is mint a Tiéd, akkor menj és sírj a falnál és emlékezz az általad sajnáltakra... Akik jelenleg 4 Merkavát állomásoztatnak itt Magyarországon, hogyha kell azzal megvédjék szeretett miniszeterelnököd hatalmát...

Meg az ne beszéljen nekem háborús bűnökről aki elismeri hogy sosem évülnek el a háborús bűnök, de azért az 5 teljesen kiírtott ország, amiért Mózes parazita rablóbandái felelősek, az már "régen volt" titulust kap... Akkor is ugyanúgy sírt a gyermek amikor meggyilkolták, mint 1944-ben nem? Akkor is széndioxid keletkezett amikor égtek a házak nem?

Amúgy emlékezz a Dier Jasszin-.i mészárlásra, ben Gurion, Ariel Sharon háborús gaztetteire... Ariel (nem a kis hableány) maga irányított egy kivégző osztagot, ahol palesztin gyermekeketr és asszonyokat öltek halomra... Igenis, minden nemzet követet el háborús bűnöket és ezalól izrael sem kivétel, mert ha még nem is létezett az országuk mondjuk 44-ben, éppúgy felelősek ők is!

Befejeztem!
  • Rundstedt17
    szerintem a tiéd hiányos beveszed a brit jó fiúk meséjét
  • Rundstedt17
    Felvilágosítanál?
  • Rundstedt17
    Amikor már biztos volt a győzelem akkor mi értelme volt szarrá bombázni az ártatlan embereket?Churchillre én nem mondtam hogy ártatlan lenne.
  • harcu
    Na erre mondtam, hogy hiányos a tudásod, de ezek szerint nem is akarsz rajta változtatni. Akkor meg kár vitázni veled.
  • Rundstedt17
    a c feltevés teljesen megállja a helyét kisebb nagyobb javításra szorul csak.
  • Rundstedt17
    Tökéletesen tudom Gerd von Rundstedt nem volt náci de nem is volt a nácik ellenzéke,egyszerűen teljesítette tábornagyi kötelességeit.A britek meg az amcsikat kifelejtetted ŐK SEM ártatlanok.
  • harcu
    Ezerszeres nagyságrendű bosszút említettél. Ezek szerint Coventryben maximum 200 halott volt?

Harris egy idióta ökör volt, és amiatt úszta meg, mert a nyertesek oldalán állt. A parancsot egyébként Churchill is jóváhagyta. Ráadásul Drezda még örülhet is, mert az amerikai atombombát Európában akarták kipróbálni, csak nem készült el akkorra, amikorra a németek megadták magukat. Az angolok meg bizonyítani akarták a légierejük hatékonyságát, tehát Drezda atom helyett gyújtó- és repeszbombás támadást kapott - szerencsénkre.

Egyébként annyira unalmas folyton valakiket javítani, hogy :
    a: az amerikai/angol hadsereg volt az igazság angyala, csak jókat tettek, és a németek / japánok voltak az ördög maga.
    b: a németek nem is tettek olyan rosszat, az amerikai / angol erők provokáltak
    c: Az amerikai / angol erők maguk az ördög, míg a németek és a japánok csak azért háborúztak, mert a szövetségesek belekényszerítették őket ebbe.
  • harcu
    Csak szeretném felhívni a figyelmedet, hogy hiba van az értékítéletedben és a tudásodban egyaránt. Senki sem mondta, hogy a szovjetek szentek voltak, mert természetesen nem, csak nem kellene alapból úgy tenni, mintha a szegény németek és a japánok ártatlanok lettek volna. Amúgy nem nem ártana utánanézned von Rundstedt életének, hogyan vélekedett ő a nácikról és hogyan Németországról, ha már őt választottad nicknek.
  • harcu
    Egyetértek, mein Führer.
  • harcu
    Sejtettem, hogy a gonosz szovjetek provokálták a Kínában addig békében gyalogtúrázó japán hadsereget, akik, ha már ott voltak, kicsit udvaroltak az ottani leányoknak és nőknek.
  • Pluskast
    Csak ismételni tudom önnön magam:): Jaj a legyőzötteknek! (Idézet a gallok vezérétől miután bevették Róma városát)
  • Rundstedt17
    De viszont így nincs joguk a németekre nyomni a háborús bűnös nemzet stigmáját nyomni a győzteseknek...
  • Rundstedt17
    Így egyetértek
  • Pluskast
    Félre értessz. Én nem mondtam azt, hogy jogos volt vagy jogtalan és nem akarom felmenteni a britteket, ahogy a németeket sem akarom. És igen 1940-ben tojtak ők is rá. Én pont a háború természetéről beszéltem, hogy ilyen és felesleges benne túlzottan bármiféle erkölcstelenséget keresni benne mivel eleve erkölcstelen.
  • Rundstedt17
    Akkor sem voltak egy csöppet sem jobbak.A történelem meg nem foglalkozik a ha kérdésével az számít hogy mi volt, nem az hogy mi lett volna ha....Ilyen alapon a németek is jogosan "tojtak" 1940ben arra hogy ártatlanok halnak meg mert a háború felmenti őket ahogy te is felmented a briteket a háború alatt cselekedtékkel
  • Pluskast
    "Ezért miért nem járt háborús bünős titilus?Miért bocsánatosabb bűn Drezdát elpusztítani mint a sokkal kevesebb áldozatot követelő Coventry német részről való bombázása?"

Nos biztos ismered azt az ős régi mondást hogy jaj a legyőzötteknek. Német ország vesztett. Ha a németek nyertek volna valszeg csináltak volna ők is egy hasonló pert mint a szövetségesek. Amúgy meg a németek is szépen szét bombázták Londont, Coventryt, Manchastert és még sorolhatnám az összes többi nagy várost és csak azért rombolták le kissebb mértékben és azért haltak meg kevesebben mint a német áldozatok mert nem rendelkeztek stratégiai bombázókkal. Ha 1940-ben lett volna nekik ők is okoztak volna több tízezres civil áldozatokat követelő bombázásokat. És pont ez az amit nemrég leírtam. Az angolok részéről bosszú volt az 1940-es Biltzért és elhiheted nagyívben tojtak arra, hogy akkor ártatlan emberek halltak meg hisz háború volt.
  • Rundstedt17
    Az amerikaik raboltak az arany vagy értékes ékszereket szó nélkül lopták hát azért tényleg derék.Az oroszok mindent vittek és gyakorta megölték a megadókat vagy a halállal egyenértékü hadifogságba küldték őket ,nem szólva a rengeteg ártatlan civilről kiket malenkij robotra vittek...
  • Rundstedt17
    De a tankönyvek miért állítják be akkor úgy a második világháborút mint az angyali jó dremokráciák +a néha rosszalkodó de alapjában véve jó elvtársak vs sátáni gonosz tengely.
  • Rundstedt17
    Jah de a szovjetek nem lettek hitszegők hogy a megnemtámadási szerződést papír rogynak tekintették?És ha jól tudom és én utána jártam az a szovjetek provokációja volt halhin golnál.
  • Rundstedt17
    Gondolom hallottál már Harrisról aki kiérdemelte a bombázó becenevet.Rengeteg német várost bombáztak parancsára köztük nem kevés olyat ahol semminemü ipari létesítmény nem indokolta pl Drezdát a műemlékvárost...90-200ezer civil halt meg csak ott..Mi volt ez ha nem a pusztítás vágy?Ezért miért nem járt háborús bünős titilus?Miért bocsánatosabb bűn Drezdát elpusztítani mint a sokkal kevesebb áldozatot követelő Coventry német részről való bombázása?
  • SZU
    Amit Nankingban tettek az meg már felülmúlja a legvadabb nácikat is...