15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
NKristof #1970 Ahogy olvasgatok vissza elég érdekes dolgokat látok. Van aki komolyan úgy gondolja hogy Németország és főleg Japán ártatlan? Hát először is Japán már '37-ben elkezdett egy háborút amit aztán az ég világon senki nem provokált ki. Egyszerűen kitalálták hogy a kínai alsóbbrendű faj, nyersanyagok kellenek aztán kész. A németek addig ok hogy visszavették a német lakosságú területeket mint Szudéta vidék, Memel-vidék, Ruhr-vidék remilitarizálása, talán még Ausztria is ide sorolható, vagy legalábbis vmennyire érthető. De ami ezután következett: Lengyelország lerohanása, Franciaország, Hollandia, Belgium, Norvégia, Dánia megszállása kérdem én milyen alapon történt? Egyeduralmat akartak Európában. Ha nem kezdenek fölöslegesen háborút, Németország nagyobb lenne mint ma és Hitler kb. a '60-as évekig elvegetálhatott volna Führerként, mint Franco. Csak hát Hotler egy bolond volt, nem elégedett meg azzal amit az angolszászok engedtek neki, és törvényszerű volt a bukása. -
NKristof #1969 Amúgy meg egy szőnyegbombázást nem lehet mm pontossággal elvégezni. Itt Győrben is sokat bombáztak az amerikaiak, a Messerschmitt gyár viszonylag kívül esik a városon, mégis hullottak bombák rendesen a belvárosra is. -
NKristof #1968 Hmm annyiszor szóba került már Drezda bombázása, meg a civil áldozatok stb. Annyit hadd fűzzek már hozzá, hogy a németek a hadiüzemeket és a katonai célpontokat szándékosan a város közepébe, a műemlékek közvetlen szomszédságába telepítették, gondolván hogy akkor majd a szövetségesek nem bombázzák őket. Hát, rába*ztak. Erről ennyit. -
Dexantreal #1967 jellegű -
Dexantreal #1966 Egyik csaj msnn segít majd, akivel jóba vagyok összehozni egy olyan második világháborús rpg oldalt, ami proboard-os jelelgű lesz, mint az AvP; melyet lentebb linkeltem... csak AvP2 névvel véletlen.
Ki tartana igényt rá?
Kellene sok szakértő, akik a kort kenik-vágják, én sajnos nem nagyon vagyok otthon benne.
Emellett fegyver szakértők, dizájnos dizájn, stb.
Szal egyedül ne várjatok tőlem nagy munkát.
Ki lenne benne? -
Dexantreal #1965 Thanks! -
TakyL #1964 Néhány induló, igaz vegyesen a többi nációval... -
Dexantreal #1963 Meg vannak amcsis indulók is, pl a Híd a Kwai folyón lévő brit fütyürészős induló is kellene.
Meg van pár revíziós is, de azt nem hallgatom, csak egyszer-kétszer hallgattam meg. -
Dexantreal #1962 Tud vki második világháborús német csata indulókat?
Nekem van pár, pl ami a Halál 50 órájában is volt a tankoké vagy mi, meg a Das III Reich.
Meg még pár.
Csak azért kellene, hogy megismerjem, milyen volt régen a németek indulója, semmi egyéb nácis eszméért :P. -
Dexantreal #1961 Ja igen, ezt láttam én is, de sehol egy topik, se semmi.
Igen, nem fejezték be, hát ez van, de engem már nem annyira érdekel a Terminátor, mint rpg. -
SZU #1960 Ez lenne az.
A baj, csak annyi vele, hogy nem fejezték be a home feljesztésű szabálykönyvet. Nincs pl.: "Bestárium" Azaz, nem tudom, hogy mennyit bír egy mutáns, legyengült éhenkórász, ember, T800-as, stb... -
Dexantreal #1959 Egyébként az AvP-s rpg, amin vagyok, az jó oldal, jó az a proboard sztem.
Tehetnénk ott egy próbát, sok ilyen rpg-s oldal van, ami alatt prboard motor dübörög.
Szu nem tudok róla sry, de majd talán néha keresgélek. -
#1958 Olyan is van? :o -
SZU #1957 Ez már elég offtopic, de terminátor RPG-vel nem foglalkozik valaki? -
Rundstedt17 #1956 Nehéz kitalálni a másik hogy ha normális honlapot akarok ingyen nehéz:/ -
Dexantreal #1955 Aha, nekem vannak ötleteim, de én se tudom mindet. -
Rundstedt17 #1954 Én értek a honlap szerkesztéshez csak a szabályrendszert nem tudnám kitalálni:/ -
Dexantreal #1953 AvP2 =AvP -
Dexantreal #1952 Nemtom, fórum alapú féle, mint AvP2, vagy a Thrillion Kincsei.
Azonban, ha értesz a honlap szerkesztéshez, akkor hozhatnál létre te egy 2dik világháborúsat és én szolgáltatnám az információt, az ötletet és közösen összedobhatnánk egy jót. -
Ren #1951 Én konkrétan csak a Weird War-t láttam, ami kimondottan 2. VH-s RPG, bár abban asszem elvileg vannak természetfölötti dolgok (SS vérfarkasok, stb :)), de azt nyilván nem kötelező játszani. Amúgy meg szerintem bármilyen olyan RPG jó, amiben rendesen ki vannak dolgozva a modern fegyverek. (pl D20 modern) Én amúgy meséltem egy 1 VH-s Call of Cthulhu mesét, az a rendszer is alkalmas a célra.
Ha meg valaki nem annyira a szerepjáték részére vágyik, akkor vannak figurás taktikai játékhoz való szabályrendszerek is. -
#1950 Létezik ilyen? Miből nincs RPG? -
Ren #1949 Konkrétan mire gondolsz? Pen & paper RPG-re? -
Dexantreal #1948 Vki tud második világháborús rpg oldalt?
Mindenütt keresem, eredménytelenül eddig.
Legjobb barátomat a Googlet már többször zaklattam, de ő se talált semmit. -
HunButyok #1947 -
horthy #1946 Azért uraim nem kéne ennyire tulzásba vinni ! Inkább ahelyett hogy zsidoznánk vagy náciznánk , a nyers tényekkel kéne foglalkozni ! Ami a lényeg azt már elmondtam ! A mai napig a II. világháború utáni világrend van ezt követi Europa és USA médiája 99%-ban TV , sajtó stb ( kivéve az internet ) . Ebböl kifojolag mindig a győztes hatalmak médiája dominál és ezt igyekeznek ráeröltetni a vesztesekre is már amennyire lehet . Én voltam Izraelbe 2001-ben ( Tel Aviv ) pár napot ,vannak ott normális emerek is meg sajna agymosottak is ! A legnagyobb gond az izraeli külpolitikával van amire személy szerint én is nagyon haragszom hogy mindig egy 60-évvel ezelötti dologra hivatkozik és ezt szerintem már elég sok ember unja már ! Történelem sajna mindig is arról szolt hogy embercsoportok irják egymást , területszerzés , gazdasági javak stb-ért ! Kár abba belemenni hogy ki volt a joember ki a rossz ! A demokrácia elkorcsosulását ( vadhajtását ) is jól jellemzi George Bush ! Kellenek a stratégiai poziciók a közel keleten az ellenfél gyengébb legyen , keresünk egy ürügyet egy háborúra , a sajtót , médiát ráállitjuk , embereket agymossuk már akit lehet , utána már idulhat a háború ! Sajna ez igy van már időtlen idők ota , szerintem ez nem fog változni amig emberek élnek a földön ! Mindegy az hogy egy rendszer , diktatura , kommunizmus , szocializmus , demokrácia , királyság stb , előbb utobb lesz valami vadhajtása ami tönkreteszi , ebbe most ne merüljünk bele !
-
HunButyok #1945 Amúgy Te kezdted a sértegetést, te kis sivatagi viharban megszédlt sólymocska.. de inkább díszpinty... :D Én senkit nem sértegettem itt, csak azt aki engem is sértegetett...
Amúgy én is modder vagyok. :D -
HunButyok #1944 Remélem is...
Én meg Sudden Strike-modder vagyok... :P -
#1943 Ha a Falconosok közé tartoznál, akkor értedén is miről szól az aláírásom. Ezentúl asszem nem szólok hozzád, mert alapvetően irritálsz. Te is azok közé tartol akik utálják a zsidókat és fröcsögsz össze vissza. Objektivitásod = NAGY 0. -
#1942 Nem vagyok zsidó, sőt semmilyen vallású. (anyádat sétegesd..) -
HunButyok #1941 Amúgy nem "szent írás" hanem "Szentírás", Te pogány farizeus-bérenc! :D -
HunButyok #1940 Amúgy az aláírásod meg nekem vérlázító, mert a vadászrepülőknek semmi köze a szent-hez. Mivel keresztény vagyok, tudom hogy szent csak Istentől való dolog lehet, nem pedig egy emberi kéz által alkotott tárgy... A Pápa meg Krisztus földi helytartója, aki nem bóvli repülősjátékokkal foglalkozik...
Miért csúfolod a vallásom? Miért kell bálványimádásra buzdítanod? Miért állítod be magadat szentnek? Mit tettél Te hogy szentté avattak? Na egy-egy az állás... Én szidom a zsidókat, Te meg a keresztényeket. Ha nem tudnád nem szabad más vallását káromolni... Attól függetlenül, hogy nem áll szándékodban a keresztényeket gúnyolni, valaki értelmezheti így is amit írtál... mert egy vallás szakrális dolgait ne most össze egy PC-s játékkal... És amíg engem lenézel azért amiért nem kedvelem Wiesenthalt, addig én Téged keresztényellenesnek és Sátánistának, meg bálványimádónak tartalak... :D :D :D
-
HunButyok #1939 lehet nem élem meg a 90 évet, de legalább ha meg is halok, azt büszkén teszem, és soha nem leszek olyan kutya, mint ez a Wiesenthal nevű illető. Amikor hősként szembeszállhatott volna a nácikkal, a pofáját nem merte kinyitni... Én amikor a közelünkben lakó cigánymaffia egyik tagja vert, mindvégig a szemébe néztem és egy szóval sem könyörögtem az életemért! És hátat sem fordítottam... Mi 6-an voltunk, a dzsippók meg 14-en, kikaptunk, de büszkén viseltük a következményeket, igaz szétnyílt a homlokom, meg minden, de egy cseppet sem alázkodtam meg...
(Pedig elég hidegvérű bandáról van szó, például az egyik falumbélit felakasztották, kivégezték.... Egy rendőrt meg levetkőztetve otthagytak az út mellett.)
nem tagadom, átértékeltem az életemet, de legaláb már nem félek a haláltól sem...
Meg aztán tudjátok, "inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"...
Bizony kis "vadászpilcsi"... Te ezt nem érteheted... repkedj csak szimulátoroddal Izrael felett... fényesen mint Dávid csillaga... -
HunButyok #1938 Sajnálom, hogy lázítja a "véred". Azért ne sírj a falnál, kis vadászpilóta... -
HunButyok #1937 Hát ekkora fülem és orrom biztosan nem lesz 90 évesen... :P -
#1936 "Amúgy a németgyűlölők odavannak a német cuccokért... Akkor persze elfelejtik, hogy ezzel a fegyverrel bizony sok általuk szeretett embert lemészároltak... "
A technika barátom semleges. Attól, hogy még egy fegyver köthető a náci németországhoz, az nem jelenti azt, hogy ha valaki ÉRDEKES műszaki megoldásokra kíváncsi, akkor az náci.
A rasszista összehasonlításod a koalával meg vérlázító. Lehet, hogy te utálod a zsidókat, de azért megnézném, hogy te hogyan nézel majd ki 90 éves korod táján. Ilyen stílussal van rá esély, hogy soha nem leszel annyi...
Ennyi erővel téged egy amőbával is összehasonlíthatnálak, mert az amőba legalább nem mond annyi hülyeséget, mint te. Tehát az amőba okosabb nálad. -
HunButyok #1935 na de nem offoljunk már ennyire...
-
HunButyok #1934 A hungarizmus utópisztikus volta ellenére a legrokonszenvesebb eszme nekem... De ezt hagyjuk... én ezt szeretem, és eszerint élek...
Amúgy eszembe jutott egsy sztori. Éppen kis csapatunke gyik tagja pumpálta szát ököllel az egyik antifaszta fejét "dögölj meg te SHARP" szóval. Erre az antifasiszta azt mondta: nincs is SHARP magyarországon... de hát a szemét patkány meg azt nem tudta, hogy Magyarországon maximum az olasz nagykövet volt fasiszta...
-
HunButyok #1933 Amúgy a németgyűlölők odavannak a német cuccokért... Akkor persze elfelejtik, hogy ezzel a fegyverrel bizony sok általuk szeretett embert lemészároltak... Jó, én mondjuk odavagyok a szövetséges haditechnikáért , amivel meg az én fajtámat ölték... de hát ilyen a világ... :D
hadd legyen ez a neve, hiszen a szovjetek is imádták a Párduc harckocsit... A Balatonnál jópárat használtak a szovjetek... -
HunButyok #1932 Azért ne mossuk össze a Horthy-féle Nagy Magyarország romantikát a Kárpát-Duna Nagyhazával! ;)
-
Rundstedt17 #1931 a hungarizmus egy utópia.Nagy magyarország meg ilyen lehetetlen illúziókat üldöznek.