Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
horthy #1746 Arrol is lehetne itt irkálni hogy a szövetséges barátaink akik gyöztek mennyit loptak csak ök erre azt mondják hadizsákmány és a németek is és aki a végén nyer az azt mondja : háborús jóvátétel !! Meg arról is lehetne irni hogy az Amerikaiak lenyulták az egész Csendes Oceáni Japán hadizsákmányt amit a Kinaiaktól és egyébb államoktól zsákmányoltak ! Egy a lényeg a történelmet mindig a győztesek irják és mindig ők a jó fiúk ! Lásd az USA háborús filmeket , GJ Joe nál nincs igazságosabb hősiesebb katona ! Még mielött mindenki felháborodna nem vagyok Náci szimpatizáns csupán jobban szeretem a nyers tényeket a politikai propagandánál ! Ha volt valami amit mindig is átirtak az éppen aktuális megfelelő világpolitikai helyzetnek az a történelem ! Ezért én mindig azt mondom hogy a dolgokat mindkét oldalról meg kell vizsgálni ok-okozat szinten ! Nem szabad csak egyoldalúan , ha nem folyna a világban az örökös gazdasági , politikai , hatalmi harc nem lett volna Adolf Hitler , Napoleon , Szaladin stb . Aztán hogy a média kit állit be rossznak az mindig aktuális politikai helyzettől függ !