Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
HunButyok #1754 Én hivatkzok a nemzetközi egyezményekre, amik szerint a háborús bűntettek nem évülnek el sosem.
A héber törzsek is kiírtottak mindenkit. Legalább öt ország népét írtották ki vallási fanatizmusból. Ezek a Bibliában is benne vannak: Isten adta kezükbe a sok ártatlan életet. Meg ott a Dier Jasszin-i mészárlás stb... Ők sem jobbak Hitlernél...
Mindíg voltak csúnya dolgok és lesznek is... nem kell itt amúltra hivatkozni, mert egy gyermek ugyanúgy sírt 5000 éve mint 50 éve... 5000 éve éppúgy könnyek közt tört ki az anya, akinek gyermekét felkoncolták Mózes hordái, mint a palesztin nő, akinek Dier Jasszinnál ölték meg gyermekét a zsidó terroristák! Tökmindegy hogy mivel csinálták: karddal vagy géppuskával... Az első koncentrációs tábort angolok húzták fel a búr háborúkban, majd Lenin követte őket... Hitler ekkor még vagy meg sem született, vagy még csak álmokat szövögetett.
Az első gázkamrát is zsidók alkalmazták: barlangokba terelték az elfogottakat, megkötözték őket, benn tüzet raktak és eltorlaszolták a kijáratot... Szénmonoxid, dioxid mérgezés... Most miről beszélünk?
Ugye sosem évül el egy háborús bűncselekmény... Jogilag ez azt jelenti hogy 3000 év múlva is bűn a bűn. Igaz már nem tudunk kit felelősségre vonni...
Tömegmészárlás, népírtás csúnya dolog. Akár hunok követték el, akár metéltek, akár nácik, akár komcsik és kész... és az is mindegy hogy mikor...
TRehát nem kell itt pesztonkálni senkit sem. Akinek hozzátartozója náci haláktáborban halt meg, az emlékezzen rájuk és ítélje el, de akinek nem inge ne vegye magára... Én sem veszem... Nekem egy rokonom sem szenvedett ily módon... Mindenki törődjön a maga dolgával és kész!
Nekem is megvannak a magam gondjai, bajai, nem fgom magam bűntudattól gyötörni a gázkamrák miatt. Én követtem el? Nem. Csak azér tmert magyar vagyok, szégyelljem magam? Nem fogom. Szégyelje magát az aki bűnös...
Ha valaki meg Sieg Heil-ezik, az sem zavar... Horst Wessel Liedet énekli? Tök jó a dallama... énekelje.
Mindeki törődjön a maga dolgával és sussz passz!
Itt e topicban a világháború téma. Véleményt mondhatunk, de nem ítélkezhetünk... Ott fönn ítélkeznek! :)