Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
HunButyok #1939 lehet nem élem meg a 90 évet, de legalább ha meg is halok, azt büszkén teszem, és soha nem leszek olyan kutya, mint ez a Wiesenthal nevű illető. Amikor hősként szembeszállhatott volna a nácikkal, a pofáját nem merte kinyitni... Én amikor a közelünkben lakó cigánymaffia egyik tagja vert, mindvégig a szemébe néztem és egy szóval sem könyörögtem az életemért! És hátat sem fordítottam... Mi 6-an voltunk, a dzsippók meg 14-en, kikaptunk, de büszkén viseltük a következményeket, igaz szétnyílt a homlokom, meg minden, de egy cseppet sem alázkodtam meg...
(Pedig elég hidegvérű bandáról van szó, például az egyik falumbélit felakasztották, kivégezték.... Egy rendőrt meg levetkőztetve otthagytak az út mellett.)
nem tagadom, átértékeltem az életemet, de legaláb már nem félek a haláltól sem...
Meg aztán tudjátok, "inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"...
Bizony kis "vadászpilcsi"... Te ezt nem érteheted... repkedj csak szimulátoroddal Izrael felett... fényesen mint Dávid csillaga...