Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
horthy #1946 Azért uraim nem kéne ennyire tulzásba vinni ! Inkább ahelyett hogy zsidoznánk vagy náciznánk , a nyers tényekkel kéne foglalkozni ! Ami a lényeg azt már elmondtam ! A mai napig a II. világháború utáni világrend van ezt követi Europa és USA médiája 99%-ban TV , sajtó stb ( kivéve az internet ) . Ebböl kifojolag mindig a győztes hatalmak médiája dominál és ezt igyekeznek ráeröltetni a vesztesekre is már amennyire lehet . Én voltam Izraelbe 2001-ben ( Tel Aviv ) pár napot ,vannak ott normális emerek is meg sajna agymosottak is ! A legnagyobb gond az izraeli külpolitikával van amire személy szerint én is nagyon haragszom hogy mindig egy 60-évvel ezelötti dologra hivatkozik és ezt szerintem már elég sok ember unja már ! Történelem sajna mindig is arról szolt hogy embercsoportok irják egymást , területszerzés , gazdasági javak stb-ért ! Kár abba belemenni hogy ki volt a joember ki a rossz ! A demokrácia elkorcsosulását ( vadhajtását ) is jól jellemzi George Bush ! Kellenek a stratégiai poziciók a közel keleten az ellenfél gyengébb legyen , keresünk egy ürügyet egy háborúra , a sajtót , médiát ráállitjuk , embereket agymossuk már akit lehet , utána már idulhat a háború ! Sajna ez igy van már időtlen idők ota , szerintem ez nem fog változni amig emberek élnek a földön ! Mindegy az hogy egy rendszer , diktatura , kommunizmus , szocializmus , demokrácia , királyság stb , előbb utobb lesz valami vadhajtása ami tönkreteszi , ebbe most ne merüljünk bele !