Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rambo [OBI]
Sziasztok!

Ma megvettem a játékot, leszedem a demot és felrakom.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

JHetfield
Kiraly...mukodik!😊

skorpio7
Próbáld csak ki azért ! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

JHetfield
khmm...a gaz az az, hogy eng version-hoz van:[

JHetfield
THX!

skorpio7
GCW-n van fent !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

JHetfield
Tud vki 1.07 -es crack url-t?:]

ÁjjLe BoBBi
Hogy lehet ezt elindítani ? Felinstalláltam és utánna kéri a cd-t, de nincsen semmilyen crack könyvtár ahonnan átmásolnám...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Még mindíg eladó egy Haegemonia Collector's Edition ha valakit érdekel. 06-30-542-9035

Az úgye tudod, ha nincs pénzed a hajók fenntartására akkor is romlanak a hajók. Ilyekor szerintem érdemes inkább bezúzni egy egységet és gyorsan elõteremteni a szükséges bevételt.
Na most meg a 3/5nel vagyok es van 16 hajom de mindnek csak egy picike energiaja van es qrvara nem javulnak mer a kariakok allandoan atjonnek pedig nekem kene menni hozzajuk.

Thx

Állítsd birodalom info megszerzésére a kémet és idõz minden bolygó közelében egy kis idõt míg azt nem mondja, hogy ez az a bolygó. Ha így se megy nézd meg a http://haegemonia.hq.hu/ webdoldalt ahol az elsõ 3 epizód végig vitele le van írva.
Az ep3 mis4nel a kariakok anyabojgojat kell megtalalnom kucseraval de nem jottem ra hogy kell.
Birodalominfot,bolygoinfot nyomtam de semmi,megvan is egy csomo rendszer.Help pls!

Bith
Mia tapasztalat 1.07-tel akadás fronton? A javításlista ezt írja:
-Csökkentettük a játék közbeni akadások számát.

Valóban jobb lett? Remélem.
Amúgy jó nagy patch...majd éjfél után leszedem 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

A Plextor írók többsége nem bírkózik meg a védelemmel. A maradék kevés pedig csak néha véletlenszerûen. Amúgy Alcohollal kéne kiírni.

Nálam az 1.07-es patch elbaszta a gamét. Nem lehet rendesen kijelölni az úticélokat. Mindig egész máshova mennek a hajók, mint ahova klikkelek.
Ugyanis a klikk célpontját 2d-ben nézi és nem 3d-ben... Gáz Digital!!!!

pluhi
Érdemes belekezdeni a marsi hadjáratba a földi után? Vagy inkább nyomjak skirmisht?
Ez a patch jó a magyar játékra is. Én is láttam, hogy mit írnak, ezért felhívtam a DR-t. Õk mondták, hogy jó a patch a magyarhoz is.
Végül is, tényleg jó, mert tegnap este óta azzal nyomulok😊))
Igen.
Nincs masik kolonizalhato bolygo nem tudok tobbet kutatni mer nincs pont es azok meg nincsenek kifejlesztve,tehat akkor csak az az egy lehetoseg van hogy elolrol kezdem a palyat??

Biztos vagy benne? Úgyanis fenn van a patch a magyar Haegemonia oldalon is.
http://www.haegemonia.hu/
Multit nem nyom senki?

Basszus...egybõl az elején elakadtam a Földi missziónak!
Asszongya, hogy feljesszem ki a korvettet (magvan), irtsam ki az összes enemy bányász a Marsig! Namost legalább 28x körbejártam már a Jupiter és a Mars közti szakaszt, de sehol több enemy! Merre keressem? Köszi!
Kolonizálj másik bolygót, épits bioszférát, terraformálj.... ennyi ötlet elég?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Az ep 2 mis4nel jarok es a go1es bolygon max 840milios poulacio lehet de csak ugy van vege a kuldetesnek ha 1 miliardra er.Kutatasi pontom nincs mar es fogalmam sincs mit csinaljak.Vki tudja?

azóta megcsináltam, és egész jó, de a bugok megmaradtak... A windows háttere folyamatosan bevillan mikor játszok😞
még valami: mondjátok meg nekem, menni az esélye annak, hogy egy robotpilóta által vezetett ûrhajó összütközzön az ûrben egy kis meteorral? 😊...

War. War never changes.

egy kis észrevétel: a teljes verziót ugyanabba a könyvtárba másoltam, mint a demot, és egy kellemes hibrid-verziót kaptam... intró nincs , mozik nincsenek, bugzik minden és a földi küldetésre kattintva a demo marsi hadjárata indul el...

War. War never changes.

nekem is
Wanda
HI ALL!
Én is találtam egy poént még a játék elején, kiváncsi vagyok kinek mond valamit a dplog ...
Na szóval az egyi kereskedö hajójának a neve : " Na mi ujság Wágner ur? " volt 😊)) ...
Na ki olvas Rejtö Jenö könyveket ?
😊)))
By
Wanda
Tegnap volt egy poén miközben nekiültem Haegemoniazni. A Kariakok bolygólyát kellett elfoglalnom és már úton is voltam egy katonai bázissal, plussz 6 egység (6*4) korvettel a bolygójuk fele, amikor is az az ötletem támadt, hogy a katonai bázist beviszem a bolygó közelébe, míg a korvetteket a bolygó mögé rejtem, és azután támadok velük, amikor kihelyeztem a bázisom.

Ez idáig rendben is volt minden. A korvettjeimet el is rejtettem, nehogy közbe megtámadják õket, aztán belevetettem magam a kutatásba és a gyártásba. Majd mikor visszatértem a flottámhoz, hogy megkezdjem a támadást: NEM VOLT FLOTTÁM!!!!

Mondom magamban: Ez meg mi? Aztán meg volt a megoldás: A kariak bolygó közelében van a rendszer csillaga, Napja ugye. Én meg túl közel vittem hozzá az egységeimet, és míg a gazdasággal foglalkoztam (kb. 1 perc) addig a hajóim elszublimáltak.... 😊)) DR RULEZZ!!!
Promi
Na vegre en is vegeztem a foldi kuldetesekkel.Telleg eleg igeretes a vege.Talan meg lessz folytatasa.
Aki az elején akadt el annak javaslom a http://haegemonia.hq.hu/
oldalt.
Le vannak írva a küldetések a 2/4-ig és folyamatosan bõvül.
Szerintem jó az oldal nézzétek meg.
Én pedig eloptam szinte minden találmányt és csak utána indultam vissza.
Long_Gun
4/4-es pálya:

A gond az szvsz, hogy nem tartottuk be az utasításokat, azaz a kémmel ott maradtunk a 3 találmány ellopása után is. Ha a 3 (sikeres)lopás után elhúzunk onnan Kucserával, akkor üldözni fogja 1 kisebb csapat vadász, ezek ellen megvédve a pálya kész lessz, de ha tovább maradsz akkor lehal a script.

voodoo01
hi!
Marsi Küldetésben a 3. vagy a negyedik nemtom...de amikor azt mondja hogy a föld belátta hogy a mars fejletteb technikailag....na ott már kifejlesztettem mindent ami lehetséges és semmi nem történik..mit kell ott csinálni?
thx
Kér katomai infot minden rendszerben és az egyikben rátalál majd a kémed!
Promi
Nekem is kellene segitseg.
A foldi 5/3 as kuldetesbe megkell talalnom 1 lerobbant ellatohalyot. Mar atfesultem mindent, es nemtalalom sehol.Valaki legyszi irja be ide merre van.Elore is koszonom.
Promi
Ha jol emlekszem meg a leg elejen megvaltozik a kuldetesed celja, asszem 1 talalmanyt kell ellopnod vagy valami ijesmi.Mindeg pontosan azt csinald amit parancsolnak.Javaslom kezd ujra a kuldetest, es legy figyelmes.En is ezt tettem ezutan sikerult is a 4/4 es. Sok sikert.
pluhi
Arra is gondolhatnátok, hogy aki gond nélkül megcsinálta azt a pályát, az nem fogja tudni, hogy nálatok miért nem ok. Tippelgetni meg lehet, csak minek. Mindenesetre, vagy bug, vagy mégis van még egy bányászállomása, nyald végig az asteroidamezõket mégegyszer.
Szívesen segítenék, de álatira nem emlékszem a pályára. Néztem hogy több játékosmódban elvben kiválaszthatók azok a hadjáratók, amelyeket végig vittél, de hogyan? Ha rákattintok egyre zölden ég az adott hadjárat, de akkor is a legelsõt indítja el.
Lord Marcus
hmmm, lenne egy kérdésem. Semmit sem tok a programnyelvekrõl, és hogy mikor melyik jelent meg, szal lehet hogy hülye kérdés de az ig1-et nem turbo pascallal írtátok?
danone
Francba, mióte feltettem az 1.06-os patch-et, kb 4-5 másodpercente ütemesen akadozik a játék egy pillanatra, rohadt idegesítõ... más nem tapasztalta ezt?
Mr Manson
Üdv! Hány képzettsége lehet maximum egy hõsnek?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

A gépnek nincs semmi baja, viszont a virtuális memóriának sincs köze a dologhoz. Nálam 512 MB RAM + 768 MB virtuális memória mellett is ezt csinálta, szerintem ez bug volt a játékban. Volt, ui heavy fokozaton 23 óra összesített játékidõvel ledózeroltam a gépet. Az MI nagyon harmatosra sikeredett a heavy fokozaton. Az IG1-nél még 40-50 óra tiszta játékidõt igényelt a program, az IG2-nél szintén ebben a magasságban mozgott a játékidõ. Ennél azért jóval többet vártam a DR-tõl (meg a játéktól is).

pluhi
A küldi legeljén csináltass 3 interstellar merchantet (csillagközi kereskedõ vagy nemtommi). Ez megoldja a pénzgondokat bárhol. (Ok, kell néhány idegen bolygó, ami nem árt, ha nem a hatodik rendszerben van.)
Sir Quno Jedi
Kezd újra a szintet (az még ugye megy nem) ??? Ha megy akkor fejleszd ki a terraformálást max.ra (két fokozat, ha nem tévedek itt még), azzal tudsz ócska bolygókat is kolonializálni és máris kész, mert azt méga gép sem kolonializálja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee
Van egy pici gondom... Annál a küldetésnél vagyok (talán 4/1?), hogy Kucherával meg kell keresnem a Kariakok fõbolygóját. Az a probléma, hogy nincs bevételem, és a hajóim szépen sz*rrá mennek, mielõtt tudnék bármit is csinálni. Alapból van egy gyarmatosíó hajó, de mire épkézláb kolóniát tudnék kifejleszteni, már túl késõ...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tyll
Sztem kezd elölrõl... 😊 Nekem volt olyan mákom, hogy mindent kolonizáltam, amit csak tudtam, mielõtt nekiestem volna a "kalózoknak"... 😊

The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...

Mást csinálhatsz de ne menjél a bázis közelébe mert véged lesz.Olvasd el a 893 és a 936-ost.
Utána a fõhõst ha földi hadjáratott csinálsz Garnert ha marsit Cortilliát beülteted az egyik hajóba és odamész a solon bázishoz .