Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma megvettem a játékot, leszedem a demot és felrakom.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Birodalominfot,bolygoinfot nyomtam de semmi,megvan is egy csomo rendszer.Help pls!
-Csökkentettük a játék közbeni akadások számát.
Valóban jobb lett? Remélem.
Amúgy jó nagy patch...majd éjfél után leszedem 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ugyanis a klikk célpontját 2d-ben nézi és nem 3d-ben... Gáz Digital!!!!
Végül is, tényleg jó, mert tegnap este óta azzal nyomulok😊))
http://www.haegemonia.hu/
Asszongya, hogy feljesszem ki a korvettet (magvan), irtsam ki az összes enemy bányász a Marsig! Namost legalább 28x körbejártam már a Jupiter és a Mars közti szakaszt, de sehol több enemy! Merre keressem? Köszi!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
még valami: mondjátok meg nekem, menni az esélye annak, hogy egy robotpilóta által vezetett ûrhajó összütközzön az ûrben egy kis meteorral? 😊...
War. War never changes.
War. War never changes.

Én is találtam egy poént még a játék elején, kiváncsi vagyok kinek mond valamit a dplog ...
Na szóval az egyi kereskedö hajójának a neve : " Na mi ujság Wágner ur? " volt 😊)) ...
Na ki olvas Rejtö Jenö könyveket ?
😊)))
By
Wanda
Ez idáig rendben is volt minden. A korvettjeimet el is rejtettem, nehogy közbe megtámadják õket, aztán belevetettem magam a kutatásba és a gyártásba. Majd mikor visszatértem a flottámhoz, hogy megkezdjem a támadást: NEM VOLT FLOTTÁM!!!!
Mondom magamban: Ez meg mi? Aztán meg volt a megoldás: A kariak bolygó közelében van a rendszer csillaga, Napja ugye. Én meg túl közel vittem hozzá az egységeimet, és míg a gazdasággal foglalkoztam (kb. 1 perc) addig a hajóim elszublimáltak.... 😊)) DR RULEZZ!!!
oldalt.
Le vannak írva a küldetések a 2/4-ig és folyamatosan bõvül.
Szerintem jó az oldal nézzétek meg.
A gond az szvsz, hogy nem tartottuk be az utasításokat, azaz a kémmel ott maradtunk a 3 találmány ellopása után is. Ha a 3 (sikeres)lopás után elhúzunk onnan Kucserával, akkor üldözni fogja 1 kisebb csapat vadász, ezek ellen megvédve a pálya kész lessz, de ha tovább maradsz akkor lehal a script.
Marsi Küldetésben a 3. vagy a negyedik nemtom...de amikor azt mondja hogy a föld belátta hogy a mars fejletteb technikailag....na ott már kifejlesztettem mindent ami lehetséges és semmi nem történik..mit kell ott csinálni?
thx
A foldi 5/3 as kuldetesbe megkell talalnom 1 lerobbant ellatohalyot. Mar atfesultem mindent, es nemtalalom sehol.Valaki legyszi irja be ide merre van.Elore is koszonom.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
Utána a fõhõst ha földi hadjáratott csinálsz Garnert ha marsit Cortilliát beülteted az egyik hajóba és odamész a solon bázishoz .