1396
Digital Reality Rulez
-
Toroco #1396 Üdv!
Hogy lehet láthatóvá tenni a radar hatóköröket? Régen sikerült valahogy bekapcsolni, de most nem. -
FICEK9 #1395 Üdv!
A Haegemonia lerakatot még mindíg nem tudja senki hogy mire való? -
#1394 Legutóbb kb. 3-4 éve jáccottam vele és akkor nem lehetett mozdítani miután kitelepítetted. Próbáld meg 1.09-es javitással hátha... -
#1393 Na,itt már jó rég nincsen senki... Azért kérdeznék valamit. Nem a bányászt állomást rábírni arra, hogy átmenjen egy másik aszteroidára? Tényleg be kell zúzni? -
zami22 #1392 Mot jutottam hozzá, még elég balf.sz vok benne, érdekelne, hogyan lehet hozzárendelni hősöket az egységekhez, illtve elrendelni tőlük. -
#1391 Aki AKAK velem játszani HAegemoniát az küldjön egy privit h felvehessem msnre! -
daviddg #1390 csá -
blackgamer #1389 hamarosan megvásárolható Ezt vedd meg! sorozat keretein belül -
Toroco #1388 bufferre nem tok mit mondani -
#1387 VLAKI MONDJON MÁR GYÓGYÍRT A Z-BUFFER HIBÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Toroco #1386 Találtam egy 3,7MB os kézikönyvet. errőla linkről leszedheted. -
#1385 A DR le se szar téged...(ki kell ábrándítsalak)(egyedűl az ér valamit ha fölhívod őket de hát az pénz...)
Az szerintem el se olvassa a mail-ét...
-
Toroco #1384 én DC++ ban rákerestem, egy embernél találtam kézikönyvet, de az 97MBos pdf. emailben biztos nem kapod meg senkitől :D -
WinG #1383 Ja és a címem: [email protected]
kösz még1x -
WinG #1382 Már megoldottuk egy CD image fájllal. Azért köszi.
Most már csak kézikönyvre vadászok, ugyanis az eredeti nincs meg (már a vásárláskor szét volt esve). Pedig emlékszem, voltak benne fasza kis táblázatok, meg leírás, hogy melyik hős képesség mit jelent. Na mindegy, írtam már a DR-nek ez ügyben, de még nem válaszoltak. Ha esetleg valakinek van kézikönyve .pdf-ben, az elküldhetné mailben... megköszönném : ) -
Toroco #1381 talán találsz a www.gamecopyworld.com on -
WinG #1380 ne nézz lámának, ismerem a keresőoldalakat, szerinted mivel kezdtem? -
#1379 Én nem de ő biztosan!! -
WinG #1378 hali!
az a helyzet, hogy nekem van eredeti haegemoniám, és haverral szeretnénk kipróbálni multiban. azonban ehhez kéne egy nocd crack (mivel csak egy cd-nk van), lehetőleg az 1.09-es pecshez. valaki tudna segíteni? -
Toroco #1377 a játék beli bug megoldódott, már csak a patch van vissza -
Toroco #1376 na most találtam 1.07et, de ez sem telepíthető fel. Ez tényleg poén hogy megtalálja a játékot, és kiirja hogy nincs telepítve. -
Toroco #1375 Nem tudna valaki segíteni? az a gond hogy nem tudom feltenni a 1,06-os patchet a játékra. telepítettem a játékot, (a játék persze csak úgy indul el ha kihúzom a netkábelt és kikapcsolom a tűzfalat). aztán patcheltem volna. a patch megtalálja a játék könyvtárát, és kiirja hogy "a játék nem úgy tűnik mintha telepítve lenne". vagy ennek az 1.06nek előfeltétele a 1.04, 1.05 ös patch? ezeket már nem lehet találni a neten. szal elkezdtem játékot patch nélkül és most a marsiakkal az 1.epizód 4. küldetésén elakadtam. azt irja, hogy támadjam meg a neptun védelmi vonalát, de ott nincs ellenség. ilyenkor mi van? kezdjem ujra? -
#1374 Na Z-buffer??? -
#1373 felmegyek ahogy megmondjátok hogy a szarba lehet eltüntetni azt a nyomorúlt z buffer hibát az ati9200 -ról!!! -
#1372 No1 game..csak kár h senki nincs multiba=( gyertek netre! Postoljatok vissza ki mikor tud fent lenni -
#1371 nekem 1.10 bolti verzióm van
...
-
#1370 Az ATIPatch óta volt már 1.04, 1.07, 1.09 patch is és a legutóbbi az 1.10-es (2004.09.23).
Azokat próbáltad? -
#1369 Nos úgy érzem az előző kommentben felvetett probléma nálam is fenn áll
JÓ volna ha valaki föleg a DR válaszolna a kérdésre!
Uninstall, Winreinstall után is mega az atipatch után is maradt a probléma.
NOS? -
#1368 Kicsi a kép, de még látható:
1. A gyűrű átlátszik a bolygón
2. A mögötte lévő köd is (merthogy az a köd is elvileg mögötte van)
3. A kisebb bolygó is elvileg a nagy, gyűrűs bolygó mögött van (érdekesen beleolvad)
4. A háttérben lévő nagyobb csillagok is átlátszódnak a bolygókon
5. A képen nincs, de az űrhajók is
Amikkel már próbálkoztam:
1. Egy rakat driver (ATI). A régebbieknél még az űrhajóknál is Z-buffer hibák tömkelege jelentkezett
2. A játék legfrissebb pecse (az űrhajós hiba megszűnt, maradtak a tereptárgy-problémák)
Mit, hogyan, hova, mivel???
Marad az uninstall, pöcegödör? -
antijedi #1367 ha arra gondolsz hogy érdekesen néz ki az a bolygo + körgyürü akkor valami driver gond lehet nem? -
antijedi #1366 nem...
kifejtenéd? -
#1365 Mit a f***t tegyek???????????
Érthető a problem? -
John McLane #1364 A csati nincs regelve, ugyhogy ha nem vagyok ott akkor semmit nem fogtok látni:)) De nem kell megijedni esténként általában fenntvagyok.
Talán nem lenne rossze egy stratégia csati sem. -
John McLane #1363 Szevasztok! Körbekajtattam a netet, hogy találjak embereket akikkel multiban Haegemoniázhatok, vagy IG2-zhetek. Sajna még egyiket sem volt szerencsém kipróbálni multiban.
Ha érdekelne titeket egy játszma, bármelyik játékkal a kettő közül, gyertek ide: IRC, Quakenet, #haegemonia.hu csati. -
#1362 #1359-re nem tudsz valami ötletet? -
#1361 Eszter, alapban asszem 1-4-ig a számokkal tudod állítani a sebességet asszem. De lehet, hogy f1-f4. nézd meg a billentyűzet beállításnál... asztán 2-es a normál sebesség -
#1360 Semmi ötlet? -
#1359 Császtok!
Mit tegyek, ha az 1.07-es patch után is szar a grafika?
ATI 9200, Win2000, AMD 2000+
Pl. olyan hibák vannak, hogy a bolygó gyűrűje átlátszik a bolygón, meg pl. a közelebbi bolygó mögött lévő távolabbi bolygót látom a közelebbin keresztül!!! És még sorolhatnám...
Valaki, help? -
#1358 Sziasztok tudna nekem valaki egy széria számot írni a : The solon heritage-hoz
köszi
-
#1357 Na végre rászántam magam, hogy elolvassam a SE-hez adott könyvet. Elég gyér és nyomtatási hibás. Kár érte, jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.