Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet láthatóvá tenni a radar hatóköröket? Régen sikerült valahogy bekapcsolni, de most nem.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A Haegemonia lerakatot még mindíg nem tudja senki hogy mire való?
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az szerintem el se olvassa a mail-ét...
Most már csak kézikönyvre vadászok, ugyanis az eredeti nincs meg (már a vásárláskor szét volt esve). Pedig emlékszem, voltak benne fasza kis táblázatok, meg leírás, hogy melyik hõs képesség mit jelent. Na mindegy, írtam már a DR-nek ez ügyben, de még nem válaszoltak. Ha esetleg valakinek van kézikönyve .pdf-ben, az elküldhetné mailben... megköszönném : )
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
az a helyzet, hogy nekem van eredeti haegemoniám, és haverral szeretnénk kipróbálni multiban. azonban ehhez kéne egy nocd crack (mivel csak egy cd-nk van), lehetõleg az 1.09-es pecshez. valaki tudna segíteni?
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Azokat próbáltad?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
JÓ volna ha valaki föleg a DR válaszolna a kérdésre!
Uninstall, Winreinstall után is mega az atipatch után is maradt a probléma.
NOS?<#mf3>#mf3>
1. A gyûrû átlátszik a bolygón
2. A mögötte lévõ köd is (merthogy az a köd is elvileg mögötte van)
3. A kisebb bolygó is elvileg a nagy, gyûrûs bolygó mögött van (érdekesen beleolvad)
4. A háttérben lévõ nagyobb csillagok is átlátszódnak a bolygókon
5. A képen nincs, de az ûrhajók is
Amikkel már próbálkoztam:
1. Egy rakat driver (ATI). A régebbieknél még az ûrhajóknál is Z-buffer hibák tömkelege jelentkezett
2. A játék legfrissebb pecse (az ûrhajós hiba megszûnt, maradtak a tereptárgy-problémák)
Mit, hogyan, hova, mivel???
Marad az uninstall, pöcegödör?
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
kifejtenéd?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Érthetõ a problem?
Talán nem lenne rossze egy stratégia csati sem.
Ha érdekelne titeket egy játszma, bármelyik játékkal a kettõ közül, gyertek ide: IRC, Quakenet, #haegemonia.hu csati.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mit tegyek, ha az 1.07-es patch után is szar a grafika?
ATI 9200, Win2000, AMD 2000+
Pl. olyan hibák vannak, hogy a bolygó gyûrûje átlátszik a bolygón, meg pl. a közelebbi bolygó mögött lévõ távolabbi bolygót látom a közelebbin keresztül!!! És még sorolhatnám...
Valaki, help?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Másfél órai játék után csinál nekem a játék egy olyat, hogy...
kiirja a képernyõ tetejére, hogy LEÁLLITVA, piros betükkel. Pedig én nem nyomtam semmi gombot. A P-vel aza pause gombbal el sem tudom inditani.
Találkoztatok ezzel a problémával? Ha igen mit kell csinálni hogy elinduljon? Kicsit bosszantó hogy haladok valamire és aztán leáll...
Köszi a segítséget.
War. War never changes.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Vagy 2-höz? MErt akkor tölthetek fel megint 8 megát.
Crack Haegemonia 1-hez: hgm.exe