1396
Digital Reality Rulez
  • FrezeR
    nekem az lenne a kérdésem hogy mit kell annál a küldetésnél csinálni amikor egy bázist kellene elvileg likvidálni ami már csak egyhelyben áll de akárhányszor megtámadom kinyirja az összes hajómat! hogy lehet megsemmisiteni? ez még a játék elején van. Itt csatlakozik hozzám az a tiszt akit legyőztem előzőéleg azt hiszem...őt tartják fogva a bázison!
  • balty
    Nincs két bázis! Nézd meg a http://haegemonia.hq.hu/ weboldalt. Itt le van írva a 4. epizódig a pályák átvitele.
  • JHetfield
    tiszta para mi?:D
  • JHetfield
    ranyomatod 1.07 magyar patch es utana raereszted angol crack es work:]
  • JHetfield
    hat a video mar nem akad... ,de a menu az beakad parszor:] (igaz 128ddr:] szal 256al mar siman megy:]
  • JHetfield
    keress nocd crackot... akkor tuti menni fog...
  • Yeahhh
    Hali!
    Alcohollal kiirtam a game-t és telepités után az irja ki hogy tegyem be a korrekt cd.t!Deamonbol fut de ott cd kulcsot kér és miután beirom tökéletesen fut.Esetleg valami alcohol 120% beállitást rontottam el.HMMM???
  • ÁjjLe BoBBi
    KECSEG:)
  • TheZsenyka
    Senkinek sem kell egy Collector's Edition 8 ropiért?
  • FrezeR
    nekem az lenne a kérdésem hogy mit kell annál a küldetésnél csinálni amikor egy bázist kellene elvileg likvidálni ami már csak egyhelyben áll de akárhányszor megtámadom kinyirja az összes hajómat! hogy lehet megsemmisiteni? ez még a játék elején van. Itt csatlakozik hozzám az a tiszt akit legyőztem előzőéleg azt hiszem...őt tartják fogva a bázison!
  • Rambo [OBI]
    Sziasztok!

Ma megvettem a játékot, leszedem a demot és felrakom.
  • JHetfield
    Kiraly...mukodik!:)
  • skorpio7
    Próbáld csak ki azért ! :)
  • JHetfield
    khmm...a gaz az az, hogy eng version-hoz van:[
  • JHetfield
    THX!
  • skorpio7
    GCW-n van fent !
  • JHetfield
    Tud vki 1.07 -es crack url-t?:]
  • ÁjjLe BoBBi
    Hogy lehet ezt elindítani ? Felinstalláltam és utánna kéri a cd-t, de nincsen semmilyen crack könyvtár ahonnan átmásolnám...
  • TheZsenyka
    Még mindíg eladó egy Haegemonia Collector's Edition ha valakit érdekel. 06-30-542-9035
  • balty
    Az úgye tudod, ha nincs pénzed a hajók fenntartására akkor is romlanak a hajók. Ilyekor szerintem érdemes inkább bezúzni egy egységet és gyorsan előteremteni a szükséges bevételt.
  • fucko
    Na most meg a 3/5nel vagyok es van 16 hajom de mindnek csak egy picike energiaja van es qrvara nem javulnak mer a kariakok allandoan atjonnek pedig nekem kene menni hozzajuk.
  • fucko
    Thx
  • balty
    Állítsd birodalom info megszerzésére a kémet és időz minden bolygó közelében egy kis időt míg azt nem mondja, hogy ez az a bolygó. Ha így se megy nézd meg a http://haegemonia.hq.hu/ webdoldalt ahol az első 3 epizód végig vitele le van írva.
  • fucko
    Az ep3 mis4nel a kariakok anyabojgojat kell megtalalnom kucseraval de nem jottem ra hogy kell.
    Birodalominfot,bolygoinfot nyomtam de semmi,megvan is egy csomo rendszer.Help pls!
  • Bith
    Mia tapasztalat 1.07-tel akadás fronton? A javításlista ezt írja:
    -Csökkentettük a játék közbeni akadások számát.

Valóban jobb lett? Remélem.
    Amúgy jó nagy patch...majd éjfél után leszedem :).
  • Callisto
    A Plextor írók többsége nem bírkózik meg a védelemmel. A maradék kevés pedig csak néha véletlenszerűen. Amúgy Alcohollal kéne kiírni.
  • Callisto
    Nálam az 1.07-es patch elbaszta a gamét. Nem lehet rendesen kijelölni az úticélokat. Mindig egész máshova mennek a hajók, mint ahova klikkelek.
    Ugyanis a klikk célpontját 2d-ben nézi és nem 3d-ben... Gáz Digital!!!!
  • pluhi
    Érdemes belekezdeni a marsi hadjáratba a földi után? Vagy inkább nyomjak skirmisht?
  • caramon
    Ez a patch jó a magyar játékra is. Én is láttam, hogy mit írnak, ezért felhívtam a DR-t. Ők mondták, hogy jó a patch a magyarhoz is.
    Végül is, tényleg jó, mert tegnap este óta azzal nyomulok:)))
  • balty
    Igen.
  • fucko
    Nincs masik kolonizalhato bolygo nem tudok tobbet kutatni mer nincs pont es azok meg nincsenek kifejlesztve,tehat akkor csak az az egy lehetoseg van hogy elolrol kezdem a palyat??
  • balty
    Biztos vagy benne? Úgyanis fenn van a patch a magyar Haegemonia oldalon is.
    http://www.haegemonia.hu/
  • Gyro
    Multit nem nyom senki?
  • Lantee
    Basszus...egyből az elején elakadtam a Földi missziónak!
    Asszongya, hogy feljesszem ki a korvettet (magvan), irtsam ki az összes enemy bányász a Marsig! Namost legalább 28x körbejártam már a Jupiter és a Mars közti szakaszt, de sehol több enemy! Merre keressem? Köszi!
  • Madmaxx
    Kolonizálj másik bolygót, épits bioszférát, terraformálj.... ennyi ötlet elég?
  • fucko
    Az ep 2 mis4nel jarok es a go1es bolygon max 840milios poulacio lehet de csak ugy van vege a kuldetesnek ha 1 miliardra er.Kutatasi pontom nincs mar es fogalmam sincs mit csinaljak.Vki tudja?
  • Braveheart
    azóta megcsináltam, és egész jó, de a bugok megmaradtak... A windows háttere folyamatosan bevillan mikor játszok:(
    még valami: mondjátok meg nekem, menni az esélye annak, hogy egy robotpilóta által vezetett űrhajó összütközzön az űrben egy kis meteorral? :)...
  • Braveheart
    egy kis észrevétel: a teljes verziót ugyanabba a könyvtárba másoltam, mint a demot, és egy kellemes hibrid-verziót kaptam... intró nincs , mozik nincsenek, bugzik minden és a földi küldetésre kattintva a demo marsi hadjárata indul el...
  • olaj
    nekem is
  • Wanda
    HI ALL!
    Én is találtam egy poént még a játék elején, kiváncsi vagyok kinek mond valamit a dplog ...
    Na szóval az egyi kereskedö hajójának a neve : " Na mi ujság Wágner ur? " volt :))) ...
    Na ki olvas Rejtö Jenö könyveket ?
    :))))
    By
    Wanda