Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A problémám a köv.
elakadtam a haegemonia ep2 mission2-ben, ugyanis nem tudom mit kelle kutatni egy katonai bázisért help valaki...
http://haegemonia.freeweb.hu/
Végigjátszás..."
Egyébként úgy emléxem (mások elbeszéléseibõl), hogy az egy igen bonyolult és összetett pálya.
Ha jó neted van akkor próbáld meg letölteni a DC++ nevû progival.
További infók a programok beszerzése -> direct Connect fórumban.
Hihetetlen, de haegemonia magyarítást szeretnék. Az a probléma, hogy németül van meg. Már elnézést...
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Tudom szemét dolog, de nem tudna vki adni nekem egy tört 107 es exe -t?
ami gcw n van az vmi gagyi lehet, vagy nekem van gagyi verzióm (hun) mert az 107.exe re 8.5 Mb ot ir azt tudja megtörni, ami nekem van az pedig 9.5 Mb os vagy valami ilyesmi. Tudna segíteni valaki?
That\'s All Folk\'s
One Vision. One Purpose.
Amerikai megjelenés: 2003 április 17
Angol megjelenés: 2003 március 7
szóval ha azt nézzük már csak 1 hónap😊)))
Amúgy meg kiírja, hogy melyik bolygó kolonizálható
tudom alap, de nem megy.
hogyan tudok kolonizálni? van kolinizáló hajóm, de nem sikerül.
thanx
Vki megtudná mondani hogy az alkohol 120% nevu progival hogy kell kiírni a haegemonia magyar isot? Melyik védelemmmel. Pls segicsetek.
Thx
Elore is koszi, Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
-Digital Reality nevü bolygóépület, növeli a morált játékok gyártásával 😊
-Haegemonia nevü épület, De mit csinál?
Thx Tuvok
By
Wanda
DR RULLA!
De hol az a bolygó??? Sehol nem találom
Single-ben nem volt annyira zavaró a hajólimitálás, bár legalább nagyobb számot adhattak volna meg, viszont multiban....
összvissz van 6 hajóm, katonai bnázist nem építek mert arra meg már nincs hely.
Igaz az a 6 hajó a legjobban kifejlesztett csatahajó 5-ös szinttel, de akkor is kevés.
A SOLON bázisok mennyire erõsek, met hogy nagyon az tuti😊))
A hõsöknél nem értem, hogy pl miért csak gazdasági emberek és kémek jelentkeznek???
Vagy az egyiket rakjam be egy hajóba? akkor az a tulajdonsága fejlõdik ha jól gondolom.
A másik bajom pedig a bolygók. Ha több bolgyóm van akkor is csak annyira tudom használni õket, hogy termelik a pézt, mert hát a gyártást azt elintézi ey max 2 bolygó, a többi meg az adóprojekten vegetál😊)
DR-nek: Nem lehetne multihoz egy olyan patch-t aminek a segítségével eltûnik a hajók létszámának a maximalizálása?
Vagy legalább emeljétek a duplájára-triplájára.
Amúgy nagyon jó a játék...jó a hangulata, szépek a hajók, öröm bennük csata közben vagy csak úgy gyönyörködni.
A bolygók is nagyon bejönnek😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Végigjátszottam a JÁTÉKOT és bizony nekem majdnem annyira bejött mint az I.G. elsõ része. Azért csak majdnem mert kettõ dolog van ami nem tetszett. Az aprócska hibák pedig az alábbiak : egyrészt fejezetekre van osztva a játék ezért nincs az a szabadság amire vágyna az ember, Másrészt pedig a korlátozások nem tetszettek amivel megkötötték a kezünket, hogy mennyi egységünk lehet.
Ennek ellenére bizony még mindig A JÁTÉK cimen van bejegyezve a noteszembe 😊) Hatalmas dolog például a kémkedés kivitelezése, ez az egészet nagyon feldobja és bizony az egyik legerösebb fegyverré válhat a játék során.
Végül pediga kit érdekel néhány véletlen vagy esetleg Easter-Egg? :
-Béta 3 számu bolygon megtalálható a BALATON
-Van egy kereskedöhajó, a neve : Mi újság Wágner úr? a'la Rejtõ Jenõ
-Egy hõs Kata Feher névvel, bár ez csak egy dolog 😊
Ha tudtok még ilyet irjátok le 😊
Addig is BYE
Wanda
A 2. epizód 2. részén mit kell csinálni???
ott megcsinálom a katonai bázist(vagy bánya vagy bázis) fogom a hajóimat és szépen elindulok az ellenség szétgyakása céljából. na igen, ez mind szép és jó, csakhogy mire megtalálom a bázisát, akkora ledarál. péz meg uyge csak majdnem fullos adóztatásból van. szal mit tegyek?
Áruljátok el légyszi hogy az 5. fejezet 1. küldetésében milyen hatással lesz a késöbbi történésekre hogy melyik rendszert foglalom el a két polgárháborúzó fél közül? Van-e helyes út vagy végülis mindegy hogy mit választok, illetve melyik oldallal választom a nehezebb játékmenetet?
Köszike
Wanda