1396
Digital Reality Rulez
  • Hixer
    Egy kis hangulat...
  • Hixer
    Menj fel a maximumspeed 3-ra ott keress.
  • scholes
    Már letöltöttem vele egy magyar hubon, de angol nyelvű, szaggatnak az introk, elég lassú a kurzor, de lehet, hogy ez normális, és inkább valami igazi kéne, mert ez szerintem valami szétbarmolt verzió volt.
  • Kandurex
    Scholes: DC

Hixer: sztem nem igen van
  • scholes
    Tud valaki olyan helyet, ahonnan magyarul le lehet tölteni?
  • Hixer
    Mondjatok multi szerver ip-ket!!!
  • Kandurex
    megy
  • scholes
    Hali! Geforce 2 MX 64MB-on megy a játék normálisan?
  • Mayday
    Ööööö, kövezzetek meg, de nekem olyan keresem lenne, hogy aki eredeti gameval rendelkezik, nem tenne-e meg, hogy a jatek boritojat beszkenneli es elkuldi nekem?!
  • Hixer
    Ühüm... Akkor NINCS Cheat ehhez a játékhoz, oké nekem így is jó...
  • Kandurex
    Zsenykának valószínűleg (hasonlóan hozzám) volt egy C-64 nevezetű magic personal home computer-e és feltörtek belőle az elfelejtettnek hit emlékek...és úgy érezte, hogy feltétlenül meg kell osztani valakivel, ebben az esetben veled.
  • Hixer
    Akkor TheZsenykának üzenném, hogy Azonnal magyarázza el azt amit leírt mer én má' nem bírom idegekkel.
  • HuAn82
    Figyu szerintem ha tudnának biztos segítettek volna.Van ez igy...
  • Hixer
    Hoppá gyerünk...
  • Hixer
    Somebody please...
  • Hixer
    Értsétek már meg, hogy nekem, nem azért kell a csít hogy a játék örömét elrontsam. Én csak azért akarom a csítet, mert már mindent csináltam a játékban, végig is vittem, de ki szeretné próbálni csíttel is. Én ilyen mindentkipróbálunkhamárvan gyerek vagyok.
  • Kandurex
    nem, cheat-tet soha.. ha mindenki meg tudod néküle lenni te is megfogsz.
  • Hixer
    NA!
    Írjatok tirpákok...
    Kám ón!!
  • Hixer
    Megintcsak **********!
    Egyikben sincs haegemonia cheat, a cheat codex-et én is használom. Tovább keresek Haegemonia cheat gyűjtőhelyet!!!
  • HuAn82
    http://www.hunnia.net/download/jatek.php3

Cheat Lexicon verzió: 1.2

Cheat Codex verzió: 3.12

Talán ez segít...
  • Hixer
    A félreértés után, most már tud valaki mondani haegemonia cheat gyűjtőhelyet???
  • Hixer
    Figyelj, lehet, hogy neked rögtön ez jut eszedbe, de én végigtoltam simán is. Német verzióm meg nem csak warezelésből lehet, kaptam a rokonoktól, hozták kinntről, németországban élek stb..., úgyhogy légyszíves ne szidd az ide problémákkal jövő embereket, mert nem tudod, hogy miért kérdik azt.
  • balty
    Limitál hajó gyártás helyes? Ok legyen de az ellenfélnek azért ne legyen limitálva. Vicces, hogy az eleje még nehéz azt egyre könnyebbek a pályák.Úgy ahogy van elcseszték a játékmenetet. Jóval többet vártam pedig ettől a játéktól.
  • Hixer
    Bővebben? Melyik a tűzgomb alapértelmezésben???
  • Hixer
    Van ennek gyűjtőhelye?
  • TheZsenyka
    Dehogynem, ragaszd le a 'tűzgombot', meg írd be hogy SYS64738, aztán POKE 32444,211
  • Hixer
    Hi nem tud valaki csítet mondani eme játékhoz????
  • TheZsenyka
    Velem is sokszor volt, hogy azt hittem mindent jól csináltam és mégsem jött a nyerés. Így volt pl. az ominózus Kucserás esetben is, de például sokat szippantottam (figyelmetlenségem miatt) az egyik ellenséges bázis felkutatásával (mivel kettő volt belőle, én meg ezt nem figyeltem) és miután megtaláltam (az egyiket) azt hittem vége, nyernem kéne. De bepippantottam más küldiket is.
  • TheZsenyka
    Ha ez az a pálya, amikor egy rakat bolygórendszeren keresztül kell navigálni a Kucserát tök magában, akkor az ellenséges fő rendszerbe érve csak közel kell menned a bolygókhoz és az egyik megközelítésénél nyered a küldetést. Remélem ez az amire gondoltál. Sokat szívtam vele.
  • kyle reese
    Nagyon szépen kérek valakit hogy segítsen a problémámban, mert lassan azon vagyok, hogy kettétöröm ezt a szar hegemonia cd-t. A 4 epizód negyedik azaz utolsó küldetésénél járok. A feladat az hogy lopjak el a darzokoktól 3 szemét technológiát a kucherával. de nem sikerül! mit kell tenni hogy sikerüljön a feladat MIT CSINÁLOK ROSSZÚL MIT KELL MÉG CSINÁLNI????????? Könyörgöm segítsen valaki mert már a vakolatot lekaparom a falról, úgy felidegesített ez a dolog!!!!!!!!!!!

• Hixer
    Heeloo
    A problémám a köv.
    elakadtam a haegemonia ep2 mission2-ben, ugyanis nem tudom mit kelle kutatni egy katonai bázisért help valaki...
  • steweee
    az a végigjátszás eléggé elnagyolt,igazából nem sokat ér. kár volt ajánlani
  • Inquisitor
    "xer 2003. márc. 01. 09:35 | Válasz erre | #1266
    http://haegemonia.freeweb.hu/
    Végigjátszás..."
    Egyébként úgy emléxem (mások elbeszéléseiből), hogy az egy igen bonyolult és összetett pálya.
  • steweee
    nekem egy korábbi pályán volt hasonló problémám, ott is hiába teljesítettem a győzelmi feltételeket, nem vette úgy a program hogy megcsináltam. nem tudok mit mondani, játsz multiban vagy töröld le. én kétszer futottam neki, és mind a kétszer ugyanazon a pályán ugyanúgy akadtam el. ez nem lehet véletlen. bár van aki végigjátszotta.
  • Randal
    Hali!

Ha jó neted van akkor próbáld meg letölteni a DC++ nevű progival.
    További infók a programok beszerzése -> direct Connect fórumban.
  • Hixer
    Hello!
    Hihetetlen, de haegemonia magyarítást szeretnék. Az a probléma, hogy németül van meg. Már elnézést...
  • Takigabi
    ki kell telepíteni a bázist(jobb klikk)
  • Takigabi
    ki kell telepíteni a bázist(jobb klikk)
  • dtk1985
    a 2/2-es kuldetes nem akar befejezodni pedig teljesitettem a feladatot. megepitettem a katonai bazist, legyoztem a kalozok bazisat, de hiaba mert egyfojtaban jonnek valahonnan a kalozok korvettjei. nem birom megtalalni a forrasukat. nem ir ki semmit a game hogy mit kellene meg csinalnom. ez talan vmi jatekhiba vagy mi? 1.07-es a verziom es mellesleg a foldi kuldeteseket jatszom
  • l3alF1aKe
    Sziasztok.
    Tudom szemét dolog, de nem tudna vki adni nekem egy tört 107 es exe -t?
    ami gcw n van az vmi gagyi lehet, vagy nekem van gagyi verzióm (hun) mert az 107.exe re 8.5 Mb ot ir azt tudja megtörni, ami nekem van az pedig 9.5 Mb os vagy valami ilyesmi. Tudna segíteni valaki?