1396
Digital Reality Rulez
  • Árnyvadász
    Tegnap volt egy poén miközben nekiültem Haegemoniazni. A Kariakok bolygólyát kellett elfoglalnom és már úton is voltam egy katonai bázissal, plussz 6 egység (6*4) korvettel a bolygójuk fele, amikor is az az ötletem támadt, hogy a katonai bázist beviszem a bolygó közelébe, míg a korvetteket a bolygó mögé rejtem, és azután támadok velük, amikor kihelyeztem a bázisom.

Ez idáig rendben is volt minden. A korvettjeimet el is rejtettem, nehogy közbe megtámadják őket, aztán belevetettem magam a kutatásba és a gyártásba. Majd mikor visszatértem a flottámhoz, hogy megkezdjem a támadást: NEM VOLT FLOTTÁM!!!!

Mondom magamban: Ez meg mi? Aztán meg volt a megoldás: A kariak bolygó közelében van a rendszer csillaga, Napja ugye. Én meg túl közel vittem hozzá az egységeimet, és míg a gazdasággal foglalkoztam (kb. 1 perc) addig a hajóim elszublimáltak.... :))) DR RULEZZ!!!
  • Promi #1007
    Na vegre en is vegeztem a foldi kuldetesekkel.Telleg eleg igeretes a vege.Talan meg lessz folytatasa.
  • balty
    Aki az elején akadt el annak javaslom a http://haegemonia.hq.hu/
    oldalt.
    Le vannak írva a küldetések a 2/4-ig és folyamatosan bővül.
    Szerintem jó az oldal nézzétek meg.
  • balty
    Én pedig eloptam szinte minden találmányt és csak utána indultam vissza.
  • Long_Gun
    4/4-es pálya:

A gond az szvsz, hogy nem tartottuk be az utasításokat, azaz a kémmel ott maradtunk a 3 találmány ellopása után is. Ha a 3 (sikeres)lopás után elhúzunk onnan Kucserával, akkor üldözni fogja 1 kisebb csapat vadász, ezek ellen megvédve a pálya kész lessz, de ha tovább maradsz akkor lehal a script.
  • voodoo01
    hi!
    Marsi Küldetésben a 3. vagy a negyedik nemtom...de amikor azt mondja hogy a föld belátta hogy a mars fejletteb technikailag....na ott már kifejlesztettem mindent ami lehetséges és semmi nem történik..mit kell ott csinálni?
    thx
  • balty
    Kér katomai infot minden rendszerben és az egyikben rátalál majd a kémed!
  • Promi #1000
    Nekem is kellene segitseg.
    A foldi 5/3 as kuldetesbe megkell talalnom 1 lerobbant ellatohalyot. Mar atfesultem mindent, es nemtalalom sehol.Valaki legyszi irja be ide merre van.Elore is koszonom.
  • Promi #999
    Ha jol emlekszem meg a leg elejen megvaltozik a kuldetesed celja, asszem 1 talalmanyt kell ellopnod vagy valami ijesmi.Mindeg pontosan azt csinald amit parancsolnak.Javaslom kezd ujra a kuldetest, es legy figyelmes.En is ezt tettem ezutan sikerult is a 4/4 es. Sok sikert.
  • pluhi
    Arra is gondolhatnátok, hogy aki gond nélkül megcsinálta azt a pályát, az nem fogja tudni, hogy nálatok miért nem ok. Tippelgetni meg lehet, csak minek. Mindenesetre, vagy bug, vagy mégis van még egy bányászállomása, nyald végig az asteroidamezőket mégegyszer.
  • balty
    Szívesen segítenék, de álatira nem emlékszem a pályára. Néztem hogy több játékosmódban elvben kiválaszthatók azok a hadjáratók, amelyeket végig vittél, de hogyan? Ha rákattintok egyre zölden ég az adott hadjárat, de akkor is a legelsőt indítja el.
  • Lord Marcus
    hmmm, lenne egy kérdésem. Semmit sem tok a programnyelvekről, és hogy mikor melyik jelent meg, szal lehet hogy hülye kérdés de az ig1-et nem turbo pascallal írtátok?
  • danone
    Francba, mióte feltettem az 1.06-os patch-et, kb 4-5 másodpercente ütemesen akadozik a játék egy pillanatra, rohadt idegesítő... más nem tapasztalta ezt?
  • Mr Manson
    Üdv! Hány képzettsége lehet maximum egy hősnek?
  • StarFist
    A gépnek nincs semmi baja, viszont a virtuális memóriának sincs köze a dologhoz. Nálam 512 MB RAM + 768 MB virtuális memória mellett is ezt csinálta, szerintem ez bug volt a játékban. Volt, ui heavy fokozaton 23 óra összesített játékidővel ledózeroltam a gépet. Az MI nagyon harmatosra sikeredett a heavy fokozaton. Az IG1-nél még 40-50 óra tiszta játékidőt igényelt a program, az IG2-nél szintén ebben a magasságban mozgott a játékidő. Ennél azért jóval többet vártam a DR-től (meg a játéktól is).
  • pluhi
    A küldi legeljén csináltass 3 interstellar merchantet (csillagközi kereskedő vagy nemtommi). Ez megoldja a pénzgondokat bárhol. (Ok, kell néhány idegen bolygó, ami nem árt, ha nem a hatodik rendszerben van.)
  • Sir Quno Jedi
    Kezd újra a szintet (az még ugye megy nem) ??? Ha megy akkor fejleszd ki a terraformálást max.ra (két fokozat, ha nem tévedek itt még), azzal tudsz ócska bolygókat is kolonializálni és máris kész, mert azt méga gép sem kolonializálja.
  • Lacee
    Van egy pici gondom... Annál a küldetésnél vagyok (talán 4/1?), hogy Kucherával meg kell keresnem a Kariakok főbolygóját. Az a probléma, hogy nincs bevételem, és a hajóim szépen sz*rrá mennek, mielőtt tudnék bármit is csinálni. Alapból van egy gyarmatosíó hajó, de mire épkézláb kolóniát tudnék kifejleszteni, már túl késő...
  • Tyll
    Sztem kezd elölről... :) Nekem volt olyan mákom, hogy mindent kolonizáltam, amit csak tudtam, mielőtt nekiestem volna a "kalózoknak"... :)
  • Galadriel
    Mást csinálhatsz de ne menjél a bázis közelébe mert véged lesz.Olvasd el a 893 és a 936-ost.
    Utána a főhőst ha földi hadjáratott csinálsz Garnert ha marsit Cortilliát beülteted az egyik hajóba és odamész a solon bázishoz .
  • Wolwarine
    Akkor azt mondod nem is próbálkozzak csak álljak egy helyben ?? ne is kémkedjek stb. ??
  • Galadriel
    Ha eljön az ideje szólnak, hogy használhatod.
  • Wolwarine
    Sziasztok !

Mit kell csinálni az örzővel mert csak azt mondják hogy ne használjak fel kutatási pontokat pedig van 6000 ?????????????
  • asrael
    alapból benne van az egyik kémhajóban Kuchera, de nem csinál semmit :)
  • magus
    HOGY AZ A LOPEMPOPIPILO!!!!

MIRE ODAEREK A GAMMA RENDSZERBE A 2. EPIZOD 2. KULDETESBEN MAR NIN CSKOLONIZALHATO BOLYGO. MINDENT ELFOGLALAT AZ A KURVA GEP. MASFEL ORAJA BASZAKOSZOM EZZEL A KULDETESSEL, ES EZ A FASZ RAMENTETT AZ ELOZO METNSRE. MEGMONDANA VKI HOGY MI A FASZ CSINALJAK MOST?
  • magus
    az emberek 2. epizod 2. palyajan az a feladat hogy gyarmatositsam mind a 3 naprendszert. de a gammaban hogy kell? ahol a a takony volt. viszem a lakosságszállító hajot, de nem kolonizála. miért?
  • Lord Marcus
    legalább a magyar fejlesztéseket? akkor te úgy érted, hogy a magyar játékok árainak kell lemenniük?
  • Galadriel
    Asrael!
    Rendeld Kucherát az egyik kémhajóba!
    Szerintem ez volt a gondod.
  • Galadriel
    Asrael!
    Rendeld Kucherát az egyik kémhajóba!
    Szerintem ez volt a gondod.
  • Galadriel
    DDD!
    Sikerült?
  • asrael
    üdv
    a földiekkel a 3. epizód 4. pályáján az a feladat hogy keressem meg az anyabolygót. végigjártam az összes univerzumot és kaptam is egy olyan üzenetet, hogy uszítsam rá a Kucherát a feladatra, de nem akar elindulni :) ill. nemtudom hogy adjam ki a parancsot. vagy egyenként küldjem rá a kémet bolygóinfószerzésre?
  • Promi #962
    Foldi 4/4 es kuldetes tisztitsam meg a rendszert (van mar 6)Darzonokok tol.1 deka ellenseget nemtalalok mar sehol a gep meg csak hagy szenvesni mit csinaljak mit merre keressek?
  • Norbyte
    FIGYELEM!
    5000 Ft-os áron eladó egy vadiúj, eredeti magyar Platoon, ugyanis megvettem, de nem tudtam, hogy ajándékba is megkapom.
    Ugyanitt Haegemonia CE magyar változat is fellelhető 10000 Ft-ért.
    Platoon: 06 20 3772235
    Haegemonia: 06 70 2308727
  • Jacky
    MaYaLaCa:a kituzott cel nem valtozott meg? Nezd meg a birodalominfonal. Esetleg kapcsolj 4-szeres sebessegre, hatha jon valami uzenet.
  • pluhi
    Nekem is szállt már el autosave közben. 786MB swapfile legyen már elég 256 MB ram mellett.
    Más. A játék vége nevetséges. Nevetséges a nehézség, és nevetséges az időkorlát is. Ott állok az utsó bolygó előtt, olyan sereggel, hogy esélye nincs a gépnek (ez nem fura, mert kb. az első küldivel vetekszik az ellenállás), de letelik az idő. (SPOILER!!! Egy kis mocsok történetbeli csavar miatt). Kiirás kb.: letelt az időd, a Darzok-é az univerzum. Hát ez egy vicc.
  • Galadriel
    Várjálcsak!
    Te mivel kezdtél?Mert én a földi küldetéssel.
    Ha te a marsi küldetést nyomod akkor lehet, hogy neked az a szipirtyó Nilles Cortilli.../Vagy valami iyen nevü/a főhősöd.Ha pedig ez sem jön be akkor passz.
  • Galadriel
    Thomas!
    Nincs semmi baja a gépednek!A virtuális memoriádat kell jó nagyra állítani vagy rábízni a gépre/vezérlőpult-rendszer-rendszertulajdonságok -teljesítmény beállítások speciális itt van a virtuális memória beállítás.
    Ha ezt beállítod nem fog többet kilépni amúgy én is ezzel szívtam, és most már jó.
  • Squash
    Hali!
    Ki tudja hol az 5-ik részben az a lerobbant roncs amit meg kell találni?
    Már egy órája keresem :-(
    Köszi
  • Lord Marcus
    jah, jah...
  • aiguo
    Ha valakinek meglenne a kezikonyv ,feldobna az sgftp-re?!

koszonom!