Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kapcsolj 4-szeres sebességre.
Már a 4-s epizód végigjátszása is fenn van!
Marha idegesítõ, de nem tudom, mitévõ legyek. Kell még valamit csinálni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hány keze van a darzoknak
milyen színû az ionágyu
?? naa kitudja?
Nem a haderõn múlik a pálya teljesítése. A gazdaság és a bolygókon élõ emberek jóléte a legfontosabb. A kutatások során nem törekedtem a fegyverek fejlesztésére jó sokáig. Inkább megadtam minden újdonságot az embereknek, hogy jobbá tegyem az életüket az adott bolygón. És milyen hasznos is ez! Védelmet alakítottam ki katonai bázisokkal és az megvédte õket bármilyen súlyos csapástól. Majdan mikor lehetõségem nyílt katonai kollégium építésére, megtettem. Ugyanis az egész flottám odaveszett még korábban. Azt hittem ezzel megpecsételtem a sorsomat, de meglepõdve tapasztaltam, hogy egyáltalán nem! A kutatások, fejlesztések, épületek nagyban növelték a morált és a gyártókapacitást. A kutatásaim egyre kevesebb pontba kerültek és gyorsabban is fejlõdtek. Majdan megvolt a megfelelõ anyagi biztonságom, legyártottam pár csapat korvettet, melyek 3 bronzcsillaggal rendelkeztek és beleültettem hõseimet. Otthagytam õket a bolygó védelmére. Az ellenfél persze támadott, de a katonai bázisok ellen esélytelen maradt, míg korvettjeim folyamatosan kapták a bónusz pontokat úgy, hogy csak szemlélõi voltak az eseménynek. Utána már csak elindítottam õket és kaptak egy plussz katonai bázist arra az esetre ha túlerõvel szemben kéne harcolniuk. A végeredmény: Teljes megsemmisülés és a Kariakok pusztulása az univerzumban. Ezért fantasztikus ez a program. Nem a haderõ nagysága jelenti az abszolult gyõzelmet, hanem a háttérben meghúzódó gazdasági fejlettség és az emberek folyamatos növekedése az adott bolygókon. Utána megteszi pár jól kiképzett hajó és a gyõzelem tálcán van kínálva.
Próbáltam az ellenkezõjét is. Hatalmas hajóhadat tartottam fent és felfegyvereztem õket a legmodernebb fegyverekkel. A gazdaságot hátérbe szorítottam. Persze az eredmény súlyos lett. Hajóim életpontja rohamosan csökkeni kezdett. És elhulltak a csatában. Pedig már majdnem két ezüstcsillagosok lettek volna. Örökös pénzhiányban szenvedtem és nem funkcionáltak a védelmi rendszerek. Bár ez is járható út volt egy ideig. Amíg az egész flottám rá nem ment. Innen más utat kellett választanom. A végeredmény pedig teljes siker. Erõs gazdaság, fejlett bolygók, defenzív taktika, jól kiépített bolygóvédelemmel és kis számú csapásmérõ egységekkel a cél garantált. Kémkedés pedig külön haszonkulcs.
Persze most már, hogy a gazdaság biztos alapokon van ráálltam a proton technológia kiaknázására. Ion és Kvantum technika teljes mértékben háttérbe szorult. Elvitte a pontokat a jólét megteremtése. De a katonai felfegyverkezést is azért kezdtem el, mert a késõbbi pályákon úgy vélem nagy hátrány érhet a fejletlen fegyverekbõl adódó hiányokból. Tehát most egál van. Jöhet a kémkedés és a plussz védelem megvalósítása. Jöjjenek csak az idegenek. A robbanásaikban gyönyörködni nem vagyok rest.
Multiban viszont még nem próbáltam, de ha ott nincs korlát akkor rendben van minden. Ott jön vissza az IGII szerû játék ezekszerint. Akkor így teljesen rendben van minden.
Szóval ha van pénzem, van csomó emberem, akkor elméletileg mi gátolna meg abban, hogy több hajót épitsek? Meg az is érdekes, hogy már nem is tudom, hogy hányas epizódnál járok, de még csak most lehet elkezdeni a kémtevékenységet! Ettõl függetlenül nagyon jó a game, méltó "utódja" az IGII-nek, bár nekem bejött a bolygó szintû menedzselés is...😞
Kémmel derítsd fel a rendszerekben az ellenséges hajókat, és akkor megátod.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Tehát: Bezúz - Épít - Küld!😊)
4/1-en vagyok, a cél kinyírni Marion Kaye (vagy vmi ilyesmi) birodalmát. Namost, minden jól ment, Solon bázis felderít, Darzok csapat megjelen, hazai csapat ugrik az Újvilág rendszerbe, ahol találtam egy kalóz bolygót. Itt elkezdett üzengetni valami nagyképû nõ (gondolom õ Marion), ezután gond nélkül elfoglaltam a bolygót. A végén a nõ ordibált, hogy "nem most találkoztunk utoljára", és el akart repülni egy darzok hajón, amit én csípõbõl kilõttem. Lehet hogy ezt nem kellett volna? Egy inaktív féregjárat felé repült éppen. Most az a baj, hogy nem tudok sehova sem menni, ellenség pedig nincs. Van ugyan egy új rendszer, de ott csak egy feket lyuk van, és még egy inaktív ugrópont. Ötlet?
Mashogy nem megy.
2. Hajora jobb klikk, "rendszer katonai info" kijelolese.
3. Valamelyik bolygohoz odakuldeni.
4. Minden csillagrendszerben!! egy-egy bolygonal ugyanezt eljatszani, amig valahol meg nem lesz az ellatohajo.
Remelem segitettem.
Segítene nekem valaki:Akinek megvan a zsoczi féle alcoholos magyar haegemonia, felrakná mondjuk az sgftpre,vagy bárhova összecsomagolva a 01 és 52.rar-t, tehát az elsõt és az utolsót. A többi már megvan csak ezek hiányoznak.Nem jönnek le zsoczitól. Na, karácsonyi ajándéknak...Köszönöm
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Valaki megrendelte a Colletors Editiont? Most olvastam ki a regényt, és igy sokkal élvezetesebb a játék! ...bár a vége (mármint a regényé) kicsit össze lett csapva, de nem rossz!
1. fejlesztesi pontokbol raszallni valamelyik fegyvertipusra es csak azt fejleszteni.
2. Osszes lehetseges hajoval tamadni a bazist, kijelolni mindet, jobb klikk, es ne a hajotestet, hanem a fegyverzetet tamadni! Ez a tipp egyebkent a jatek egeszere ervenyes! 😊)
Remelem segitettem.
Egyebkent ugy emlekszem ezt mar korabban leirtak.
Alcohollal kiirtam a game-t és telepités után az irja ki hogy tegyem be a korrekt cd.t!Deamonbol fut de ott cd kulcsot kér és miután beirom tökéletesen fut.Esetleg valami alcohol 120% beállitást rontottam el.HMMM???