1396
Digital Reality Rulez
  • FrezeR
    a solon semlegesitő berendezést hol tudom legyártani? mert kifejlesztettem de sehol semmi...
  • Cheky
    Hellosztok!

A kihelyezett katonai bázisokat és bányákat el lehet elmozditani és újrakihelyezni?

2 misszió 3 pályáján vagyok. Csináltam egy bázist, kihelyeztem, de le se bagózta a támadókat (lőtávban volt...) csak mikor már őt lőtték. (?)
    Ezt a küldedést már harmadszor csinálom és már tele van a tököm az egésszel. Örülnék egy jó helyzetben lévő mentésnek ebből a missóból!
    Mail: [email protected]
    Köcc!!
  • JHetfield
    Vegye meg az akinek vanra penze...:]
  • Lacee
    Egyetértek. A múltkor csak 8 kiló volt a Media Marktban.
  • Krinyo
    Vedd meg boltban :D
  • Krinyo
    Minek ahhoz végignyomni?Csapjunk a közepébe... :D
  • Krinyo
    valaki nemakar esetleg multiba nyomni?
  • mtubi
    és nem lehet megcsinálni,hogy már fel pach-elés után is lehessen neten nyomni?
  • And5
    már megvan azok akik nem tudnak neten jácani megoldás egyszerű: nem patchelsz semmit csak a no cd cracket rakjátok fel amit a www.megagames.com-on találtok és máris nem kapjátok meg az Invalid vagy Rossz CD key feliratot
  • mtubi
    szerintem az a baja,hogy nem az eredeti exe van fen.En uninstalláltam,es egybol reinstall,es nyomtam a pach-et.Na de senki nem tudja mi lehet a baj?
  • And5
    hogyan kell peccselni az FLT-és hegemoniát aszonja hogy nincs installálva
  • And5
    egyértelmű amilyen néven bevagyunk jelentkezve a gépen
  • And5
    multiban nkm megy meg havernak is coopban nyomjuk nem tom nktk mi a bajotok
  • mtubi
    Hi all.Nekem van 1.07-es pach-em,es elvileg jo multi kulcsom is,de amikor már az egységeket irányithatnám,kiirja,hogy nem eredeti a CD-kulcs,es kilép.Pls valaki segitsen !!!!
    Amugy nem eredeti a jatek,es CD-generatort hasznaltam.
    Koszi
  • Rambo [OBI]
    Szerintem néhol szarok a game triggerek.
    Én kiirtottam minden ellent az egyik pályáról, de csak akkor fogadta el teljesítettnek a feladatot, ha közel mentem egy adott bolygóhoz.
  • JHetfield
    www.gamecopyworld.com ... eng version krakkot szedd es utana open sesame ... termeszetesen az 1.07 "hun" paccsal:]
  • pascal
    Yeeeeehaaaaaa! A tegnapi megjegyzésem óta most vagyok a fórumon azóta játszom és játszom ÉS! végigvittem!!!! Anniy segítséggel amit itt kértem :)
    30 óra játékidő tudom nem a legprofibb de na ez a 3. játék életemben amit végigvittem...
    Hú hogy mekkora jókat tudnak alkotni ezek a magyarok :) most ***vára el vagyok szállva magamtól, bennem dobog az outro heve! Az viszont tuti hogy lesz folytatás egy ilyen outro után!!!
    Basszus velem mostm adarat lehet fogatni, az utolsó 3 órát felállás nélkül nyomtam.... WOOOW
  • SGP
    Köszi, ez volt a probléma, mivel az előző missionban építettem bányát így bázist most nem tudtam.
    Multiban csak az eredetit lehet használni?
  • Lacee
    Hehe, egyidőben :)
  • Lacee
    Lehet, hogy tűl speciális egységed van! Nézd meg a képernyő bal alsó sarkában levő gombnál, hogy hányat tudsz még építeni! Ha ez a gond, csak rombolj le egy szatellitet vagy egy bányászállomást, és kész.

Egyébként megoldódott a problémám a 4/1-ben. Újrakezdtem a pályát, és kiderült, hogy egy csúnya bugba botlottam a múltkor. Most is mindent ugyanúgy csináltam, de miután kilőttem a darzokokat, itt végetért a pálya... kicsit fura...
  • caramon
    Valószínű, hogy a spec. egységeknél (a katonai bázis ide tartozik) már full-on vagy!
    Bal alsó sarok - ikonok. A legalsó a spec egységek. Ha ott "max." van kiírva, akkor pusztíts le valamit, bár ha jól emlékszem ennél a küldinél csak 1 spec egységed lehet. Tehát vagy bázis, vagy más!:(
    Ha tehát "kipucoltad" a spec. egységeidet, megépítheted a bázisodat.
  • SGP
    Segítsetek plz, úgy érzem valami nincs rendben a 2/2-es missionnál
    Itt kéne az első bázist megépíteni, de nekem nem hajlandó. Kikutattam már, de bármit csinálok nem lesz választható. Az összes kutatáspontom elköltöttem, még a csajszit is a bolygóhoz rendeltem, de hiába.
    Mi lehet a gond?
  • Evil
    haliho.

Valami nem kerek nalam.Feltoltam a haegemonia hun t.Felraktam ra az 1.07 es angol nocd patchot. Muxik.De ha feltolom az 1.07 es patchot es arra rarakom az 1.07 es nocd t akkor mar keri a cd t. Otlet??
  • caramon
    Pascal és Lantee, illetve akiket még érdekel:

a www.haegemonia.fw.hu vagy a
    www.haegemonia.hq.hu fan oldalakon ott van a földi hadjárat teljes végigjátszása. Sok kérdésetekre megtaláljátok a választ. A marsi hadjárat a 2. epizódtól hasonlít (vagy ugyanaz), úgyhogy ahhoz is használható.
  • pascal
    el is felejtettem mondani (igen igen még itt vagyok) hogy dialuppal vagysok szóval még a számlám is nagy lesz a sok fórumozgatás miatt :)))
  • pascal
    vagy a #977 beszólás a válasz nekem? asszem visszamások a gáméhoz és, FRANCBA megin fél 10 van és holnap meg korán kelek... úr isten!!! fél 4 óta játszom????? ÁÁÁÁÁÁÁ
    Ez megint egy oLYan játék amit nem bírok abbahagyni :)
    Negylevegő, beszív, kifúj...
    Start - Kikapcsolás nagylevegő gomb megynyom és lefekszik aludni NEM játszok ma többet (Asszem függő vagyok)
    Na jó éjt nektek, holnap visszaolvasok ám ;)
  • pascal
    Jah van egy üres rencer amiben 1 feketeLYuk :) van, és kicsit hasonlít a bajom Lacee és hoz (#1083) (mert ugye visszaolvasok mielőtt kérdek), de én semmijen Darzokkal nemtalálkoztam eddig csupán Marion K. hajója "tűnt el" slussz..
  • Lantee
    Nos...ismét lenne egy kérdésem:

Éden & Újvilág rendszerek. Újvilágban kalóz bázis megsemmisitve, csaj elmenekül.
    Éden rendszerben van egy idegen bázis, Kariakok félbehagyott fejlesztése befejezve, jön a parancs, hogy egyedül közelitsem meg a bázist, és akkor barátként fog felismerni.
    Kivel? Milyen hajóval? Már mindennel próbálkoztam, de mindig lelőtt az idegen!!

HELP!!
  • pascal
    Gyerekek! ep3m5 kész. Hogy mekkora szivtás volt benne :) áthívtak Panolába hamisan :) Hülye MI én csak egy roncsszedővel megnéztem mi folyik ott erre zutty roncs lett az összes Yarbo-i egységemből :)
    Amúgy nem, nem tartott ennyi ideig most ép azon vagyok kiakadva hogy mit tegyek ezzel a solon bázissal... kalózok legyakvan solon védelmi rencer megtéveszte kifejleszve kalózok legyakva, minden bázisom 3mrd fölött... és ha vkit a solon bázis ellen küldik mikor lőtávba ér megijed és visszafordul :) gyáva népség... Mit értett drága Laura azon hogy a saját hajómmal menjek??
  • caramon
    Húúú! Kiütést kapok a saját helyesírásomtól! Miért nem szól valaki?:))) Féreglyuk "j"-vel. Ez már dúrva. Brrrr.

Inquisitor-:
    Én letöltöttem, ki is próbáltam. A pálya elejétől 15 raj hajót tudsz építeni. Ha jól emlékszem az egyjátékos hadjáratban 10 fölé nem megy soha. Gondolom, akkor erre gondolnak a jelentősen nagyobb flottával.
    Maga a rendszer is elég nagy, és tűrhető számú bolygó van benne.
  • pascal
    caramon: köszke, neki is látok próbálkozni. Asszem megvan a délutáni programom :)
  • caramon
    Nem lehetetlen, de tény, hogy nehéz.
    Mivel csak Yarbó felől özönlik az ellen, ezért azt a féregjukat próbáld a teljes haderőddel lezárni. Ezért itt, mert az átérkező hajókat egyesével-kettesével, esetleg hármassával sokkal könyebb amortizálni.
    A lehető leggyorsabban próbáld meg megerősíteni a gazdaságod és a haderődet töltsd fel. Ez is nehéz, mert a folyamatos támadások miatt a hajókat is ki kell egészíteni. De meg lehet oldani. Mikor már megoldható, akkor zárd le a féregjukat min. 2 /én pl. 3-at tettem/ katonai bázissal. A bolygókat erősítsd meg bolygóágyukkal. Ezután a rendszert nyugodtan hagyd magára, már meg tudja védeni magát. Mindeközben /én így csináltam/ átküldtem a főkémemet egy kicsit aprítani az ellent. Katonai felderítés, majd szabotázs. Nagyon hasznos volt, mert ugyebár a bányászállomások megsemmisítése az egyik feladat, és ezt a kémmel oldottam meg. Utána pedig volt jó néhány katonai bázis is, azt is a kémmel intéztettem el. Nem volt hátrány, hogy később már "csak" a bolygókkal kellett törődni! Nem árt az otthoni rendszerben kémelhárítást végezni közben.
    Mindebből látszik, hogy nem bonyolult ugyan a küldi, de igen húzós nehézségben és időben egyaránt.
  • FrezeR
    köszi a segitségeket!
  • pascal
    Ez az új FLash honlap meg nagyon állat lett :) A Haegemonia meg a kedvenc gámám... episod3m5 sztem lehetetlen :) azt mondja a főmuffi hogy nincs nagyobb hadereje,nyugodtan foglaljam el Yarbot...
    Erre folyamatosan 4-5 egységnyi ion cirkálóval támad és támad és támad, mire egyet felépítek addigra hármo ijen dömping lemegy és jön és jön és ha át is jutok Yarboba nagyon errős az ellenállás ott is... meg "nincs pénz a hajók fenntartására" -> megzakkannak a hajóim, ha elmelem az adót lázad a KzolanI népe :) 2 napja különböző cseleket próbálok bevetni de az istennek se sikerül...
  • pascal
    A Naprendszerben NEM kell kolonizálni, Alfában, Bétában és Gammában kell... egyet egyet (lehet többet is)

Jah igen találtam crcaket a magyra gáméhoz
    Rescuwarez fórum :) 2 órán keresztüli intenzív böngszés eredménye :)
  • balty
    Újrakezdés! Kolonizáld előttük!
  • FrezeR
    egy kérdés: annál a küldetésnél mit kell csinálni amikor azt a kitelepitett kolóniát kell megvédeni az ürben és mind3 rendszerben kell egy kolóniát létrehozni, na ok 2 ben megy de a legelsőben a naprendszerben nincs bolygó mert mind foglalt...hogyan tovább?
  • JHetfield
    Kiraly... bar szerintem Platoon-nak sem artan mar egy osszeeszkabalt honlap legalabb...:]
  • zaki
    hello emberek!

Én is így jártam mint Pascal, letöltöttem a játékot, kiírtam cdre (Neroval), és az installálás után, mikor el akarom indítani a játékot, kéri a cd-t, crack meg sehol. Ja, és már töröltem a file- a gépről, amit kiírtam cdre, és mégegyszer nem akarom letölteni a játékot. Ilyenkor mi van, most lett egy frizbim?
  • TheZsenyka
    Ha valakit érdekel:

http://www.kalapacs.hu/item/view/real.php?cod=301267