1396
Digital Reality Rulez
-
laca123 #942 üdv...
sztem én vagyok nyomi, de ha nem ,akkor vki please mondja már meg, hogy hogyan tudom felnyomatni pl az ilyonfegyvereket a hajókra...
most fogom az első idegen fajt visszatámadni (asszem a 3. pálya) és még mindig csak proton meg rakéta korvettet nyomathatok... vagy csak késpőbb lehet majd??? de akkor miért lehet ilyen hamar már szuperszónikus bolygóágyút fejlesztenem ???
pleasse help !!! -
#940 aha de ha bolygóinfóra állítom akkor csak megkell állni a bolygónál de akkor csak egy kicsit ?? -
#939 Nekem is ez volt a problémám, szerintem vmi bug lehet. Egyszerűen újrakezdtem a marsi oldallal... -
Galadriel #937 Nem kell megállni a bolygónál hanem csak ell kell menni mellette/a kémedet bolygő infóra állítod/, és kiírja hogy ez nem az a bolygó, mehetsz tovább, ha megtalálod azt tudni fogod. -
Galadriel #936 DDD!
Kifejlesztetted mind a két találmányt?
/nem kerül kutatáspontba de ki kell fejleszteni/ -
#935 A Haegemonia-ban a Marsi hadjáratban amikor a Kariak anyabolygóját kell megtalállni hogy ha bárhol is kémkedek azonnal lebukik Kucsera mi a teendő mert levagyok rohdva, ha valaki tud segíítsen !! -
#934 a fórum alcímét enneka küldetés leírására kellene cserélni :) -
#933 Kösz Lens tényleg ez volt a baj, ki kellett telepiteni a bázist. Én még csodálkoztam is hogy nem lö, de nem jöttem rá a megoldásra. Köszi.
Wanda -
Fehérember #932 Üdv!
Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
A részleteket mailban.
[email protected] -
#930 Hali emberek !
Levagyok akadva a Hegemonia-ban !! Nem tud valaki egy (Magyar verzóhoz !!!!!)cheatet vagy trainert ?? Vagyha csak valaki messze eljutott a játékban felteené a mentéseit az Sg FTP-re ??
Nagyon megköszönném !! -
#929 Hi All!
Segitsetek pliz. Hogy kell átvinni a 2/2-es pályát?
Épitettem egy katonai bázist, amit el is fogadott a gép, relomboltam egy kalóz bázist, de még van egy. Ezzel az a gond hogy egy nagy kék köd közepén van ahol nem müködnek a radarjaim. Emiatt nem is látom de máshol nem lehet mert az ellenséges hajók ebböl a ködböl jönnek ki de bele nem mennek a tuloldalon . Három teljes órát töltöttem már avval hogy röpködtem a ködben hátha rábukkanok de semmi eredmény. Ilyenkor mi van ? Mit csináljak ?
Ha valakinek van egy épeszü ötlete ne tartsa magába, ossza meg bátran.
Elöre is kösz
Wanda
-
Bandeeka #928 Hali!
Lenne 1 idegesitő kérdésem?:) Még pedig a következő: hány képzetssége lehet max 1 hősnek?
Ha vki tudna segiteni megköszönném thx -
#926 marmint 1. epizod 4. kuldetes. de egyik aszteroidan sincsen banyaszallomas. csak ganyashato aszteroida van. a terkepen sincs sehol semmi. csak a mars ami meg ellenfel -
balty #925 Szerintem ahol te tartasz az az első epizod/4 rész. El kell pusztitanod minden bányászállomást. Van egy amit én is nehezen talátam meg, csak miután ránéztem a térképre:).
Amúgy a bázist nem lett volna fontos szétlőni.
-
#923 ahonnan kiszabadiottam az egyik host, arra a bazisra. megoltem, oke, de most mit? megoltem, min da 2 hosom hajoban van, minden ki van fejlesztve de mit kene csinanom? -
balty #921 Ha az idegen bázisra a Solonra gondolsz, azt nem tudod kinyírni. Várd meg míg a hős feélpűl és utána már tudod tenni hajóba. -
#920 a foldiek 4. epizodjaban mit kell csinalni? a bazist nem tom megolni, megolte az osszes hajomat, nincs egy banyaszallomas se. egy host hogy tok ujra hajora rakni, ha mar megserult? -
Braveheart #919 én most szedem le a gammát, és milyen? jó? megéri leszedni? -
#918 Namost, ha nem a bolygó mellé állok, hanem arrébb, akkor a már röpképes hajói is zsinórban jönnek nekem, úgyhogy a probléma fennáll !
ÉS utálom ha korlátozzák:
- a hajóim
- a bázisaim
- a kutatási pontjaim
- az átvihető hajóim
- az átvihető hőseim
számát ! EZ csak idegesítésre jó. Érdekes módon az IG2-ben úgy terjeszkedtél, ahogy jólesett, lehetett saját stratégiád és nem kényszerítették rá a barom küldetésalapú rendszerúket az emberre. -
balty #917 Fejleszd ki a cuccokat amiket kér és aután bármelyik hajóba ültetted Jack Garnert elvileg nem fogja szétlőni, ha oda mész vele a bázisra.
Én cirkálóban ültettem és 2-ből az 1-ik egységet kinyírta a bázis, majd abba hagyta a tüzelést, bár volt olyan amikor szétlőtte mindkettőt, tehát mentsd el előtte. -
Madmaxx #916 Olvass vissza! -
#914 www.gamecopyworld.com -
Al-Ashrad #913 mi az a GCW? :))) -
#912 AKI CRACK-et KERES A MAGYAR VERZIÓHOZ , AZ SZEDJE LE AZ ANGOL-T A GCW-ről !
PER PILLANAT CSAK 1.05 VAN BELŐLE , DE LEGALÁBB MŰXIK ! -
Al-Ashrad #907 Hello!
Tudna valaki mondani nekem egy helyet ahonnan letudnék szedni a Game-hoz Cracket? Előre is köszi :) -
MEDIC! #905 A játék vége tényleg könnyűre sikerült, úgy láccik a srácok kifogytak az ötletekből a végére. Az utolsó pályát fél óra alatt csináltam meg a biztonság kedvéért 12 rakétahordozó csatahajót vetettem be, mind öreg róka arany csillagokkal, és kb 1 perc alatt lenyomták a főbázist egyet vesztettem azt is út közben. Az viszont jó, hogy a vége animációból úgy tűnik lesz folytatás. -
MEDIC! #904 Háj!
Hát hol tennéd fel a kérdéseidet, ha nem itt?
Legközelebb meg tőlem vegyél játékot!
1. Valszeg azért nem gyárthatsz, mert elérted a hajómennyiséget, amit egy pályán csinálhatsz.
2. Minden pálya elején kapsz újabb kutatási pontokat, valamint váratlan eseménynél pálya közben is, de ésszel kutass, mert hamar el lehet fogyasztani, lesz olyan pálya, ahol kifejezetten parancs, hogy ne kutass amíg nem engedi a főparancsnok. Úgy tudsz KP-t spórolni, hogy amikor már lesznek kémhajóid akkor lopj találmányokat az ellenségtől így azok kb. kilencven százalékos állapotban lesznek meg neked "proto" felirattal.
3. A bolygó terraformálást is ki kell kutatni, de nem feltétel a gyártáshoz.
Na ez az utolsó jó kérdés én sem jöttem rá, de simán vigignyomtam a gamét közepes fokozatban e nélkül.
-
madvi #903 Hali!
Bocs, hogy itt teszem fel a leglámább kérdéseket a Haegemoniáról...
Megvettem a játékot, és most a legelején szopok, mint a boci...
A Földi hadjáratot kezdtem el.
Tehát a kérdések, melyek Nálatok biztos fel sem merülnek:
1. sikerült 1 raj korvettet gyártanom, de csak az Ión, egy-két protonfegyvert is, ám most nem engedi a listából, hogy további csatahajókat gyártsak. Pénz 11000, a morál közepes. Miért?
2.Sikerült kutatgatni, ám még hátravan a protonfegyverek legalább fele, ám nekem csak 76 kutatási pontom van. Hogy növelhetem ezen pontok számát?
3. Hogy tudok új bolygókat terraformáni, hogy ott is gyártsanak stb...?
Mit jelent az, hogy "Gyártás átirányítása"?
Miért lehet ezt bolygóra és hajóra is irányítani?
Ha esetleg van egy site, vagy leírás, ami e láma kérdésekre választ ad pls. help!
köszi,
madvi -
Galadriel #902 Én pl. vadászokkal mentem csak bele ültettem Gardnert. -
MEDIC! #901 Komoly fegyvereket fejlessz! Én a rakétákra álltam rá volt úgy, hogy másfél milliárd ember pusztult ciklusonként. -
MEDIC! #900 Már hóóógyne lenne? Esetleg a bázison gyógyítják, de van. -
MEDIC! #896 A kémhajóban pedig Jack üljön -
MEDIC! #895 Bányász állomás marad. Zúzd be és építs másikat. -
MEDIC! #894 kémhajóval -
balty #892 Valki mondja má meg hogy lett a nickből az előbb Coolfire! Bug? -
#891 Először én is csodálkoztam ezen, de logikus. Elkezdi gyártani az egységet, de te azonnal szétlövöd. Gyártás leáll, kb. fogyott 50(tipp) egység pénze.
A másik. A tippek között, (meg biztos a helpben is) ott van, hogy mindig tartalékolj RP-t, mert megszivhatod. Én majdnem igy jártam a cruiser-ek fejlesztésénél, de mákom volt. (random esemény némi RP ingyér) -
Coolfire #890 1. Probáld meg hogy mikor ki van jelőlve a vontató hajó nyomsz egy alt+jobbklikket a cirkáló, elvileg így a lehető legközelebb megy a cirkálóhoz.
2. A bázisokat nem kell kilőni, hanem csak a hajókat. Ha kinyírtad a hajókat, majd elmondja, hogy kell kiiktatni a bázisokat.
-
#889 Hogyan lehet megmondani egy bányász-állomásnak hogy menjen át egy másik aszteriodára ha az előző már kimerült? -
Coolfire #888 Amelyik hajóban ül Jack Garner azt vezesd neki a bázisnak. Én cirkálóban ültettem és 2-ből az 1-ik egységet kinyírta a bázis, majd abba hagyta a tüzelést, bár volt olyan amikor szétlőtte mindkettőt, tehát mentsd el előtte. -
Lantee #886 Amúgy biztos vannak hiányosságai is a játéknak, de már az IG2-óta nem láttam ilyen fantasztikusan jó űrjátékot!!!
Hajrá Digital-Reality!!