Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hogyan lehet gyárakat építenem????senki sem dolgozik,csak hadi hajókat tudok gyártani.Csillagközi és bolygóközi szállítót nem.
Kifejlesztettem a corvettet is.Ilyeneket hogy adózási meg építmény projektet nem tudok gyárrtani mert nulla dollárba kerül....
Hogy kell??Ki kell fejleszteni valamit???
Különben 1 .episode😊))
Az elõzõ kérdésedre a válasz:nem agresszívra állítottad.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
A kihelyezett katonai bázisokat és bányákat el lehet elmozditani és újrakihelyezni?
2 misszió 3 pályáján vagyok. Csináltam egy bázist, kihelyeztem, de le se bagózta a támadókat (lõtávban volt...) csak mikor már õt lõtték. (?)
Ezt a küldedést már harmadszor csinálom és már tele van a tököm az egésszel. Örülnék egy jó helyzetben lévõ mentésnek ebbõl a missóból!
Mail: [email protected]
Köcc!!
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Amugy nem eredeti a jatek,es CD-generatort hasznaltam.
Koszi
Én kiirtottam minden ellent az egyik pályáról, de csak akkor fogadta el teljesítettnek a feladatot, ha közel mentem egy adott bolygóhoz.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
30 óra játékidõ tudom nem a legprofibb de na ez a 3. játék életemben amit végigvittem...
Hú hogy mekkora jókat tudnak alkotni ezek a magyarok 😊 most ***vára el vagyok szállva magamtól, bennem dobog az outro heve! Az viszont tuti hogy lesz folytatás egy ilyen outro után!!!
Basszus velem mostm adarat lehet fogatni, az utolsó 3 órát felállás nélkül nyomtam.... WOOOW
Multiban csak az eredetit lehet használni?
Egyébként megoldódott a problémám a 4/1-ben. Újrakezdtem a pályát, és kiderült, hogy egy csúnya bugba botlottam a múltkor. Most is mindent ugyanúgy csináltam, de miután kilõttem a darzokokat, itt végetért a pálya... kicsit fura...
Bal alsó sarok - ikonok. A legalsó a spec egységek. Ha ott "max." van kiírva, akkor pusztíts le valamit, bár ha jól emlékszem ennél a küldinél csak 1 spec egységed lehet. Tehát vagy bázis, vagy más!😞
Ha tehát "kipucoltad" a spec. egységeidet, megépítheted a bázisodat.
Itt kéne az elsõ bázist megépíteni, de nekem nem hajlandó. Kikutattam már, de bármit csinálok nem lesz választható. Az összes kutatáspontom elköltöttem, még a csajszit is a bolygóhoz rendeltem, de hiába.
Mi lehet a gond?
Valami nem kerek nalam.Feltoltam a haegemonia hun t.Felraktam ra az 1.07 es angol nocd patchot. Muxik.De ha feltolom az 1.07 es patchot es arra rarakom az 1.07 es nocd t akkor mar keri a cd t. Otlet??
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
a www.haegemonia.fw.hu vagy a
www.haegemonia.hq.hu fan oldalakon ott van a földi hadjárat teljes végigjátszása. Sok kérdésetekre megtaláljátok a választ. A marsi hadjárat a 2. epizódtól hasonlít (vagy ugyanaz), úgyhogy ahhoz is használható.
Ez megint egy oLYan játék amit nem bírok abbahagyni 😊
Negylevegõ, beszív, kifúj...
Start - Kikapcsolás nagylevegõ gomb megynyom és lefekszik aludni NEM játszok ma többet (Asszem függõ vagyok)
Na jó éjt nektek, holnap visszaolvasok ám 😉
Éden & Újvilág rendszerek. Újvilágban kalóz bázis megsemmisitve, csaj elmenekül.
Éden rendszerben van egy idegen bázis, Kariakok félbehagyott fejlesztése befejezve, jön a parancs, hogy egyedül közelitsem meg a bázist, és akkor barátként fog felismerni.
Kivel? Milyen hajóval? Már mindennel próbálkoztam, de mindig lelõtt az idegen!!
HELP!!
Amúgy nem, nem tartott ennyi ideig most ép azon vagyok kiakadva hogy mit tegyek ezzel a solon bázissal... kalózok legyakvan solon védelmi rencer megtéveszte kifejleszve kalózok legyakva, minden bázisom 3mrd fölött... és ha vkit a solon bázis ellen küldik mikor lõtávba ér megijed és visszafordul 😊 gyáva népség... Mit értett drága Laura azon hogy a saját hajómmal menjek??
Inquisitor-:
Én letöltöttem, ki is próbáltam. A pálya elejétõl 15 raj hajót tudsz építeni. Ha jól emlékszem az egyjátékos hadjáratban 10 fölé nem megy soha. Gondolom, akkor erre gondolnak a jelentõsen nagyobb flottával.
Maga a rendszer is elég nagy, és tûrhetõ számú bolygó van benne.
Mivel csak Yarbó felõl özönlik az ellen, ezért azt a féregjukat próbáld a teljes haderõddel lezárni. Ezért itt, mert az átérkezõ hajókat egyesével-kettesével, esetleg hármassával sokkal könyebb amortizálni.
A lehetõ leggyorsabban próbáld meg megerõsíteni a gazdaságod és a haderõdet töltsd fel. Ez is nehéz, mert a folyamatos támadások miatt a hajókat is ki kell egészíteni. De meg lehet oldani. Mikor már megoldható, akkor zárd le a féregjukat min. 2 /én pl. 3-at tettem/ katonai bázissal. A bolygókat erõsítsd meg bolygóágyukkal. Ezután a rendszert nyugodtan hagyd magára, már meg tudja védeni magát. Mindeközben /én így csináltam/ átküldtem a fõkémemet egy kicsit aprítani az ellent. Katonai felderítés, majd szabotázs. Nagyon hasznos volt, mert ugyebár a bányászállomások megsemmisítése az egyik feladat, és ezt a kémmel oldottam meg. Utána pedig volt jó néhány katonai bázis is, azt is a kémmel intéztettem el. Nem volt hátrány, hogy késõbb már "csak" a bolygókkal kellett törõdni! Nem árt az otthoni rendszerben kémelhárítást végezni közben.
Mindebbõl látszik, hogy nem bonyolult ugyan a küldi, de igen húzós nehézségben és idõben egyaránt.
Erre folyamatosan 4-5 egységnyi ion cirkálóval támad és támad és támad, mire egyet felépítek addigra hármo ijen dömping lemegy és jön és jön és ha át is jutok Yarboba nagyon errõs az ellenállás ott is... meg "nincs pénz a hajók fenntartására" -> megzakkannak a hajóim, ha elmelem az adót lázad a KzolanI népe 😊 2 napja különbözõ cseleket próbálok bevetni de az istennek se sikerül...
Jah igen találtam crcaket a magyra gáméhoz
Rescuwarez fórum 😊 2 órán keresztüli intenzív böngszés eredménye 😊
Én is így jártam mint Pascal, letöltöttem a játékot, kiírtam cdre (Neroval), és az installálás után, mikor el akarom indítani a játékot, kéri a cd-t, crack meg sehol. Ja, és már töröltem a file- a géprõl, amit kiírtam cdre, és mégegyszer nem akarom letölteni a játékot. Ilyenkor mi van, most lett egy frizbim?
http://www.kalapacs.hu/item/view/real.php?cod=301267