1396
Digital Reality Rulez
  • balty
    Az ig2-t szerintem is magasan alulmúlja a játék! Túl könnyű és maga a játék menet el lett szúrva. Gondolok itt a limitált hajógyártásra és ebből adódóan a kihasználhatatlan pénzre. Vagyis hiába van például az utolsó küldetésben az ellenfélnek vagy 6-szor annyi bolygója és több bevétele, még hátrányt is jelent, hisz valamelyest szétforgácsolva voltak az erői, csak akkor kezdhetett egy új gyártásához, ha szétlőttem egy hajóját. Ez gáz! Nagyon csalódtam a játékban!
  • Árnyvadász
    Jogos a dühöd. De sajnos sokszor magunknak kell gondokodni arról, hogy nehogy elvesszenek a mentéseink. Igazad van abban, hogy ez a programozók dolga lenne, de inkább bizzál magadban, mint higyél másoknak, mert az sokszor tévútra vezet. Ahogy látod itt is.
  • Árnyvadász
    Ehh.. Fogod a save könyvárat kimásolod valahova a winyódon és utána uninstall. Mikor meg felteszed a progit visszamásolod a save tartalmát és ennyi. Majd ha legközelebb felrakod és mented csináld így... Még hogy patch..... Ejnye-Bejnye....
  • a_n_d_r_e_w
    Nekem azért az IG2 jobban bejött, mert igencsak zavarnak ezek a küldetések. Ott volt például Éden, full kiépítettem, bevédtem, erre mikor jött az "Armada", visszakaptam két gyéren lakott bolygóval, de az ilyet még sorolhatnám. Azért ez nem esett jól. Az AI meg eszetlenül támadja a bolygót, nem érdekli, hogy három bázis meg 7 mk2-es ágyú védi. A végén a roncsok miatt kezd el beszaggatni az egész. Szal sajnos csalódtam, olyan ez, mint a szőke nő, kívül szép, de belül...
  • Randal
    nem ide ment.
  • Randal
    no, eddig két dátumot találtam:

Amerikai megjelenés: 2003 április 17
    Angol megjelenés: 2003 március 7

szóval ha azt nézzük már csak 1 hónap:))))
  • Randal
    ugye? én is azt hittem, hogy fenntmaradnak a mentések, de ledúrja az összt.
  • Randal
    Persze. Fogtam az összes rakétás egységemet, amik korvettek voltak, azt szarrálőttem az egész bolygót:)))
  • Randal
    fogod a hajód és ráküldöd egy bolygóra, egy kis ezüst gtányérszerűség jelenik meg ha kolonizálható.
    Amúgy meg kiírja, hogy melyik bolygó kolonizálható
  • basic 69
    egy kis segítségre lenne szükségem! :)
    tudom alap, de nem megy.
    hogyan tudok kolonizálni? van kolinizáló hajóm, de nem sikerül.
    thanx
  • Bandeeka
    Hi!
    Vki megtudná mondani hogy az alkohol 120% nevu progival hogy kell kiírni a haegemonia magyar isot? Melyik védelemmmel. Pls segicsetek.
    Thx
  • Jacky
    Aquli: inkább a Rhea nevű hold felé kell elinditani, ugye így akartad mondani? Kerüld ki az aszteroidamezőt (ha van), menj távol a Naptól és őrizd a vadászokkal a bányászállomást (jobb klikk ...)
  • Aquli
    Látszik hogy nagy profi vagyok a jatekban, a masodik palyan akadtam el ;). Az a probl, hogy a Rhea nevu banyaszallomast kell a banyaszhato aszteroidahoz vinni, es kozben vigyazni a bazisra is. Elinditom a banyaszt kiserettel, de amikor mar majdnem odaerek az aszteroidahoz, egy kis piros kard ikon jelenik meg a banyasz kepe mellett a HUD-on. Es kozelebe sehol sincs egyetlen ellenseg sem, ezutan egy 10 masodperc utan kiirja hogy failed, mert megsemmisult a banyaszhajo. Mi az oka?
    Elore is koszi, Aquli
  • Randal
    annyit kell tenned, hogy fogod maga, építesz egy katonai bázist és kitelepíted....
  • teran
    http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét
  • Randal
    jaja, ganmespy segítségével:)))
  • Wanda
    Akkor még kettö Easter-Egg :
    -Digital Reality nevü bolygóépület, növeli a morált játékok gyártásával :)
    -Haegemonia nevü épület, De mit csinál?
    Thx Tuvok
    By
    Wanda
  • Randal
    Kattins Ide
  • Lantee
    Mióta végignyomtam a játékot, azóta a Soundtrack-jével vigasztalom magam! Nagyon-nagyon ütősre sikeredett! Már alig várom a folytatást! :)

DR RULLA!
  • Jacky
    Láttam egy kereskedőhajót: Budapest volt a neve! :)
  • Randal
    itt van egy kis segítség:
    www.haegemonia.uw.hu vagy fw.hu
    asszem van végigjátszás
  • Fireblade
    Elakadtam! kellene egy kis hel a 2. földi hadjárat 2. pályáján. Ahol a két szomszédos naprendszerben 2 koloniát kell csinálni, el kell érni az 1000M-os lakosságot és kinyírni a kalozókat a bolygójukon.
    De hol az a bolygó??? Sehol nem találom

• Randal
    No, jáccogattam kicsit a játékkal singleben és játszottam haverral multiban.
    Single-ben nem volt annyira zavaró a hajólimitálás, bár legalább nagyobb számot adhattak volna meg, viszont multiban....
    összvissz van 6 hajóm, katonai bnázist nem építek mert arra meg már nincs hely.
    Igaz az a 6 hajó a legjobban kifejlesztett csatahajó 5-ös szinttel, de akkor is kevés.
    A SOLON bázisok mennyire erősek, met hogy nagyon az tuti:)))

A hősöknél nem értem, hogy pl miért csak gazdasági emberek és kémek jelentkeznek???
    Vagy az egyiket rakjam be egy hajóba? akkor az a tulajdonsága fejlődik ha jól gondolom.

A másik bajom pedig a bolygók. Ha több bolgyóm van akkor is csak annyira tudom használni őket, hogy termelik a pézt, mert hát a gyártást azt elintézi ey max 2 bolygó, a többi meg az adóprojekten vegetál:))

DR-nek: Nem lehetne multihoz egy olyan patch-t aminek a segítségével eltűnik a hajók létszámának a maximalizálása?
    Vagy legalább emeljétek a duplájára-triplájára.

Amúgy nagyon jó a játék...jó a hangulata, szépek a hajók, öröm bennük csata közben vagy csak úgy gyönyörködni.
    A bolygók is nagyon bejönnek:))

• Lacee
    kár, hogy az nem ismétlődik... néztem más bolygókon is, de csak abban a bizonyos korai küldetésben szerepelt a Balcsi.
  • Wanda
    NÉNI :))
  • Wanda
    Sziasztok !

Végigjátszottam a JÁTÉKOT és bizony nekem majdnem annyira bejött mint az I.G. első része. Azért csak majdnem mert kettő dolog van ami nem tetszett. Az aprócska hibák pedig az alábbiak : egyrészt fejezetekre van osztva a játék ezért nincs az a szabadság amire vágyna az ember, Másrészt pedig a korlátozások nem tetszettek amivel megkötötték a kezünket, hogy mennyi egységünk lehet.
    Ennek ellenére bizony még mindig A JÁTÉK cimen van bejegyezve a noteszembe :)) Hatalmas dolog például a kémkedés kivitelezése, ez az egészet nagyon feldobja és bizony az egyik legerösebb fegyverré válhat a játék során.
    Végül pediga kit érdekel néhány véletlen vagy esetleg Easter-Egg? :
    -Béta 3 számu bolygon megtalálható a BALATON
    -Van egy kereskedöhajó, a neve : Mi újság Wágner úr? a'la Rejtő Jenő
    -Egy hős Kata Feher névvel, bár ez csak egy dolog :)

Ha tudtok még ilyet irjátok le :)
    Addig is BYE
    Wanda
  • Randal
    valaki segítsen plííííííííííííííííííz
  • Randal
    Sziasztok!
    A 2. epizód 2. részén mit kell csinálni???
    ott megcsinálom a katonai bázist(vagy bánya vagy bázis) fogom a hajóimat és szépen elindulok az ellenség szétgyakása céljából. na igen, ez mind szép és jó, csakhogy mire megtalálom a bázisát, akkora ledarál. péz meg uyge csak majdnem fullos adóztatásból van. szal mit tegyek?
  • Galadriel
    Ha a kormány mellé állsz akkor egy küldetéssel kevesebbet kell végigjátszani.De amúgy mindegy mit választasz.
  • Wanda
    Sziasztok!

Áruljátok el légyszi hogy az 5. fejezet 1. küldetésében milyen hatással lesz a késöbbi történésekre hogy melyik rendszert foglalom el a két polgárháborúzó fél közül? Van-e helyes út vagy végülis mindegy hogy mit választok, illetve melyik oldallal választom a nehezebb játékmenetet?

Köszike
    Wanda
  • Lacee
    azért kerül 0 dollárba, mert az nem építmény, hanem egy folyamat: ha nincs mit építened, akkor beállítod pl. hogy folyamatosan többet adózzanak, katonai felkészítés alatt az adott rendszerben XP-t adnak a hajóidnak, stb. Szállítókkal kapcsolatban nincs ötletem, de ha jól emléxem, az 1. epizódban még nem engedi őket a gép.
  • JxOxExY
    Nagyon láma vagyok PLEASE HELP:
    Hogyan lehet gyárakat építenem????senki sem dolgozik,csak hadi hajókat tudok gyártani.Csillagközi és bolygóközi szállítót nem.
    Kifejlesztettem a corvettet is.Ilyeneket hogy adózási meg építmény projektet nem tudok gyárrtani mert nulla dollárba kerül....
    Hogy kell??Ki kell fejleszteni valamit???
    Különben 1 .episode:)))
  • Galadriel
    Nem lehet csak bezúzni!
    Az előző kérdésedre a válasz:nem agresszívra állítottad.
  • skorpio7
    A CRACK-be már leírtam , ide meg annyit csak , hogy olvass vissza egy kicsit .
  • FrezeR
    tmk kösz a segitséget sikerült!
  • Lacee
    Telepítsd ki a bázisod!
  • Cheky
    a missziót megcsináltam, de az első kérdés még áll: kihelyezett katonai bázisokat és bányákat el lehet elmozditani és újrakihelyezni?
  • FrezeR
    tényleg nem irja sehol hogy le lehetne gyártani pedig kifejlesztettem
    mégi mi a megoldás?
  • FrezeR
    ezt most hogy érted?
  • skorpio7
    Mondjuk egy PC-s játékokat forgalmazó üzlet polcáról !!!