1396
Digital Reality Rulez
  • Eszter
    Sziasztok.
    Másfél órai játék után csinál nekem a játék egy olyat, hogy...
    kiirja a képernyő tetejére, hogy LEÁLLITVA, piros betükkel. Pedig én nem nyomtam semmi gombot. A P-vel aza pause gombbal el sem tudom inditani.
    Találkoztatok ezzel a problémával? Ha igen mit kell csinálni hogy elinduljon? Kicsit bosszantó hogy haladok valamire és aztán leáll...
    Köszi a segítséget.
  • Edemkee
    Kéne egy kis segítség: A földi kampány utsó küldetésénél kiirtottam MINDEN darzokot(kiv. néhány kereskedő), és az Odaboona rendszerben van egy Odaboona-??? féreglyuk amit eccerűen NEM tudok használni!! Valaki tudna segiteni?
  • Braveheart
    Ki rakta be azt az ablakot, amikor belépek a topicba? (Haegemonia a király)
  • Taranov
    Igazán nincs mit.
  • Falabu #1352
    Köszi möködik!!! ÖRÖK HÁLÁM!!
  • Taranov
    Csak annyit tudok, hogy a 07/12/2002 releaselthez.
  • Taranov
    Pill. mindjárt nézem.
  • Falabu #1349
    1-hez koszi! Ez hanyas verziohoz van?
  • Taranov
    Mondtam neked, hogy én adok. De ugye Haegemonia 1-hez kell?
    Vagy 2-höz? MErt akkor tölthetek fel megint 8 megát.

Crack Haegemonia 1-hez: hgm.exe
  • Falabu #1347
    Lééééécciiii valakiiii!!!!!!
  • Falabu #1345
    Onnan nemlehet mert midegyik server offline van!!
  • neménvoltam
    www.gamecopyworld.com
  • Falabu #1343
    Nagyon fontos lenne nekem egy Haegemonia 1.0 NOCD CRACK!!! KÉRLEK AZ ÉLETEM FÜGG RAJTA!!!!
  • Hixer
    Nos nem árt, ha a kémeid már legalább 6-7-8 -as szintűek. És ültessed bele kucherát is.Utána átnyomulsz egy másik darzok rendszerbe és jobbklikk a kémen, majd kiválaszt találmánylopás. Eztán rájobbklikkelsz a bolygóra és akkó elindul a kémhajód. Így valszeg sikerülni fog. Miután végeztél azt írja ki menj vissza a kémhajóddal Édenbe. Tedd azt, de MINDEN kémhajóddal. Amik az Újvilágban vannak azokkal is. Így kiíja hogy gratulálunk.
  • WiZZaRD
    ha kell valakinek full original collectors edition, olyan 6eHUF magassagaban akkor szoljon...
  • kyle reese
    Nagyon szépen kérek valakit hogy segítsen a problémámban, mert lassan azon vagyok, hogy kettétöröm ezt a szar hegemonia cd-t. A 4 epizód negyedik azaz utolsó küldetésénél járok. A feleadat az hogy lopjak el a darzokoktól 3 szemét technológiát a kucherával. de nem sikerül! mit kell tenni hogy sikerüljön a feladat MIT CSINÁLOK ROSSZÚL MIT KELL MÉG CSINÁLNI????????? Könyörgöm segítsen valaki mert már a vakolatot lekaparom a falról, úgy felidegesített ez a dolog!!!!!!!!!!!
  • Hmuda
    Hixer: még csak annyir, hogy ha nem vetted volna észre, ez itt nem a HTML gyakorlótopic, úgyhogy húzhatsz a halál f*szára a hülyeségeiddel. (moderátor, ha már itt vagy, léci az én ezen három üzimet is töröljétek, de engem az ilyen barmok mindig felb*sznak agyilag).
  • Hmuda
    Valszeg Hixer volt, mivel ő ba*szta szét a fórumot a sz*raival.
  • Hmuda
    Nemtom ki sz*rta ide ezt a hülye üzenetet, de hatalmas köcs*g, az már biztos. Ez nem a HTML topic kisfiam.
  • steweee
    megjelent már a kiegészítő?
  • KranaZoli #1332
    Sikerült végigjátszanom a játékot. Eltekintve a kisebb hibáktól (kalóz mama megölése, ...) szerintem naggyon jól sikerült a game. Nagyon tetszett benne, hogy jópár az IG2-ben felmerülő kérdés itt már megoldott volt (IG2 végén felmerült no terraformálás, féregjárat) vagyis érezhető volt a továbbgondolás.
    Ami nagyot dobna egy esetleges folytatáson, ha esetleg a belső kamera nézetet kibővítenék pl. egy olyan plusszal, hogy v.melyik hajót (pl. vadászt) egy 1xerű szimulációs játékra alapozva lehetne vezetni is az űrcsatákban.
    Asszem eléggé feldobná a játék hangulatát :D
  • Hixer
    Kösz igazán kösz.
    - Bár én nem így gondolom, igaz?
    - Hát perszer hogy nem.
    - Akkor jó én nem is vagyok őrült ugye én?
    - Hát persze én...
  • HuAn82
    ja
  • Kandurex
    el vagy it magadba is...
  • Hixer
    Na írjatok...
  • Hixer
    Vazzup men?
  • Sir Quno Jedi
    Na nyomjátok még ezt az izét ?!!
  • Hixer
    Mi ez?
    Eltűnik a topick!!!
  • Hixer
    PpLeEEAase NOiseS DoNT SpEaK To ME....
    IiiI MuST KiLl SomEOnE!!!!
    MaYBe YOU
  • Hixer
    OP törüjje má ki a #1316-os hozzápampogásomat!!!
    Tenx!
  • Hixer
    (szalmaszál a szájban)
    Tessék má' próblémázni!
    Na má' Gyed má'!
    Próbléma:
    Hottyan csinnájja az ojjektum a vízbű a zokszigéjnt?
  • Hixer
    mi?
  • Hixer
    :)))))
  • Hixer
  • HuAn82
    ?
  • Hixer
    Ha-Ha-Ha...
  • Hixer
  • HuAn82
    csodás...