1396
Digital Reality Rulez
-
Eszter #1356 Sziasztok.
Másfél órai játék után csinál nekem a játék egy olyat, hogy...
kiirja a képernyő tetejére, hogy LEÁLLITVA, piros betükkel. Pedig én nem nyomtam semmi gombot. A P-vel aza pause gombbal el sem tudom inditani.
Találkoztatok ezzel a problémával? Ha igen mit kell csinálni hogy elinduljon? Kicsit bosszantó hogy haladok valamire és aztán leáll...
Köszi a segítséget. -
Edemkee #1355 Kéne egy kis segítség: A földi kampány utsó küldetésénél kiirtottam MINDEN darzokot(kiv. néhány kereskedő), és az Odaboona rendszerben van egy Odaboona-??? féreglyuk amit eccerűen NEM tudok használni!! Valaki tudna segiteni? -
Braveheart #1354 Ki rakta be azt az ablakot, amikor belépek a topicba? (Haegemonia a király) -
#1353 Igazán nincs mit. -
#1352 Köszi möködik!!! ÖRÖK HÁLÁM!! -
#1351 Csak annyit tudok, hogy a 07/12/2002 releaselthez. -
#1350 Pill. mindjárt nézem. -
#1349 1-hez koszi! Ez hanyas verziohoz van? -
#1348 Mondtam neked, hogy én adok. De ugye Haegemonia 1-hez kell?
Vagy 2-höz? MErt akkor tölthetek fel megint 8 megát.
Crack Haegemonia 1-hez: hgm.exe -
#1347 Lééééécciiii valakiiii!!!!!! -
#1345 Onnan nemlehet mert midegyik server offline van!! -
neménvoltam #1344 www.gamecopyworld.com -
#1343 Nagyon fontos lenne nekem egy Haegemonia 1.0 NOCD CRACK!!! KÉRLEK AZ ÉLETEM FÜGG RAJTA!!!! -
#1339 Nos nem árt, ha a kémeid már legalább 6-7-8 -as szintűek. És ültessed bele kucherát is.Utána átnyomulsz egy másik darzok rendszerbe és jobbklikk a kémen, majd kiválaszt találmánylopás. Eztán rájobbklikkelsz a bolygóra és akkó elindul a kémhajód. Így valszeg sikerülni fog. Miután végeztél azt írja ki menj vissza a kémhajóddal Édenbe. Tedd azt, de MINDEN kémhajóddal. Amik az Újvilágban vannak azokkal is. Így kiíja hogy gratulálunk. -
#1338 ha kell valakinek full original collectors edition, olyan 6eHUF magassagaban akkor szoljon... -
kyle reese #1337 Nagyon szépen kérek valakit hogy segítsen a problémámban, mert lassan azon vagyok, hogy kettétöröm ezt a szar hegemonia cd-t. A 4 epizód negyedik azaz utolsó küldetésénél járok. A feleadat az hogy lopjak el a darzokoktól 3 szemét technológiát a kucherával. de nem sikerül! mit kell tenni hogy sikerüljön a feladat MIT CSINÁLOK ROSSZÚL MIT KELL MÉG CSINÁLNI????????? Könyörgöm segítsen valaki mert már a vakolatot lekaparom a falról, úgy felidegesített ez a dolog!!!!!!!!!!! -
#1336 Hixer: még csak annyir, hogy ha nem vetted volna észre, ez itt nem a HTML gyakorlótopic, úgyhogy húzhatsz a halál f*szára a hülyeségeiddel. (moderátor, ha már itt vagy, léci az én ezen három üzimet is töröljétek, de engem az ilyen barmok mindig felb*sznak agyilag). -
#1335 Valszeg Hixer volt, mivel ő ba*szta szét a fórumot a sz*raival. -
#1334 Nemtom ki sz*rta ide ezt a hülye üzenetet, de hatalmas köcs*g, az már biztos. Ez nem a HTML topic kisfiam. -
steweee #1333 megjelent már a kiegészítő? -
#1332 Sikerült végigjátszanom a játékot. Eltekintve a kisebb hibáktól (kalóz mama megölése, ...) szerintem naggyon jól sikerült a game. Nagyon tetszett benne, hogy jópár az IG2-ben felmerülő kérdés itt már megoldott volt (IG2 végén felmerült no terraformálás, féregjárat) vagyis érezhető volt a továbbgondolás.
Ami nagyot dobna egy esetleges folytatáson, ha esetleg a belső kamera nézetet kibővítenék pl. egy olyan plusszal, hogy v.melyik hajót (pl. vadászt) egy 1xerű szimulációs játékra alapozva lehetne vezetni is az űrcsatákban.
Asszem eléggé feldobná a játék hangulatát :D -
#1331 Kösz igazán kösz.
- Bár én nem így gondolom, igaz?
- Hát perszer hogy nem.
- Akkor jó én nem is vagyok őrült ugye én?
- Hát persze én... -
#1330 ja -
#1329 el vagy it magadba is...
-
#1328 Na írjatok... -
#1327 Vazzup men? -
#1326 Na nyomjátok még ezt az izét ?!! -
#1324 Mi ez?
Eltűnik a topick!!! -
#1323 PpLeEEAase NOiseS DoNT SpEaK To ME....
IiiI MuST KiLl SomEOnE!!!!
MaYBe YOU -
#1322 OP törüjje má ki a #1316-os hozzápampogásomat!!!
Tenx! -
#1321 (szalmaszál a szájban)
Tessék má' próblémázni!
Na má' Gyed má'!
Próbléma:
Hottyan csinnájja az ojjektum a vízbű a zokszigéjnt? -
#1320 mi? -
#1317 :))))) -
#1316 -
#1315 ? -
#1314 Ha-Ha-Ha... -
#1313 -