1396
Digital Reality Rulez
-
#35 Hát ez nem egészen igaz , mert mint a te általad nyitott topic-ban írtam , ennek a névnek csak annyi a bűne , hogy AMERIKAI VERZIÓ SZERINTI .Az ott megjelenő HAEGEMONIA , HEGEMONIA néven fog futni .
GAMESTAR ONLINE BOXSHOT HÍR
-
#34 Ezt már szintúgy letárgyaltuk, mert ez a hivatalos USA címe. -
#33 No, csak én fogom szedni ma 16:00-kor a demót ?? :)))
Sir Quno Jedi, Te csak leszeded ? -
#32 Átrakom ide is :)))) :
Nem akarom felkorbácsolni a kedélyeket, de :
Haegemonia demó holnap!
[2002-10-03 @ 15:23 - ZeroCool] (kommentek: 9)
Csak annyit mondanék, hogy legyetek velünk a holnapi napon, egészen pontosan 16:00-kor! :D
Fincsi anyag lesz, és akkor majd lesz itten: Boncsad Tőccsed! :D
Peace, ::LINK::
ZeroCool
Vagyis ma jácchatunk vele !!!!!!
www.gamestar.hu -
#31 Szóval senki nincs rajtam kívül rázizzenve a demora ???? :)))
Szerintem nagyon kalbász lesz :))) -
#30 Szóval térjünk vissza ide! -
#29 Ó, Te szegény! Ne haragudj! Látom Te nyitottad a topicot én meg itt lenyúlom tőled :)))
Térjünk vissza ide nyugodtan. Bár javamra legyen szólva azért nem találtam, mert rosszul írtad a game nevét. Kimaradt az A betű :))))) -
#28 íme -
#27 Momentán nékem egy igen szerény konfigon is szemkifolyást produkált (erősebben meg méginkább), úgyhogy talán akkor tényleg megérett egy kis upgrade nemde ? ;-))) Ez tipikus PC betegség, de szerintem a fiúk, mint máskor, most sem szálltak el hardware igény ügyben, így mindkét proggy kellemesnek igérkezik e téren. -
#26 Az a véleményem, hogy baszhatom a gamét mert meg se fog mozdulni a gépemen. Még az IG3 demó se indult el... -
#25 Na most itt vannak az új Haegemonia videok ! Vélemény az ütős tényekről ??? ;-))) -
#24 Ja, le az amcsi ovis verziókkal ! -
#23 Mert jó, másrészt a régi topic már réges-régen elsüllyedt és nem találtam (igaz nem is nagyon strapáltam magam). -
#22 mert játék -
#21 miert kell minden jateknak kulon egy trailer, egy rolling demo, egy demo, es kulon maganak a jateknak nyitni egy topicot??? -
#20 Maradhat !
A cím mögött "álló" program úgyis ugyanaz lesz. :)
( Hacsak a kiadók jószokásukhoz híven , ki nem hoznak egy light-osabb amcsi verziót is .Akkor inkább megvárom az európait , nem akarok egy ( amcsi IQ szintre ) gyengített programmal játszani . -
#19 Haegemonia rulz :)
Topic cím maradjon akkó'? -
#17 Mért, ez csak egy rolling demo ??? Honnan tudod, hogy ez játék közben mennyire átlátható/irányítható ? Az IG3 is totál kaotikusnak tűnik, mégis babazsúr irányítani, csak szokni kell kissé. Én ezért nem írnám le előre a dolgot. -
YMan #16 Nekem öszintén nem tetszett :(( szerintem átláthatatlan lett -
#15 Játszd végig a demójukat, ha elakadnál, a fórumon leírom hogyan is kell azt tenni ! ;-))) Részemről valszeg. mindkét gamma terítékre kerül majd odahaza, ha kijönnek ! -
#14 Na azér ;-)))
Bár az AMD-n vitatkoznék, de ez már ízlés kérdése. -
#13 Hát ma akkor letöltöm és megnézem , hogy milyen is a Philos Labs-os fiúk terméke is .Csak így lehet megitélni , hogy melyik is a jobb . -
#12 Ugyan már ! Elég láma az , aki képes volt egy olyan kártyára beruházni .Még egy GEF3Ti200 is simán rávert sebességben .
Nekem ez van . : Inno GF4 Ti4200 64 MB , AMD XP2000 és 512 DDR-RAM .
Úgy tervezem , hogy jó 2 évig nem nyúlok a géphez , mint ahogy az előző konfignál is tettem . -
#11 Legalább nem GF4MX ugye ?!! -
#10 Hát, ha az IG3 topic-ban megnézed, mit írtam, látható, hogy az sem lett piskóta. A gépigénye az IG3-nak nagyon szerény, egy GF2MX, meg P3/750Mhz és máris max. felbontáson, mindent max.-ra állítva mehet a hirig ! Ez ma már ritkaság.
Az tény, hogy a Hegemonia/Haegemonia nálam is nyerőbb, de ez betudható nálam a DR-es fiúk ázsójának, mert bennünk még soha sem csalódtam. Reunion Rulez ! -
#9 Ááá dehogy ... ez csak az én apró kis megjegyzésem a címmel kapcsolatban . :) -
#8 Nem akarok irigységet szülni , de most volt gépfejlesztésem .Szóval gépigénnyel nem lesz gond .
Az IG+-at még ki sem próbáltam , mivel egy majd 3 éves kártyesz volt a gépemben ( TNT2-es 32 MB ) és tudtommal el sem indult rajta a game .Gondolom , hogy egy GF4-el már nem lesz ilyen gond .
De ez elég off topic volt .Amit én mondhatok az az , hogy a rolling demó megtekintése után a CDGALAXIS-ban leadtam egy előrendelést a game-ra . -
#7 Oksa, de a demoban nem az volt, és itt arról értekeznénk, vagy mi ! De ha ez probléma, akkor megkérhetjük a tisztelt moderátorokat, hogy változtassák meg a címet ! -
#6 Részemről két dolog jobban tetszett az IG3 demóban. Az egyik, hogy a nagy hajók is mozognak, itt meg csak jól megállnak és lőnek, pedig az IG3-ban maxijól néznek ki a kis manőverező hajtóművek fel-felvillanó szúrólángjai. A másik a lövedékek megoldása, mert az IG3-ban sokkal jobban festenek a rakéták pl. A vadászgépek meg remegnek/ricognak, a gépigény is magas (GF3/GF4). A robbanások viszont hihetetlenül részletesek és szépek. A pajzsok azonban az IG3-ban szebbek. A hangeffektek mindkét demóban siralmasak, bár a DR-es zene term. fenomenális.
Ezt leszámítva a Hegemonia az abszolút nyerő, EZ az igazi imperium hangulat, mikor pedig a csatahajó a végén szétrobban az ultrafenomenális !!!
Nemrég a legjobb sci-fi filmekben láttunk ehhez fogható űrcsatát, amit itt real-time levág a demo ! -
#5 Hogy miért is ?
GameStar Online
Haegemonia Boxshot
[2002. júlíus 17. @ 11:09 - ZeroCool]
Internetes barangolásaim közepette belefutottam a hazai Digital Reality készülő űrhajós alkotásának, a Haegemonia-nak a dobozképére. Nem tévedés, a lenti dobozon látható játékcím valóban Hegemonia, hiszen ez az amerikai doboz. Egy felmérés alapján ugyanis a tengeren túlon inkább ez a cím klappol... Ha érdekel, íme a hivatalos oldalkája.
Szóval európában marad a HAEGEMONIA . -
#4 Már elnézést de maga a DR írja Hegemonia-nak a demoban is pl.
Jómagam is jobban kedvelem "Haegemonia"-ként, de sajnos nem ez a helyzet. Official rulez ! -
#3 Meg itt is a letöltések között .
Azért jobb lett volna , ha "európai" módon írod a címet és nem vacak amcsiul . --> HAEGEMONIA -
#2 Amúgy a www.hardwired.hu-n megtaláljátok a demót. -
#1 Nos kinek, hogy tetszett a Hegemonia rolling demo ?