1396
Digital Reality Rulez
  • Lantee
    Hali!
    - Először is taposs rá a PAUSE gombra, majd a KUTATÁS menüben kezdj el korvett hajótestet kutatni
    - Küldd el a BÁNYÁSZHAJÓT az egyik közeli Asteroidára bányászni (én rendeltem mellé egy egységet is), majd egyetlen egységgel robogjál el a "működésképtelen" ellenséges bázisig, és ATTACK!!
    - Ahogy bejön az átvezető movie, egyből vondd vissza az egységedet, mert a bázis fölött egy csomó korvett van, és pikk-pakk szarrá lőnek!
    - Mire ezt elköveted, már véget is ér a korvettek kutatása, tehát az Io-holdra klikkelve elkezdheted gyártani őket.

- Érdemes mindig éppen kutatni valamit, amig van rá kereted.
    - Amig a bányászhajó el nem éri az asteroidát, addig nem lesz sok pénzed, de utána már nem szedvedsz hiányt...

Ennyi elég az induláshoz!

Üdv
  • Sir Quno Jedi
    Komolyan mondom nyugtatásképpen a diskeeper defragmentjét bámulom. Izgalmas bazira :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Hát kissé borulátó lettem a programmal kapcsolatban, miért is:

UTÁLOM, ha egy program folyamatosan csal és a béna AI-t buta scriptekkel akarják pótolni.

Példa:

Ott van mindjárt a kalóz bázis, hagytam őket felfejlődni, majd odamentem a flottámmal, mert untam, hogy zsinórban küldik rám a hajóikat és mert szeretek játszadozni az ellenféllel. Kilövöm a hajókat a bolygó körül és AZONNAL újak jelennek meg az orbitális pályán. OKÉ a hajóim porrá lövik őket mielőtt megnyomhatnám a pause-t (fejlesztés rulez), de máris újabb hajók jelennek meg és ez így megy a végetelenségig (míg meg nem unom), azaz a kalózok képesek akár negyed másodpercenként egy hajót kitermelni (valszeg. gyorsabban is menne, csak ennyi idő kell hogy lelőjem őket). NEKIK nincs fejlesztési költség, gyártási költség, gyártási idő stb.-stb. ?!!!! Ez nagyon gagyi és el is ment a kedvem egy időre a gammától, mert ez már tényleg hihetetlenül primitív megoldás ! ÍGY semmi értelme a gazdasági management-nek, erőfölénynek, taktikának, stratégiának, technológiának stb., mert az ellenség csak egy NAGYON BUTA báb végtelen erőforrással, egy script aminek esze sincs, mert ha csak fél percig gyűjtené a hajóit porrá zúzhatna, de inkább egyesével, kettesével rámküldi őket, hadd fogyjanak, szóval botrányos...

Kész és ez csak hab a tortán. ÉN erre az AI-ra nem merném ráfogni, hogy ez AI !

Az olyanokat már tényleg nem is említem, amit már előttem is szóvá tettek, mint pl. a Dél Keresztje (miért kéne addigra lennie szállítóhajó technológiámnak pl.), vagy ugyanott a sajátjaim által kolonializált bolygók (akkor engem miért küldenek oda), főleg, hogy ha éppen elfogy a kutatási pontod és nincs megfelelő szintű terraformálásod, akkor nem is tudsz kolonializálni a végén és bár a többi rendszerben minden bolygó a tiéd, patthelyzetbe kerülsz ! A SAJÁT fajod bolygóit meg nem tudod megtámadni, kiüríteni, vagy valahogy elpaterolni, marad a restart level (mi az a pár óra részeletes kolonializálására elcseszve).

stb.-stb.

Szomcsi vagyok, de majd rendbejövök...

SQJ
  • Balko
    de en akkor se tudok odamenni
  • Balko
    Hello!
    PLs segitsetek elakadtam a mission 4 1 palyajan mikor van az a magatol mukodo bazis es valami infot kell rola szerezni de mindig szetlo!!
  • Galadriel
    Végül is nem de ha megvan a nő és később kitelepíted egy bolygóra visszatérül.Tehát ez csak egy mellék küldetés veszteni nem, de nyernél vele.
  • Long_Gun
    4/4, nekem sem akar vége lenni, pedig 1 deka darzok sincs 1ik rendszerben sem, minden bolygó és hold az enyém, (a rosco 1et és holdját kivéve mert az a földé), mindenhol legalább 1 órát kémelhárítottam, minden aszteroidát és aktív vagy inaktív féregjáratot megvizitáltam, ötlet? Esetleg "pálya vége megnyerve" csít kód?(bár azt rühelleném ha csíthez kéne folyamodnom)
  • balty
    Dikri pont ugyanez nekem is a véleményem a játékról. A végefelé az ember várná hogy nehezedjen, de csak nem akart. Ezért feltettem nehéz fokozatra, semmi változás. szerintem el lett szúrva.
    Másrészt az is nagy gáz,hogy a marsi és a földi küldetés űgytünik az első epizódon kívűl egy az egyben ugyanaz.
  • balty
    Melyik a 4.4-s. Nem emlékszem.
  • MEDIC!
    Igaz, ellátóhajó. Kösz a tippet, csak cirkáltak a kémeim a rendszerekben ész nélkül.
  • balty
    Úgye ellátóhajó terveire gondoltál?
    A kémmel mindegyik rendszerben katonai infot kell kérni és megfogja találni.
  • MEDIC!
    Van egy 9 milliárd lakosú kolóniám.
  • MEDIC!
    1.06 mán kinn van
  • MEDIC!
    Kb. öt óra kemény csatározást vesztettél. Az 5.3-at megcsináltad már? Nem találom sehol a lerobbant szállítóhajót aminek a terveit el kellene lopni.
  • Lord Marcus
    hmm, én azt csiáltam, hgoy egyből elpusztítottam a kalózbolygót, és egy kalóz se jött utána...
    és nekem volt időm kifejelszteni, és kiépíteni...
  • MEDIC!
    Hacsak nem Morteph-el kezdesz a 5.1-ben. Én megszívtam, a könnyebbnek láccót kezdtem lenyomni és nem is ők voltak az árulók. Bocs a sok üziért, de most keltem.
  • MEDIC!
    Amúgy az 5.2 pálya kemény lesz. Folyamatosan támadó csatahajók, kemény kémtevékenység várható.
  • MEDIC!
    Mohrtehp lesz az ellenséged.
  • Sephi
    Jo majd igy csinalok... de ha nem tudom megmenteni a Del Keresztjet akkor ugye az nem befojasoja a tovabiakban a jatekot csak annyival hogy nel lesz a csaj nalam hos?
  • MEDIC!
    aztán itt egy serial is hozzá:BAD0-DAD0-5000-8113
  • MEDIC!
    alcohol 120%
  • Galadriel
    Pedig ha sikerülne akkor beállna hozzád a szipírtyó /6-os szintű ha jól emlékszem/.
  • Galadriel
    Visszakapod akémeket én is visszakaptam.Én is síkideg voltam.
  • Sephi
    Jo de nekem nincs idom kikutatni a szalito hajokat es el is vinni oket oda baszus... meg ha sietek is tul mesze vannak a Gamma sektorba :(
    Volt amikor a Alfa sektorba voltak de ott tiz tonna kaloz ramtamdt :(

Es nem ertem miert megy el a penzem ugy mint a vihar!

El kellet adnom egy nagy katonai bazist mert nem volt penzem a hajok fentartasara... asse tudom mit ert hajo fentartasa allat vazz...
  • pluhi
    Érdemes értük menni, mert a vezetőjük jó hős lesz.
    Nálam most jelentek meg a Darzokok. Sajna a fent emlitett hősnő és a bagázsom valahol elmaradt (a történet szerint is), remélem még visszakapom őket, mert volt két király kémhajó ott, meg hős is. Nagyon nem bizom már benne, mert a mostani pályára már ujra össze kellett válogatni egy adagot.
    Bolygó: egy kém csodákat tud tenni (propaganda), ha közben lövöd a bolygót.
  • Mixlix
    Ültesd be a föhöst az 1gyik hajóba azt akkor menj az idegen bázishoz
  • Sephi
    Olyan programmal ami tud CD-re irni :))))
  • Lacc
    Letöltöttem az iso-t, méghozzá egy .mdf kiterjesztésben. Meg tudná mondani valaki hogy ezt milyen programmal kell kiírni?
  • Sephi
    Uhh... nekem tul mesze van a bazisom toluk... nah majd meglatom mit tehetek... koszi akarhogy
  • Lord Marcus
    nekem sikerült odaküldenem egy eszállítóhajót, és elis vitte onnan aze embereket...
  • Sephi
    Szoval ott vagyok hogy a Del Keresztje nevu urbazis meg kell vedenem a kalozoktol. Most szoltak nekem hogy valami gaz kerult a szellozo aknaikba es hogy ki kell evakualni a nepet. Hogy evakualom ki a nepet???

Akartam Lakossag Szalito urhajot oda kuldeni de :

1. ugyse ert volna oda idoben
    2. kivett az en bolygomrol 400 embert es aszt vitte magaval :(

Micsinajak?
  • Mixlix
    Népbetegség az általad leírtak :))))
  • Mixlix
    Mivel támadod a bolygót?
    Ha csak löveges egységekkel akkor bukta.
    Minimum ágyus hajokkal lehet gyors eredményt elérni.
    Ha viszont a rakétás fejlesztéssel jól állsz akkor azokat küldöd a bolygóra, és a löveges egységgel adsz neki fedezetet.
    Nekem az 5 küldetéstől már nem is volt idelye a gépnek kiírni, mennyivel csökken a népesség.

Az játék elején még űrálomást küldtem a bolygok ellen, aminek adtam löveges fedezetet, aztmikor oda értem, akkor űrálomás kitelepít, azt jöhet a hent. Utánna addig nem is bontottam le az állomás míg a bolygót rendbe nem hoztam, mert addig nagyon jól bevédte azt.
  • pluhi
    Az előzővel balty-ra reagáltam.
    Én a proton cuccokat használom főként. De van a többiből is, hogy jól nézzen ki a csata.
  • pluhi
    Hát nem. A fő probléma, hogy a folyamatosan készülő hajók elvonják a csapatom figyelmét. Lenne kb. -400M a sebességem, de igy csak -100M, ami a bolygóra jut. Azzal meg megeszem a hajam, mire átállnak.
    Egy előnye van: a kémeim addigra már minden találmányt ellopnak, mire végzek az ellenséggel.
  • Hypo #835
    Én próbalgattam a multiban a gep ellen duel-t. Valamit nagyon eltolhatok, mert olyan hajokkal jelenik meg amikkel nem vehetem fel a versenyt, en orulok ha van eleg penzem, Milyen fegyvereket erdemes kutatni, mert az en ion cuccaim szart se ertek, pajzsaim is voltak meg celzo comp de legyakott.
  • balty
    A rohadékok nem adják fel olyan könnyen
  • Aiyyo
    Hali!

A magyar verziohoz cracket merre talalok?
  • Promi #830
    Num Lock on ezutan a 3 as gombbal 4x es idogyorsitast tudsz csinalni.2 es gombbal 2x est az 1 es gombbal pedig alap.
  • Kange
    Sziasztok!
    A 2. epizód 2. pályáján 1szerűen nem találom meg a kalóz bázisokat...
    1 megvan, de a másikat sehol sem lelem...
    Tudnátok nekem ebben segíteni?
    Előre is köszi!