Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott tartok, hogy most léptem át az elsõ csillagrendszerbe (miután vége a földi marsi háborúnak)
építenem kell egy mark1es ûréllomást, ami meg is van, meg legyõzni a kalózokat..egy kalóz bázist már találtam, de (a go1 bolygón van a bázisom) de a másikat az istennek sem találom. vagy nincs is másik? mert a pályának nincs vége és folyamatosan jönnek a kalózok....????
zsenyka help please!!!
Sztem nagyon zavaró a dolog...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Vedd meg a gamet azt nem kell, a töréssel foglalkozni. /Na igen, nem láthatok bele mindenki pénztárcájába, meg nem is akarok/
\"Life is around you and in you.\"
még nem, de az 1.06-os frissítésben azt írják, hogy: még nem tudtok külföldiekkel játszani, szal sztem a köv. pöcsben lehet maj gamelni velük is
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
asszem a foldi kuld. 4/1 es palyan 1 idegen objektum athatolhatatlan szuper fegyverrel rendelkezik ezt kellene megsemmisiteni de hogyan??
Na akkor a tudomány: 😊
-Másold be abba a könyvtárba a rar.exe.-t ahol
a kibontando cucc van.
-parncs sor: rar x -kb fileneve.rar
A -kb kapcsoló a crc hiba ellenére nem fogja letörölni a kibontott file-okat, de a hiba üzenetet azért kiírja.
Persze azért olyannal nem érdemes mondjuk amikor tudod, hogy annak file-nak a mérete 15Mb kellen lennie és csak 11Mb a file, mert akkor ez se tesz csodát.
fijjug .....honnan lehet megtudni melyik fájl crc hibás ??? az apolloról szedtem le és a rar azt írja hogy crc hiba ,de nem írja melyik az 😞(
Norbyt: koszi az nfo-t, este letiprom a dogot. 😄
Be kell zúzni és újat gyártani.
Miután kinyírtál mindenkit Odaboonában, menj lefelé balra a féregjárathoz, ott lesz az igazi anyabolygó. Ott a vége. 12 csatahajóval 2 perc volt szétszedni azt a nagy bázist. Igen gyenge volt a vége.
a másik: ki lesz javítva, hogy a bányagépek meg az ûrállomások eltûnnek a bolygók mögött ha úgy forgatom a kamerát? vagy ez csak nálam jelentkezik?
\'danja
En az Episod 3 mission 5 palyan tartok mikor meg kell semmisiteni a yarbo rendszerben a Khariakokat! De mindig ugy letamadnak hogy mission failed! Ti hogy csinaltatok meg?
Na megegyszer
Hmm en az elso epizod aszem 3 madik vagy 4 edik reszenel tartok eppen. Az van hogy a Io bolygo a tulajdonomban van es meg az elejen szolnak hogy aszta neger pasit elkaptak egy urralomasson. Nekem oda kell rohannom a csapatal es meglonni az alomast aminek valami energia pajzsa van de amikor meglovom par urhajoval mutatjak hogy vegulis megmenekul a hapekk. De asztan micsinalok mert ha ott maradok oszelovik oszes hajomat. Ha meg elmegyek onnan nem megy tovabb a gama. Micsinajak?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
honnan lehet a peccset leszedni?
a másik: elég fura, hogy bizonyos objektumok úgy eltûnnek a bolygók mögött mint a franc. pölö a 2es küldetésben ha a bányagép körül elfordítom akamerát úgy, hogy egy bolygó legyen mögötte, az eltûnik..elég fura...meg az is amit a peccsrõl irtatok
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Most viszont a vegen akadtam meg.
Teljes mertekben semmisitse meg a Darzok fohadiszallast Odabonnaban.
Hat itt en mindenkit kinyirtam. 😊 Osszes bolygo kolonizalva, mar amit lehetett. Van meg durvan 25 percem, es semmi nem tortenik. Na ilynekor mi van?
Ja, 1.06-os patchel nekem jatek kozben kezdett el szaggatni. 😞
Tenyleg jo lenne mar tudni, hogy mi a fenetol kezdett igy akadozni a patch utan a jatek.
Annyira erdekes a jelenseg - mar mas irta -, kb 5 masodpercenkent leall egy rovididore, de teljesen szabalyos idokozonkent, tehat itt valmi erdekes gebasz lehet.
Csumi valami biztato?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––