Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lásd 722 üzenet

fluga
hi all
ott tartok, hogy most léptem át az elsõ csillagrendszerbe (miután vége a földi marsi háborúnak)
építenem kell egy mark1es ûréllomást, ami meg is van, meg legyõzni a kalózokat..egy kalóz bázist már találtam, de (a go1 bolygón van a bázisom) de a másikat az istennek sem találom. vagy nincs is másik? mert a pályának nincs vége és folyamatosan jönnek a kalózok....????
zsenyka help please!!!

Bith
Mindenkinél akadozik az 1.06-os patch-csel a game? Tehát nem szaggatásra gondolok, mert fut tökéletesen amúgy, hanem így akadgat 2-3 másodpercenként 1 sec-re. Olvastam, hogy másnál is volt ilyen, de sokan itt nem írták, hogy náluk is ilyen lenne.
Sztem nagyon zavaró a dolog...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Az 3D-s képet ad. Én olyanra gondolok, mint az Imperium Galaktika II-ben volt az alapnézet.

Space billentyû?
Hát nincs egy nagy térkép, ahol kicsinyítve látom a csillagrendszerek elhelyezkedését egymáshoz képest... ne mondd hogy van mert leszoppantom a makkodat... végignyomtam a játékot... nekem csak a bal felsõ sarokban volt egy csillagrendszerválasztó...

Mixlix
Ügyes 😊
Zsenyka: Hogy érted hogy hiányoltad a csillagtérképet?????

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Nekem 1.5 van angol és havernak 1.5 magyar. A gond a térképek eltérõ méretébõl adódik (ezért irja ki hogy "difference"). Az angol verzió multitérképeit átmásolva tökéletesen müködik a multi már a két különbözõ nyelvû progi között.

Mixlix
Sehogy, az eredeti exe kell hogy telepítve legyen, gondolom ellenörzi hogy valos exe-re akarod telepíteni. Ha meg sikerül az upgrade, akkor meg nem fog menni, mert az inditó exe-t irja át , abba szokták a programokat upgradelni, mert ugye azt inditod és a crack is maga az .exe 😄

Vedd meg a gamet azt nem kell, a töréssel foglalkozni. /Na igen, nem láthatok bele mindenki pénztárcájába, meg nem is akarok/
Hogy lehet fölnyomni az 1.06-os paccsot a tört krakkelt verzsionra????

\"Life is around you and in you.\"

Mixlix
Az Alcohol
hmm...nem tudja valaki, hogy .mdf file-t mivel lehet felmountolni? mert daemon-tools nem tudja :/

hmm...nem tudja valaki, hogy .mdf file-t mivel lehet felmountolni? mert daemon-tools nem tudja :/

Lord Marcus
nem 😞
még nem, de az 1.06-os frissítésben azt írják, hogy: még nem tudtok külföldiekkel játszani, szal sztem a köv. pöcsben lehet maj gamelni velük is
Ne már! Nem kompatibilis a magyar Haegemonia multiplayer-e az idegen nyelvû verziókkal?

Lord Marcus
1.06-os verzióval nincs senkinek se feljönnie gamespyra gamelni? mer sok a német és francia... és azokkal meg nemtok gamelni...
1 cd-s

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Rozsomák
Hány CD-s a full game?

mi az a rar-x???

Promi
Hi all!
asszem a foldi kuld. 4/1 es palyan 1 idegen objektum athatolhatatlan szuper fegyverrel rendelkezik ezt kellene megsemmisiteni de hogyan??
Mixlix
Probal meg a következöt. Igaz nem a crc-t tudod meg, de jómagam az ilyet az alábbaik ban leírtak szerint szoktam megoldani, és eddig még nem volt semmi problémám az így kibontott prog-gal.

Na akkor a tudomány: 😊
-Másold be abba a könyvtárba a rar.exe.-t ahol
a kibontando cucc van.
-parncs sor: rar x -kb fileneve.rar

A -kb kapcsoló a crc hiba ellenére nem fogja letörölni a kibontott file-okat, de a hiba üzenetet azért kiírja.

Persze azért olyannal nem érdemes mondjuk amikor tudod, hogy annak file-nak a mérete 15Mb kellen lennie és csak 11Mb a file, mert akkor ez se tesz csodát.

szassztok
fijjug .....honnan lehet megtudni melyik fájl crc hibás ??? az apolloról szedtem le és a rar azt írja hogy crc hiba ,de nem írja melyik az 😞(

Mixlix
Szerintem is 😊
Úgy 10/10 küldetés nyugodtan lehetett volna a game.
Rendkívül csalódott vagyok: bár a gamma atomjó, olyan, mintha a harmadánál abbahagyták volna. Valszeg még kb. két küldetéslemez minimum lesz. Hiányoltam a csillagtérképet... kellett volna egy kis szabadkezes hódító rész a végére, persze akkor nem lehetne küldetéslemezt eladni hozzá... hüpp

Mixlix
Nem olvastad végig a fórumot 😊
Anno még írtam , hogy a 0-os project fejleszthetõ
Madmax: Ebben igazad van! De azt nem irta senki, hogy az 0-ba kerul! En meg alapbol abbol indultam ki, hogy amit fejleszteni kell ahhoz kutatasi pont is kell.

Norbyt: koszi az nfo-t, este letiprom a dogot. 😄
retk : ki is kell telépiteni a bazist....jobbklikk rajta, es kitelepit. Olvasd el a kezikonyvet abban le van irva 😉

az uj patch van mar magyarhoz is?
Lord Marcus
nem szoktatok gamespyra menni?
Létszám limit van. Az egységszám a technikai fejlettséged szintjétõl függ.

A Hardwired-en ott a patch v1.06.

NEM lehet arrébb vinni a bányagépet a kimerült szikláról!
Be kell zúzni és újat gyártani.

Pintyõ!
Miután kinyírtál mindenkit Odaboonában, menj lefelé balra a féregjárathoz, ott lesz az igazi anyabolygó. Ott a vége. 12 csatahajóval 2 perc volt szétszedni azt a nagy bázist. Igen gyenge volt a vége.

fluga
hogyan lehet megmondani egy bányagépnek, hogy egy másik sziklához menjen? mert csak szívja az üres sziklát és nem tudom onnan elparancsolni
a másik: ki lesz javítva, hogy a bányagépek meg az ûrállomások eltûnnek a bolygók mögött ha úgy forgatom a kamerát? vagy ez csak nálam jelentkezik?

nah miko jelenik meg az a pecs?

\'danja

Hello mindenkinek!
En az Episod 3 mission 5 palyan tartok mikor meg kell semmisiteni a yarbo rendszerben a Khariakokat! De mindig ugy letamadnak hogy mission failed! Ti hogy csinaltatok meg?
I.C.ram
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok... Ehhh...
Sephi

Na megegyszer

Hmm en az elso epizod aszem 3 madik vagy 4 edik reszenel tartok eppen. Az van hogy a Io bolygo a tulajdonomban van es meg az elejen szolnak hogy aszta neger pasit elkaptak egy urralomasson. Nekem oda kell rohannom a csapatal es meglonni az alomast aminek valami energia pajzsa van de amikor meglovom par urhajoval mutatjak hogy vegulis megmenekul a hapekk. De asztan micsinalok mert ha ott maradok oszelovik oszes hajomat. Ha meg elmegyek onnan nem megy tovabb a gama. Micsinajak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a felsõ két csillagkõd között menj tovább és ott lesz. egyszercsak bejön a cutscene hogy megtaláltad

fluga
hi all
honnan lehet a peccset leszedni?
a másik: elég fura, hogy bizonyos objektumok úgy eltûnnek a bolygók mögött mint a franc. pölö a 2es küldetésben ha a bányagép körül elfordítom akamerát úgy, hogy egy bolygó legyen mögötte, az eltûnik..elég fura...meg az is amit a peccsrõl irtatok

Na, Én meg SENKIT nem lõttem le abban (az utolsó) küldetésben Pintyõke barátom... esetleg próbálj meg kémkedni.

Falabu
Dehogynem!! Vissza lehet!! Én nekem is mûxik!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

I.C.ram
Egy kérdés : ez a játék lináris vagy pedig úgy játszol, ahogy kedved tartja?
Jah. Ne használd fel a KUTATÁSI PONTJAIDAT! (ez a kulcsszó. A két találmány az 0 kutatási pontba kerül, tehát nem használsz fel kutatási pontot.

Nah, sikerult meg multkor atjutnom azon a Solo bazison v. micsodan. DE ELLENTMONDASOS VOLT szerintem a feladat! Igy szolt pontosan: Talajon modot arra hogy athatoljon az ismeretlen Bazis vedelmen, de tovabbra se hasznalja fel kutatasai pontjait! Szoval a mondat vegere koncentralva nem is tettem meg. Igaz egyszer kirpobaltam, aztan puff, kezdhettem ujra. Mint kiderult MEGIS kutatni kell, mert maskepp nem megy. Csak nem mind1, hogy mit. 😊 Erti ezt valaki? Na mind1.

Most viszont a vegen akadtam meg.

Teljes mertekben semmisitse meg a Darzok fohadiszallast Odabonnaban.

Hat itt en mindenkit kinyirtam. 😊 Osszes bolygo kolonizalva, mar amit lehetett. Van meg durvan 25 percem, es semmi nem tortenik. Na ilynekor mi van?

Ja, 1.06-os patchel nekem jatek kozben kezdett el szaggatni. 😞
3P
Ha elmentettem 1.06 patch alatt egy jatekallast, azt gondolom nem lehet visszatolteni a patch nelkulibe?
Tenyleg jo lenne mar tudni, hogy mi a fenetol kezdett igy akadozni a patch utan a jatek.
Annyira erdekes a jelenseg - mar mas irta -, kb 5 masodpercenkent leall egy rovididore, de teljesen szabalyos idokozonkent, tehat itt valmi erdekes gebasz lehet.
Csumi valami biztato?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Falabu
Nahh most feltettem pecs nélkül a gammát!! Süvít mint a szél!! SZóval nem a windowsXP okozta hanem az 1.06 Pecs!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

hi!azt szeretném kérdezni hogy nincs hozzá külön magyarositás?mert nincs kedvem leszedni a magyar verziót.köszi