1396
Digital Reality Rulez
-
Lantee #885 Hali!
- Először is taposs rá a PAUSE gombra, majd a KUTATÁS menüben kezdj el korvett hajótestet kutatni
- Küldd el a BÁNYÁSZHAJÓT az egyik közeli Asteroidára bányászni (én rendeltem mellé egy egységet is), majd egyetlen egységgel robogjál el a "működésképtelen" ellenséges bázisig, és ATTACK!!
- Ahogy bejön az átvezető movie, egyből vondd vissza az egységedet, mert a bázis fölött egy csomó korvett van, és pikk-pakk szarrá lőnek!
- Mire ezt elköveted, már véget is ér a korvettek kutatása, tehát az Io-holdra klikkelve elkezdheted gyártani őket.
- Érdemes mindig éppen kutatni valamit, amig van rá kereted.
- Amig a bányászhajó el nem éri az asteroidát, addig nem lesz sok pénzed, de utána már nem szedvedsz hiányt...
Ennyi elég az induláshoz!
Üdv -
#882 Komolyan mondom nyugtatásképpen a diskeeper defragmentjét bámulom. Izgalmas bazira :-))) -
#881 Hát kissé borulátó lettem a programmal kapcsolatban, miért is:
UTÁLOM, ha egy program folyamatosan csal és a béna AI-t buta scriptekkel akarják pótolni.
Példa:
Ott van mindjárt a kalóz bázis, hagytam őket felfejlődni, majd odamentem a flottámmal, mert untam, hogy zsinórban küldik rám a hajóikat és mert szeretek játszadozni az ellenféllel. Kilövöm a hajókat a bolygó körül és AZONNAL újak jelennek meg az orbitális pályán. OKÉ a hajóim porrá lövik őket mielőtt megnyomhatnám a pause-t (fejlesztés rulez), de máris újabb hajók jelennek meg és ez így megy a végetelenségig (míg meg nem unom), azaz a kalózok képesek akár negyed másodpercenként egy hajót kitermelni (valszeg. gyorsabban is menne, csak ennyi idő kell hogy lelőjem őket). NEKIK nincs fejlesztési költség, gyártási költség, gyártási idő stb.-stb. ?!!!! Ez nagyon gagyi és el is ment a kedvem egy időre a gammától, mert ez már tényleg hihetetlenül primitív megoldás ! ÍGY semmi értelme a gazdasági management-nek, erőfölénynek, taktikának, stratégiának, technológiának stb., mert az ellenség csak egy NAGYON BUTA báb végtelen erőforrással, egy script aminek esze sincs, mert ha csak fél percig gyűjtené a hajóit porrá zúzhatna, de inkább egyesével, kettesével rámküldi őket, hadd fogyjanak, szóval botrányos...
Kész és ez csak hab a tortán. ÉN erre az AI-ra nem merném ráfogni, hogy ez AI !
Az olyanokat már tényleg nem is említem, amit már előttem is szóvá tettek, mint pl. a Dél Keresztje (miért kéne addigra lennie szállítóhajó technológiámnak pl.), vagy ugyanott a sajátjaim által kolonializált bolygók (akkor engem miért küldenek oda), főleg, hogy ha éppen elfogy a kutatási pontod és nincs megfelelő szintű terraformálásod, akkor nem is tudsz kolonializálni a végén és bár a többi rendszerben minden bolygó a tiéd, patthelyzetbe kerülsz ! A SAJÁT fajod bolygóit meg nem tudod megtámadni, kiüríteni, vagy valahogy elpaterolni, marad a restart level (mi az a pár óra részeletes kolonializálására elcseszve).
stb.-stb.
Szomcsi vagyok, de majd rendbejövök...
SQJ -
Balko #880 de en akkor se tudok odamenni -
Balko #878 Hello!
PLs segitsetek elakadtam a mission 4 1 palyajan mikor van az a magatol mukodo bazis es valami infot kell rola szerezni de mindig szetlo!! -
Galadriel #877 Végül is nem de ha megvan a nő és később kitelepíted egy bolygóra visszatérül.Tehát ez csak egy mellék küldetés veszteni nem, de nyernél vele. -
#876 4/4, nekem sem akar vége lenni, pedig 1 deka darzok sincs 1ik rendszerben sem, minden bolygó és hold az enyém, (a rosco 1et és holdját kivéve mert az a földé), mindenhol legalább 1 órát kémelhárítottam, minden aszteroidát és aktív vagy inaktív féregjáratot megvizitáltam, ötlet? Esetleg "pálya vége megnyerve" csít kód?(bár azt rühelleném ha csíthez kéne folyamodnom) -
balty #875 Dikri pont ugyanez nekem is a véleményem a játékról. A végefelé az ember várná hogy nehezedjen, de csak nem akart. Ezért feltettem nehéz fokozatra, semmi változás. szerintem el lett szúrva.
Másrészt az is nagy gáz,hogy a marsi és a földi küldetés űgytünik az első epizódon kívűl egy az egyben ugyanaz. -
balty #873 Melyik a 4.4-s. Nem emlékszem. -
MEDIC! #872 Igaz, ellátóhajó. Kösz a tippet, csak cirkáltak a kémeim a rendszerekben ész nélkül. -
balty #871 Úgye ellátóhajó terveire gondoltál?
A kémmel mindegyik rendszerben katonai infot kell kérni és megfogja találni. -
MEDIC! #868 Van egy 9 milliárd lakosú kolóniám. -
MEDIC! #867 1.06 mán kinn van -
MEDIC! #865 Kb. öt óra kemény csatározást vesztettél. Az 5.3-at megcsináltad már? Nem találom sehol a lerobbant szállítóhajót aminek a terveit el kellene lopni. -
#864 hmm, én azt csiáltam, hgoy egyből elpusztítottam a kalózbolygót, és egy kalóz se jött utána...
és nekem volt időm kifejelszteni, és kiépíteni... -
MEDIC! #861 Hacsak nem Morteph-el kezdesz a 5.1-ben. Én megszívtam, a könnyebbnek láccót kezdtem lenyomni és nem is ők voltak az árulók. Bocs a sok üziért, de most keltem. -
MEDIC! #860 Amúgy az 5.2 pálya kemény lesz. Folyamatosan támadó csatahajók, kemény kémtevékenység várható. -
MEDIC! #859 Mohrtehp lesz az ellenséged. -
#857 Jo majd igy csinalok... de ha nem tudom megmenteni a Del Keresztjet akkor ugye az nem befojasoja a tovabiakban a jatekot csak annyival hogy nel lesz a csaj nalam hos? -
MEDIC! #855 aztán itt egy serial is hozzá:BAD0-DAD0-5000-8113 -
MEDIC! #854 alcohol 120% -
Galadriel #853 Pedig ha sikerülne akkor beállna hozzád a szipírtyó /6-os szintű ha jól emlékszem/. -
Galadriel #852 Visszakapod akémeket én is visszakaptam.Én is síkideg voltam. -
#851 Jo de nekem nincs idom kikutatni a szalito hajokat es el is vinni oket oda baszus... meg ha sietek is tul mesze vannak a Gamma sektorba :(
Volt amikor a Alfa sektorba voltak de ott tiz tonna kaloz ramtamdt :(
Es nem ertem miert megy el a penzem ugy mint a vihar!
El kellet adnom egy nagy katonai bazist mert nem volt penzem a hajok fentartasara... asse tudom mit ert hajo fentartasa allat vazz... -
#850 Érdemes értük menni, mert a vezetőjük jó hős lesz.
Nálam most jelentek meg a Darzokok. Sajna a fent emlitett hősnő és a bagázsom valahol elmaradt (a történet szerint is), remélem még visszakapom őket, mert volt két király kémhajó ott, meg hős is. Nagyon nem bizom már benne, mert a mostani pályára már ujra össze kellett válogatni egy adagot.
Bolygó: egy kém csodákat tud tenni (propaganda), ha közben lövöd a bolygót. -
#849 Ültesd be a föhöst az 1gyik hajóba azt akkor menj az idegen bázishoz -
#847 Olyan programmal ami tud CD-re irni :)))) -
#846 Letöltöttem az iso-t, méghozzá egy .mdf kiterjesztésben. Meg tudná mondani valaki hogy ezt milyen programmal kell kiírni? -
#845 Uhh... nekem tul mesze van a bazisom toluk... nah majd meglatom mit tehetek... koszi akarhogy -
#844 nekem sikerült odaküldenem egy eszállítóhajót, és elis vitte onnan aze embereket... -
#843 Szoval ott vagyok hogy a Del Keresztje nevu urbazis meg kell vedenem a kalozoktol. Most szoltak nekem hogy valami gaz kerult a szellozo aknaikba es hogy ki kell evakualni a nepet. Hogy evakualom ki a nepet???
Akartam Lakossag Szalito urhajot oda kuldeni de :
1. ugyse ert volna oda idoben
2. kivett az en bolygomrol 400 embert es aszt vitte magaval :(
Micsinajak? -
#839 Népbetegség az általad leírtak :)))) -
#838 Mivel támadod a bolygót?
Ha csak löveges egységekkel akkor bukta.
Minimum ágyus hajokkal lehet gyors eredményt elérni.
Ha viszont a rakétás fejlesztéssel jól állsz akkor azokat küldöd a bolygóra, és a löveges egységgel adsz neki fedezetet.
Nekem az 5 küldetéstől már nem is volt idelye a gépnek kiírni, mennyivel csökken a népesség.
Az játék elején még űrálomást küldtem a bolygok ellen, aminek adtam löveges fedezetet, aztmikor oda értem, akkor űrálomás kitelepít, azt jöhet a hent. Utánna addig nem is bontottam le az állomás míg a bolygót rendbe nem hoztam, mert addig nagyon jól bevédte azt. -
#837 Az előzővel balty-ra reagáltam.
Én a proton cuccokat használom főként. De van a többiből is, hogy jól nézzen ki a csata. -
#836 Hát nem. A fő probléma, hogy a folyamatosan készülő hajók elvonják a csapatom figyelmét. Lenne kb. -400M a sebességem, de igy csak -100M, ami a bolygóra jut. Azzal meg megeszem a hajam, mire átállnak.
Egy előnye van: a kémeim addigra már minden találmányt ellopnak, mire végzek az ellenséggel. -
#835 Én próbalgattam a multiban a gep ellen duel-t. Valamit nagyon eltolhatok, mert olyan hajokkal jelenik meg amikkel nem vehetem fel a versenyt, en orulok ha van eleg penzem, Milyen fegyvereket erdemes kutatni, mert az en ion cuccaim szart se ertek, pajzsaim is voltak meg celzo comp de legyakott. -
balty #834 A rohadékok nem adják fel olyan könnyen -
Aiyyo #833 Hali!
A magyar verziohoz cracket merre talalok? -
#830 Num Lock on ezutan a 3 as gombbal 4x es idogyorsitast tudsz csinalni.2 es gombbal 2x est az 1 es gombbal pedig alap. -
#828 Sziasztok!
A 2. epizód 2. pályáján 1szerűen nem találom meg a kalóz bázisokat...
1 megvan, de a másikat sehol sem lelem...
Tudnátok nekem ebben segíteni?
Előre is köszi!