Digital Reality Rulez
-
Árnyvadász #1089 Igazából a szatelitek problémája okoz gondot nekem. Szinte alig lehet őket használni, mert mindig másra kell a hely. És mivel fel vannak osztva a rendszerek, valahogy nem is igazán érdemes használni őket. A bolygóknak pedig elég nagy a radarhatótávúk, tehát ez is ellenük szól. Az IGII-ben nagyon sokat kellett használni és hasznosak is voltak, de itt valahogy értelmét veszti a dolog. Eddig egyszer alkalmaztam egy darabot, akkor mondjuk jól jött, de ha már van, akkor igazán jó lenne teleszórni a rendszert ilyenekkel, mert ezek az apró jószágok a szemeink a nyílt űrben. A hely szűke miatt viszont erre felesleges pazarolni, mégha idővel el is használódnak és akkor ismét felszabadul egy speciális hely. Ezért kár. Bár lehet, hogy a későbbi küldetésekben talán több hely lesz, de én a katonai bázisokat sokkal jobb megoldásnak látom, mint kihelyezni a szateliteket. Mivel az ellenség úgyis odajön a bolygóhoz és szinte mind1, mikor látom meg. A bázis elintézi rögtön a betolakodókat. Akkor lenne értelme a szateliteknek, ha kisebb lenne a bolygó radartávja és egységes lenne a rendszer, nem külön-kölün mindegyik, viszont ez az ötlet meg jó, tehát megint marad a kérdés: Szatelit minek a játékba? Nincs kihasználva. Pedig jó dolog. Lenne...