1396
Digital Reality Rulez
-
#827 Hi!
Ti hogyan foglaljátok el a bolygókat? Mert lőni marha sokáig tart, főleg, ha közben gyártja a hajókat.
Kipróbáltam egy NOCD exe-t, és előjött a beszaggatás probléma. Azelőtt nem volt. -
#824 ARGH! ALLANDÓAN BEFAGY, TERMÉSZETESEN AMIKOR JÖTT VOLNA A JÁTÉK ÖRÖME, AZ ÍRTÁS, A VÉRENGZÉS IDEJE! VÁRNI KELL 3 ÓRÁT, HOGY AZTÁN FÉL ÓRA MÍLTÁN MEGCSINÁLJUNK EGY SZAR SZERVERT A SZAR GAMESPYON, ÉS LEFAGY A GAME, MIKOR ELINDUL... NEM LEHET KÜLFÖLDIEKKEL GAMELNI...
HÁT FELKÖTÖM MAGAM... -
Szöcske #822 Ha jó a morál, akkor gyorsabban nő a népesség. A termelésre nincs közvetlen hatással, bár több ember gyorsabban termel, azaz minél többen élnek a bolygón, annál gyorsabban elkészülnek a dolgok. -
#821 dikri:
hát, a bolygófoglalás lényege, hogy a rombolással lejebb vigyék a morált, és lázadjon a bolygő, végül átálljon az ellenséghez. Még asszem népeségnövekedéshez is belesegít, és gyorsabban leeht gyártani asszem.
DE NEM biztos. -
#819 szerintem ne toltsd le az 1.06-ot, várd meg az 1.07-et. annyira sok és lényeges update szerintem nincs benne. kerkkkettt nemtom, hogy honnan szerezz, de ha kicsit visszaolvasol, talán találsz valamit...
de szerintem nincs krekkkkk hozzzá, mer az játékindítót updaeli fel. hmm, vagyis kell lennie krekkknek, mer a felupdatelt exét csak át kell írni... -
#817 uh, utólag megnézve eléggé magyartalanul írtam... sry -
#816 ehhhh, mindenkinek ez a baja? mindig rakjuk be, hogy mit kell iylenkor csinálni? utoljára még leírom, vagyis bepasztázom:
"hát, csak egy bázis van...
én ott toltam el, hogy nem telepítettem ki a saját mk1-es bázist. ha leölted az ellen bázisát, és kitelepíted a sajátod, akkor nyertél...
kitelepíteni úgy lehet, hogy a menüjéből kiválasztod a kitelepítést..." -
TheZsenyka #815 dvn-hoi.ace -
#813 Kössz a választ ... amúgy LG cd-íróm van .Az eredeti game is megvan , de ugye mint itt korábban is volt már erről vita , vannak ( ismerősök között ), akik nem engedhetik meg maguknak a dobozos verziót .Nekik egy biztonsági másolat is megtenné , de ugye így nem igazán lehet ezt megoldani . :) -
#812 >>>Lacee
um, nemigazán emlékszem rád. De jöhetnél előbb is, mer én ált-ban 6, vagy 7 körül vagyok... -
Pintyőke #811 SafeDisk vedelem egy trukkos megoldas. Haegemonia CD is ezzel van ellatva. Meghozza a legujabbal, ha jol emlexem (2.8-as). Ez utobbi vedelmet a CloneCD nem birja atmasolni, csak az Alcohol nevu prograncs.
Miert nem megy mindehol a cd? A valaszt egy kcisit lenttebb talalod.
SafeDisk vedelem inkabb szoftveres vedelem, szoval semmi hardware-es modositest nem kell vegrehajtani. Egy egyedi digitalis alairast tartalmaz a gyari lemez. Ezt egy tobbszintu kodolt burkolat egesziti ki. Szoval ezeket az alairasokat elvileg az irok nem tudjak irni. Gyakorlatilag ez nem igy van. :)
Az ujabb 2.51-es vedelemnel mar a gyenge sector vedelmet is alkalmazzak. Ezzel a Plextor, Philips es meg egyebb irok siman boldogulnak. Mas iroknal szinkronizacios hiba lep fel es nem jol irja le... Szoval erdemes utananezni a neten, hogy az irod "tamogatja-e" azt a bizonyos dolgot.
Ahhoz hogy tokeletes masolatot tudj csinalni, ahhoz a szabalytalan bitmintazatot tokeletesen kell leirnod. Ehhez szukseges EFM encoder. Biteket byte-okka alaktija az EFM. Es itt jon a SafeDisc-es vedelem. :) Megprobalja tulterhelni az EFM-et, ami szintugy szinkronizacios hibat okoz.
Sajat tapasztalat: Fugg az adathordozotol, fugg a CD irotol ill. olvasotol a dolog. Amitol a legjobban fugg, az a driver, amin keresztul elered a cdmeghajtodat! En meg nem talaltam atom biztos drivert amivel mukodne minden. DE! pl.: blindwriter nevu cdiro progi felrak installkor egy optimalizat ASPI-t ha jol tudom. Azzal nagy az esely, hogy elinduljanak a clonecd-s jatekok.
Egyebkentm eg vedd meg az eredetit aztan nincs gondod az inditassal. :D
ui.: mi van akkor ha megserul az eredeti? Esetleg 3 ev mulva? Ki csereli ki neked? Hisz kifizetted!!! Torvenybe benne foglaltatik, hogy barkinek jogaban all 1 azaz 1 biztonsagi masolat keszitese! Na ezen tessek elgondolkozni. :) -
#807 Gyarmatosítóhajóval tudsz letelepedni bolygora. Kell keresned 1 bolygot amejre letudsz telepedni(megvaltozik az eger kurzorod is ha jo bolygot valasztassz). Ha megvan akkor rakuldod a bolygodra a lakossagszallitot is. -
#805 Kikell fejlesztened 2 felbemaradt technologiat, de mast ne fejlessz mert elveszted a gamet. Ha megvan, magatol jon a demo, hogy mit csinalj ez utan. En is itt sz@ptam 1 ideig. -
#804 Sikerult!!!!!!!!1 Hahahah! -
#803 DE a baj az hogy mar nincs mit bezuzni!
Eszt irom hogy van ket Csilagkozim es harom kell. A harci flottamat meg miert zuznam? Az hot szar ha kenyszerit hogy a katonasagot elveszitsd hogy epiteni tudgyal... hmm de jol megondolom nekem az urben van ket felesleges szatelitem!!!!!!!!!!!!!!!!! megnezem! -
#801 Ááá értem ... ezek szerint a többiek vhogy máshogy írták ki vagy őket nem zavarta ez a kissé el nem hanyagolható tényező ?!
Ugye a Alcohol120-ban ezzel a védelemmel lett kiírva a game , szóval ezek szerint más olvasó soha nem fogja a lemezt olvasni ?!? -
#800 Ez a SafeDisk 2 sajátossága. -
#799 Dettó ugyanez és nemcsak nálad , de a haveromnál is ... ok ?!? nem tudom .Mindenesetre így működik is legalább és a patch is gond nélkül telepíthető , szóval különösebben nem hat meg a dolog .Mindenesetre érdekes a dolog ... neked milyen olvasód van ? Nekem egy ASUS 34*-es , abból a bizonyos szériából . -
#797 Jo akkor en nem ertek valamit. Engem ez nem enged hajokat termelni baszus. Egyszeruen ott alok azon a palyan amikor eloszor atmentem egy feregkapun es nem tudom megepiteni a 3 madik csilag teherhajot mert csak kettot engedet epiteni azokbol is egyet csak amiutan az egyik banyahajo meghalt es ugy :(
Miert nem enged engem termeli harci es egyeb hajokat?
Es ha mar nincs mit banyaszni miert nem lehet onnan atvinni egy banyaszogepet egy masik meteorrA? -
Guriga #795 Nekem nem szaggat, pedig az 1.06os pecs van fent. És a gépem sem erőmű, csak P3 800. Igaz, 800*600-ban nyomulok. Egyedül az autosave-nél akad meg. -
Galadriel #794 Bocsi ez konkrétan a 1.06-os -
Galadriel #793 ott nem is fogsz vele találkozni /vlami baj van a szerverükkel és nem tudják felrakni/.
Amúgy ha érdekel a www.hardwired.hu címen pl. megtalálod. -
#792 akkor szerda fél kilenckor lesztek gamespy-on?
stenois: végülis tegnap tudtál játszani? én meguntam a próbálkozást... (laslow néven voltam) -
TheZsenyka #791 Bazmeg én keresem folyton a peccseket a haegemonia.hu-n de sosincs peccs... egy fél se... -
#790 tamogasd a amgyarokat, es vedd meg :) -
#789 holnap fel kilenckor magyar verzio 1.05 lesz! kellene egy klánt is csinálni... -
Gomez #788 hello!lécci vki!a magyar ripet honnan lehet leszedni?iso is jó csak ne a rescue-t!!!thx -
#787 Pusztan erdeklodesbol, vagy koltei kerdeskent kezelve, az 1.07-es patch felrakasaval meg fog szunni az 1.06 petch ota jelentkezo szaggatas? -
Galadriel #786 Én is az 1.05.öst használom mert az újjal/1.06/ iszonyatosan szaggatott. -
#785 >>>guriga
jah :( nemtod már többet mozgatni....
>>>_____
sztem rakjátok újra a gamét, mert jobb az 1.05-ös patch, és sokan azt használják a neten is akik magyarok...
nemakartok jönni gamespíra gamelni most??? -
Guriga #784 Hi!
Én szívesen multiznék majd, de előbb végig akarom játszani.
A kihelyezett katonai bázist már nem lehet többet mozgatni? Be kell zúzni, mint a bányát, ha odébb akarom rakni? -
#783 Hat nekem ugy kadozik az uj pathcel vazz... nem is lehet jaccani igy. -
#782 hát, csak egy bázis van...
én ott toltam el, hogy nem telepítettem ki a saját mk1-es bázist. ha leölted az ellen bázisát, és kitelepíted a sajátod, akkor nyertél...
kitelepíteni úgy lehet, hogy a menüjéből kiválasztod a kitelepítést... -
Madmaxx #780 Nemtom hogy mi a helyzet e téren hogy a DR mindenkinek egyéni térképméreteket adott-e. Nekem angol verzsőn van haveré magyar. Egyenlőre azt tudod csinálni hogy átirod a megfelelő nyelvű térképeket, magyart meg elmented azt visszairod ha az kell. Feltöltöm supergamez ftp-re az angol multi map-eket. Keressétek a Haegemonia mapek könyvtárban! NEm sok össz-vissz 3,5 mega. -
#779 egyébként meg mikor szoktatok ált.-ban gamespyon lenni? mer jó lenne, ha több amgyar lenne, mert csak németek meg franciák vannak... -
#778 madmaxx: túl sokat beszéltek... :)
amikor gamelni akartam egy külföldivel, valami olyasmit írt ki, hogy különböző a térkép...
nemtudod, hogy honnan lehet a mappokatleszedni?
de az a gáz, hogy akkor nemtucc magyarokkal gamelni :)
egyébként minden külföldi fajtának más más a térkép nagysága? vagy csak amagyaroknak más minta franciáké, németeké, és az angoloké? -
Madmaxx #777 Látom itt nem divat visszaolvasni. Mint kifejtettem a gond az hogy a két különböző nyelvű játékban más a map-ek mérete. Átirod az angol verzió mapjaivel a sajátodat és minden további nélkül megy a játék két különböző nyevű programm között. -
#776 hmm, remélem jobban ki lehet majd zoommolni a térképen... -
#775 >>>xinx
sztem a hajóiddal egy kolonizűlható hajó közelébe kell menned, mert asszem azt a kolónizálót nem tudod irányítani, hanem csak követ
-
#774 és különböző verziójúval? mer mindig az a baj, hogy nem mindenkinek van meg ugyanaz a verzió. Jó lenne, de nem hiszem, hogy lehet majd...