Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
Kérdés: még a földi küldetések eljén van egy feladat (asszem a 4. pálya), hogy semmisítsem meg az összes marsi bányászállomást (gondolom utána pedig támadjam a bolygót, de ez még nem volt). Ezek közül egyet meg is találtam, utána meg elkezdtem végignézni a többi aszteroidát, amit a térképen bányászhatónak jelölt a program. Egyiken sem volt állomás, viszont nem történik semmi. Mit kéne csinálni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Titan
Habár Én még messze vagyok a végétõl, nem lehet, hogy az egységeid javításához van köze?
Esetleg, ha tudsz válaszólhatnál a #677 üzim elsõ kérdésére!

Falabu
Ellátja a hajót!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Titan
TNX!

Nem világos még (így végigjátszva a játékot ) hogy az ellátóhajó MI A TÖKÖMRE VALÓ????

Ötletek???

Aha... most így utólag el tudom képzelni... csakhogy a lakosság szállító alapértelmezésben ÁTTELEPÜLÕ LAKOSSÁGOT tartalmaz ezért eleve fel sem merült bennem...

Odaküldesz egy population transportot aztán egy idõ után beszólnak hogy az összes ember a hajón van és elhuzhatsz már a retkesbe. 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Titan
Hehe...
Nem vagy egyedûl....

Titan
Bakke! Nem lehetek ennyire Láma!
Mitõl függ, hogy mennyi egységet gyárthatok????
Van az a küldetés, hogy az inkontinenciával küzködõ öreglány nyekereg, hogy valami szabotázs folytán gáztamadás érte õket, és azonnal evakuálni kell...no, a szándékkal nincs probléma, de a kivitelezés módjáról fogalmam sincs! Mi a rákot kell csinálni?? Aki tud: HELP PLZ!

Titan
Hagyd a fenébe! Majd idõvel késõbb! A továbbjutáshoz nem kell elpusztítani! Ha jól tudom...

Imremagdi
kell és ha kell crack az 1.06 magyar verzióhoz ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Mixlix
Akinek az intro, meg a többi video szaggat, az letöltheti innen a lejátszó progot.
http://www.radgametools.com/scripts/binkver.asp?ver=1.5f

Sajna nálam is szaggatott Gef 4200 alatt
Lacee
Azért erre kéne valami megoldást találni, emberek...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Falabu
Peccset javító pecs!!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

3P
Erdekes, a Patch-el nalam is akad, meghat csak alig-lig, de elotte nem volt vele gond.
Asszem ujra felrakom, de most ismet patc nelkul, max lemondok a patch altal nyujtott tobbletrol.

Csumi, mi okozhatja ezt az akadozast, hiszen ugy nez ki, hogy tomeges jelensegrol van szo?
Lesz esetleg javitott patch is a kozeljovoben hozza?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Lacee
Nekem meg nem oldotta meg a problémám... a videók továbbra is szaggatnak. Fura, mert tezsemazt a Warcraft 3 vagy a NOLF2 videói lazán futnak. Mi lehet?

Ez nekem is feltünt! Bár nem kurvára akad nekem, de egyértelmûen és folyamatosan be-be "szaggat"!!!
Falabu
Apám!!
Felttem az 1.06 pecst és kurvára akadt tõle a játék... pedig a sima tök jól ment!!!

Ja, végignyomtam a gammát egyjátékos módba.

- nagyon király, a legjobb stratégiák egyike, ez nem vitás.

- a sztori végig izgalmas, azaz majdnem végig. Az utolsó küldetés szerintem nagyon elkapkodott, az ellenségnek esélye sem volt, egyetlen puskalövés nélkül nyertem (hajószabotázs rulez)

- Kevés az 5 fõküldetés. Persze nyílvánvaló a befejezést megtekintve, hogy jön a folytatás, de
akkor is többet vártam egy stratégiai játéktól.

- remélem a küldetéslemez nem fog 12 ropiba kerülni

- A vége már nagyon könnyû volt, hiszen kihegyezve a Proton-fegyver technológiát és kifejlesztve a csatahajó testet, abszolút nem koncentrálva ion és quantum fegyverekre tulajdonképpen úgy hullottak az ellenséges csatahajók mint a legyek.

Ha a gyors lerohanás a célunk, érdemes az elfoglalt kolóniákat megsemmisíteni (kikényszerített támadás).

NAGYON KIRÁLY JÁTÉK!!!

AI elleni multiplayerben van egy olyan fura eset hogy random esemény keretében "Ismeretlen Birodalom" foglalja el egy bolygómat. Ezzel nincs is gond, szinesíti a játékot, de ettõl kezdve a játék olyanokat mûvel, hogy egymás után kiírja (nem pontosan, de ilyesmi): "Háborúban állunk az Ismeretlen Birodalommal" - "Békét kötöttünk az Ismeretlen Birodalommal" és van, hogy ezt ötször hatszor váltogatja gyors egymásutánban, egyik üzenet a másikat éri. Ez valami bug lehet.

bala_
Igen, CTRL-al kell kijelölni.Egyébként nekem meg mihelyt intllálok egy bányát az asztreodára, rögtön kiirja hogy játék vége, mert megsemmisült a bánya.Ez Bug v. védelem a hmmm biztonsági másolatomon??

Hali

3/1 pálya kész és kiírja, hogy következõ pályát átugorjuk és 3. küldetésrõl indul. De hol a 2. küldetés? Nektek is ez volt?

CTRL-al jelöld a támadandó célt/asszem/.
Randal
Már nem kell.

hi. elakadtam az elsõ rész 2 epizódjánál. Hogyan lehet megtámadni az elsõ ismeretlen kereskedõt?????? A másodikat sikerül, akkor az ismeretlen hajókat is megszerzem a titan mellöl és az eggyes kereskedõvel nem tudok semmit csinálni csak követni. Mit tegyek?
Csillagtérkép piros körrel jelöli.Nem szabad eljutni a célállomásra, addig lõni míg vissza nem fordul.Tovább ne!
Csumi! Te találmányrendszer-belövõ (királyság, irigyellek) árúld már el, hogy - most hogy végigjátszottam a játékot - hogy az ellátóhajó mire való???

akarom mondani idegen

Egyszerû: Kerüld el az ideen bázist. Nem tudod szetlõni.

Randal
Hali! valaki töltsön fel nekem légyszi egy EREDETI HAEGEMONIA EXE-t ami nincs crackelve!!!

En most a 2. epnel jarok egy olyan palyan ahol van egy idegen bazis es ki kene hozni 1 miliardos nepesseget mindegyik rendszerben,na most en ha kozeélebe megyek a idegen bazisnak az szarra lo es akkor hogy pusztitsam el?

Nincs valami crack/nocd a magyar verzioju ISo-hoz ,mert nekem a gamma Cd-jn nincs?

\"Life is around you and in you.\"

Xinx én ki se nyírtam a bázist, hanem térképen ahol jelölt bányászható aszteroidát oda elmentem és kinyírtam a Marsi egységeket.
scynetyc
Nem minden cd-író támogatja az alkohol120 írot. itt egy idézet egy másik forumról,hogyan csináld. Én is igy csináltam és megy./alkohol nélkül.Az idézet:
megoldottam a Heagemonia-t: fogtam a daemon tools-t, betöltöttem az image file-t, csináltam egy könyvtárat a vinyón, a virtuális cdmeghajtóról átmásoltam ide az összes file-t, csináltam ezen belül egy crack mappát, beletettem a nocd patch-et, aztán az egészet kiírtam egy cd-re sima adatcd-ként. felinstalláltam utána a cd-rõl a gámát, felmásoltam a nocd patch-et, és mûködik.
Lacee
Már megint elõbb járt a szám, mint kellett volna. Elvileg az 1.06-os patch kijavítja a dolgot.

scynetyc
nesze neked itt vannak: csítek, csítek, csítek,csítek,csítek! Elég? Ha nem, õntsd le petróval.
Lacee
Lenne egy problémám a programmal: szaggatnak a videók! Maga a játék (collector's edition) teljesen simán fut, de az intro/miegymás alatt a kép és a hang is akadozik. p3 1ghz, 512ram, gf2mx400-am van, magyar winXP professional a gép, hang/video driverek frissítve. Mi lehet a gond?

Elõre is kösz!

Miért nem lehet a bányászhajót mozgatni, ha kiürült az aszteroida.
Xinx ha annál a küldetésnél vagy ahol gondolom😊
akkor a bányáknál lévõ marsi egységeket kell kiiktatni. De ha leírod mi a küldetés feladta jobban betudom azonosítani hol tartasz.
THX.
Megnézted a birodalom infót, hogy nincs-e vlami
más feladat is?
Nálunk technikai problémák vannak, a hardwired.hu-ról letölthetõ a patch.
Mikor lesz fenn a 1.06-os patch?
Mert én még nem találkoztam vele /sajnos/.
csíííteket akarok!!!!!!!!!!!! most
Hypo
gyorsisd az idot!:}}

Seggfej
hogy van az, hogy ez egy Magyar játék és Magyar oldalon nincsen cheat????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy van az, hogy ez egy Magyar játék és Magyar oldalon nincsen cheat????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Falabu
Csííterrr!!!

sziasztok, cheat-et hol talalok? pls