Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mostani igazolásokat majd a kövi Patch-csel kapjuk meg?
valaminél új játékot kell kezdeni, de pl a magyarítás egybõl él
Ja és most látom csak, h azon a linken nem minden letölthetõ cucc érhetõ el! 😞
Ami elérhetõ, azt hova kell telepíteni, h megtalálható legyen a játékban?
Válaszaitokat elõre is köszönöm szépen!
Ami elérhetõ, azt hova kell telepíteni, h megtalálható legyen a játékban?
Válaszaitokat elõre is köszönöm szépen!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Régebben asszem lesie kitett egy linket, (http://webdesign-leslie.hu/fifam.html), amin le lehet tölteni cuccokat a játékra!
Csak azt szeretném ezzel kapcsolatba kérdezni, h akkor ez azt is jelenti, h ha feltelepítem ezeket, akkor új játékot is kell kezdenem ahhoz, h ezek benne legyenek a játékban?
Lenne egy kérdésem:
Régebben asszem lesie kitett egy linket, (http://webdesign-leslie.hu/fifam.html), amin le lehet tölteni cuccokat a játékra!
Csak azt szeretném ezzel kapcsolatba kérdezni, h akkor ez azt is jelenti, h ha feltelepítem ezeket, akkor új játékot is kell kezdenem ahhoz, h ezek benne legyenek a játékban?
Meg kell nyomni a "write database" gombot és új játékot kezdeni szerkesztett adatbázissal.
hogy lehet átteni jástékost és hol?
Amikor Editorba egy játékost átteszeke gy másik csapatba akkor a játékba miért nem teszi át?
én azt szertném tudni hogy tudok magyar edzõk beteni mer nem jó hogy nincs Prukner Herczeg honnan lehet leszedni?
Én próbáltam a 09 mentésemet berakni a 10-be,de egy s más ugye mindig más lesz az újabb részekben,ezért nem lehetséges!!Sikerül,fölismeri,de nem érdemes vele foglalkozni.
én annyit szeretnék kérdezni a hozzáértõktõl, hogy a FM10-bõl a mentéseket nem lehet valahogy majd a 11-ben is felhasználni?
köszönöm
köszönöm
Szerintem az EA sohase fogja kiadni magyarul a játékot még normális magyar bajnokság se lesz mert nem éri meg nekik. Magyarországon A fifa managerre minimális az érdeklõdés fõleg úgy hogy minden második taknyos
termékkódot kéreget...
termékkódot kéreget...
Valószínûleg egyszerûbb lenne valamilyen módon portálni a HFM 09-et, és annyi minimálisat frissíteni rajta, ami történt azóta az itthoni játékosokkal. Igazából ez lenne a legjobb ha az EA Hungary valahogy bekajálná azt az adatbázist, akkor õk tudnák évrõl-évre portálni, illetve elég lenne csak frissíteni a változtatásokat. Hasonlót kéne elérni a magyarosítással is, mert akkor szintén évrõl-évre megtartanák...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Ja és ha kattintasz az adatbank linkre, utána a felsõ sor közepén lévõ ADATBANK feliratra kattints!
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
AZ EDITORBAN LEHET LÉTREHOZNI BAJNOKSÁGOKAT ÉS CSAPATOKAT és most jön a lényeg adatbank ezen a linken Magyarország összes bajnoksága elérhetõ, minden játékos, csapat adataival csak ki kell választani....még fénykép is van a játékosokról a legalsó megyei III.osztály-tol egészen az NB I-ig!!!
Hajrá.....
Hajrá.....
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Jelezném hogy a [email protected] email cím nem azért van hogy kódot kérjetek vagy azt kérdezgessétek hogy miért nem indul a játék!!!
Gondolkozzatok én miért adnám meg a termékkódom amit drága pénzért vettem meg???
Ha segítségem kéritek arra válaszolok de warezes kérdéseket azonnal törlök!
Gondolkozzatok én miért adnám meg a termékkódom amit drága pénzért vettem meg???
Ha segítségem kéritek arra válaszolok de warezes kérdéseket azonnal törlök!
Tudna nekem vki más segíteni ebben a hiba dologban???
Nekem az lenne a kérdésem hogy,hogy lehet bajnokság osztályit csinálni.Például magyar bajnokság.Nb III,megyei osztályok
Igy van.3000 ft nem sok érte.
Köszi sokat segítettél :-)
Vedd meg eredetibe most már csak 3000 Ft...
Akkor nem fog kilépni!
"ha warez témában írsz, törlõdik a kommented"
Akkor nem fog kilépni!
"ha warez témában írsz, törlõdik a kommented"
Csõ mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ha lehet minnél hamarabb mert kezdek kicsit bekattani!Elindítom a játékot és mindig kidob belõle a manager exe-s hibával,mit tegyek???
Egy kis segítséget szeretnék kérni ha lehet minnél hamarabb mert kezdek kicsit bekattani!Elindítom a játékot és mindig kidob belõle a manager exe-s hibával,mit tegyek???
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A stadionom jelenleg 48000 férõhelyes és kb átlag 40000 szurkoló van. Hogyan állítsam be a stadion infrastruktúráját, hogy jól jöjjön a bevétel?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A stadionom jelenleg 48000 férõhelyes és kb átlag 40000 szurkoló van. Hogyan állítsam be a stadion infrastruktúráját, hogy jól jöjjön a bevétel?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Megnyitod az EdManagert,és ott annyi pénzt adsz a csapatodnak amennyit nem szégyellsz.De ezután új játékot kell kezdened.
D
http://www.managerfifa.com/Zhungria.html
az nb2 õt hogy tudom fel rakni és honnan tudom letõlteni nem windows 7re
valaki nem tud valami csalást pénzügyileg?
Valaki játszik windows 7 rendszeren?Magyar bajnokság második vonala miért nem jelenik meg a játékban?
köszi, azért remélem megtalálom😊
A klublétesítményeknél lehet. Rákattintasz a gombra, és megjelenik egy kis térképen a klub és környéke. Ott látsz pl. egy várost is. Ekkor alul megjelenik egy ház + három lap egymáson + ház plusz jellel. Ha kiválasztod a házat, akkor további opciók jönnek elõ. Ha a <...> jelet választod, akkor tünnek elõ az épületek. Ott rákattintasz a kedvedre valóra és elhelyezheted a térképen. Egy benzinkút pl. 6 hónap alatt épül meg.
Hm... visszaolvasva kicsit talán zavarosnak tünik... bocs. Csinálva egyszerûbb. 😊
Hm... visszaolvasva kicsit talán zavarosnak tünik... bocs. Csinálva egyszerûbb. 😊
és ezeket, hogy kell?
Career--->Personal Life--->Cars and Real Estate---> és ezen belül ott van minden!!!!
Buy Interesting Houses --- Buy Home (Venni)
--- Buy House to Rent Out (Venni + Kiadni)
Szép napot mindenkinek 😊
Buy Interesting Houses --- Buy Home (Venni)
--- Buy House to Rent Out (Venni + Kiadni)
Szép napot mindenkinek 😊
Ennél egyszerûbben? hmmm...
Válaszd a "Karrier" menüpont legalsó "magánélet" pontját. Ezen belül van: összefoglaló, család, autók és ingatlanok, luxus és befektetések. (Bocs, de magyarítás van fenn, így nem tudom az angol megfelelõit, de azok is ebben a sorrendben vannak.) Ha rákkantintasz az "autók és ingatlanok" fülre, akkor ott tudsz autót és/vagy lakást venni. A lakás vételénél, ha azt választod, amiben a "rent" szó, vagy az "albérlõ" szó szerepel, akkor kiadod a vásárlást követõen, és akkor (ugyan ezen a lapon) megjelenik, hogy mennyi belõle a havi bevételed.
Így megfelelõ? 😊
Kicsit más... most jöttem rá, hogy tudok (és hogy hogyan tudok! 😊 ) benzinkutat, szállodát, vidámparkot vagy lakóparkot is építeni, ami pluszban növeli a klub bevételeit.
Válaszd a "Karrier" menüpont legalsó "magánélet" pontját. Ezen belül van: összefoglaló, család, autók és ingatlanok, luxus és befektetések. (Bocs, de magyarítás van fenn, így nem tudom az angol megfelelõit, de azok is ebben a sorrendben vannak.) Ha rákkantintasz az "autók és ingatlanok" fülre, akkor ott tudsz autót és/vagy lakást venni. A lakás vételénél, ha azt választod, amiben a "rent" szó, vagy az "albérlõ" szó szerepel, akkor kiadod a vásárlást követõen, és akkor (ugyan ezen a lapon) megjelenik, hogy mennyi belõle a havi bevételed.
Így megfelelõ? 😊
Kicsit más... most jöttem rá, hogy tudok (és hogy hogyan tudok! 😊 ) benzinkutat, szállodát, vidámparkot vagy lakóparkot is építeni, ami pluszban növeli a klub bevételeit.
egyszerüben?
a privát karrier részben. ott keresgélj ahol golfozni, vitorlázni tanulhatsz és ahol csajozhatsz és gyereket csinálhatsz😊
hol lehet lakást venni?én még nem vok pro mint ti😄
kÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!
Már elérhetõ a rajongói oldal igaz még alakítgatok rajta dolgokat.
Még több tippet rakok fel meg letöltéseket.
Bocsánat a webcímért de mikor igényeltem még nem ennek indult!
http://webdesign-leslie.hu/
Használjátok egészséggel!!!
Még több tippet rakok fel meg letöltéseket.
Bocsánat a webcímért de mikor igényeltem még nem ennek indult!
http://webdesign-leslie.hu/
Használjátok egészséggel!!!
ajándékbolt
stadionban a kiszolgálás (VIP különösen fontos)
tv közvetítések
stadionban a kiszolgálás (VIP különösen fontos)
tv közvetítések
1: Szponzorok keresése, ha jól emlékszem nekem havonta jött egy másodlagos szponzor. Összesen 3 lehet. Tõlük is lehet plusz pénzt kérni, ha eufórikus az állapotuk.
2: A stadion reklámfelületeinek értékesítése.
3: A stadion nevének eladása.
4: Saját vagyonból támogatás. (saját vagyon: fizetésed + személyes szponzori szerzõdések után kapott pénz + érdemes lakásokat venni és albérlõknek kiadni, ez min. 600 EUR havonta)
kb ennyi jutott eszembe elsõre 😊
2: A stadion reklámfelületeinek értékesítése.
3: A stadion nevének eladása.
4: Saját vagyonból támogatás. (saját vagyon: fizetésed + személyes szponzori szerzõdések után kapott pénz + érdemes lakásokat venni és albérlõknek kiadni, ez min. 600 EUR havonta)
kb ennyi jutott eszembe elsõre 😊
hello.nekem megint van egy gondom.De most nem a magyarositásal😊 hanem folyamatosan csõd be megyek hogy lehet hogy a pénz felfelé mennyen a játékos aáds-vételen kivûl???Utoriat amugy köszi a magyarositást😄
Leslie87 jó lesz.Jó volna ha a Fifa Manager 11 alá készülne HFM 11 amiben több magyar bajnokság benne lenne.
rajongói oldal képe 1
Rajongói oldal képe
Még kell pár script mert így még üres az oldal de kb még 1 hét és kész!
Rajongói oldal képe
Még kell pár script mert így még üres az oldal de kb még 1 hét és kész!
Hali.Valakinek sikerült Windows 7-re felrakni a magyar bajnokság 2 vonalát?Ha igen irja meg hogy csinálta meg.Köszönöm.
nem vagy egy egyszerû eset😊)
hogy kell magyarositani?
Köszi a választ de nekem csak fel kellett tennem az 5-ös patch-et és onnantól már indult
olvasd el a neked küldött választ😊