11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#11009 Szerintem az EA sohase fogja kiadni magyarul a játékot még normális magyar bajnokság se lesz mert nem éri meg nekik. Magyarországon A fifa managerre minimális az érdeklődés főleg úgy hogy minden második taknyos
termékkódot kéreget... -
Andretti #11008 Valószínűleg egyszerűbb lenne valamilyen módon portálni a HFM 09-et, és annyi minimálisat frissíteni rajta, ami történt azóta az itthoni játékosokkal. Igazából ez lenne a legjobb ha az EA Hungary valahogy bekajálná azt az adatbázist, akkor ők tudnák évről-évre portálni, illetve elég lenne csak frissíteni a változtatásokat. Hasonlót kéne elérni a magyarosítással is, mert akkor szintén évről-évre megtartanák... -
#11007 Ja és ha kattintasz az adatbank linkre, utána a felső sor közepén lévő ADATBANK feliratra kattints! -
#11006 AZ EDITORBAN LEHET LÉTREHOZNI BAJNOKSÁGOKAT ÉS CSAPATOKAT és most jön a lényeg adatbank ezen a linken Magyarország összes bajnoksága elérhető, minden játékos, csapat adataival csak ki kell választani....még fénykép is van a játékosokról a legalsó megyei III.osztály-tol egészen az NB I-ig!!!
Hajrá..... -
#11005 fifa manager 11 fóruma -
#11004 Jelezném hogy a [email protected] email cím nem azért van hogy kódot kérjetek vagy azt kérdezgessétek hogy miért nem indul a játék!!!
Gondolkozzatok én miért adnám meg a termékkódom amit drága pénzért vettem meg???
Ha segítségem kéritek arra válaszolok de warezes kérdéseket azonnal törlök! -
Mike183 #11003 Tudna nekem vki más segíteni ebben a hiba dologban??? -
nono28 #11002 Nekem az lenne a kérdésem hogy,hogy lehet bajnokság osztályit csinálni.Például magyar bajnokság.Nb III,megyei osztályok -
nono28 #11001 Igy van.3000 ft nem sok érte. -
Mike183 #11000 Köszi sokat segítettél :-) -
#10999 Vedd meg eredetibe most már csak 3000 Ft...
Akkor nem fog kilépni!
"ha warez témában írsz, törlődik a kommented" -
Mike183 #10998 Cső mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ha lehet minnél hamarabb mert kezdek kicsit bekattani!Elindítom a játékot és mindig kidob belőle a manager exe-s hibával,mit tegyek??? -
Laca8206 #10997 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A stadionom jelenleg 48000 férőhelyes és kb átlag 40000 szurkoló van. Hogyan állítsam be a stadion infrastruktúráját, hogy jól jöjjön a bevétel?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#10996 http://webdesign-leslie.hu/ -
#10995 Megnyitod az EdManagert,és ott annyi pénzt adsz a csapatodnak amennyit nem szégyellsz.De ezután új játékot kell kezdened. -
nono28 #10994 http://www.managerfifa.com/Zhungria.html -
broy #10993 az nb2 őt hogy tudom fel rakni és honnan tudom letőlteni nem windows 7re -
broy #10992 valaki nem tud valami csalást pénzügyileg? -
nono28 #10991 Valaki játszik windows 7 rendszeren?Magyar bajnokság második vonala miért nem jelenik meg a játékban? -
savafan #10990 köszi, azért remélem megtalálom:) -
Gill #10989 A klublétesítményeknél lehet. Rákattintasz a gombra, és megjelenik egy kis térképen a klub és környéke. Ott látsz pl. egy várost is. Ekkor alul megjelenik egy ház + három lap egymáson + ház plusz jellel. Ha kiválasztod a házat, akkor további opciók jönnek elő. Ha a [...] jelet választod, akkor tünnek elő az épületek. Ott rákattintasz a kedvedre valóra és elhelyezheted a térképen. Egy benzinkút pl. 6 hónap alatt épül meg.
Hm... visszaolvasva kicsit talán zavarosnak tünik... bocs. Csinálva egyszerűbb. :) -
savafan #10988 és ezeket, hogy kell? -
opalzoltan #10987 Career--->Personal Life--->Cars and Real Estate---> és ezen belül ott van minden!!!!
Buy Interesting Houses --- Buy Home (Venni)
--- Buy House to Rent Out (Venni + Kiadni)
Szép napot mindenkinek :) -
Gill #10986 Ennél egyszerűbben? hmmm...
Válaszd a "Karrier" menüpont legalsó "magánélet" pontját. Ezen belül van: összefoglaló, család, autók és ingatlanok, luxus és befektetések. (Bocs, de magyarítás van fenn, így nem tudom az angol megfelelőit, de azok is ebben a sorrendben vannak.) Ha rákkantintasz az "autók és ingatlanok" fülre, akkor ott tudsz autót és/vagy lakást venni. A lakás vételénél, ha azt választod, amiben a "rent" szó, vagy az "albérlő" szó szerepel, akkor kiadod a vásárlást követően, és akkor (ugyan ezen a lapon) megjelenik, hogy mennyi belőle a havi bevételed.
Így megfelelő? :)
Kicsit más... most jöttem rá, hogy tudok (és hogy hogyan tudok! :) ) benzinkutat, szállodát, vidámparkot vagy lakóparkot is építeni, ami pluszban növeli a klub bevételeit. -
broy #10985 egyszerüben? -
savafan #10984 a privát karrier részben. ott keresgélj ahol golfozni, vitorlázni tanulhatsz és ahol csajozhatsz és gyereket csinálhatsz:) -
broy #10983 hol lehet lakást venni?én még nem vok pro mint ti:D -
nono28 #10982 kÖSZÖNJÜK SZÉPEN!! -
#10981 Már elérhető a rajongói oldal igaz még alakítgatok rajta dolgokat.
Még több tippet rakok fel meg letöltéseket.
Bocsánat a webcímért de mikor igényeltem még nem ennek indult!
http://webdesign-leslie.hu/
Használjátok egészséggel!!! -
savafan #10980 ajándékbolt
stadionban a kiszolgálás (VIP különösen fontos)
tv közvetítések -
Gill #10979 1: Szponzorok keresése, ha jól emlékszem nekem havonta jött egy másodlagos szponzor. Összesen 3 lehet. Tőlük is lehet plusz pénzt kérni, ha eufórikus az állapotuk.
2: A stadion reklámfelületeinek értékesítése.
3: A stadion nevének eladása.
4: Saját vagyonból támogatás. (saját vagyon: fizetésed + személyes szponzori szerződések után kapott pénz + érdemes lakásokat venni és albérlőknek kiadni, ez min. 600 EUR havonta)
kb ennyi jutott eszembe elsőre :) -
broy #10978 hello.nekem megint van egy gondom.De most nem a magyarositásal:) hanem folyamatosan csőd be megyek hogy lehet hogy a pénz felfelé mennyen a játékos aáds-vételen kivűl???Utoriat amugy köszi a magyarositást:D -
nono28 #10977 Leslie87 jó lesz.Jó volna ha a Fifa Manager 11 alá készülne HFM 11 amiben több magyar bajnokság benne lenne. -
#10976 rajongói oldal képe 1
Rajongói oldal képe
Még kell pár script mert így még üres az oldal de kb még 1 hét és kész! -
nono28 #10975 Hali.Valakinek sikerült Windows 7-re felrakni a magyar bajnokság 2 vonalát?Ha igen irja meg hogy csinálta meg.Köszönöm. -
savafan #10974 nem vagy egy egyszerű eset:)) -
#10973 broy.Itt a magyarositás
http://www.fmhungary.hu/letoltes/fifam10_hun98 -
broy #10972 hogy kell magyarositani? -
watta14 #10971 Köszi a választ de nekem csak fel kellett tennem az 5-ös patch-et és onnantól már indult -
savafan #10970 olvasd el a neked küldött választ:)