Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roland10
Igen a 4-eset felteheted..az 5-öshöz meg vmi crack kell de azt nemtom:S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Could not load the DLL"GfxCore.dll".
Error Number "126"
Error Message "A megadott modul nem található."

Ezt irja ki és nem idnul a játék!!! Valaki segitsen plzzz😞
most pontosan nem tudom mert nincs feltéve az update, de vmi 10TeamLineUp

mond ez neked vmit?
Helló!
Tehát akkor feltehetem a tört játékra a 4 patchet? Mert addig nem akarom kipróbálni, amíg nem tuti. Az 5-ös patchez hol lehetne cracket találni?
A másik meg hogy ezek a managerfifás letöltések. Hiába teszem föl õket, nem történik semmi, plusz kiírja, hogy nincs megfelelõen telepítve. Ezzel mit lehet kezdeni? Vagy hova kell telepíteni?
Kööszönöm: Prost Acer
Hali.Mi a hibaüzi?
Helló!

Lenne egy kérdésem.

Miért van az, hogy mikor bármelyik updatet felteszem(tört játékom van)akkor mikor az Elsõ csapatra rámegyek kiir egy hibaüzenetet és kilép a játékbol.
Helló!Szerintem nem lehet törttel online
Hello mindenkinek!!! Azt szeretném kérdezni, h törttel lehet online játszani vhogy a haverokkal???Elõre is köszi!!
lesliepool
Ez nálam is elöfordul jópárszor

D

bazza
Mindent én határozok meg, kivéve az ifi dolgokat, szóval nem.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jó eséllyel van segédedzõd és azt adtad meg, hogy a felállást Õ határozza meg.
A staff menüben tudod kikapcsolni

bazza
Üdv!

Egy dolog idegesít, kérlek segítsetek:
1, Akárhogy állítom át a Line-upot, mire visszanézek át van kutyulva! Elmentem, visszanézek, megint! Ez mitõl van?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

lesliepool
lesliepool
Sziasztok. Fifa manager 2010-hez nem tudja valaki, hol lehet letölteni magyar adatokat? Nb1 legalább... edzõk, emblémák
matthias92
Fifa Manager 08-ban Agüeronak hogy tudok munkaengedélyt (work permit) szerezni??? :S

Az 5-ös update-hez van külön crack, azzal mûködik csak. A

Az 5ös szerintem nem tartalmazza az elõzõeket, mindegyiket fel kell rakni.
Neuman
Az 5-s update nem tartalmazza az elõzõeket? mindet fel kell telepíteni sorba??

!!!HALA MADRID!!!

Roland10
Az jó..Akkor én is ujrarakom😄
A patchez volt külön crack vagy a játék alap crackjével csináltad meg?

Újraraktam a game-t és felraktam újból mind az 5 update-t és mûködik is, az 5-el is. Nagyon király, egy külön vb-s részt raktak bele,amivel csak a vb-t játszod le, az igazi csoportokkal csapatokkal, keretekkel...
Egyszóval király!!😄
Roland10
Valahogy nem lehet beállítani,hogy több pénzem legyen igazolásokra?? Mert azért kicsit szar,hogy nemtok igazolni egy normális játékost,mert nincspénz pont egy Real Madridnáál://

Roland10
Jaja..nekem se eredeti és csak az elsõ 4 patchal müxik😄

Na akkor az a gond hogy nem eredeti!
Nem eredeti az én játékom,de ha az elsõ 4 felment és mûködik akkor az 5.-nek is fel kellene mennie. Nekem vannak külön crackek az updatekhez és azzal raktam fel õket.Most megrpóbálom úgy felrakni mind az 5 update-t hogy újra rakom a játékot és akkor sorba felrakom ahogy 1-tõl 4-ig is kellett, hátha jó lesz.
Jó reggelt!Srácok eredeti játékra telepititek fel a patcheket?Mert ha tört verzióra akkor az a baj.Énis igy jártam,az elsõ négy felment az ötödik már nem!Igy megvettem eredetibe.Van eladó eredeti játék ha kell valakinek.Irj privát üzit aztán megbeszéljük a részleteket!
Roland10
Én meg feltettem a játékot...utána egymás után az összes patchet és elinditom a játékot és kidob hibaüzenettel:/ azért most telepitettem ujra és most jön mingy a 4. patch...de za 5. et akkor nem teszem fel mert nem müxik ugy:/ nemtom mi lehet a hiba...

Nekem 1-tõl 4-ig van fent és úgy mûködik,de az 5-et nem engedi felrakni mert azt írja ki hogy újabb van fent már. Emiatt nem értem, hogy miért nem engedi az 5-öt amikor csak 4ig van fent.
Roland10
Neked felvan rakva az összes update 1-tõl 4-ig és ugy is mûködik a játék?😄 Mert nekem fent van mind az 5 és ugy nem jó:/ Ezt csak azért kérdem mert ha 4-ig jó akkor csak addig teszem fel én is😄

Mi van akkor ha minden update fent van (1-tõl 4-ig) és fel akarom rakni az update 5-öt,de azt írja ki, hogy the installation is not possible, there is already a later version of the game installed, vagyis már egy késõbbi verzió telepítve van! Ezt nem értem teljesen, erre mi a megoldás???
Roland10
Üdv..valaki megtudja mondani ha megvan az összes patch akkor nekem mindent felkell tenni vagy elég csak az 5.öst??

Sajna nem. Virtuális memória 15000 fölött, c-n pedig még 128 giga hely van
Nincs fixre beállítva a használható memória terület a lemezen?
Magyarul lehet kevesebb van mint 640 MB a gépeden.

Köszi mindenkinek a segítséget, de a

"FIFA Manager 10 requires at least 640 MB of free swap space." probléma sajna továbbra is probléma...😞
Sziasztok!
Engem az érdekelne,hogy valaki kipróbálta-e az update 5-ös változatot?
Ha igen mi a vélemény...
vagy az user.ini, ami nálam így néz ki:

windowed=1

AUDIO=1

SFX=1
SPEECH=1
CHANTS=1

EJECT_CHECK = 1
Fm corner

ma is élõ fórum
ajánlom a fõoldalról a story topicokat olvasni...

letölthetõ kiegészítések

a játék jelenleg a 2009/10-es idényre frissített Bajnokok Ligájával és Europa Kupával (4 selejtezõ forduló, csoportkõr) játszható, továbbá folyamatosan készül hozzá egy játékos szint/tehetség 2010-es szintre igazítása. Mivel németek csinálják, ezért a német terület tart elõrébb, de a top ligák 1. osztálya 40-90 %-os szinten áll....
hát már nem emlékszem de a local.ini fájl tartalmát kell változtatni.

nálam ablak modban fut a játék, a locan.ini tartalma:

TEXT_LANGUAGE = eng
INSTALL_LANGUAGE=eng

[]
AVAILABLE_LANGS = eng,spa,ger,fre

// Fusion gets disabled in code if we're running on a North American machine.
FUSION_ENABLED = 1

// n = NTSC p = PAL
VIDEO_ENCODE = _
VIDEO_XSELL = eng
VIDEO_INTRO = eng
ISO_Type = en_uk
hi
nosztaliga 😊
feltettem TCM2004et és érdekelne, hogy meglehet e vhogy oldalni hogy ablakban fusson a game?
szerintem ha idõben eljutsz oda, akkor lesz. én a magyarokkal kijutottam a vb-re, ha jól emlékszem. nem ma volt😊

Van ismét, de utána ugyanúgy lefagy
1 kérdés. nem tudjátok honnan lehet leszedni olyan kiegészítõket hogy pl legyen afrikai vb selejtezõ?
mikor ezt kiirja nincs olyan lehetõség hogy ismét?
Sajnos ez nem segít. Más ötlet?
régebben volt valami olyasmi, hogy a virtuális memóriát úgy kellett beállítani, hogy a windows maga kezelje. akkor megjavultak a hibák. nem tudom, hogy jelen esetben ez mûködik-e.

FIFA Manager 10 requires at least 640 MB of free swap space.

Mi a tenedõ? Lefagy, s memoriát hiába állítok át. Meglehet, csak én vagyok, hülye, így hülyeként kérnék segítséget..😊
Jó estét!

Kellene egy kis segitség.Felraktam az interjú magyarositást tegnap.Ma betöltöttem a mentett állást és meglepetésemre angol nyelvû volt az interjú.Ez mitõl van?
Végre eredeti játékkal kezdhetem a 2009/2010 szezont.Hollandia szövetségi kapitánya és az Ajax Menedzsere vagyok.Egy kérdésem lenne az update 5 az mit javít?
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne h miért van az, h nem tudok játékost igazolni, mert ha le akarom vmelyiket, akkor azt írja ki h nem igazolható a jelenlegi átigazolási feltételek miatt...de bárkire, bármilyen erõsségû játékosra megyek ezt írja ki...miért lehet ez?? köszi
semmi gond!Jó játékot+!
Neuman
Bocsi!

!!!HALA MADRID!!!