11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Gill
    Leslie, az általad csinált oldalra nem lehetne fórumot is csinálni? Csak mert, hamár ott vannak a játékhoz kapcsolódó dolgok, akkor gondoltam, hátha jobb lenne ott fórumozni is...
  • Gill
    Ha jól emlékszem, akkor másból nem is nagyon lehet bevételed, mint kajából és a szórólapból. A többi csak kiadást növelő.

Az egyenleg a szurkolók számától függ a meccsen, azokhoz kell igazítani az utazási és a WC költségeket. Nézd meg, hogy mennyi a nézőszámod nemzetközi meccseket és hogy ott milyen beállítások vannak. A hazai meccseken valószínűleg kevesebben vannak, így arányosan kevesebb kell mindenből.
  • savafan
    Lenne egy kérdésem az infrastruktúrával kapcsolatban. A Honvéddal vagyok, de miket érdemes az infrastruktúrában beállítani, hogy a meccsek nagyobb részén bevételem is legyen belőlük?
    Jelen pillanatban az emberemre hagytam annk állítását és szinte kizárólag a nemzetközi meccseken vagyok pozitív. A sima bajnoki meccseken kb 6-15 ezer EUR közt bukok meccsenként:(( Kajából semmi bevételem, szórólapból jön be egy csekély. De sokat elvisz az utazási és a retyó költségek.
    Ötlet, tanács valakitől?
  • Leslie87
    Öreg hiba!
    Nincs mit!
  • sztyui
    o,hogy az a.....
    köszi
  • Leslie87
    Mindenképp új játékot kell kezdened ha látni akarod ezeket
  • Leslie87
    Mikor új játékot kezdesz pipáld ki azt hogy mutassa a játékos szintjét és a tehetségcsillagát.
  • sztyui
    Helló!
    Nekem olyan problémám van, hogy a "csapat" menüben a játékosok szintje nem látható. Csak ezek vannak: ...Név__________Stá_Kor_Erő_En_Forma_Mo
    ha érthető így.
    update 4 van fenn és magyarosítás
    Valaki tudna segíteni? Leslie?
    köszi
  • Leslie87
    És hogyan vagy kivel vegyem fel a kapcsolatot hogy megkaphassam az angol szöveget?
    Tudsz segíteni vagy ötletet adni?
  • Andretti
    Nem feltétlen kell egy legyintéssel elintézni, sok helyen van, hogy a patch/mod készítőket bevonják, akik kapnak tool-t amivel dolgozhatnak a következő évi játékokon, pl ahogy mondtad a a szöveg már jó előre elkészül a játékhoz, és nem mindig újraírják, hanem egyszerűen csak konvertálják a régit és hozzáadnak némi új szöveget, kivesznek némi feleslegeset. Ugyan az EA Hungary beolvadt az EA Czech-be, de ettől függetlenül próbálkozni mindenképp lehetne. Az EA Spain-nél a megapatch készítőket vonták be, valamint az EA oldalán van álláshirdetés bedolgozó adatbázis karbantartóknak, hiszen nem Németországból találják ki a lengyel másodosztály adatbázisát, erre regionális emberek vannak.

Egyébként az országok adatbázisa (a 09-ben legalábbis, így a HFM 09-is) olvasható szöveges script nyelven van írva, ergó lehet rá programot írni, ami át tudja emelni az adatokat az új formátumba. Ha kijött a 11, és látható lesz a formátum, akkor ez szintén megoldható. Nyilván itt mindkét dolognál ember(ek)re van szükség...
  • FrezeR
    Na és reméljük, hogy sok szöveg átmenthető lesz a mostani fordításból így hamarabb kész lehet.
  • Gill
    A readme file szerint:

DirectX 9.0c (included)
    Video Card: ATI Radeon 9500 Pro 128MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 256MB or greater, Pixel shader 2.0 and above.

Gondolom mással is fut, de ezeket támogatja. RAMban viszont a 256 biztos kell.
  • Gill
    Szerintem ez a tipus nincs a támogatott videókártyák listáján. Ettől függetlenül lehetséges, hogy tudja a 3D megjelenítést...

Nézd meg, hogy mik a minimum követelmények, ha azokat tudja (pl. támogatja a directx10-et, 256MB ram) akkor fut rajta 3D-ben. Ha nem, akkor új kártya...
  • watta14
    Hello
    Ha a 3D-meccsmódot akarom használni akkor új videokártyát kell vennem vagy van valamilyen frissítés.(Intel GMA 950-es videokártyám van)
  • nono28
    Honnan lehetne letölteni olyan magyar adatbázist ahol a valódi edzők vannak?
  • Leslie87
    A tavalyi is a megjelenés előtt 3 héttel jött ki...
    Szall még van egy hét addig.
    Ha kijönne a demó akkor elkezdhetném már magyarosítani mert az angol huf fáljban már benne lenne az összes szöveg!
    Szall reménykedjünk!!
  • Gill
    Hááát... 4-5-1-nél nem árt egy befejezőcsatár, akit beállítasz célnak. Hátrány hogy a gép emberfogásra játszik ellene, így nem árt ha az egyik támadó kp-d is jeleskedik a góllövésben.
    Én ebben az esetben erőltetném a széleken támadást is. Sajnos meg kell a megfelelő embereket találni a posztokra és nem feltétlen azon a poszton kell valakit játszatni, ami a gép szerinti poszt. És nem is feltétlen a legjobb összmutatókkal rendelkező játékost kell játszatni. (pl. a magyar bajnokságban a fradis Kulcsár nálam nem alkalmas szélsőnek, a gép szerint az, de "valami" hiányzik belőle - mindig csak visszapasszol - ugyanakkor van egy fiatal tehetségem, aki Ferenczinél sokkal rosszabb, de "ontja" a gólokat amikor beáll - már Ferenczihez képest)

Szóval kitartás! Próbálkozni kell.
  • Gill
    Ajándékot? Nna, olyat még nem tudtam venni...
    Amikor van barátnőd, esetleg feleséged a játékban, akkor kb kéthetente aktívvá válik egy gomb, amire kattintva az egyik opció, hogy megajándékozod a partnered. Ennek vagy örül, vagy nem, a habitusától függően. De ekkor sem ajándékot veszel a szó szoros értelemben.
  • Gill
    A demo-nak már ki kellett volna jönnie...
  • broy
    ahol kocsit lehet venni meg van a feleséged!
  • Leslie87
    Valaki nem tudja hogy adnak e ki demót??
  • savafan
    a clubot alant írták. milyen ajándékra gondolsz? az asszonynak vagy a merch boltba, vagy mikre?
  • broy
    HOL LEHET CLUBOT VENNI ÉS AJÁNDÉKOKAT NÉZNI?
  • Singer
    Ok,köszi ! Így már megvan ! Azt nem írta a leírás,hogy csak azt a klubot vehetem meg ahol éppen vagyok. :-) Azért annyi pénzem nincs,hogy az Atléticot megvegyem. :-) De pont lejárt a szerződésem,nem hosszabbítottam,visszamentem a Honvédhoz és akkor előkerült a gomb amit kerestem.
  • savafan
    folyamatosan egy felállás nem lesz hosszútávon nyerő. és nem mindegy milyen játékosaid vannak. ha nem illenek a kiválasztott felállásba akkor ne is várj csodát. megfelelő embert a megfelelő helyre:)
  • broy
    én 4-5-1 támadót játszok
  • Gill
    Sok múlik a választott csapaton, a játszott taktikán, a játékosok minőségén. Általánosságban nem lehet segíteni, mert nem tudni mit és hogyan csinálsz. :)
  • Gill
    Ha jól emlékszem, akkor a karriernél tudod megvenni azt a klubot, amelyiknél éppen edzősködsz. (Ha minden igaz ott, ahol az ajánlatokat is meg tudod nézni.)
  • broy
    én mindig kikapok nem tudjátok hogy mér mer itt indenki azt irja hogy BL-t nyert én meg SZINTE semmit!?
  • Singer
    Üdv ! 97 óta managerezek különböző ezzel a témával foglalkozó játékokkal. (SWOS,PLM,FooM.FIFAMAN,stb.) Viszont most először szeretnék kipróbálni egy dolgot a Fifa manager 10-ben amit eddig még nem próbáltam és nem tudom,hogy hol intézzem ezt. Remélem tudtok segíteni. A lényeg,hogy elkezdtem a Honvéd-al,majd Wolfsburg végül Atlético Madrid. Mindent megnyertem amit csak lehet.(bajnokságok,kupák,nagyobb trófeák) Mivel úgyis hamarosan jön a Fifa Manager 11,tehát mindent kezdhetek előlről gondoltam kipróbálom,hogy megveszek egy klubot mivel saját vagyonom bőven van és a játék leírásában elvileg erre van lehetőség. Tehát szeretnám most megvenni a Honvédot amit 16 Millió Euro-ra becsül mindenestül épp a játék,saját vagyonom 48 Millió,de hiába keresek egy gombot vagy bármit a Honvéd adatlapján nem tudom,hogy hol kell ezt megcsinálni. Ha tudtok segítsetek légyszi ! Köszi !
  • watta14
    A mostani igazolásokat majd a kövi Patch-csel kapjuk meg?
  • savafan
    valaminél új játékot kell kezdeni, de pl a magyarítás egyből él
  • Dujmi
    Ja és most látom csak, h azon a linken nem minden letölthető cucc érhető el! :(
    Ami elérhető, azt hova kell telepíteni, h megtalálható legyen a játékban?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
  • Dujmi
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
    Régebben asszem lesie kitett egy linket, (http://webdesign-leslie.hu/fifam.html), amin le lehet tölteni cuccokat a játékra!
    Csak azt szeretném ezzel kapcsolatba kérdezni, h akkor ez azt is jelenti, h ha feltelepítem ezeket, akkor új játékot is kell kezdenem ahhoz, h ezek benne legyenek a játékban?
  • Gill
    Meg kell nyomni a "write database" gombot és új játékot kezdeni szerkesztett adatbázissal.
  • broy
    hogy lehet átteni jástékost és hol?
  • marceapro
    Amikor Editorba egy játékost átteszeke gy másik csapatba akkor a játékba miért nem teszi át?
  • broy
    én azt szertném tudni hogy tudok magyar edzők beteni mer nem jó hogy nincs Prukner Herczeg honnan lehet leszedni?
  • opalzoltan
    Én próbáltam a 09 mentésemet berakni a 10-be,de egy s más ugye mindig más lesz az újabb részekben,ezért nem lehetséges!!Sikerül,fölismeri,de nem érdemes vele foglalkozni.
  • opronyeczo
    én annyit szeretnék kérdezni a hozzáértőktől, hogy a FM10-ből a mentéseket nem lehet valahogy majd a 11-ben is felhasználni?
    köszönöm