Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Hol van a manager életében az a rész ahol csajozni lehet meg autót venni mert nekem a magánéletnél nincs semmi hasonló.
helyzetjelentés:

véget ért a 3. évadom a Honvédnál. a tavalyi bajnoki cím után kíváncsi voltam, mire leszek képes. jött 1-2 új játékos, de a csapat magja megmaradt (picit ragaszkodó tipus vagyok😊)
szarul indult a bajnokság, a sok feladat felõrölte a csapat energiáit. a 9-10. pozicióban voltam a bajnokság elején. szerencsémre senki sem lépett meg nagyon, hibáztak õk is. közben a BL-ben eljutottam a debreceni szintire. csoportköröztem, ahol nem maradtam gyõzelem nélkül. de sajnos tovább nem jutottam😞 majd talán legközelebb. közben a ligakupában és a magyar kupában is vitézkedtem. amikor nagyon szarul álltam felállást változtattam. 4-4-2-rõl átálltam a rombuszra. és ettõl elindultam felfelé. rohamléptekben😊 sorozatban nyertem a meccseket, de nagyon nem lépkedtem felfelé a tabellán. közben elkezdõdött az a nagymértékû sérüléshullám, ami a szezon végéig kitartott😞 jelenleg is 6 sérültem van a keretben.
és az a vicc, hogy egész évben nem tudtam magyar csapatorvost szerzõdtetni mert nem volt kit😞 így egy spanyol faszi maradt, aki ezek szerint nem valami táltos.
ahogy kiestem a ligakupából és volt egy kis idõm a meccsek közti regenerálódásra, úgy kezdtek el jönni az eredmények. elindultam felfelé a tabellán, aminek az lett a következménye, hogy pár fordulóval a vége elött az elsõ 5 helyezett 4 ponton belül volt. két fordulóval a vége elött átvettem a vezetést és a sors furcsa fintora volt, hogy az utolsó két meccset a második és a hamradik helyezettel játszottam. két gyõzelemnél nem kell másra figyelnem. az elsõ után (Paks volt az ellenfél) az elsõ 4 helyezett 2 ponton belül volt. de én vezettem és az uccsó meccsen elért döntetlen (Fradi ellen) elég volt a bajnoki címhez! mondjuk ehhez kellett a többi csapat döntetlenje is. közben a kupában is bejutottam a döntõbe (igen simán) ahol a tabella utolsó Szombathely ellen 3-0-ra nyertem így két trófea is zsebbe ugrott az évben. a klubházat fejlesztve, már szinte bárkit felvehetek. igaz, orvosi szinten lenne még mit javítani. a sérültjeim több hétre kiesnek. remélem idén lesz magyar csapatorvos a választhatók közül.

más magyar csapat orvosát el lehet "csaklizni"??

közben a magyar válogatott (vezetésem alatt) csoportelsõként jutott ki az EB-re. ahol a montenegró-skót-olasz négyesbõl nem jutottam tovább. pedig az EB elött esélyesnek tekintett a sajtó😊

hála a BL-ben való szereplésnek, pénzügyileg kezdek megerõsödni. már csak pár jó igazolás kéne, hogy a csapatom is kiemelkedjen a magyar vonalból😊

van valakinek ötlete játékosra?

év végén a csapatom 17 szintet emelkedett. a góllövõlistán Palásthy a második lett. a csapatban az év játékosa a kapus Németh Gábor lett.
két meghatározó játékosom elment a csapattól, és egyenlõre csak egy játékos jött a helyükre😞 meg kellene erõsítenem a keretet, pláne ha ennyi sérültem van😞

más. privát életben mikor érdemes megkérni az asszony kezét? már egyszer tettem, de nem volt a válasz. igen jóban vagyunk de csak esküvõ után jöhet a gyerek😊)

én úgy tudom, hogy az editorban. de majd akik csináltak már ilyet, fixen megmondják😊

hello az lenne kérdésem hogy,hogy lehet egy játékosnak beteni képet.
Igen tudom,csak úgy 5ös,v 6os szintel kezd a manager,s nem 1esrõl!Mindegy,azért thx h írtál.
könyörgöm, ki is lehet választani..
Sziasztok!

Mi alapján adja be valós karrierben a 3 csapatot?Nem lehet megbuherálni,h például beadja a middlesbrough-t?Pls írjatok!Elõre is köszönöm
sziasztok!

Hogy lehet kiválasztani az összes európai bajnokság összes osztályát kiválasztani?
lesliepool
Nagyon ne uninstald a játékot.Egy progit max 3x ajánlatos újratelepitgetni.

D

persze már 3szor ujra instaláltam.akármelyik épületet akarom fejleszteni ezt csinálja,azon kívül hiba nélkül müködik a játék.
nekem még nem volt ilyenem. és ha bármi mást nyomsz, akkor müxik rendesen? próbáltál reinstallt? hátha valami megsérült és a felülírásnál meggyógyul

tud nekem segiteni valaki ebben a technikai problémában amit leirtam,vagy legalább annyi h kihez forduljak segítségért?
takibalint
Igen, erdemes valtoztatni a taktikan, es csapat felallason, mert kiismeri az ellenfel. MEg a jatekosaid energia es fitnessz allapota is valtozik, nem futnak mindig ugyanolyan gyorsan stb. Erdemes valtani.

vagy átlát más a taktikádon és aszerint játszik, vagy belefásulnak a játékosaid a megszokott rendszerbe. nem árt kavarni pár felállást. nem mindenki torkán tudod lenyomni, ugyanazt a taktikát és felállást. én is jártam így, anno. azóta 2-3 felállás közül váltogatok, az ellenfél felállásához igazodva. illetve kupameccseken annak fügvényében, hol játszunk, oda-vissza vágó vagy milyen eredmény szüetett az elsõ meccsen. és bízva, hogy bejön amit kitaláltam😊

DONGUBA
es az mitol van hogy csinalok egy taktikat nyerunk vagy 10meccset zsinorban es utana vesztunk kb ugyanannyit?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

még valami. van valakinek ötlete, mitõl sérülnek, nagyon és nagy mértékben a játékosok a meccseken? a Honvéddal vagyok és a harmadik évad végénél járok. már van erönléti edzõm is. de az utóbbi idõben nagyon sérülnek a meccseken. nem egyszer 2-en is kiesnek a játékból. és nem pár napra hanem 3-5-12 hétre😞 már alig tudok kiállni és éppen második vagyok a tabellán.
van csapatorvosom is, igaz csak sapnyol, mert az egész évad alatt nem volt a keresés közt egy nyamvadt magyar csapatorvos sem (volt már valakinél ilyen?). specifikusok igen, de nekem egy csapatorvos kellene😊

köszi! akkor egyenlõre marad a H Budapest😞(

A line up-nál van ugye az a bizonyos sakk figura (roles),arra kattints rá és azon belül van az hogy captain!!!Akit TE akarsz csaptkapitánynak azt húzd elõre,utána ok-ézd le.

szevasztok srácok tudnátok nekem segíteni?
mikor próbálnám feljeszteni a club facilities-t akármelyik épületet,kilép a játékból és ezt írja ki:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!

Program😄:\Games\fifa 10 manager\Manager10.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more information.
mert új játékot kell kezdeni, és hogyha többször kezdted, akkor a 2.ra már nem lesz érvényben, ezért kell menteni is..
Én azt kérdezném, hogy ha az editorban átírom a magyar csapatok neveit, nyomok write database-t akkor miért maradnak a nem szeretett H Budapest és F Budapest nevek?
Valamit nem tettem meg?

Szasztok! Egy kérdés: hol tudom editorban beállítani, h az amatõrcsapatoknak is legyen külön bajnokságuk? Elõre is kösz
Nekem az lenne a kérdésem hogy hol lehet megváltoztatni hogy ki legyen a csapatkapitány? Elõre is THX
hali vki feltudja tenni a magyaritást vhova mert az fm hungariról nem tudom lekapni :S és letöröltem a géprõl

Leslie...én nem találtam eddig hibát..jo pár orát lenyomtam ezzel a magyarositással...de viszont le nem forditott szövegböl akad még pár sor..és ha azok is meglesznek..joféle magyarositás lesz
a parch vagy a játék verziora gondolsz? 3as patchet tedtem fel, a game meg nemtom, ami fentvolt az egyik oldalon. semmi verziot nem irt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy készített csapatnál hogyan lehet egy már meglévõ mezre kicserélni a mezt?...nah ezt jól leírtam ...😄...de remélem értitek...a választ elõre is köszi:Yozsoo
akkor valami nálad nem okés mert havernak is tört van és nála minden jó én is már bánom kiadta érte sokat de legalább erdeti.
müködnie kell lehet rossz a rendszered vagy a verzió amit leszedtél
én fel tudtam tennni a patchet, csak mikor beléptem egy csapathoz és rámendtem az Elsõ csapatra kiirt egy hibát és kilépett
DONGUBA
Lehet valahonnan jo taktikat letolteni hozza vagy valaki tud egy jot kuldeni?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
epp ezert kerdeztem mert hibat ir ki mikor raklikkelek akarmelyik patchre.

hát én tórtre nem tudtam de megprobálhatod.
igen fellehet bármire
nekem eredeti van de jó minden törtre is
DONGUBA
Meg meg egy kerdes.
A patcheket nem lehet felrakni nem eredeti jatekra,?

DONGUBA
Sziasztok a zeneket ki tudom cserelni a jatekban valahogy?

én tegnap találtam egyet.
"Használd a fogyd és vudd funkciót" a megfigyeléses résznél a klub figyelés rovatban volt ez😊
ha lesz írok, játszom vele. néha elõjön, de nem mindig nézem végig az összes funkciót😊

Leslie87
Ennyi volt a segítség más nem talál hibát? Vagy lusta belinkelni....

köszi...😊
Bárhol lehetsz miközben kihúzod, és a jobb alsó sarokban, a bal alsóban és a bal felsõben is van!
Leslie87
új elem:
Ha a mailoknál vagy és az egeret elhúzod jobbra elõugrik jobb felsõ sarokba. Utána jobb katt és kiválasztod az új elemet!

Egy csodálatos új elem helyezhetõ az asztalra
ezt hol találom? vagy hogy helyezhetem oda?
Leslie87
Együttmûködési megállapodás:
December 20-Január 20-ig nézzétek ki akar veletek megállapodni. Csak ebben az idõbe lehet ajánlat

Pluskast
Ez a másik klubbal történõ együttmüködési megállapodás engem is baromira érdekelne...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

csabesz1910 kérdése nagyon jó mert ezek még nekem sem sikerültek soha pedig mögöttem van már pár óra manager10ezés 😊 régebbi játékokban a szünet elõtti napon lehetett ilyen jótékonysági meccseket játszani annak a játékosnak a tiszteletére aki visszavonult tõled az év végén
tornát ha jól emlékszem akkor egy hosszabb szünetben vagy a téli holtidényben.

Tornát, jótékonysági meccset mikor lehet szervezni? Mert nekem sose engedi. Együtmüködni mássik klubbal h lehet vagy mikor lehet?
Nem pipáltad ki hogy mutassa. kezdj újat és ne csak nyomogasd a továbbot.
de így is meglesheted, a fizujából kikövetkeztethetõ
ööö, lehet én vagyok a béna de sehol nem látok csillagot a játékosnál, ha pedig rámegyek, hogy játékos adatai ott se látok semmi olyat ami alapján meg tudnám állapítani mennyire jó.
felnyomod a minimum értéket kicsit magasabbra.

Tehetséget meg úgy h kb 63-79-ig kirakod a szintet és kb 4-es csillag😄
Egy csodálatos új elem helyezhetõ az asztalra
ezt hol találom?