11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
van der vaart #10929 Üdv mindenkinek!! Még mindig nem tudom hogy egy pl orosz bajnokságból,miért nem tudok pl egy argentín játékost leigazolni!!!
(fifa manager 08)
egy pár sorral már írtam lejjebb,előre is köszönöm mindenkinek!
üdv -
#10928 Igen 7-em van de korábban nem volt gond vele... -
opalzoltan #10927 Hi!
Windows 7-ed van ?
Mert nekem is ugyanez a bajom.
Ha játszani akarok,sajnos át kell állítani mindig a képernyő felbontást...
Nálam ez segít,de ez már kezd uncsi lenni. -
#10926 köszi de ez nem segített már 2-szer ujraraktam de semmi. ugyan az a hiba. még ptch nélkül is.
A magyarosítást abbahagytam. De a 11-et is le fogom fordítani terveim szerint. -
Gill #10925 Esetleg a játékban elállítódott a képernyőfelbontásod. Elvileg ott tudod változtatni, ahol a pénznemet is változtatod.
A 10-es magyarításával foglalkozol még? -
Gill #10924 Próbáld meg, hogy az eredeti exe file-t bemásolod a patch telepítés előtt. Ha az sem segít, akkor újratelepítés. -
#10923 Sziasztok!
Segítségeteket kérem! miért van az hogy ha rámegyek a játékba csak kics ablakba jelenik meg a játék és körülötte fekete kép. Hol lehet beállítani hogy teljes képem legyen?
Üdv Leslie -
van der vaart #10922 Üdv mindenkinek!! 08-al tolom és az Eu-n kívüli játékosokat nem engedi leigazolni,mert elvileg nincs meg neki az az életkor ami kéne!! Kérdés!! Mi az az életkor amikor már jöhet ugyanis még egy 29 éves játékost sem bírok leigazolni,de egy másik játékost igen(Argentín),az Argentín klubból!! :S Görög klubból Ghánait nem bírok leigazolni!! Lehet hogy az a probléma hogy kicsi a klubbom,de viszont évek óta mindent megnyerek!! előre is köszönöm üdv -
Prost Acer #10921 Roland!
Sajnos nem tudom feltenni, mert azt írja, hogy: FIFA Manager 10 could not be located on your system. Re-install FIFA Manager 10 and then run this patch again.
Ilyenkor tudok valamit tenni?:S -
#10920 ilyen van??? Fifa MAnager 08-ban még SOHA nem láttam 5 csillag+1narancscsillagos játékost :| -
#10919 Igen a 4-eset felteheted..az 5-öshöz meg vmi crack kell de azt nemtom:S -
csabesz1910 #10918 Could not load the DLL"GfxCore.dll".
Error Number "126"
Error Message "A megadott modul nem található."
Ezt irja ki és nem idnul a játék!!! Valaki segitsen plzzz:( -
marceapro #10917 most pontosan nem tudom mert nincs feltéve az update, de vmi 10TeamLineUp
mond ez neked vmit? -
Prost Acer #10916 Helló!
Tehát akkor feltehetem a tört játékra a 4 patchet? Mert addig nem akarom kipróbálni, amíg nem tuti. Az 5-ös patchez hol lehetne cracket találni?
A másik meg hogy ezek a managerfifás letöltések. Hiába teszem föl őket, nem történik semmi, plusz kiírja, hogy nincs megfelelően telepítve. Ezzel mit lehet kezdeni? Vagy hova kell telepíteni?
Kööszönöm: Prost Acer -
nono28 #10915 Hali.Mi a hibaüzi? -
marceapro #10914 Helló!
Lenne egy kérdésem.
Miért van az, hogy mikor bármelyik updatet felteszem(tört játékom van)akkor mikor az Első csapatra rámegyek kiir egy hibaüzenetet és kilép a játékbol. -
nono28 #10913 Helló!Szerintem nem lehet törttel online -
Sam87 #10912 Hello mindenkinek!!! Azt szeretném kérdezni, h törttel lehet online játszani vhogy a haverokkal???Előre is köszi!! -
#10911 Ez nálam is elöfordul jópárszor -
#10910 Mindent én határozok meg, kivéve az ifi dolgokat, szóval nem. -
engine #10909 Jó eséllyel van segédedződ és azt adtad meg, hogy a felállást Ő határozza meg.
A staff menüben tudod kikapcsolni -
#10908 Üdv!
Egy dolog idegesít, kérlek segítsetek:
1, Akárhogy állítom át a Line-upot, mire visszanézek át van kutyulva! Elmentem, visszanézek, megint! Ez mitől van? -
#10907 Magyar bajnokságMezek -
#10906 Managerfifa -
mate0 #10905 Sziasztok. Fifa manager 2010-hez nem tudja valaki, hol lehet letölteni magyar adatokat? Nb1 legalább... edzők, emblémák -
#10904 Fifa Manager 08-ban Agüeronak hogy tudok munkaengedélyt (work permit) szerezni??? :S -
simmons #10903 Az 5-ös update-hez van külön crack, azzal működik csak. A
Az 5ös szerintem nem tartalmazza az előzőeket, mindegyiket fel kell rakni. -
#10902 Az 5-s update nem tartalmazza az előzőeket? mindet fel kell telepíteni sorba?? -
#10901 Az jó..Akkor én is ujrarakom:D
A patchez volt külön crack vagy a játék alap crackjével csináltad meg? -
simmons #10900 Újraraktam a game-t és felraktam újból mind az 5 update-t és működik is, az 5-el is. Nagyon király, egy külön vb-s részt raktak bele,amivel csak a vb-t játszod le, az igazi csoportokkal csapatokkal, keretekkel...
Egyszóval király!!:D -
#10899 Valahogy nem lehet beállítani,hogy több pénzem legyen igazolásokra?? Mert azért kicsit szar,hogy nemtok igazolni egy normális játékost,mert nincspénz pont egy Real Madridnáál:// -
#10898 Jaja..nekem se eredeti és csak az első 4 patchal müxik:D -
nono28 #10897 Na akkor az a gond hogy nem eredeti! -
simmons #10896 Nem eredeti az én játékom,de ha az első 4 felment és működik akkor az 5.-nek is fel kellene mennie. Nekem vannak külön crackek az updatekhez és azzal raktam fel őket.Most megrpóbálom úgy felrakni mind az 5 update-t hogy újra rakom a játékot és akkor sorba felrakom ahogy 1-től 4-ig is kellett, hátha jó lesz. -
nono28 #10895 Jó reggelt!Srácok eredeti játékra telepititek fel a patcheket?Mert ha tört verzióra akkor az a baj.Énis igy jártam,az első négy felment az ötödik már nem!Igy megvettem eredetibe.Van eladó eredeti játék ha kell valakinek.Irj privát üzit aztán megbeszéljük a részleteket! -
#10894 Én meg feltettem a játékot...utána egymás után az összes patchet és elinditom a játékot és kidob hibaüzenettel:/ azért most telepitettem ujra és most jön mingy a 4. patch...de za 5. et akkor nem teszem fel mert nem müxik ugy:/ nemtom mi lehet a hiba... -
simmons #10893 Nekem 1-től 4-ig van fent és úgy működik,de az 5-et nem engedi felrakni mert azt írja ki hogy újabb van fent már. Emiatt nem értem, hogy miért nem engedi az 5-öt amikor csak 4ig van fent. -
#10892 Neked felvan rakva az összes update 1-től 4-ig és ugy is működik a játék?:D Mert nekem fent van mind az 5 és ugy nem jó:/ Ezt csak azért kérdem mert ha 4-ig jó akkor csak addig teszem fel én is:D -
simmons #10891 Mi van akkor ha minden update fent van (1-től 4-ig) és fel akarom rakni az update 5-öt,de azt írja ki, hogy the installation is not possible, there is already a later version of the game installed, vagyis már egy későbbi verzió telepítve van! Ezt nem értem teljesen, erre mi a megoldás??? -
#10890 Üdv..valaki megtudja mondani ha megvan az összes patch akkor nekem mindent felkell tenni vagy elég csak az 5.öst??