Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leslie87
Hy!
Nem tudja valaki hogy hol találom az országok neveit? Mert azt is le kéne magyarosítanom de nem találom sehol.

Leslie87
Örülök hogy megoldódott!

Közben megoldódott. Túl nagy adatbázissal játszottam és át kellett állítani.
Ha ez nekem jött...
Eredeti a játékom, igaz nem DVD-s, hanem steamen vett. És rajta van az update1 és update2 is. Leszedni nem lehet, mert nem önállóan van rátelepítve, hanem ahogy megjelenik letölti autómatikusan és telepíti.

Ettõl függetlenül kilép hibával. De ha nem a magyarosítás miatt, akkor OK...
Roland10
Most akkor,hogyha szûz letöltött jáékta felteszem a magyarosítást akkor mûködni fog??

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Leslie87
Ha nem eredeti a játékod és felrakod az update 1-et vagy 2-t akkor kilép!
De ha eredeti a játék akkor nem lép ki!
Nem a magyarosítás miatt van hanem az update! Javaslom hogy töröld az update-t

Leslie, valami gond lehet a magyarosítással, mert kilép vele a program. :/
Szia Leslie!

És csak az online játékot forditsa 90%-ban magyarra?
Leslie87
Az online játék kedvelõk számára hamarosan érkezik a 90%-os magyarosítás!

köszi
Leslie87
szedd le az FM hungary oldalról oda raktam a jó letöltéseket. azokkal már mûködni fog. Rosszul csináltam a telepítõ varázslót ami javítva lett!

Leslie, tudnál segíteni?
a blogról letöltöttem a városképeket, a stadionokat és még pár dolgot,de a játékban mégsem veszem õket észre;
oda telepítem, ahová a gép adja
köszi
Leslie87
update2 elérhetõ a blogon!

Leslie87
http://www.youtube.com/watch?v=TadKd80xqJI

Leslie87
Leslie87
Hétfõn indul az elmaradt nyereményjáték ==>ITT<==

Sziasztok.a fifa manager 10-el kapcsolatban lenne kerdesem.a teljes magyarositas kb mikorra varhato?es hogy a stadionom tele van papirokkal az mitol van?es mit lehet tenni ellene?
Leslie87
Elkerülendõ a problémát leírom, hogy megváltozott a #11201-ben említett hfm11 link (ez már az újra mutat), a tartalom viszont még nem.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Nekem is ezt írja ki, szóval nem egyedi a hibát, és én is csak értelmetlenül nézni tudtam, szóval hagytam az egészet.

Leslie: nem csináltam bírókat.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Van valakinek arra valami tippje, hogy miért nem települnek a managerfifa.com-ról letöltött adatbázisok? Azt írja ki, hogy nem tudom telepíteni, mert kevés a hely a merevlemezen. Ez mondjuk cca. 60GB helyet jelent, amit kevesel... 😊

Szóval esetleg valakinek ötlete?
Leslie87
Andretti a magyar bírókat vagy szakmai stábot nem csináltad még meg mert megadhatnád az id-jüket és csinálhatnám a képeket róluk.

Leslie87
már dolgozok azon is

Jók ezek az extra reklámtáblák, de azt hogy lehetne elérni, hogy a 3D meccs alatt is azok legyenek a stadionban?
Leslie87
Köszi majd írok ha jutottam valamire

Szerintem a grafikákból csinálj egy közös exe-t, ami mindent feltesz, ami éppen készen van.

A Workbench-ben a 10. oldalon benne van hogyan kell a 2010-eshez, remélhetõleg ez nem változott, szóval elsõ próbálkozásnak ezt ajánlanám.

Ott azt írja:
COMPETITION ID.tga
COUNTRY ID:HEX2.tga
<COUNTRY ID:HEX2><COMP_TYPE:HEX2>.tga
<COUNTRY ID:HEX2><COMP_TYPE:HEX2>-<LEAGUE DEPTH>.tga

Competition ID = Unique ID of the competition.
COUNTRY ID:HEX2 = Unique ID of the country in Hex-format.
COM_TYPE:HEX2 = Competition type in Hex-format.
LEAGUE DEPTH = League depth (00 for the first league, 01 for the second league, 02 for the third league).

Ezek az ID-k a CountryData23.sav-ban benne vannak az elején:
Competition ID példák (Hexa formátumban):
17010000 - Monicomp Liga
17040000 - Ligakupa
17070000 - Szuperkupa

CountryID:
Ez szerintem 23 (decimális), ami 17 Hexában. Ha nem ez az, akkor a második tippem 1507754 (Decimálisnak sejtem), ami 1701AA Hexában, de semmi nem zárja ki vagy erõsíti meg, hogy a 1507754 már Hexa, próbáld ki.

Competition Type:
Na ezzel már bajban vagyok... Szerintem a CountryFixture23.sav-ban lévõ szöveges rész, és LEAGUE a bajnokságoknak, FA_CUP a kupáknak, LE_CUP a ligakupáknak, és SUPERCUP a szuperkupának. Sejtésem szerint ezek Hexa formátuma van leírva a Workbench 47. oldalán, és sorban: 01, 03, 04, 07 (Mind Hexa)

League Depth: egyértelmû.

A négy elnevezési variáció nem tudom mennyire fedi egymást, valószínûleg bármelyik használható. Mivel nálunk minden játékban lévõ bajnokság szintje játszható, ezért mindnek van Competition ID-je, szóval szerintem az mûködni fog mindre. Vannak olyan országok, ahol teljesen random szimulált a liga (azt hiszem pl Izland, Litvánia, Lettország) ilyenkor nincs CompID, ezért vannak felsorolva alternatív elnevezési módok. Ezek csak tippek úgyhogy nem kell készpénznek venni, de elég logikusnak tûnik hogy tényleg így van, majd meglátod.

Hajrá!

Leslie87
Leslie87
Megcsinálnám a kupák fotóit (Magyar kupa, Magyar bajnoki kupa, Ligakupa BL kupa stb...) de nem találom a kupák ID-jét sehol!
Valaki nem tud segíteni? Itt elakadtam!

Leslie87
C:\Users\Leslie\Documents\FIFA MANAGER 11\Data\SaveGames
ide menti a játékot

Szóval!! 2 mappám is van minda2õ fifa manager mappa,de csak az eggyikbe vannak a mentéseim!! Most a D-n van mindkettõ!! köszi
Leslie87
Saját készítésû Mega Szponzor Patch:
Fõszponzorok
Másodlagos Szponzorok
Reklámtáblák
Telepítési infók a mappákba!
Használjátok egészséggel!
Legközelebbi publikálásom már magyarosítás lesz!

Ha a usernév/dokumentumok/fifa manager... mappát nem raktad át, illetve nem állítottál be új útvonalat a felhasználóknak, akkor azok elvileg maradnak és felismeri a játék, ha új útvonalad van, akkor oda másold be.
a mentések ha jól emlékszem a dokumentumokba kerül egy külön mappába. az szerintem nem változik.

Üdv minden Managernek!!! Kis problem: Ha a C meghajtóból átrakom a D-re a játékot,a régi mentéseimet hova kell "átmenteni"???? elõre is köszönöm üdv
jól néznek ki!

Leslie87
A következõ alkotásom a fõszponzorok de törekedtem az extravagáns képekre íme egy-kettõ:

Töltsd fel teis az adatbázisodat.Köszi
Andretti!

Megnéztem ma az adatbázist. Sajnos én már elõrébb járok, és az adatbázis sokkal részletesebb és pontosabb nekem, de a játékosok szintezését legalább így reálisabban tudom növelni!
A pénzügyi helyzetben kéne majd segíteni, hogy mennyi legyen a kezdõtöke a csapatoknál.
Jelenleg a dvsc, vidi, ftc van full kész!
Egyenlõre ennyi.
Leslie87
A kiegészítések az Andretti féle adatbázisra épûlt ezért elõször azt telepítsétek:
1. Andretti Adatbázisa
2. Magyar Címerek
3. Magyar Arcképek
4. Magyar Városképek
5. Magyar Stadionok Képei

Leslie87
Igen megszûnt az okokról majd késõbb beszélnék!

Szia Leslie!!
Mi lett az oldallal amit csináltál? vagy talán már megszûnt???
Hogy állsz a magyarosítással????
Leslie87
Andretti!

Nekem miért nem jelenik meg az editorba az nb2-es csapatoknak a játékosai?
Csak a csapatok neve jelenik meg a játékosok neve az nem. Vagy csak a csapatokat lõtted be?

Leslie87
Itt vagyok és dolgoztam egy "keveset":
A magyar nb1 összes játékosának az arcképe kész (364 darab)
Magyar NB1, NB2 csapatok városképe (48 darab)
Magyar NB1, NB2 Stadionképe (48 darab)
Magyar NB1, NB2 csapatok címerei (48 Darab)
Magyar szponzorok (Reklámtáblák, Fõszponzorok, Másodlagos szponzorok képe)
(69 db)
Mind saját szerzemény volt vele munka!
Hamarosan publikálom!

Leslie hová lettél napok óta nem hallottam rólad😄
Andretti!

Köszi a linket, meg az adatbázist. Még idõben derült ki, hogy te is csináltál egy adatbázist. Az enyémmel összerakom, és kiegészítem. Szerintem kell egy hónap, hogy meglegyen minden infó. A pénzügyi helyzeteket nem ismerem, csak a jogdíjakat, amiket kaptak a csapatok. Ezeket az infókat késõbb is be lehet írni. A szokásos logok, stadion és játékos képek már készülnek, megint lesznek szurkolói hangok és egyebek!
Mivel van segítség, ezért nem fog addig készülni, mint a hfm09!
A pénzügyi helyzet adatokat meg majd várom, ha elkészül...

Kösz még1x.

@
helóó...nekem egyfolytába exe hibákat ír ki...ez mitõl lehet??
Leslie!

mi történt az oldaladdal? nem jön be a régi címen😞(

Igazán nincs mit. 😊
explorerrel sikerült.Köszi