11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#11289 Raylee nyugodj meg! -
#11288 Már rég (kb egy hónapja) meg lett ígérve a 90%-os fordítás de sehol semmi hír róla...nem tudom mi lehet -
#11287 ...hát eléggé kihalt lett ez a fórum, pl. hová lett Leslie, jó átment az fmhungary-hoz, -de miért?- a magyarosítás 81%-on behalt, alig hallani felőle, bele van bolondulva az online részébe...
Leslie-it elcsábították az fm hungary-ra azt hiszem az a labanc gyerek vagy kurucz, , de amíg saját blogja volt, komoly konkurenciát jelentett az fmhungary-nak, mert REMEKÜL csinálta és szó szerint CS.I.N.Á.L.T.A,
de OKOSAN kiiktatták és ez lett belőle, pfújj....Magyarországon mindenki megvásárolható, sajnos........... -
watta14 #11286 a Fifa Manager 10-hez lenne kérdésem:
Már fél éve megvan,de most,miután el akarok indítani egy letöltést,néháy perc múlva befagy és a gépet csak újraindítani lehet. Mi lehet a baj ? -
Dunadan11 #11285 Mindez megszünt mert Leslie az fm hungary hez került át de minden cuccot átvitt oda.:D -
#11284 Hova lett a blog és weboldal ahol a letöltések vannak.Nem lehet megnyitni 1iket sem??????? -
dgianni28 #11283 Helló! Esetleg lehet, hogy nem kéne tovább erőltetned a DVD-ről való telepítést! Szedd le a játékot netről és úgy telepítsd! Ugyanis csak a kódra van szükséged, hogy eredeti jogtiszta legyen! -
#11282 Leslie: hogy áll a fordítás? -
icso87 #11281 Szasztok. Nekem az a problémám, h a MaleNames.txt-ben és a Surnames.txt-ben átírtam + kibővítettem a szlovák neveket, de a játékban mégis az eredeti nevek vannak és nem értem, h miért van ez (win7-em van és xp-nél nem volt ilyen problémám). -
moszi85 #11280 Köszönöm szépen. Megpróbálom. Bár az aktiváció a telepítókóddal megtörtént a telepítés előtt, sőt maga a telepítés is elindult, csak ugye az elején megáll. Tegnap este megpróbáltam ismét felnyomni (tűzfal, vírusirtó kikapcs) az egészet winyóra, hogy majd onnan installálom, de 2 hibaüzenet/kihagyás opció után a harmadiknál a rendszer is befagyott... Én még ilyennel nem találkoztam... :( Köszönöm a tanácsot még egyszer. -
Gill #11279 Esetleg rendszergazdaként próbáld meg telepíteni. Ne az elinduló DVD-ről, hanem a filekezelőben futtatás rendszergazdaként a telepítőfile-on. (Elképzelhető, hogy az activatort nem tudja futtatni, mert ahhoz is rendszergazdai jog kell. Viszont az nem elég, hogy csak egy felhasználó van rendszergazdai jogokkal...)
A játék működik win7 alatt, nekem az van fenn. Viszont nem DVD-ről van az FM11 telepítve, hanem netről. De az aktiváláskor rendszergazdai jogot kért, ezért gondolom, hogy esetleg az a hiba Nálad. -
moszi85 #11278 Sziasztok! végső elkeseredésemben immáron mindenhova írtam, sőt a játékot is visszavittem, de sajna nincs megoldás. Arról van szó, hogy októberben vettem meg a fifa manager 11-et (2003 óta minden évben így teszek október végén :)). XP-re telepítettem és teljesen jól futott, aztán november végén újra kellett telepítenem a rendszert és feltettem a win 7-et. Innetől jönnek a problémák. Eleddig egyszer sem sikerült feltelepítenem a game-t, ugyanis megakadt a telepítés. Pontosabban "megállt" egy fájlnál (aamstrem.bin asszem) hibaüzenet nélkül. Kb 1 óráig nem mozdult a telepítés. Se emulator progim nem volt, a tűzfalat is kikapcsoltam, de semmi... Aztán megpróbáltam a telepítő DVD-t is felmásolni, persze az is sikertelen... Ezt követően visszavittem a cdgalaxisba, ahol is visszajött, hogy a DVD-nek semmi baja :(. Mivel nem volt jogtiszta a win 7, ezért leszedtem és felraktam egy jogtiszta Vista-át. Sajna a probléma ugyanaz, azzal, hogy immáron nem csak megáll a telepítés, hanem kb 10 perc után kiírja, hogy rakjam be a DVD-t, ami egyébiránt benne van. Valaki esetleg tapasztalt ilyet? Az EA-s helpdesk csak tök idióta tippeket adott (pl: másoljam fel a DVD egész tartalmát és utána telepítsem...). Előre is köszi, és remélem megoldódik, ha már kiadtam érte 10 ezer ft-ot :( -
Gill #11277 Nálunk elvileg az angol verziót lehet kapni. Ezért FIFA MAnager a neve, nem Fussball Manager. ;) -
steel32 #11276 Sziasztok!
Hu de rég írtam ide. Sajnos még nincs meg a 11-es rész, és ezzel kapcsolatba lenne kérdésem. Amit MO-gon lehet kapni az a angol verzió? Mert ugy néz ki hoznak nekem egyet, és gondolom az ugyan az amit itthon lehet kapni. Vagy rosszul tudom? -
nono28 #11275 azért csak nb1 csapatokat ajánl fel mert nem az adatbázis szerkeztést választottad a beállitáskor. -
madridkaa #11274 bitte danke -
milanetto #11273 Hello!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az fifa manager 11-ben hogyan lehet karrier kezdéskor nb2es csapatot választani? Feltettem az Andretti által készített adatbázist is, és csak az nb1-es csapatokat kínálja fel.
Köszi! -
nono28 #11272 madridkaa egyszerű a válasz a kérdésedre.A patch csak eredeti játékra telepitve működik,neked meg nem eredeti.Nekem is ez volt a gondom. -
madridkaa #11271 hali!
tudom ez a manager 10nek a fóruma de a 11hez régen szóltak hozzá utoljára, így gondoltam ezt többen látogatják és talán könnyebben megoldódhat a problémám.
szóval ez a baja a manager 11-emnek:
nekem egy olyan problémám van, h feltettem 2 patchet egymás után, letöltöttem az elsőt, feltettem, játék a főmenüben felajánlotta a második partchet, azt is letöltöttem, telepítettem, majd mikor játszani kezdtem volna egy elmentéssel azt írta ki h az a játék egy másik verziójából származik nem tudja elindítani, jó letöröltem az egészet feltettem ezúttal csak a patch 2.-őt és így sem, persze közben kipróbáltam azt is h új játékot kezdek rögtön bármi változtatás nélkül mentem, kilépek, és amikor betölteném ugyan úgy kiírja h más verzió... valaki tudja mi lehet a baj esetleg tudna segíteni valaki? -
#11270 megvan -
#11269 Hy!
Nem tudja valaki hogy hol találom az országok neveit? Mert azt is le kéne magyarosítanom de nem találom sehol. -
#11268 Örülök hogy megoldódott!
-
Gill #11267 Közben megoldódott. Túl nagy adatbázissal játszottam és át kellett állítani. -
Gill #11266 Ha ez nekem jött...
Eredeti a játékom, igaz nem DVD-s, hanem steamen vett. És rajta van az update1 és update2 is. Leszedni nem lehet, mert nem önállóan van rátelepítve, hanem ahogy megjelenik letölti autómatikusan és telepíti.
Ettől függetlenül kilép hibával. De ha nem a magyarosítás miatt, akkor OK... -
#11265 Most akkor,hogyha szűz letöltött jáékta felteszem a magyarosítást akkor működni fog?? -
#11264 Ha nem eredeti a játékod és felrakod az update 1-et vagy 2-t akkor kilép!
De ha eredeti a játék akkor nem lép ki!
Nem a magyarosítás miatt van hanem az update! Javaslom hogy töröld az update-t -
Gill #11263 Leslie, valami gond lehet a magyarosítással, mert kilép vele a program. :/ -
nono28 #11262 Szia Leslie!
És csak az online játékot forditsa 90%-ban magyarra? -
#11261 Az online játék kedvelők számára hamarosan érkezik a 90%-os magyarosítás! -
opronyeczo #11260 köszi -
#11259 szedd le az FM hungary oldalról oda raktam a jó letöltéseket. azokkal már működni fog. Rosszul csináltam a telepítő varázslót ami javítva lett! -
opronyeczo #11258 Leslie, tudnál segíteni?
a blogról letöltöttem a városképeket, a stadionokat és még pár dolgot,de a játékban mégsem veszem őket észre;
oda telepítem, ahová a gép adja
köszi -
#11257 update2 elérhető a blogon! -
#11256 http://www.youtube.com/watch?v=TadKd80xqJI -
#11255 Rakd ki Iwiwre vagy Facebookra! -
#11254 Hétfőn indul az elmaradt nyereményjáték ==>ITT<== -
Filip23 #11253 Sziasztok.a fifa manager 10-el kapcsolatban lenne kerdesem.a teljes magyarositas kb mikorra varhato?es hogy a stadionom tele van papirokkal az mitol van?es mit lehet tenni ellene? -
#11252 Fórum
Oldal -
Andretti #11251 Elkerülendő a problémát leírom, hogy megváltozott a #11201-ben említett hfm11 link (ez már az újra mutat), a tartalom viszont még nem. -
Andretti #11250 Nekem is ezt írja ki, szóval nem egyedi a hibát, és én is csak értelmetlenül nézni tudtam, szóval hagytam az egészet.
Leslie: nem csináltam bírókat.