11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Leslie87
    Első benyomás a demóról:
    A játék elején csak klubválasztási mód van. Választhatsz csapatot a francia, német, angol, Lengyel és a Spanyol bajnokságból. A demó 6 hónapot enged játszani, egy nappal sem többet. A meccsek közben rengeteg új utasításokat lehet adni a csapatnak na meg külön a játékosoknak!
  • savafan
    thx! remélem nem lesz nagyon kezelhetetlenebb a játék. lesz egy évünk a begyakorlásra:)
  • bakkerman
    na majd írd meg,kiváncsi vagyok!! De részletes legyen ám :) Demot nem szedem le,a teljesig tudok várni 2 napot
  • Leslie87
    Megnéztem és háááááááát........
    A külleme az szerintem szarabb mint a tavalyié. Igaz a játékélmény a lényeg, azt még nem teszteltem! Sok újítás van benne!
  • savafan
    megnézted a demot? ha igen első látszatra vélemény?
  • Leslie87
    Kijött a DEMÓ Letöltéshez kattints IDE
  • Leslie87
    Jah de hanyagoljuk a warezes témát szerintem. Nem idevaló.
  • bakkerman
    akkor holnap szerintem tuti fennt lesz,amerikában,vagy dojcslandon biztos hamarabb lesz meg az embereknek,mint itthon
  • Leslie87
    Neten lehet fent lesz hamarabb, de érdeklődtem az 576 KByte-nél és kb Péntekre hozzák házhoz a játékot!
  • bakkerman
    elvileg legkésőbb csütörtökön már csapatni lehet neki,nem? 28.-a a hivatalos megjelenés,gondolom neten 1-2 nappal hamarabb is fennt lesz,akár ma este például
  • savafan
    jópofák a videók, igen várandós a játék, de pár elírás van az oldalon:)
  • Leslie87
    http://fifamanager.blogger.hu
  • Dunadan11
    http://fifamanager.blogger.hu/2010/10/14/football-fision.Ez alapján akkor ez csak a 11ben lesz megoldhato:DSebaj ugy is azért kérdeztem:D
  • Dunadan11
    Sziasztok!
    Szükségem lenne 1 kis segitségre.Olvastam valahol hogy a fifa manager 10 mérközéseit ha fennt van a fifa 10 akkor le lehet azzal játszani.Hogy lehetséges ez??????????? mert én nem tudtam rájönni.
  • CarterScott
    Ok, köszi!
  • savafan
    vagy csoportosítsd át a pénzeidet a fizetési költségvetés irányába, vagy várj amíg még jobban megszeded magad és akkor magától növekedni fog a büdzsé minden részlete:)
  • watta14
    Hello.Most próbálok tőzsdézni,már mrgvan az 5 felttel is,de azt írja h a "sheik" nem akarja.mi a teendő?
  • CarterScott
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem: szeretnék szerződtetni néhány aszisztenst, mármint pl. értékesítési managert, edzőket ifitáborba stb., de nem engedi és ezt írja ki:
    "Túl alacsony a fizetési költségvetésed ahhoz, hogy aláírjon ez az aszisztens."

Mit lehet tenni ez ellen?
  • Leslie87
    thx
  • nono28
    Jó kis oldal Leslie.Külön öröm hogy terved a magyar bajnokság elkészitése.Sok sikert kivánok a munkáidhoz.
  • Leslie87
    új oldal:
    manager

Holnaptól bővitve
  • Leslie87
    Köszi
  • Gill
    Ok. Akkor összeírok még párat és elküldöm a [email protected].
  • Leslie87
    Köszi szépen mindig örülök a javaslatoknak
  • Gill
    Türelem az van... :)
    Egy-két észrevételem lehetne?

A meccsek alatt a sárgalapoknál és a góloknál eredetileg competition van, ez magyarul bajnokságként szerepel, de talán szerencsésebb lenne "kiírás"-ra fordítani, mert a bajnokság kitétel furcsán néz ki a kupáknál.
    Az edzői jelentéseknél, amikor összehasonlít két játékost, akkor a "rosszabb" helyett "roabb" szerepel.

Most csak ennyi jutott hirtelen eszembe, de ha szükséges szedek össze még pár ilyesmit. (Csak építő jelleggel, nem kritikaként!)
  • Leslie87
    Nincs mert nem rakom össze türelem és hamarosan 11-el tolhatod magyarul!
  • Gill
    Van frissebb magyarosítás? Esetleg javított? Érdekelne le lehet-e tölteni valahonnan...
  • Leslie87
    Nem vagyok Pesti, vidéki vagyok!
    De szerintem hagyjuk mert úgy is kb 2 hét és kint van a játék! addig is magyarosítom tovább a 10-et aztán átkonvertálom ami kell a 11-be! De jövőre okosabbak leszünk és megszerzem időben az anyagot ha tudom!
    Azért köszönöm!
    Majd írj ha tudsz valami fejleményt a játékról, hír, demo stb...
  • Andretti
    Ja és még két extra, csak én ezeken az oldalakon nem vagyok járatos, de kidobta a gép:

http://www.facebook.com/electronicarts.hu

http://twitter.com/eahungary

Nyilván itt alapvetően inkább tömegkommunikáció folyik, de ezeken keresztül is lehet valami jól irányzott levéllel vagy valamivel kontaktot találni esetleg, ha nem a "valami nem megy segíts" "legyen új xy játék" levelek közé kerül be. Egyébként ezeken az oldalakon még találtam ezt azt:

Kint lesz valami EA sátor/stand ezen az eseményen, nyilván valami ember lesz ott akinek köze van az EA-hez:
    http://budapestgameshow.hu/

A CD Galaxis biztos egyenes ági kontakttal rendelkezik az EA-hez, ott is lehet kérdezősködni:
    http://cdgalaxis.hu/

Holnap (okt.13.) lesz egy ilyen esemény:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=102369286495012&ref=mf
    Ez csak promó, de megint csak direktebben el lehet (szerintem legalábbis) érni őket (ha kint lesz tőlük valaki), mint egy levéllel 10 000 másik közt.

Így hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van effort meg igény, akkor itt lehet mocorogni, hogy akar valamit a közösség. Ha komolyan gondolod, akkor szerintem nem árt valami felmérés, hogy hány embert érdekel egy magyar supportos Fifa Manager, kezdve itt + fmhungary + fifahungary + facebook + iwiw, szóval valami aláírásgyűjtés feeling, ahol kell mondjuk legalább 1000 ember, nem sikerült hirtelen egy nyomorult hazai eladási számot találni a Fifa 11-ből (a németeknél a debütálási hét alatt 450 000 Fifa 11-et adtak el, ennyit sikerült találni, ez pár tízezres hazai számot sejtet szerintem), szóval 1000 ember után is még csak úgy néznek a dologra, mint egy funky ötlet, nem mint valami jó biznisz.

Egyébként ilyen felmérésre az lenne a legalkalmasabb, ha a Fifa Manager 11-hez készülne DLC (letölthető extra tartalom) formájában egy magyarosítás + adatbázis-bővítés min. nb2-ig, és 1 Ft-ért letölthető lenne a hivatalos oldalról (nyilván csak akkor ha van eredeti játékod). Ha a tömeg saját maga ellen dolgozik, és visszafejtett formában terjed el a magyar cucc, akkor esélytelen hogy support legyen, ha sokan (egy év alatt akár pár ezren is) letöltik (implikálva hogy megvették a játékot), akkor lehet rá esély. Na elég a szócséplésből...
  • Andretti
    Hát a régi EA Hungary magyarországi központja valószínűleg nem él már, az itt volt, ez szűnt meg másfél éve (2009 április):
    MAGYARORSZÁG

Posta cím
    Electronic Arts Magyarország
    Privacy Policy Administrator
    Rákóczi út 42, EMKE Irodaház
    1072 Budapest
    Magyarország
    Email cím [email protected]
    Fax szám + 36 (1) 327 42 68

És ide lett a magyar részleg beolvasztva legjobb tudomásom szerint:

Èeská republika

Posta cím
    Electronic Arts Czech Republic s. r. o.
    Privacy Policy Administrator
    Na Pankráci 1683/127
    140 00 Praha 4
    Czech Republic

Email cím [email protected]
    Fax szám +420 225 344 115

Ezt egy cégkereső dobta ki, ők nem tudom kicsodák pontosan, sejtésem szerint a magyarországi terjesztők lehetnek/lehettek:

Electronic Arts Magyarország Kereskedelmi Kft.

Játékszoftver nagykereskedelem.

Elektronikus alkatrész kereskedelem Játék Játékszoftver

Cím: 1053 Budapest 5. kerület , Károlyi Mihály u. 12.
    Telefon: (1) 267 91 11, (1) 327 42 70 Fax: (1) 267 91 00, (1) 327 42 68

Fogalmam sincs ők élnek-e, vagy ilyen tekintetben tudnak-e segíteni...

Pesti vagy egyébként?
  • savafan
    próbáld meg leslie oldalán, link alant. vagy az fmhungary oldalán.
  • zolee24
    sziasztok !! Tudom nem ide tartozik de jó lenne ha valaki tudna adni egy oldal cimet a fifa manager 2010 hez hogy logo illet arckép csomagokat lehesen letölteni mert sajna a többségük nem aktiv elöre is köszönöm
  • Neuman
    Szia!

Mind a saját karrier menü alatt található almenükben van!
  • broy
    hol lehet autot venni meg a család meg ilyenek ja és KLUBOT HOL LEHET VENNI????ELÖRE IS KÖSZI!
  • Paddy
    Hello! PS3 Fifa 11-nek van fóruma?
  • Leslie87
    Szerintetek lesz demo???
    Nagy a hallgatás! elvileg 21 nap a megjelenésig, de tavaly ilyenkor már volt demó mint minden évben idén úgy látszik elmarad!
  • Gill
    Tört verzióra nem megy fel az eredeti patch...
  • MR31
    Hali!
    Miért nem indul el nekem a telepítés???
    Fifa Manager 10 could not be located on your system.Re-install Fifa Manager 10 and the run this patch again.
  • Leslie87
    Ha lesz időm dobok össze egyet!
  • savafan
    és tud valaki egy megközelítő értéket mondani (tapasztalatból) a kaja és szórólap árakhoz, ami egy magyar bajnokin még elfogadható ár? illetve egy nemzetközi meccshez?