11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
broy #10969 hello.nekem az a kérdésem hogy hogyan lehet magyaraositani?valaki meg tudja mondani.elöre is köszi! -
Dujmi #10968 watta14
Van egy prgram: SmartyUninstaller2008Pro, ez mindent leszed! Ezzel probáld meg nekem ezzel sikerült!
Le akarok igazolni egy játékost, és az ár alatt vannak különböző lehetőségek, mint pl ez is:
per league appearance
for the first
per league appearance --- liga megjelenés (tehát meccs)
for the first --- az elsőért
és a for the first-nél lehet 10 v 20 v 30 v 40 v 50
Tehát akkor ez azt jelenti, h:
1., az első meccse utána menyit fizetek?
2., az első 50 meccs után mennyit utalok pluszban át? (és minden további 50 meccsenél)
3., meccsenként mennyit utalok át, 10-20-30-40-50 meccsenként?
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
savafan #10967 a letöltött Translation.huf fájlt másold be a
:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 10\fmdata\eng
könyvtárba. írd felül az ottani fájlt és mehet a móka!! -
watta14 #10966 Installálom,minden OK és amikor elindítanám azt írja hogy hibát észlelt és kilép.Pedig van 29 GB a merevlemezen. -
watta14 #10965 Dujmi hogy sikerült megoldani a problémát mert nekem is ez a gondom? -
#10964 elég felraknom az 5-ös patchet,vagy rakosgassam sorban az előzőket is?? -
broy #10963 Hello.nekem van egy problémám nem tudom magyarositani a játkéot hogy lehet előre si kőszi -
nono28 #10962 A játékot sikerült felraknom,viszont a magyar bajnokságot nem.Hiába rakom fel az NB II nincs benne. -
Dujmi #10961 Sziasztok!
Jelentem a problémám megoldódott, újra tudok játszani!
Viszont most egy másik problémám van! Illetve ez nem is annyira progléma!
Le akarok igazolni egy játékost, és az ár alatt vannak különböző lehetőségek, mint pl ez is:
per league appearance
for the first
per league appearance --- liga megjelenés (tehát meccs)
for the first --- az elsőért
és a for the first-nél lehet 10 v 20 v 30 v 40 v 50
Tehát akkor ez azt jelenti, h:
1., az első meccse utána menyit fizetek?
2., az első 50 meccs után mennyit utalok pluszban át? (és minden további 50 meccsenél)
3., meccsenként mennyit utalok át?
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
Dujmi #10960 non28 --- #10938
Nekem sikerült, semmi extra nem volt, úgyanúgy tettem fel, mint bármilyen másik programot!
Neked mi a gondod vele? -
Dujmi #10959 Sziasztok!
Régebben sokat irtam erre az oldalra! Azóta többnyire játszom! :)
Most lenne egy kérdésem!
Amikor elindítom a játékot, és lehetne új játékot kezdeni v a mentett játékot betöltetni, akkor kilép és azt irja, h: A FIFA MANAGER 10 exe hibát észlel és ezért leáll!
Arra tudok gondolni, h ez azért lehet, mert az EA letöltő mituudoménmit feltettem, mert amíg nem tettem fel, addig nem is csinált ilyet! Most feltelepítettem és egyből megjelent ez a próbléma!
Azóta megkerestem, letöröltem a gépről azt a EADM nevű mappát, a játékot uninstaláltam, majd újra felraktam, de a hiba továbbra is fennáll!
Valaki tudna esetleg segíteni, h miért leeht ez?
Előre is köszönöm szépen! -
nono28 #10958 Énis támogatom. -
#10957 Szerintem is! -
Kluivert87 #10956 Ez egy naon jó ötelt!sztem lesz rá igény -
kapokam #10955 Hajrá !!! Legjobb gondolat!!!!!Benne vagyok!!! -
savafan #10954 én is! -
Gill #10953 Részemről lenne. Támogatom. :) -
#10952 -
Sziasztok arra gondoltam hogy csinálnék egy fifa manager rajongói oldalt!
Lenne benne taktikai beállítások/javaslatok, hírek a nagyvilágból, galéria, kiegészítők, magyarosítási részleg is itt lenne....
Van egy domain címem is hozzá...
Lenne rá igény???
-
#10950 Sziasztok.Lenne egy kis gondom hogy amikor indítok egy mecset 3D-be vagy ahol a játékosok lennének a felállásnál akkor nem látszanak.Ez mitől van??Valaki help??Előre is köszönöm. -
Gill #10949 A steam egy elektronikus szolgáltatás (?) ahol csak kifizeted a játékot, ők tárolják és frissítik. Ha játszani akarsz a megvett játékoddal onnan tudod telepíteni.
Akkor nem tudom, hogy miért nem jelenik meg Nálad. :S -
nono28 #10948 Gill megcsináltam ugy ahogy leirtad de semmi,továbbra se adja be a másodosztályt. -
nono28 #10947 Miaz a steam?Nekem sehogy se sikerl. -
Gill #10946 Nekem Win7-en van fenn a játék. Igaz steam-el...
Feltelepítettem a magyar bajnokságot és mikor bementem az editorba, akkor megkérdezte frissítsen-e. Balga módon igent mondtam, így elveszett a másodosztály... Mentettem a "file" menüben, aztán "write database", majd kiléptem és újra feltelepíttem a magyar ligát. Ekkor az editorban már megjelent mindkét osztály. -
nono28 #10945 Jó estét.
L
Az újpesttel kezdem holnap a játékot.Sajnos a másodosztályt windows 7-re nem tudtam felrakni.Ha valakinek sikerült irja meg hogy csinálta. -
CarterScott #10944 A Barcelonával játszom, első évben mindent megnyertem, amit lehetett.
Egyébként Henry játszik azon a poszton, és a cseréje jelenleg Adam Johnson. Tutira bevált a srác, de néha olyan sok meccs van egymás után, hogy mindkettő rohadt fáradt... Köszönöm a játékosokat, azt hiszem mostmár sikerül eldönteni, hogy ki legyen :) -
#10943 Köszi,de amúgy én 1 kicsit belenyúltam a játékba.Az EdManagerben minden magyar csapatnak adtam 10-15 millát,és minden magyar csapatban a játékosokat feljebb vittem 15%-al,igy kezdésre a holland bajnoksággal egyenlő erős mezönyöm lett.
Azt meg hogy valaki ajánlon Neked BTK játékost,igy nem lehet,mert attól függ ki melyik csapattal játszik,milyen eredménnyel.Én pld ezzel a DVTK val simán ráverek bármelyik olasz,német nagycsapatra.De nézd meg nálad hogy áll ez a játékos aki nálam BK:Alex Witsel
Amúgy nálam ők a legjobb BTK-kBTK játékosok -
CarterScott #10942 Értem, és köszönöm a választ!
És BTK posztra vki tud egy jó játékost ajánlani? Nem hiszem, hogy most Nani-ra lenne 100 millióm :S Lehet fiatal is, de kb. 27 évnél semmiképpen se legyen öregebb :) Eddig nézegettem van Persie-t és Ribéry-t is, de nem tudom, valójában kit is igazoljak.
Egyébként jó kis DVTK-t hoztál össze ;) -
#10941 Ha a csapatod elég erös anyagilag,és hirneve is van már,akkor oda megy az a 2 játékos.Mani kb 100 milla kell hogy legyen.Nálam a DVTK Fernando Torrest és Nanit a 2017 es évben jól érzik magukat.
felállás -
#10940 Ha a csapatod elég erös anyagilag,és hirneve is van már,akkor oda megy az a 2 játékos.Mani kb 100 milla kell hogy legyen.Nálam a DVTK Fernando Torrest és Nanit a 2017 es évben jól érzik magukat.
cs -
CarterScott #10939 Sziasztok!
Lenne egy problémám: Szeretném leigazolni a MU két játékosát, Anderson-t és Nani-t, de nem lehet. Azt írja, hogy "A játékos gondolkozik rajta, hogy szakít a klubbal, próbáld meg később" (vagy vmi nagyon hasonló). Nem tudjátok mi lehet a probléma megoldása?
Egyébként ha vki tud nagyon jó BTK-t mondani a Barcelonába, azt megköszönném. -
nono28 #10938 Sziasztok!
Windows7-re nem tudom telepiteni a játékot.Valakinek sikerült-e telepiteni win7-re?Irja meg hogy csinálta.Köszönöm -
Gill #10937 Folyamatosan be van állítva, így ha nem váltogatsz sűrűn hátvédeket, akkor fejlődnek. A letámadáshoz erőnlét kell, így érdemes jó erönléti edző (vagy mi a neve pontosan...)
Fejleszteni pedig a hosszú edzőtáborok alatt lehet, érdemes olyan helyre menni, ahol a különféle taktikálat be lehet gyakorolni. :) És igen, érdemes rá plusz napokat adni. -
savafan #10936 arra azért figyelni kell, hogy ha a lestaktikád és a letámadásod gyenge, nem biztos, hogy jó ha erölteted. nekem legalábbis így működött -
#10935 Lehet hasonló csapatod van mint az atletic bilbao, ott uganis csak baszk játékosokat enged igazolni! egy hagyomány vagy hasonló
-
Gill #10934 Az edzésterv engem is érdekelne...
Taktika:
Ahogy tapasztaltam, valamennyire bajnokságfüggő. Az angoloknál jól működő felállás pl. nem nagyon működik eredményesen a németeknél. (de lehet csak nálam nem)
Általában többféle felállással játszom, érdemes váltogatni, mert egy idő után a gép kiismeri.
1) 4-4-2, ahol a két középső kp az védekező és normál,
2) ugyan ez, csak védekező és támadó kp
3) 4-1-4-1
4) 4-5-1, a 3 belső kp-ból kettő védekező, egy normál
További beállítások:
-széleken futtatott támadás,
-hozzáállás: majdnem mindegy, ahogy elkezdődik a meccs át kell állítani nagyon magasra
-mindenhol letámadás,
-átadás vegyes,
-magas védekezővonal,
-kontra és lestaktika,
Ezzel a beállításokkal karrier módban, angoloknál a conference-ből 2 szerzon alatt felmentem a 4. ligába, aztán egy másik 4. ligás csapattal megnyertem a FA kupát, az olaszoknál másodosztályból feljutottam, megnyertem az olasz kupát és a szuperkupát. -
Wasse 1 #10933 Üdv! Vki tudna jó edzés tervet és taktikát mondani? -
Prost Acer #10932 Ergo akkor új cracket kell szereznem?:P -
Gill #10931 Az sosem árt... ha jól emlékszem talán éppen a 08 volt az első játékom, ami a javításokat csak akkor volt hajlandó feltenni, ha az eredeti exe-t érzékelte. Ugyanakkor utána viszont nem jó a régi törés.
Persze elméletileg vannak olyan javítások, amik direkt nem teljesen eredeti verziókhoz készültek. -
Prost Acer #10930 Hát most nyaraláson vagyok, itt nincs meg az eredeti,nem mentettem el külön az eredeti exe-t sem, csak fölülírtam. El kellett volna?