11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Gill
    Van valakinek arra valami tippje, hogy miért nem települnek a managerfifa.com-ról letöltött adatbázisok? Azt írja ki, hogy nem tudom telepíteni, mert kevés a hely a merevlemezen. Ez mondjuk cca. 60GB helyet jelent, amit kevesel... :)

Szóval esetleg valakinek ötlete?
  • Leslie87
    Andretti a magyar bírókat vagy szakmai stábot nem csináltad még meg mert megadhatnád az id-jüket és csinálhatnám a képeket róluk.
  • Leslie87
    már dolgozok azon is
  • Gill
    Jók ezek az extra reklámtáblák, de azt hogy lehetne elérni, hogy a 3D meccs alatt is azok legyenek a stadionban?
  • Leslie87
    Köszi majd írok ha jutottam valamire
  • Andretti
    Szerintem a grafikákból csinálj egy közös exe-t, ami mindent feltesz, ami éppen készen van.
  • Andretti
    A Workbench-ben a 10. oldalon benne van hogyan kell a 2010-eshez, remélhetőleg ez nem változott, szóval első próbálkozásnak ezt ajánlanám.

Ott azt írja:
    COMPETITION ID.tga
    COUNTRY ID:HEX2.tga
    <COUNTRY ID:HEX2><COMP_TYPE:HEX2>.tga
    <COUNTRY ID:HEX2><COMP_TYPE:HEX2>-<LEAGUE DEPTH>.tga

Competition ID = Unique ID of the competition.
    COUNTRY ID:HEX2 = Unique ID of the country in Hex-format.
    COM_TYPE:HEX2 = Competition type in Hex-format.
    LEAGUE DEPTH = League depth (00 for the first league, 01 for the second league, 02 for the third league).

Ezek az ID-k a CountryData23.sav-ban benne vannak az elején:
    Competition ID példák (Hexa formátumban):
    17010000 - Monicomp Liga
    17040000 - Ligakupa
    17070000 - Szuperkupa

CountryID:
    Ez szerintem 23 (decimális), ami 17 Hexában. Ha nem ez az, akkor a második tippem 1507754 (Decimálisnak sejtem), ami 1701AA Hexában, de semmi nem zárja ki vagy erősíti meg, hogy a 1507754 már Hexa, próbáld ki.

Competition Type:
    Na ezzel már bajban vagyok... Szerintem a CountryFixture23.sav-ban lévő szöveges rész, és LEAGUE a bajnokságoknak, FA_CUP a kupáknak, LE_CUP a ligakupáknak, és SUPERCUP a szuperkupának. Sejtésem szerint ezek Hexa formátuma van leírva a Workbench 47. oldalán, és sorban: 01, 03, 04, 07 (Mind Hexa)

League Depth: egyértelmű.

A négy elnevezési variáció nem tudom mennyire fedi egymást, valószínűleg bármelyik használható. Mivel nálunk minden játékban lévő bajnokság szintje játszható, ezért mindnek van Competition ID-je, szóval szerintem az működni fog mindre. Vannak olyan országok, ahol teljesen random szimulált a liga (azt hiszem pl Izland, Litvánia, Lettország) ilyenkor nincs CompID, ezért vannak felsorolva alternatív elnevezési módok. Ezek csak tippek úgyhogy nem kell készpénznek venni, de elég logikusnak tűnik hogy tényleg így van, majd meglátod.

Hajrá!
  • Leslie87
    Kis szünet után új címen
  • Leslie87
    Megcsinálnám a kupák fotóit (Magyar kupa, Magyar bajnoki kupa, Ligakupa BL kupa stb...) de nem találom a kupák ID-jét sehol!
    Valaki nem tud segíteni? Itt elakadtam!
  • Leslie87
    C:\Users\Leslie\Documents\FIFA MANAGER 11\Data\SaveGames
    ide menti a játékot
  • van der vaart
    Szóval!! 2 mappám is van minda2ő fifa manager mappa,de csak az eggyikbe vannak a mentéseim!! Most a D-n van mindkettő!! köszi
  • Leslie87
    Saját készítésű Mega Szponzor Patch:
    Főszponzorok
    Másodlagos Szponzorok
    Reklámtáblák
    Telepítési infók a mappákba!
    Használjátok egészséggel!
    Legközelebbi publikálásom már magyarosítás lesz!
  • Gill
    Ha a usernév/dokumentumok/fifa manager... mappát nem raktad át, illetve nem állítottál be új útvonalat a felhasználóknak, akkor azok elvileg maradnak és felismeri a játék, ha új útvonalad van, akkor oda másold be.
  • savafan
    a mentések ha jól emlékszem a dokumentumokba kerül egy külön mappába. az szerintem nem változik.
  • van der vaart
    Üdv minden Managernek!!! Kis problem: Ha a C meghajtóból átrakom a D-re a játékot,a régi mentéseimet hova kell "átmenteni"???? előre is köszönöm üdv
  • savafan
    jól néznek ki!
  • Leslie87
    A következő alkotásom a főszponzorok de törekedtem az extravagáns képekre íme egy-kettő:

• nono28
    Töltsd fel teis az adatbázisodat.Köszi
  • qkackagabika
    Andretti!

Megnéztem ma az adatbázist. Sajnos én már előrébb járok, és az adatbázis sokkal részletesebb és pontosabb nekem, de a játékosok szintezését legalább így reálisabban tudom növelni!
    A pénzügyi helyzetben kéne majd segíteni, hogy mennyi legyen a kezdőtöke a csapatoknál.
    Jelenleg a dvsc, vidi, ftc van full kész!
    Egyenlőre ennyi.
  • Leslie87
    A kiegészítések az Andretti féle adatbázisra épűlt ezért először azt telepítsétek:
    1. Andretti Adatbázisa
    2. Magyar Címerek
    3. Magyar Arcképek
    4. Magyar Városképek
    5. Magyar Stadionok Képei
  • Leslie87
    Igen megszűnt az okokról majd később beszélnék!
  • ruszilaci
    Szia Leslie!!
    Mi lett az oldallal amit csináltál? vagy talán már megszűnt???
    Hogy állsz a magyarosítással????
  • Leslie87
    Andretti!

Nekem miért nem jelenik meg az editorba az nb2-es csapatoknak a játékosai?
    Csak a csapatok neve jelenik meg a játékosok neve az nem. Vagy csak a csapatokat lőtted be?
  • Leslie87
    Itt vagyok és dolgoztam egy "keveset":
    A magyar nb1 összes játékosának az arcképe kész (364 darab)
    Magyar NB1, NB2 csapatok városképe (48 darab)
    Magyar NB1, NB2 Stadionképe (48 darab)
    Magyar NB1, NB2 csapatok címerei (48 Darab)
    Magyar szponzorok (Reklámtáblák, Főszponzorok, Másodlagos szponzorok képe)
    (69 db)
    Mind saját szerzemény volt vele munka!
    Hamarosan publikálom!
  • Dunadan11
    Leslie hová lettél napok óta nem hallottam rólad:D
  • qkackagabika
    Andretti!

Köszi a linket, meg az adatbázist. Még időben derült ki, hogy te is csináltál egy adatbázist. Az enyémmel összerakom, és kiegészítem. Szerintem kell egy hónap, hogy meglegyen minden infó. A pénzügyi helyzeteket nem ismerem, csak a jogdíjakat, amiket kaptak a csapatok. Ezeket az infókat később is be lehet írni. A szokásos logok, stadion és játékos képek már készülnek, megint lesznek szurkolói hangok és egyebek!
    Mivel van segítség, ezért nem fog addig készülni, mint a hfm09!
    A pénzügyi helyzet adatokat meg majd várom, ha elkészül...

Kösz még1x.

@
  • szigi14
    helóó...nekem egyfolytába exe hibákat ír ki...ez mitől lehet??
  • savafan
    Leslie!

mi történt az oldaladdal? nem jön be a régi címen:((
  • Istioh
    Igazán nincs mit. :)
  • nono28
    explorerrel sikerült.Köszi
  • Istioh
    Nem tudom mi a probléma, nekem működik a letöltés ..Ha Mozillád van próbáld Explorerrel mert nekem az van.
  • István100
    Sziasztok.Valami info a fifa manager 11 special editionról?Játszik valaki vele?Vagy van valami hír?Köszi.
  • nono28
    Szia!Rákatintok a kék irásra és Not Found ezt irja ki!
  • Istioh
    NB1 Stadionok . Az első alkotásom . Köszönet Andrettinek .
  • Istioh
    Sziasztok .
    Már régóta olvasom a topicot de még nem nagyon fűztem hozzá a dolgokhoz semmit . Kollégista vagyok 130 km-re innen , de szeretnék segíteni Andretti a maradék hétvégi időmben. Szívesen segítenék megcsinálni az NB2 - őt . ( Játékoskeret, Stadion Kép, Játékos Arcok , egyebek )
    Viszont , egyeztetéshez kérnék tőled szépen egy msn címet, hogy megbeszéljünk néhány dolgot , mert nem ártana egy kis eligazítás .
    Előre is köszönöm Andretti ! Várom a válaszodat !
  • nono28
    Köszönöm a segitséget.Mostmár jó.Egyesével bemásoltam őket.
  • nono28
    Nincs fent az update 1.Oké megprobálom.
  • Andretti
    Nem tudom mi lehet a gondod, de akkor válassz egy másik mappát (Fifa Manager 11\HFM például) kicsomagolja neked a fájlokat, és másold be őket manuálisan a helyükre. A 3 darab *.sav fájl last modified/utoljára módosítva dátuma 2010.11.19 17:32. Miután betetted őket a helyükre, akkor meg nyisd meg az editort és nézd meg ott vannak-e az új csapatok.

Felraktad az update 1-et? Esetleg még az zavarhatja, bár nem gondolnám hogy egy 2 hetes update-ben megváltoztatnának valamit az adatbázis felépítésében.
  • nono28
    Gill rendszergazdaként futattva is ugyan az!
  • nono28
    Igen,bementem az editorba és ott csak az első osztályt láttam.De megprobálom rendszergazdaként telepiteni.