Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Pedig ki lehet. :-)
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
A fentiek miatt érthetõ, hogy a foci edzõi és managelõi oldala van kidomborítva eme játékban, a Fifában pedig a játékosoké. Ott lehet cselezni, gólt lõni és szétrúgni a másikat. Neked a Barca meccs való, ahol hangulat, csel, és jó foci van. De komolyan. És ezt mind sértõ szándék nélkül írtam.
(Ha megfigyeled ez a játék csak a kattingatásról szól. Na meg a gondolkodásról.)
Én nem vagyok egy megszállott focirajongó, és a menedzser játékokkal sem guruként játszom, én szeretek szórakozni ezekkel. Kipróbáltam még anno a TCM 2004-et, de nagyon elszomorított a 3d meccs megvalósítása.
- Egyrészt nem volt valami szép a grafikája,
- másrészt nem volt hangulata a meccseknek,
- néha tényleg irreális eredmények születtek (még nekem is feltûnt),
- továbbá a játékosok semmi akciót nem csináltak, csak passzolgattak, néha lõttek egyet, de semmi cselezés, emelés vagy trükk, nem úgy, mint a Fifa párhuzamos darabjában.
Kérdezném, hogy ezek a dolgok mennyire változtak, javultak ebben a játékban.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Szoval nem csak a jatekban lehet kiscsapatokkal nagy gyozelmeket, cimeket szerezni. Nekem annyira nem szimpi ez a Wigan, mert bar kuzdenek, de nehanyszor az utolso percben lott gollal nyernek, vagy biroi segitseggel, erre is volt pelda, persze minden csapatra igaz mindketto.
Van valami hír a magyarosításról ? " A magyarosítás már készül!" -nél egy picit többre gonolok <#vigyor5>#vigyor5>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Újra vagyok és már csak 3meccs van hátra az idei szezonbol!
És elég érdekesre sikeredett mert csak 1bajnoki meccs van hátra, gondolom kitaláltátok igen a BL-ben és a Német kupában is a döntöben vagyok ahol a BL-en a Chealse mig a N. cupába az A.Bielefel-el kell összecsapnom!
A bajnokságban pedig itthon fogdjuk a Wolfsburgot és 2ponttal vezetem a bajnokságot!
Remélem mindhárom trófeát sikerül megszerezni!
Ma még lenyomom!
Sziasztok!
Végre volt idõm játszani és kezdek lassan a bajnokság vége felé járni
Eddig mindenhol álja a sarat a csapat, a bajnokságban 4pontos elõnyünk van a Bayernel szemben a kupában pont most a Nünberggel játszok a döntöbe jutásért a BL-ben pedig nagy meglepetésre a PSG kiverése után és talán még nagyon meglepetés az Inter elpáholása után(kettõs gyõzelem)mostmár ott is a legjobb 4között vagyok ahol majd az Arsenallal fogok a döntöbe jutásért játszani!
A bajnokságban a 30. fordúlóban járok és remélem sikerül megismételni a tavalyit és akár túlszárnyalni valamelyik kupa megnyerésével!
Egyelõre ennyi!
Hellosztok!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
San Marino Calcio, 05-06 Serie C-1/B
San Marino Calcio, 06-07, Serie B TIM
San Marino Calcio, 07-08, Serie A TIM
San Marino Calcio, 08-09, Serie A TIM
San Marino Calcio, 09-10, Serie A TIM
AC Chievo Verona, 10-11, Serie A TIM
AC Chievo Verona, 11-12, Serie A TIM, keret:
Karrier összesített:
mint az utsó képbõl látszik, két válogatottal is dolgom volt, illetve van...a 2010-es dél-afrikai VB-re készülõ Chile felkért szöv.kap-nak...hát...igen nagy meglepetésre megynertem velük a VB-t, úgy hogy pl az elõdöntõben Franciaországot 3-0-ra vertem...most pedig a 2012-es EB-re készülõ Horvátországot vezetem a selejtezõk során, és komoly esélyem van rá, hogy kijussak...😊 hát...röviden ennyi...majd a héten folytatom tovább...most holnap valószínûleg nem lesz idõm...de majd jelentkezem...jó játékot! hello!
Félévkor elmegy Diouf (8 milláért, 3,9 ért vettem és most 4,6-ot ér!) ÉS JÖN HELYETTE CRISTIANO RONALDO (24 éves, 33,3 millát ér!!!) Sajnos csak félévre kölcsönbe... De van 16 millám igazolásra, hátha addigra lesz annyi hogy megvehetem! Ha nem jövõ év elején már biztos tudok venni egy klasszis középpályást!
Na az ötödik évben leigazoltam Wesley Sneijdert, Mimoun Azaougah (vagy vmi hasonló) És a csapatom értéke (kis csík amikor telik az idõ) 870! jobb mint a chealsea 221 millás kerete!!! Az enyém csak 120 millás és ezzel a 4. legjobb keretem van. A világ legjobb csapata most az enyém (juve 700, milan 650, munich 820, chealsea 840, Barca 750) 3 barátságos meccset is nyertem (munich juve barca) Szóval idén mindent besöpörök. Legalábbis megpróbálok!
bright future meg potential star? nálam eddig decent pro volt a legmagasabb amit láttam...
IT kupa, 3. kör:
NAC Breda 0:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 3:2 NAC Breda
IT kupa, elõdöntõ:
San Marino Calcio 0:0 Hamburger SV
Hamburger SV 2:2 San Marino Calcio
IT kupa, döntõ:
Real Valladolid 0:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 2:0 Real Valladolid
UEFA kupa, 1. kör:
Aarhus GF 1:5 San Marino Calcio
San Marino Calcio 3:2 Aarhus GF
UEFA kupa, csoportkör:
Villarreal CF 1:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 2:1 Steaua Bucuresti
San Marino Calcio 4:2 RSC Charleroi
SC Beira Mar 1:1 San Marino Calcio
UEFA kupa, 3. kör:
San Marino Calcio 1:0 Zenit Szentpétervár
Zenit Szentpétervár 2:2 San Marino Calcio
UEFA kupa, 4. kör:
San Marino Calcio 0:0 Lille OSC
Lille OSC 0:2 San Marino Calcio
UEFA kupa, negyeddöntõ:
Real Madrid 2:4 San Marino Calcio
San Marino Calcio 1:2 Real Madrid
UEFA kupa, elõdöntõ:
San Marino Calcio 1:0 Birmingham City
Birmingham City 1:1 San Marino Calcio
UEFA kupa, döntõ:
San Marino Calcio 2:1 Borussia Dortmund
Hát...szóval így meneteltem a csapat történelmének elsõ nemzetközi kupájában...még egy évig van szerzõdésem, ha sikerül BL-es helyen végezni, lehet, hogy maradok még egy évet, ha nem sikerül, akkor biztosan nem..5-ös tapasztalatiszintû edzõ vagyok, talán már komolyabb csapatok is hívnának, arról nem is beszélve, hogy még a következõ idény során fejlõdhetek is...
A pénzügyeim az UEFA menetelésnek köszönhetõen teljesen helyre jöttek, az új szezon elején 44 millió Euróm volt, ebbõl már csak 24 van meg, mivel vettem játékosokat, és a kezdetben 7000 férõhelyes stadionomon már a sokadik átalakítást végzem, és így ha vége az építkezéseknek (ami 9 millió Euróba került) akkor már közel 41 ezres Arénám lesz...😊 szóval jó kezekben van a San Marino...a csapat összértéke a kezdeti nagyjából 1-2 milló Euróról, mostmár 38 millió, ezzel még mindig a legkisebb a Serie A-ban, de egyre feljebb lépkedünk...😊 igazolásokra 13 millát kaptam, ebbõl még van 3,7 milla...szerencsére mindig sok játékos van, akiket ingyen tudok megszerzni, és jó nevûek, ilyen volt ebben az idényben Pizarro, akinek lejárt a szerzõdése az Interrel, és szabasdon iagzolt hozzám...de a csapat értékébõl, 37 milla, kb 30 milla értékû játékost szereztem Free transferel...és beváltak, nem kellett sokat költeni, ugynaakkor sikerre viszik a csapatot...hát..várom a következõ szezont...lehet hogy még neki állok, de lehet hogy majd csak holnap...a lényeg, hogy a diri is elégedett velem, és valóban jól fut a cspat szekere...elértük a 670 pontot...a kezdeti 300 körülirõl ez sem rossz...😊 na...most ennyi...majd még jelentkezem...😊 Forza San Marino Calcio!
De itt nincs semmi lehetõség a felküldésre. Angol fórumokon a fél társaságnak van a másiknak nincs! És senki nem ért semmit. 😞 Így viszont a 3 millás ifi sztárom el fog menni 😞😞😞
a másikra kérdésem:
jól emlékszem, hogy csak a szerzõdés lejártakor tudok szponzorálási szerzõdést váltani? az év közben, menet közben nem valósítható meg, ugye? amíg a rendes szerzõdés nem jár le addig azt viszem, ha tetszik ha nem.
A tv szerzõdés tárgyalása kamu a játékban, azt generálva (átlagban uannyit)kapod, egy Bl döntõ az szép summa, de mindig kb uannyi. A szponzort érdemes tárgyalnod, mert ha õ tárgyalja, lehet nem az lesz ami rád van szaba. 3 fajta szponzor van: 1. eredményfüggõ, 2. középút, 3. befektetõ
1. A bátor managereknek van, ha menetelsz a kupában és a bajnokságba is na meg természetesen a nemzetközi kupában, akkor fizet mint állat a szponzor, de ha nem alig kapsz lét!!!
3. A biztos háttérre vágyóknak és gyenge csapatoknak. Ez a szponzor sokat fizet alapból, de ha menetelsz a kupákban akkor csak keveset
2. A kettõ között.
1. alappénz 35 pénz prémium 65 pénz össz 100 pénz
2. alappénz 50 pénz prémium 40 pénz össz 90 pénz
3. alappénz 60 pénz prémium 35 pénz össz 95 pénz
na világosítok: az 1. fizet a legjobban, HA RENDSZERESEN NYERSZ! A második mindkettõbõl de keveset, A harmadik az 1. ellentéte, de kicsit kevesebb. A staff mindig a középutat fogadja el 1-2-3 kör után fogadja el közepes morálnál.
Remélem segítettem!
Potential star és a tanulmányi jegyek nem számítanak, valamint az editorban megnézheted a potentialt, és ott is van egy szám. Szóval a potential star az kb 2 millát ér 20 évesen a Bright future 500-750000 és 20 évesen a Decent pro 125-250000 ér 20 évesen a nothing special <100000 20 évesen. Ezek átlag adatok, és változhat egy játékos potentialja. És az ifiedzõ munkája 40-50% a potential 25-35% az ifilétesítményed 20-30% ban befolyásolja a fejlõdést... egyéni tapasztalat alapján
Azt mondja meg valaki hogy milyen ifi fejlõdik a leggyorsabban? Decent pro és excellent tanuló?
Persze az ifiképzõt és az edzõpályákat maxra tuningoltam már...
Én a TV és szponzor dolgokat az asszisztensre bíztam mert én sem értek annyira hozzá. Valszeg jól csinálja mert döl a lé😊 Onnan is. Évente kb. 40-50 milla plusszt termelek. Igaz ehhez az is kellet, hogy az elején jó szerzõdést kössek a támogatóval illetve a 2 évem alatt bajnok lettem, kupagyõztes és UEFA kupa gyõztes. 2 év alatt 3 trófea a termésem. Viszont az idei évnek úgy vágtam neki, hogy a követelmények elég magasak. Bajnok, kupagyõztes és negyeddöntõ😞
1.szezon, 05/06, Serie C-1, A-csoport
2.szezon, 06/07, Serie B TIM
3.szezon, 07/08, Serie A TIM
4.szezon, 08/09, Serie A TIM, elsõ félév
Természetesen mindvégig a San Marino Calcioval voltam és vagyok, és egyre komolyabb eredményeket érünk el...az UEFA kupában például túljutottam a csoportkörön, és már a 32 közötti ellenfél vár rám, akit egyelõre nem tudok ki...de mint az a képekbõl ki derül, meglehetõsen jól állok a Serie A-ban is...pedig a legkisebb értékû és a legkisebb költségvetésû csapat az enyém...itt kérdezném meg, hogy hogyan lehet tv-kkel meg ilyenekkel szerzõdést kötni? és úgy egyáltalán a pénzügyeket hol és miként tudom kezelni? mert ahhoz nem értek, a segítõ fószer pedig nem végzi túl jól a dolgát...jaja és mégegy kérdés...mi az a Go Public dolog? kimenni a tõzsdére vagy mi? hát...köszi elõre is...😊 hello! Forza San Marino Calcio!
Azt nem mondtam csak hogy mennyi idõsek 22 és 20 asszem...
Védekezõ középpályás: Javier Mascherano! jó drága, de a 2. legjobb játékos lesz a fifába 10 éven belül!!! Olcsóbbat... Azt is tudok: Manuel Fernandes 2 milla
Jatekost nem tudsz ratukmalni senkire, vagy megveszik, vagy lejar a szerzodese es eligazol.
Sztem az elnok azert nem enged ingyen jatekost sem venni, mert tul sok a kiadas, es a jatekosok fizetese.
Bmffm: Ne aggódj az igazolási keret túllépése miatt, nekem mínusz 5 milla volt év elején, év végére, plusz 2 lett! Ha nyereséges a csapat, nõ a keret is. Csak az a baj hogy a chairman még az ingyenes játékost sem engedi leigazolni! Hiába van 2 millám, nem bízik bennem! 😊 vagy vmi hasonló.