11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#7453 Már andretti tájéloztatta az érdeklődőket egy elég érthető összefoglalóval. -
dalackraul #7452 ok köszike megy -
dalackraul #7451 beálítottam de nem megy:S
-
savafan #7450 Ha jól emlékszem akkor a windows virtuális memória kezelését állítsd át arra, hogy a rendszer kezelje a dolgokat és ne fix mérettel menjen. Bővebbet alább olvashatsz, sokat foglalkoztak vele. -
dalackraul #7449 szia hogy indul el? valami 768 megát ír ki mit kell csinálni? -
#7448 Jó munkához idő kell, ami egyre kevesebb van pl. nekem is, de rajta vagyunk az ügyön, csak 7végén tudom csinálni, ugyanis heti 4 alkalommal 7-ig autóstanfolyam van. -
Djemba #7447 még mindíg csak 15% wááá -
dalackraul #7446 [email protected]
-
dalackraul #7445 üdv az a bj hogy megcrackelem és akkor kiírja hogy 768 mega nem tudom mit mit kell ilíenkor csinálni please valaki vegyen fel msn re köszönöm előre is:D -
Sam87 #7444 Hello Mindenkinek !!!--Ehez a játékhoz még sok idő a magyarítás érkezése???????????Meg esetleg lessz-e Fúzio Mod ???????
Ha lessz hát legyen!!!!!!
Küldenétek egy álomcsapatot nekem!!!!!!!!!
Kössz Vissz!!!!!! -
#7443 Köszi én is vmi ilyesmire gondoltam. -
skristof #7442 itt inkább labdaátvétel, nem?
"a rossz átvétel miatt a labda messzire pattan tőle" -
#7441 Kössz.
but after a poor first touch the ball bounces away from him!
Ilyen szövegkörnyeztben van nincs vmi ötleted rá, mert mindegyikben ugyan ez a jelntése kéne ami itt, ahogy megnéztem. Már csak ezek a mondatok maradtak hátra a szövegrészemből, mert hülyeséget nem akartam írni. -
Djemba #7440 csak mnnél előbb legyen magyarosítás -
skristof #7439 nem kell feltétlen szó szerinti fordításra törekedni, a magyar sokkal ízesebb nyelv mint az angol.
a first touch kornyezetfüggő, lehet csere után vkinek az első labdaérintése, de lehet az is h egyből továbbpaszolja (egyérintős játék).
a reflex on the goal-line elég hülyén hangzik szó szerint magyarul, dehát most nekem sincs jobb ötletem: "remek reflexel hárít" vagy ilyesmi.. -
#7438 A fordítással kapcsolatban lenne 2 kérdésem.
1.A first touch-t mindek fordítsam? Első érintés?
2.Reflex on the goal-line. Reflex a gól vonalon--> Reflexből véd a gól vonalon. Így jó? Nincs rá ötletem. -
fabizso #7437 A 38-as az Portugál Liga. Javaslat: Hagyd meg az eredetit, majd nemsokára úgy is kiadják a javitott verziót. -
Andretti #7436 jaaaaaaaa.... az egész más... :D
küldöm pár perc... -
#7435 Tudja valaki, hogy az adatbazisban vagyis a database-ben a country38 fajl melyik orszaghoz tartozik? Vagy, hogy lehet ezt kideriteni, hogy az melyik orszag? Letoltottem nehany javitast, amit mas fanok csinaltak, es ezt a fajlt nem tudja kezelni az editor. elinditom, es kiirja, hogy nem tudja kezelni, es leall. Mondjuk nem csodalkozom, mert az eredeti fajl meret 508 KB a modositott pedig 5MB. Viszont ha meghagyom az eredeti 38-as country fajlt, akkor mukodik az editor. Javaslat, velemeny?? -
#7434 A próba anyagot úgy értettem, hogy fordítani szeretnék besegíteni:D
Bocsi rosszul fogalmaztam -
Andretti #7433 #7403
és nem...
Amúgy kiegészítő info, hogy a hivatalos patch érinti a fordítandó nyelvfájlokat is, szóval kaptunk egy kis pluszmunkát. -
#7432 Hy all!
Tudnátok nekem 1 próba anyagot küldeni?
Címem: siederhird(kukac)citromail.hu -
kirfer16 #7431 Nekem sajnos most lekell állnom a munkával a gépem döglödik. -
skristof #7430 már csak egy van vissza, nyugodalom :)
beengedtelek fórumra, bár vannak kb 15en,abból nemtuom mennyi (lesz) aktív... -
Andretti #7429 skristof biztos vizsgázik...
jövőhéten elmentem sítáborba szóval nem tudok új feladatokat osztani, aki kész van a részével és akar fordítani FrezeR-hez forduljon...
Hajrá fiúk,
Szerintem fordítunk... szerintem... -
#7428 Angolul nincsen veletlenul? -
#7427 Regisztráltam a fordítói fórumba kb. 5-6 napja, megváltoztattam a jelszót, de még mindig nem hagyták jóvá. Mi lehet az oka? -
fabizso #7426 Stadionok: http://www.airharry.de/index.html -
fabizso #7425 http://fmcorner.4players.de/ -
fabizso #7424 blur55! Van kézikönyv, csak angol!!! -
skristof #7423 furcsa, akkor nemtudom mi lehet a probléma.
de amúgy a 3d-s meccs elég irreális, szóváld játszd le máshogy :) -
blur55 #7422 a fifával soha nem volt semmi bajom... se a pro evóval... -
skristof #7421 más 3d-s alkalmazásnál nincs gond?
mondjuk fifa07 megy rendesen? -
blur55 #7420 van egy nagy problémám: a 3D-s meccsek alatt mindig kék képernyőt kapok... mikor meccsen kívül vagyok semmi baj, de a meccs alatt bejön a kékhalál.
leszedtem a játékot, mert gondoltam egy reinstall segít majd a dolgon, de nem... van valakinek ötlete, vagy tapasztalt bárki ehhez hasonlót? -
#7419 Balazsx Hogy megy a shoppingolas? Vagyis a bolt vezetese? -
blur55 #7418 be tudna valaki linkelni egy kézikönyvet a játékhoz? -
#7417 Na jó felraktam csak furcsa volt hogy nem mindet változtatta meg csak némelyiket. Azért kérdeztem.
Mentés helyét be lehet állítani valahogy? Hogy? -
#7416 Valaki fel rakta a spanyol database patchet?
Egyszerűen ki kell választani manager könyvtárát és kész? -
Max Adren #7415 Hát persze, egy 7 napot lenyomattam velük most is.
Lehet azóta megvan ám a megoldás... Túl sokat játszottak a srácok azt hiszem. Nem sok enerdzsijük volt már a szezon kezdetére. :) Most hogy kevesebbet játszanak (heti 1-2 meccs) már sokkal jobb a helyzet.
Igaz, a taktikát is átlőttem 5-3-2-re, de lehet vissza is állítom 4-4-2-re, mert ez így azért nem az igazi. Szegény szélső hátvédek meg vannak halva teljesen, annyit kell futniuk! :)
Edzéseket amúgy kiadtam egy pajtinak, nem akartam belekontárkodni.
És a "hold up" szerintem is a labdatartást jelenti. -
Andretti #7414 ...
a csatár megkapja a labdát és bevárja a többieket...
...
gondolom http://www.fm07.de/en/