Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobb gomb a csókán és remove team, vagy valami ilyesmi. Feltettem mindenféle peccset, meg minden :-)
Hogy lehet? Nekem nem sikerült, mond már el hogy kell!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

valaki azt írta nekem, hogy nem lehet az ifibõl kirugni a skacokat.
Pedig ki lehet. :-)
Ez igaz de egy volt 3. osztályú csapat megverje az azóta csak erõsödõ, javuló chealseat...!?!?

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

takibalint
Eppenseggel a Chealsea is csak 1:0-ra nyert a Wigan ellen bajnokin asszem idegenben, az Arsenal meg kikapott toluk bajnokin. Mondjuk mostansag az Arsenalnak nem megy idegenben. kb. 5 forduloval ezelott a West Brom hazai palyan verte az Arsenalt. Csak arra akatam ravilagitani, hogy neha (szerencsere vagy nem szerencsere) van hasonlosag a valosag es a sz.gep kozott.

Ez mind igaz, csak az sántít, mikor a Milton Keynes Dons (valós idõben asszem 3osztály, 2009ben most nekem feljutott az elsõbe) És megveri a topon lévõ chealseat! idegenben. Mert a Wigan amúgy egy jól összerakott csapat, nem csak egy szedett-vedett focizni tudó bagázs. Amúgy az arsenal 2009ben már majdnem kiesõ nekem!!!

Nos a válasz nagyon egyszerû. A Fifa managert, a managelõknek találták ki, mint mi vagyunk itt meg másutt is. A Fifát a játékosoknak, akik szívesebben jatszák, nem pedig írányítják a focit. Az olyanok mint te azt élvezik, ha egy meccs izgalmas, és jó cselek vannak. Neked a Barcelona meccseket ajánlom a TV ben! Minket nem a grafika, meg a csel érdekel, hanem az új ifi tehetség, és a friss igazolás, aki beváltja-e a reményeket vagy sem. Amúgy csak minimálisat javult a grafika meg az AI (mesterséges intelligencia), tehát még mindig nem cseleznek, csak passzolgatnak össze vissza, és akkor valaki lõ és gól.

A fentiek miatt érthetõ, hogy a foci edzõi és managelõi oldala van kidomborítva eme játékban, a Fifában pedig a játékosoké. Ott lehet cselezni, gólt lõni és szétrúgni a másikat. Neked a Barca meccs való, ahol hangulat, csel, és jó foci van. De komolyan. És ezt mind sértõ szándék nélkül írtam.

(Ha megfigyeled ez a játék csak a kattingatásról szól. Na meg a gondolkodásról.)

Szervusztok!

Én nem vagyok egy megszállott focirajongó, és a menedzser játékokkal sem guruként játszom, én szeretek szórakozni ezekkel. Kipróbáltam még anno a TCM 2004-et, de nagyon elszomorított a 3d meccs megvalósítása.
- Egyrészt nem volt valami szép a grafikája,
- másrészt nem volt hangulata a meccseknek,
- néha tényleg irreális eredmények születtek (még nekem is feltûnt),
- továbbá a játékosok semmi akciót nem csináltak, csak passzolgattak, néha lõttek egyet, de semmi cselezés, emelés vagy trükk, nem úgy, mint a Fifa párhuzamos darabjában.

Kérdezném, hogy ezek a dolgok mennyire változtak, javultak ebben a játékban.

Elõre is köszönöm a segítséget.

takibalint
Hello mindenkinek. Mar regota tervezem, hogy megosztom a tarsasaggal az eszrevetelmet, de most elerkezett az ido. Akik figyelemmel kiserik az angol bajnoksagot azoknak nem ujdonsag, de akik nem, azoknak talan az lesz. A multkor ugyis emlegette itt valaki, hogy sokszor nem realisak az eredmenyek stb. Angliaba a Wigan Athletic nevu csapat tavaly feljutott a legfelso osztalyba. Most kb. 6 helyen allnak, de voltak mar 4. ek is. Az F.A. kupaban meg allnak, a Liga kupaban a negyeddontoben az Arsenalt kivertek tegnap ugy hogy idegenben lott tobb gollal jutottak tovabb. a 120. percben lottek a golt. Kis csapat, egy nagy nevu jatekosuk sincs, az edzo isismeretlen volt eddig. Megi s jol helytallnak a bajnoksagban is kupakban is. 2 bajnokival ezelott hazai palyan 1-0-ra kikaptak a West Bromtol. A kovetkezo forduloban a West Brom hazai palyan 1-0-ra kikapott a tokutolso 9 pontos Southamptontol.

Szoval nem csak a jatekban lehet kiscsapatokkal nagy gyozelmeket, cimeket szerezni. Nekem annyira nem szimpi ez a Wigan, mert bar kuzdenek, de nehanyszor az utolso percben lott gollal nyernek, vagy biroi segitseggel, erre is volt pelda, persze minden csapatra igaz mindketto.

eZo
Hi!
Van valami hír a magyarosításról ? " A magyarosítás már készül!" -nél egy picit többre gonolok <#vigyor5>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Hellosztok!
Újra vagyok és már csak 3meccs van hátra az idei szezonbol!
És elég érdekesre sikeredett mert csak 1bajnoki meccs van hátra, gondolom kitaláltátok igen a BL-ben és a Német kupában is a döntöben vagyok ahol a BL-en a Chealse mig a N. cupába az A.Bielefel-el kell összecsapnom!
A bajnokságban pedig itthon fogdjuk a Wolfsburgot és 2ponttal vezetem a bajnokságot!
Remélem mindhárom trófeát sikerül megszerezni!
Ma még lenyomom!
Sziasztok!
Hellosztok!
Végre volt idõm játszani és kezdek lassan a bajnokság vége felé járni
Eddig mindenhol álja a sarat a csapat, a bajnokságban 4pontos elõnyünk van a Bayernel szemben a kupában pont most a Nünberggel játszok a döntöbe jutásért a BL-ben pedig nagy meglepetésre a PSG kiverése után és talán még nagyon meglepetés az Inter elpáholása után(kettõs gyõzelem)mostmár ott is a legjobb 4között vagyok ahol majd az Arsenallal fogok a döntöbe jutásért játszani!
A bajnokságban a 30. fordúlóban járok és remélem sikerül megismételni a tavalyit és akár túlszárnyalni valamelyik kupa megnyerésével!
Egyelõre ennyi!
Hellosztok!
bmffm856
hú...látod ezt nem tudom pontosan...asszem Anglia kapta vagy Spanyolország...amit biztosan tudok az az, hogy a 2014-es VB oroszországban lesz...remélem oda is kapok valami kinevezést...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

takibalint
A 2012-es EB-t hol rendezik a te jatekodban? 😊)

hát a nem sok, bár egy volt 3 osztálytól... Azért elmegy. Sõt. Asszem ez ilyen krónikus hiba az Ea sports focimanager gamekban, hogy a válogatottal, csak a világverseny idejére vagy kapitány (selejtezõ, meg maga az EB VB ami jön.) Ja és innen a kérdés is. Miért nincs olimpia? hisz van football olimpia! (igaz csak ifiknek, de annak is jó lenne)

bmffm856
egyébként a Market Value-kat majd belinkelem...azt tudom, hogy a csapat összértéke 60 millió Euró körül van...😊

bmffm856
nem tudom mért...valami nem jött össze...úgy látszik a fiúk kipukkadtak...de azért nem mindenki...pl. Miccolit hoztam magammal Veronába is...és ott is a fõ gólgyárosom...19 gólt szerzett...ami nem kevés...de végülis annyira nem gond, hogy eljöttem a San Marinotól...amit egy akkora kis csapattal lehet, bõven elértem...de a kezem nyoma látszik rajtuk...mert nem estek ki miután elszerzõdtem sem...még mindig drukkolok nekik, de most a BL-re kell koncentrálnom...😊😊 remélem sikerül valami szépet alkotnom...aztán ha majd Veronában is siekrtörténetet írok, vagy nem tudom mi lesz, akkor megyek a következõhöz...😊😊 de most egyelõre két kihívásom is van...😊 a BL mellett a Horvát válogatottal az EB-re való kijutás...remélem sikerül...de ehhez az kell, hogy az Olaszok ne rúgjanak több gólt soros ellenfelüknek mint mi...én bizakodó vagyok...jaja...egy kérdés...nem tudjátok...hogy miután megnyertem Chilével a VB-t, akkor mért nem maradhattam szöv.kap. náluk? csak úgy menesztettek...semmi levél semmi ilyesmi...egyszerûen...nem voltam már szöv.kap...na most ennyi...megyek nézem a meccset...a játékban beállított, és a való életben is kedvenc csapatom játszik, akiket remélem egyszer a FIFA Managerben is irányíthatok...FORZA FIORENTINA! na...hello...😊😊

Miért lettél 14.? A másik hogy a csapatodnál a neveket úgyse ismerjük, inkább a market value-ukat mutasd, az többet mond (nekem).

ugyanarra gondolok, én még nem láttam másutt. sehol

bmffm856
Na...ahogy Andretti is modnta, nálam valóban pörögnek az évek...😊 azûta két szezont nyomtam le, a hétvégén volt idõm...😊 elõször is a San Marino Calcioval az ötödiket, ami nem sikerült túl fényesre...az UEFA kupában mint címvédõ 16 közé jutottam, ott a Leverkusen kiütött, a bajnokságban pedig 14. helyen végeztem...ltekintve hogy lejárt a szerzõdésem, és nem értem el BL-ews helyezést, klubot váltottam...a Serie B-bõl frissen feljutott Chievo Verona csapatához szegõdtem el, ahol igen jól sikerült az elsõ évem...már a szezon nyitó meccsén, hazai pályán a Bentegodiban 3-2-re vertem a Milant...a lendület kitartott az év végéig, így tehát a veronaiakkal jövõre egybõl BL fõráblás leszek, mivel a második helyet csíptem meg...😊 asszem ez kezdésnek, és pláne egy újonc csapattal nem rossz...belinkelek pár képet a karrieremmel kapcsolatban...😊😊

San Marino Calcio, 05-06 Serie C-1/B

San Marino Calcio, 06-07, Serie B TIM

San Marino Calcio, 07-08, Serie A TIM

San Marino Calcio, 08-09, Serie A TIM

San Marino Calcio, 09-10, Serie A TIM

AC Chievo Verona, 10-11, Serie A TIM

AC Chievo Verona, 11-12, Serie A TIM, keret:

Karrier összesített:

mint az utsó képbõl látszik, két válogatottal is dolgom volt, illetve van...a 2010-es dél-afrikai VB-re készülõ Chile felkért szöv.kap-nak...hát...igen nagy meglepetésre megynertem velük a VB-t, úgy hogy pl az elõdöntõben Franciaországot 3-0-ra vertem...most pedig a 2012-es EB-re készülõ Horvátországot vezetem a selejtezõk során, és komoly esélyem van rá, hogy kijussak...😊 hát...röviden ennyi...majd a héten folytatom tovább...most holnap valószínûleg nem lesz idõm...de majd jelentkezem...jó játékot! hello!

a csapatértéket (összevetve az ellenfélével is) máskor is meg lehet nézni vagy csak amikor pörögnek a napok? nekem a max asszem olyan 807 körül volt. ha ugyanarra gondolunk.

Hû! Na idén nem lesz ellenfelem! C. Shield: West Brom - Liverpool 5-01 (fi:1-1) 5 forduló után 15 pont. 14-5 gk. Chealsea meccs is volt ezalatt (3-1) A pontértékem az egeket veri! 897 a rekord! És a csapat is nagyon erõs! Reina-Makoun,Narh,Kompany,Rosenior-Mascherano,Sneijder,Azaouagh,Diouf-Reyes,Johnson
Félévkor elmegy Diouf (8 milláért, 3,9 ért vettem és most 4,6-ot ér!) ÉS JÖN HELYETTE CRISTIANO RONALDO (24 éves, 33,3 millát ér!!!) Sajnos csak félévre kölcsönbe... De van 16 millám igazolásra, hátha addigra lesz annyi hogy megvehetem! Ha nem jövõ év elején már biztos tudok venni egy klasszis középpályást!

Nos mindenki azt hiszi az épületek megoldanak mindent, de az csak a fejlõdésben segít!!! Egy magyar ifitáborban 10 évente jön 1 potential star, hiába van fullos épületed! Nekem (West Brom 2009/2010-es szezon) 4 es meg 3 as épületek vannak mégis évi 1-2 potential star, és 5-6 bright future. És ebbõl a 6-8 emerbõl 5 ára 20 éves korára több mint 500000, 1-2-é pedig 2millió fölött! Az ifiket nem lehet kirúgni. Ez nem túl jó, mivel az ifiknek is van max száma. asszem 18. Az hogy milyen ifik jönnek csak jórészt csak az ifitáboroktól függ. Nekem az elmúlt 3 évben nem jött limited, és csak 1-2 nothing special. Decent prok és bright futurek általában. De idén gyengének tûnik a termés. 😞

Na az ötödik évben leigazoltam Wesley Sneijdert, Mimoun Azaougah (vagy vmi hasonló) És a csapatom értéke (kis csík amikor telik az idõ) 870! jobb mint a chealsea 221 millás kerete!!! Az enyém csak 120 millás és ezzel a 4. legjobb keretem van. A világ legjobb csapata most az enyém (juve 700, milan 650, munich 820, chealsea 840, Barca 750) 3 barátságos meccset is nyertem (munich juve barca) Szóval idén mindent besöpörök. Legalábbis megpróbálok!

és miért van az, hogy fullos minden infrastruktúra és fika ifik jönnek (nothing special meg limited és csak néha egy decent pro)?

bright future meg potential star? nálam eddig decent pro volt a legmagasabb amit láttam...
és az ifibõl hogy lehet a falábúakat kirugni? Mert a tcm2005-ben ki lehetett
Én is befejeztem a 4. évet. Elmaradt a tavalyitól, idén "csak" egy újabb (sorozatban a 3.) bajnoki cím, egy Carling kupa gyõzelem. A Bl nem sikerült jól, a negyeddöntõben a Chealse kiütött (Hawthrons 3-2, Stamford Bridge 1-6 😞 ) Kárpótlásul megnyertem a Club World Championshipet. Angol kupa sem lett meg a nyolcaddöntõben a Manchester búcsúztatott (Old Trafford 2-2 Hawthrons 2-2 büntetõkkel 4-5 ÉS REYES KIHAGYTA A FENE VIGYE EL!!!) De ezt is kárpótotltam egy Európa szuperkupával, a Valencia ellen itthon 1-0. Az 5. év elvárásai igen magasak. Bajnoki és Bl cím, Angol kupa elõdöntõ. De jön az erõsítés! Wesley Sneijderért és Cristiano Ronaldoért harcolok! Próbálkozom Philip Lahmnál is, meg Sweinsteigernél. Jön egy 18 éves csodaifi kapus! a 8 kapusértékbõl 6 85 a többi 2 pedig 70. Most a Bl re hajtok. A tavalyi évben 6x voltam manager of the month!!!

jó gyorsan játszol. Pörögnek nálad az évek...

bmffm856
na...vége a 4. szezonomnak is a San Marino Calcioval...😊 ismét javítottunk ahelyezésünkön az azt megelõzõhöz képest...most 5.-ek lettünk a Serie A-ban, azonos ponttal, mint a 4. Fiorentináé...de jobb gólkülönbség miatt õk indulnak a BL-ben...csak az a dühítõ, hogy hazai pályán 3-0-ra vezettem a Milan ellen...és kikaptam 4-3-ra...ha ott 3-3...akkor plusz egy pont, és én vagyok a 4....de ez van...viszont...így marad az UEFA, amiben címvédõkén indulok...levágtam egy nagy menetelést...ezt írom most le részletesen:

IT kupa, 3. kör:
NAC Breda 0:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 3:2 NAC Breda

IT kupa, elõdöntõ:
San Marino Calcio 0:0 Hamburger SV
Hamburger SV 2:2 San Marino Calcio

IT kupa, döntõ:
Real Valladolid 0:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 2:0 Real Valladolid

UEFA kupa, 1. kör:
Aarhus GF 1:5 San Marino Calcio
San Marino Calcio 3:2 Aarhus GF

UEFA kupa, csoportkör:
Villarreal CF 1:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 2:1 Steaua Bucuresti
San Marino Calcio 4:2 RSC Charleroi
SC Beira Mar 1:1 San Marino Calcio

UEFA kupa, 3. kör:
San Marino Calcio 1:0 Zenit Szentpétervár
Zenit Szentpétervár 2:2 San Marino Calcio

UEFA kupa, 4. kör:
San Marino Calcio 0:0 Lille OSC
Lille OSC 0:2 San Marino Calcio

UEFA kupa, negyeddöntõ:
Real Madrid 2:4 San Marino Calcio
San Marino Calcio 1:2 Real Madrid

UEFA kupa, elõdöntõ:
San Marino Calcio 1:0 Birmingham City
Birmingham City 1:1 San Marino Calcio

UEFA kupa, döntõ:
San Marino Calcio 2:1 Borussia Dortmund

Hát...szóval így meneteltem a csapat történelmének elsõ nemzetközi kupájában...még egy évig van szerzõdésem, ha sikerül BL-es helyen végezni, lehet, hogy maradok még egy évet, ha nem sikerül, akkor biztosan nem..5-ös tapasztalatiszintû edzõ vagyok, talán már komolyabb csapatok is hívnának, arról nem is beszélve, hogy még a következõ idény során fejlõdhetek is...

A pénzügyeim az UEFA menetelésnek köszönhetõen teljesen helyre jöttek, az új szezon elején 44 millió Euróm volt, ebbõl már csak 24 van meg, mivel vettem játékosokat, és a kezdetben 7000 férõhelyes stadionomon már a sokadik átalakítást végzem, és így ha vége az építkezéseknek (ami 9 millió Euróba került) akkor már közel 41 ezres Arénám lesz...😊 szóval jó kezekben van a San Marino...a csapat összértéke a kezdeti nagyjából 1-2 milló Euróról, mostmár 38 millió, ezzel még mindig a legkisebb a Serie A-ban, de egyre feljebb lépkedünk...😊 igazolásokra 13 millát kaptam, ebbõl még van 3,7 milla...szerencsére mindig sok játékos van, akiket ingyen tudok megszerzni, és jó nevûek, ilyen volt ebben az idényben Pizarro, akinek lejárt a szerzõdése az Interrel, és szabasdon iagzolt hozzám...de a csapat értékébõl, 37 milla, kb 30 milla értékû játékost szereztem Free transferel...és beváltak, nem kellett sokat költeni, ugynaakkor sikerre viszik a csapatot...hát..várom a következõ szezont...lehet hogy még neki állok, de lehet hogy majd csak holnap...a lényeg, hogy a diri is elégedett velem, és valóban jól fut a cspat szekere...elértük a 670 pontot...a kezdeti 300 körülirõl ez sem rossz...😊 na...most ennyi...majd még jelentkezem...😊 Forza San Marino Calcio!

Én meg se tudom nézni csak akkor olvasok róluk ha megsérülnek. Mivel nem merek senkit odatenni (vagy ifibõl odaszerzõdtetni) ezért semmit nem tudok róluk. Lehet, hogy valami szupermen van a reserve-ben, bár kétlem😊))

jól tudod, csak lejárat után lehet hosszabbítani.

De itt nincs semmi lehetõség a felküldésre. Angol fórumokon a fél társaságnak van a másiknak nincs! És senki nem ért semmit. 😞 Így viszont a 3 millás ifi sztárom el fog menni 😞😞😞

a régebbiekben volt egy olyan lehetõség a játékosoknál, hogy a player detailsben rákkattintva felkûldted a játékost az 1-be. mivel sajnos még a régi verziót nyomom (hiába van buherált reserve ligám) ezért ebben nem vagyok biztos. mivel sajnos nekem ilyen lehetõségem nincs😞 egyszer láttam a reserve csapatomat, öszvissz 5-6 játékosom van ott😊

a másikra kérdésem:
jól emlékszem, hogy csak a szerzõdés lejártakor tudok szponzorálási szerzõdést váltani? az év közben, menet közben nem valósítható meg, ugye? amíg a rendes szerzõdés nem jár le addig azt viszem, ha tetszik ha nem.

VALAKI MONDJA MEG KÉREM NAGYON KÉREM HOGY KELL A RESERVEKET FELHOZNI AZ ELSÕ CSAPATBA! AZ IFSZTÁROM MÁR 3 MILLÁT ÉR ÉS CSAK 20 ÉVES! DE ÍGY EL FOG MENNI HA NEM JÁTSZHAT AZ ELSÕ OSZTÁLYBA VALAKI MONDJA MEG HOGY KELL ÕKET FELHOZNI! NAGYON SÜRGÕS!

more or less... nagyjából!

A tv szerzõdés tárgyalása kamu a játékban, azt generálva (átlagban uannyit)kapod, egy Bl döntõ az szép summa, de mindig kb uannyi. A szponzort érdemes tárgyalnod, mert ha õ tárgyalja, lehet nem az lesz ami rád van szaba. 3 fajta szponzor van: 1. eredményfüggõ, 2. középút, 3. befektetõ
1. A bátor managereknek van, ha menetelsz a kupában és a bajnokságba is na meg természetesen a nemzetközi kupában, akkor fizet mint állat a szponzor, de ha nem alig kapsz lét!!!
3. A biztos háttérre vágyóknak és gyenge csapatoknak. Ez a szponzor sokat fizet alapból, de ha menetelsz a kupákban akkor csak keveset
2. A kettõ között.

1. alappénz 35 pénz prémium 65 pénz össz 100 pénz
2. alappénz 50 pénz prémium 40 pénz össz 90 pénz
3. alappénz 60 pénz prémium 35 pénz össz 95 pénz

na világosítok: az 1. fizet a legjobban, HA RENDSZERESEN NYERSZ! A második mindkettõbõl de keveset, A harmadik az 1. ellentéte, de kicsit kevesebb. A staff mindig a középutat fogadja el 1-2-3 kör után fogadja el közepes morálnál.

Remélem segítettem!

Dehogy!

Potential star és a tanulmányi jegyek nem számítanak, valamint az editorban megnézheted a potentialt, és ott is van egy szám. Szóval a potential star az kb 2 millát ér 20 évesen a Bright future 500-750000 és 20 évesen a Decent pro 125-250000 ér 20 évesen a nothing special <100000 20 évesen. Ezek átlag adatok, és változhat egy játékos potentialja. És az ifiedzõ munkája 40-50% a potential 25-35% az ifilétesítményed 20-30% ban befolyásolja a fejlõdést... egyéni tapasztalat alapján

én a Lokival nyomulok. Ingyen igazolható játékosokat szereztem és párszor megnyertem a BL-t is, most elvállaltam a Magyar válogatottat is, ez már kihívás. Egyszer lenyomtam az olaszokat 3-2-re.

Azt mondja meg valaki hogy milyen ifi fejlõdik a leggyorsabban? Decent pro és excellent tanuló?
Persze az ifiképzõt és az edzõpályákat maxra tuningoltam már...
takibalint
Amikor elkezdtem managarezni meg a Fa 2002-vel, illetve a TCM 2003-al, akkor az osszes gazdasagi dolgot az asszisztokra biztam, aztan csak ugy, minden kulonosebb ok nelkul szepen lassan elkezdtem en magam iranyitani, mert erdekelt, es most mar en iranyitom a gazdasagi reszet is. Szerintem klassz dolog. Persze ha jon valami nagyon jo asszisztens, aki mondjuk 20%-kal kepes a shop bevetelet emelni, akkor persze rabizom, de akkor sem mindig. Ugyan is hiaba iranyitja o a shopot, en is vasarolhatok ugyanugy ajandekokat a nagykerbol. Ezert is van az, hogy nalam egy bajnoksag vegig vitele, akkar 2 honapig is eltart, mert szeretek minden forduloban atnezni mindent, szoszmotolni a klub dolgaival.

A Go Public az ha minden igaz a tõzsdére vitel. Ennek különféle kritériumai vannak. a azoknak megfelelsz akkor viheted a bandádat a tõzsdére.

Én a TV és szponzor dolgokat az asszisztensre bíztam mert én sem értek annyira hozzá. Valszeg jól csinálja mert döl a lé😊 Onnan is. Évente kb. 40-50 milla plusszt termelek. Igaz ehhez az is kellet, hogy az elején jó szerzõdést kössek a támogatóval illetve a 2 évem alatt bajnok lettem, kupagyõztes és UEFA kupa gyõztes. 2 év alatt 3 trófea a termésem. Viszont az idei évnek úgy vágtam neki, hogy a követelmények elég magasak. Bajnok, kupagyõztes és negyeddöntõ😞

takibalint
Nekem ha volt is segitom aki menedzselte a shopot, a vasarlast nem biztam ra. Soha ne vasarloj tobbet, mint amennyi a beveteled volt az adott heten, es mindig nezd meg az elozo heti eladasi szamokat. a mez es a salak szoktak a legjobban fogyni, legalabbis nalam. nekem is volt olyan, hogy a assist jobban adot el mint en, de volt forditva is. Nekem 2 millios bevetelt sikerult produkalni. Piacenzaval.

bmffm856
csináltam pár képet...berakom õket...az eddig lejátszott három és fél évemrõl a tabellák...

1.szezon, 05/06, Serie C-1, A-csoport

2.szezon, 06/07, Serie B TIM

3.szezon, 07/08, Serie A TIM

4.szezon, 08/09, Serie A TIM, elsõ félév

Természetesen mindvégig a San Marino Calcioval voltam és vagyok, és egyre komolyabb eredményeket érünk el...az UEFA kupában például túljutottam a csoportkörön, és már a 32 közötti ellenfél vár rám, akit egyelõre nem tudok ki...de mint az a képekbõl ki derül, meglehetõsen jól állok a Serie A-ban is...pedig a legkisebb értékû és a legkisebb költségvetésû csapat az enyém...itt kérdezném meg, hogy hogyan lehet tv-kkel meg ilyenekkel szerzõdést kötni? és úgy egyáltalán a pénzügyeket hol és miként tudom kezelni? mert ahhoz nem értek, a segítõ fószer pedig nem végzi túl jól a dolgát...jaja és mégegy kérdés...mi az a Go Public dolog? kimenni a tõzsdére vagy mi? hát...köszi elõre is...😊 hello! Forza San Marino Calcio!

Köszi! Rájuk repülök.

Makoun-t és Mascheranot vedd meg!!!

Azt nem mondtam csak hogy mennyi idõsek 22 és 20 asszem...

jobb középpályás : Mathieu Bodmer, vagy Jean Makoun (bár bol oldali játékos jobb lábas, és "átnevelheted" jobb oldalra) Nem drágák 3-3 millió asszem a "te idõdben"

Védekezõ középpályás: Javier Mascherano! jó drága, de a 2. legjobb játékos lesz a fifába 10 éven belül!!! Olcsóbbat... Azt is tudok: Manuel Fernandes 2 milla

Ajánlanátok nekem egy igen erõs védekezõ középpályást és egy jobb oldali középpályást az olasz bajnokságba? Jelenleg Mancini illetve De Rossi van ezeken a helyeken. Ja és olyan kellene aki vehetõ. Akár dél-amerikából akár ázsiából. Bárhonnan. Pénzem az van, doszt.

A lényeg asszem, hogy figyeld hetente miként módosul a készleted. Amibõl értelemszerûen annyi van csak amennyi kevesebb mint az elmúlt heti eladás abból vegyél. A százalékos résznél úgy gondolom az a jobb minél nagyobb tételt veszel egy adagból. És a lényeg, hogy sokféle cuccod legyen😊

ha tudnál írni egy rövid valamit a merchandise tevékenységekrõl azt megköszönném, ahhoz nem értek 😞 Mindig van egy jó segítõ (most is fullos) és õ jól csinálja havi 1 millát összekapar nekem.

takibalint
Ja ja egyszeru. Tobb a kiadasod mint a beveteled. Ezert csokken a penzed. Tanulmanyozd at alaposan a financial reszt. A reklam tv, es shop eladasokbol lehet sokat kihozni. Szerintem job ha te kezeled a shopot, mert tobb lesz a bevetel. Nalam bevalt.

Jatekost nem tudsz ratukmalni senkire, vagy megveszik, vagy lejar a szerzodese es eligazol.
Sztem az elnok azert nem enged ingyen jatekost sem venni, mert tul sok a kiadas, es a jatekosok fizetese.

A oénzed sztem azért csökken mert a fizetések túl nagyok, és nincs mibõl kitermelni a pénzt. Mennyi nézõd van ált? Nézd meg a financialt, ott minden pontosn le van írva, és megnézheted miért mikor mennyit fizetsz...

bmffm856
igen...ezt én is láttam...próbáltam ingyenes játékost igazolni...nem engedte..csak az is gond, hogy nem nyereséges a csapat...állandóan csökken a pénzem..nem tudom mért..de mivel csak manager vagyok, a többit nem én csinálom, nem tudom hogy váltzoztathatnék rajta...

Hát az átlagéletkor az kicsit gyenge sztem, nekem nincs 29 évnél idõsebb játékosom, és 26 fölött is csak 3 (HÁROM!) 23 éves és az alattiból van min 5 a kezdõben! Ez nagyon megy, ezért is ér 100 millát a West Brom kerete (4. legjobb a premiershipben!) És ez montonon növekszik!

Bmffm: Ne aggódj az igazolási keret túllépése miatt, nekem mínusz 5 milla volt év elején, év végére, plusz 2 lett! Ha nyereséges a csapat, nõ a keret is. Csak az a baj hogy a chairman még az ingyenes játékost sem engedi leigazolni! Hiába van 2 millám, nem bízik bennem! 😊 vagy vmi hasonló.

Vincent Kompany nekem is a WBA ban van, csak én a 3. évben igazoltam!... Kitaposott úton haladsz 😊!