Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak nagyon jó taktikám volt 😊 Sajnáltam is, hogy nem folytathattam velük, egyszerûen tökéletesen illett arra a csapatra a kedvenc taktikám 😊 Próbálom az FC Fehérvárt is arra a felállásra/taktikára alakítani, dehát azért itt (egyelõre) jóval gyengébb a játékosállomány 😊
don't give a fuck
Jah, hát ezekszerint nem véletlenül csinál a játék 40-70 megás mentéseket, valsz ott mindent letárol, többekközött az adatbázist is 😊
don't give a fuck
Karriert, arra van állítva, h kirúghatnak a csapattól, és eleinte mindent én irányítottam, de azóta vannak jó segédeim, így jópár dolgot átvettek tõlem 😊
Amúgy idénre a vezetõség elvárása a bajnokság megnyerése, és a kupában a döntõbe jutás 😊 Jófejek... Tavaly a kiesés elkerülése volt a cél, reméltem, h idén a mezõny elsõ fele lesz elõírva, dehát... Mondjuk magyar szinten rengeteg pénzt kaptam igazolásokra, szal remélem azért sikerülni fog 😊
Amúgy idénre a vezetõség elvárása a bajnokság megnyerése, és a kupában a döntõbe jutás 😊 Jófejek... Tavaly a kiesés elkerülése volt a cél, reméltem, h idén a mezõny elsõ fele lesz elõírva, dehát... Mondjuk magyar szinten rengeteg pénzt kaptam igazolásokra, szal remélem azért sikerülni fog 😊
don't give a fuck
Sziasztok!
Ujra jeletkezem!
Vége a VB-nek és nekem sajna nem sikerült a bravur mint shadow barátunknak a 8közé jutásért az Argentinoktol egy 5-0-ás zakot kaptam és utánna nekem is ennyi volt a válogatottaknál!
De a klubcsapatomba elég nagy mozgás indult meg!
Rengeteg játékos távozott de nagyon jok jöttek helyettük!
Indulunk a BL-ben igaz az elsõ tétmeccs nem sikerült a ligakupában a Werder 11-esekbe megvert igy õ jutott a kupa döntöjébe!
Most kezdem a szezont!
Itt a kép az új csapatról elég jo lett!
Egy kérdés többször is felkérnek válogatott edzõnek vagy csak egyszer kérdezik meg ha nem fogadod el egyiket se nem kérdezik meg még1x más válogatottak?
Itt az új Mönchengladbach!
Ujra jeletkezem!
Vége a VB-nek és nekem sajna nem sikerült a bravur mint shadow barátunknak a 8közé jutásért az Argentinoktol egy 5-0-ás zakot kaptam és utánna nekem is ennyi volt a válogatottaknál!
De a klubcsapatomba elég nagy mozgás indult meg!
Rengeteg játékos távozott de nagyon jok jöttek helyettük!
Indulunk a BL-ben igaz az elsõ tétmeccs nem sikerült a ligakupában a Werder 11-esekbe megvert igy õ jutott a kupa döntöjébe!
Most kezdem a szezont!
Itt a kép az új csapatról elég jo lett!
Egy kérdés többször is felkérnek válogatott edzõnek vagy csak egyszer kérdezik meg ha nem fogadod el egyiket se nem kérdezik meg még1x más válogatottak?
Itt az új Mönchengladbach!
Pontosan ez igy van, es igy volt TCM 2003-nal 2004-nel stb. Csak akkor latod az editorban vegzett valtoztatasokat, ha uj jatekot inditasz. Tenyleg nem a legjobb, de sajna ez van.
milyent játszol? csapat+ válogatott? vagy karrier?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Valsz a szerzõdésem csak a VB idejére szólt, nem néztem meg, de amint vége lett a VB-nek már nem is tudtam tovább kezelni a válogatott csapatot, rá egy hétre meg jöttek is az ajánlatok... Amúgy a második évben járok csak, nem rég kezdtem el az új magyar peccsel 😊
don't give a fuck
Melyik évben jársz?mennyit játszottál a vb-után egybõl kirugtak?
Ja igen, errõl jut eszembe, hogy szenegál csak egy éves szerzõdést kötött velem és úgylátszik a vb gyõzelem is kevés volt ahhoz, hogy hosszabbítsanak, így szerzõdésem lejárta után érkezett is a felkérés 3 újabb országtól. Tagadhatatlan, hogy mindhárom szenzációs válogatottal rendelkezik, az talán mindent elmond, hogy a 3 közül a magyar válogatott volt a legerõsebb 😊 Szal végülis lotármáteusz utód lettem. 😊 Elsõ mérkõzésen a Letteket fogatuk hazai pályán és egy 90. percben lõtt góllal sikerült végülis 0-1rõl 2-1re fordítanunk. Egyelõre ezt az egy meccset játszottuk, de igazából nem sok esélyt látok a csoportból való továbbjutásra...
don't give a fuck
Én a magyar válogatottal próbálkozok. Tegnap kicsit fel is idegesített. VB selejtezõn Németországban 1-1-et értem el. Halmosi Peti a 89. percben bevágott egy szabadrúgást jó 22 méterrõl. Majd következett Örményország. Gondoltam azért legalább egy góllal megverjük õket. Így a két meccsen gyûjthettünk volna 4 pontot. De végül az örmények 2-1-re elvertek hazai pályán. Így most a 3. vagyok a csoportban Németország és Szlovákia mögött. A bajnokságban a Real Madriddal 2. vagyok, a Barca nagyon elment, de még sok van hátra. A BL-ben a legjobb 8 között a Schalke lesz az ellenfél.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
olvastam vissza egy kicsit...és azt még fontosnak tartom leírni, hogy a kezdõcsapatomban a legidõsebb játékos 27 éves...az egész keretben meg 31...de ez a legbõvebb keret...a játékosok 80%-a 25 év alatti...ez még megdobja az értékét a sikereiknek...😊😊 Hajrá Balaton FC!
köszi szépen...😊
közben lejátszottam a szezont...
UEFA kupa 16 között:
Balaton FC 2:1 Portsmouth
Portsmouth 2:3 Balaton FC
ÖSSZ: Balaton FC 5:3 Portsmouth
UEFA kupa 8 között:
Balaton FC 1:3 Liverpool
Liverpool 3:0 Balaton FC
ÖSSZ: Balaton FC 1:6 Liverpool
hát...idáig tartott a kis menetelésünk...😊
Egyébként a Liverpool meg is nyerte végül, így az UEFA kupa 5. helyét csíptem meg, ami szerintem nem rossz...megelõzvén többek közt ilyeneket mint: PSG, Villareal, Middlesbrough, Feyenoord, Sprting, Werder, Benfica, Atletico Madrid...és szándékosan a megelõzöttek végérre hagytam az általad is említett Barcelonat...ugyanis a második magyar bajnokságomat megnyertem én is...a 2. selejtezõkörben 9-1-gyel kiütöttem kettõsgyõzelemmel a moldáv bajnokot...és ekkor jött (illetve majd jön) a feketeleves...kikaptam ellenfélnek a csoportbajutásért a katalánokat...namondom jólvan...pedig annyi könnyû csapatot kaphattam volna..de ez van...ezt még nem játszottam le...elõbb meg kell érnie egy taktikának...majd akkor...😊
Egyébként az eddigi nemzetközi mérlegem:
Balaton FC 16 10 4 2 28-13 34
remélem ez még legalább 8 meccsel gyarapszik majd...ugye a csoportkör...de azért a barcát kiütni nem lesz gyerekjáték...
na...most meg csak ennyi...😊 jó játékot mindenkinek!
hello!
közben lejátszottam a szezont...
UEFA kupa 16 között:
Balaton FC 2:1 Portsmouth
Portsmouth 2:3 Balaton FC
ÖSSZ: Balaton FC 5:3 Portsmouth
UEFA kupa 8 között:
Balaton FC 1:3 Liverpool
Liverpool 3:0 Balaton FC
ÖSSZ: Balaton FC 1:6 Liverpool
hát...idáig tartott a kis menetelésünk...😊
Egyébként a Liverpool meg is nyerte végül, így az UEFA kupa 5. helyét csíptem meg, ami szerintem nem rossz...megelõzvén többek közt ilyeneket mint: PSG, Villareal, Middlesbrough, Feyenoord, Sprting, Werder, Benfica, Atletico Madrid...és szándékosan a megelõzöttek végérre hagytam az általad is említett Barcelonat...ugyanis a második magyar bajnokságomat megnyertem én is...a 2. selejtezõkörben 9-1-gyel kiütöttem kettõsgyõzelemmel a moldáv bajnokot...és ekkor jött (illetve majd jön) a feketeleves...kikaptam ellenfélnek a csoportbajutásért a katalánokat...namondom jólvan...pedig annyi könnyû csapatot kaphattam volna..de ez van...ezt még nem játszottam le...elõbb meg kell érnie egy taktikának...majd akkor...😊
Egyébként az eddigi nemzetközi mérlegem:
Balaton FC 16 10 4 2 28-13 34
remélem ez még legalább 8 meccsel gyarapszik majd...ugye a csoportkör...de azért a barcát kiütni nem lesz gyerekjáték...
na...most meg csak ennyi...😊 jó játékot mindenkinek!
hello!
Elõször is grat a csapatod eddigi szerepléséhez! 😊
Én az FC Fehérvárt irányítom, és mivel tavaly megnyertem a bajnokságot idén indulhattam a BL-ben: elsõ ellenfelet gyakorlatilag az utánpótlás csapatom ütötte ki 6-0-ra, de ezután megkaptam a Manchester cityt. Nem igazán rázódott még össze a csapat, és sok jelenleg meghatározó játékosom még nem érkezett meg a csapathoz, vagy nem volt nevezve így ismét a fiatalokkal kellett kiálnom. Idegenben 4-1re kikaptunk, a visszavágón teltház elõtt pedig sikerült kiharcolnunk egy 2-1es gyõzelmet ami a továbbjutáshoz bõven kevés volt 😊 Pedig ha továbbjutunk akkor a Barca, Porto, Lyon hármassal kerülünk egy csoportba, ahonnan mondjuk esélytelen lett volna a továbbjutás de legalább lett volna 3 teltházas hazai meccsem 😊
Én az FC Fehérvárt irányítom, és mivel tavaly megnyertem a bajnokságot idén indulhattam a BL-ben: elsõ ellenfelet gyakorlatilag az utánpótlás csapatom ütötte ki 6-0-ra, de ezután megkaptam a Manchester cityt. Nem igazán rázódott még össze a csapat, és sok jelenleg meghatározó játékosom még nem érkezett meg a csapathoz, vagy nem volt nevezve így ismét a fiatalokkal kellett kiálnom. Idegenben 4-1re kikaptunk, a visszavágón teltház elõtt pedig sikerült kiharcolnunk egy 2-1es gyõzelmet ami a továbbjutáshoz bõven kevés volt 😊 Pedig ha továbbjutunk akkor a Barca, Porto, Lyon hármassal kerülünk egy csoportba, ahonnan mondjuk esélytelen lett volna a továbbjutás de legalább lett volna 3 teltházas hazai meccsem 😊
don't give a fuck
Na, sok sikert Szenegálhoz! Amint azt a 6116-ban már leírtam engem is szenegál kapitányának kértek fel és nem kis meglepetésre meg is nyertem velük a VB-t 😊 Mondjuk hozzátartozik, hogy a sorsolással is szerencsém volt, mert ugyan megkaptam a Görögöket, Olaszokat, Németeket de a többi nagy csapat szerencsére elkerült minket 😊
A fiatalokat pedig én is folyamatosan próbálom beépíteni a csapatba, ez különösen idén nagyon jól sikerült, majd mutatok képet a csapatról 😊
A fiatalokat pedig én is folyamatosan próbálom beépíteni a csapatba, ez különösen idén nagyon jól sikerült, majd mutatok képet a csapatról 😊
don't give a fuck
hello!
hát...nagyon komolyan jó a játék...😊
csináltam egy csapatot, ugye a found a new club menüponttal...magcsináltam a Balaton FC Siófok csapatát...ez így önmagában nem sokat mond...de elkezdtem vásárolni...összevettem a világ minden pontjáról játékosokat...és elindultam a magyar bajnokságban...elsõ szezonban második lettem (kishíján elsõ, csak az utolsó fordulóban kikaptam, a Fradi meg nyert, így megelõztek)...és ebbõl kifolyólag indulhattam az UEFA kupában...nyári átigazolások, ismét egy rakat játékos jött...és elindult a szezon...amit az UEFA kupában csinál a csapat az egészen hihettetlne...íme:
UEFA selejtezõ:
Balaton FC 2:0 Tallin
Tallin 0:1 Balaton FC
Össz: Balaton FC 3-0 Tallin
UEFA 1.kör:
Balaton FC 2:0 G.Bordeaux
G.Bordeaux 1:1 Balaton FC
Össz: Balaton FC 3-1 G.Bordeaux
UEFA csoportkör:
Chievo Verona 0:0 Balaton FC
AEK Athens 1:1 Balaton FC
Balaton FC 2:0 Dunfermline
Balaton FC 2:0 OSC Lille
Tj: 1. Balaton FC, 2. OSC Lille, 3. AEK Athens
UEFA 32 között:
Balaton FC 0:0 Celtic Glasgow
Celtic Glasgow 1:2 Balaton FC
Össz: Balaton FC 2:1 Celtic Glasgow
és most itt tartok...a következõ ellenfél a Portsmouth lesz a legjobb 16 között...természetesen ismét otthon kezdek...😞...de ez van...amúgy a második szezonomban a bajnokságot is vezetem veretlenül 18 forduló után...elég jó...😊😊
na..csak ennyit szerettem volna megosztani veletek...😊
Na hello! Hajrá Balaton FC! 😄😄
hát...nagyon komolyan jó a játék...😊
csináltam egy csapatot, ugye a found a new club menüponttal...magcsináltam a Balaton FC Siófok csapatát...ez így önmagában nem sokat mond...de elkezdtem vásárolni...összevettem a világ minden pontjáról játékosokat...és elindultam a magyar bajnokságban...elsõ szezonban második lettem (kishíján elsõ, csak az utolsó fordulóban kikaptam, a Fradi meg nyert, így megelõztek)...és ebbõl kifolyólag indulhattam az UEFA kupában...nyári átigazolások, ismét egy rakat játékos jött...és elindult a szezon...amit az UEFA kupában csinál a csapat az egészen hihettetlne...íme:
UEFA selejtezõ:
Balaton FC 2:0 Tallin
Tallin 0:1 Balaton FC
Össz: Balaton FC 3-0 Tallin
UEFA 1.kör:
Balaton FC 2:0 G.Bordeaux
G.Bordeaux 1:1 Balaton FC
Össz: Balaton FC 3-1 G.Bordeaux
UEFA csoportkör:
Chievo Verona 0:0 Balaton FC
AEK Athens 1:1 Balaton FC
Balaton FC 2:0 Dunfermline
Balaton FC 2:0 OSC Lille
Tj: 1. Balaton FC, 2. OSC Lille, 3. AEK Athens
UEFA 32 között:
Balaton FC 0:0 Celtic Glasgow
Celtic Glasgow 1:2 Balaton FC
Össz: Balaton FC 2:1 Celtic Glasgow
és most itt tartok...a következõ ellenfél a Portsmouth lesz a legjobb 16 között...természetesen ismét otthon kezdek...😞...de ez van...amúgy a második szezonomban a bajnokságot is vezetem veretlenül 18 forduló után...elég jó...😊😊
na..csak ennyit szerettem volna megosztani veletek...😊
Na hello! Hajrá Balaton FC! 😄😄
Sziasztok!
Újra jeletkezem!Vége a szezonnak és egy eléggé izgalmas végjátéknak lehettünk tanui a német bajnokságban!
Sajnos ahol abbahagytam a kupábol kiestem akkor sajnos egy potyagóllal a Shalke nyerte meg a meccset, tegyük hozzá a bíro eléggé oda fújt!
A bajnokságban azért nagyobb szerencsém volt és 6 ponttal az utolso forduloval a vége elött bajnok lettem igy az utolso meccsen azok kaptak lehetõséget akik kevesebbet játszottak és egy 3-0-ás idegenbeli sikerrel bebizonyitották hogy rájuk is lehet számítani!Megjegyzem fontos a fiatalitás a csapatba ne csak sztár játékosok is legyenek hanem fitalalok is kellenek!
Most pihen a csapat de én nem fogok mert felkértek a Szenegáli válogatott irányitására igy most szenegálba utaztam hogy megismerjem a csapatot.
A válogatás nehéz volt mert sok jó képességû labdarúgó játszik ebben az országban és persze a külföldi csapatokban is!pl Diuf, Diop, Camarra stb
A csoportot lehetne nagyon nehéz csoportba sorolni:Németország, Hollandia, Izrael, Szenegál!
A továbbjutás nagyon nehéz lesz innen de megprobáljuk és remélem sikerül továbbjutni innen igaz az némi meglepetés is lenne!
A VB után megint jeletkezem amikor is elkezdõdik a felkészülés az új szezonra amikor is már a BL-ben is indul a csapat!
Újra jeletkezem!Vége a szezonnak és egy eléggé izgalmas végjátéknak lehettünk tanui a német bajnokságban!
Sajnos ahol abbahagytam a kupábol kiestem akkor sajnos egy potyagóllal a Shalke nyerte meg a meccset, tegyük hozzá a bíro eléggé oda fújt!
A bajnokságban azért nagyobb szerencsém volt és 6 ponttal az utolso forduloval a vége elött bajnok lettem igy az utolso meccsen azok kaptak lehetõséget akik kevesebbet játszottak és egy 3-0-ás idegenbeli sikerrel bebizonyitották hogy rájuk is lehet számítani!Megjegyzem fontos a fiatalitás a csapatba ne csak sztár játékosok is legyenek hanem fitalalok is kellenek!
Most pihen a csapat de én nem fogok mert felkértek a Szenegáli válogatott irányitására igy most szenegálba utaztam hogy megismerjem a csapatot.
A válogatás nehéz volt mert sok jó képességû labdarúgó játszik ebben az országban és persze a külföldi csapatokban is!pl Diuf, Diop, Camarra stb
A csoportot lehetne nagyon nehéz csoportba sorolni:Németország, Hollandia, Izrael, Szenegál!
A továbbjutás nagyon nehéz lesz innen de megprobáljuk és remélem sikerül továbbjutni innen igaz az némi meglepetés is lenne!
A VB után megint jeletkezem amikor is elkezdõdik a felkészülés az új szezonra amikor is már a BL-ben is indul a csapat!
A módosított adatbázis csak új játék indításakor mûxik, egy már elkezdett játék adataiba tudtommal így editorral nem lehet belenyúlni...
don't give a fuck
Üdv. Mindenkinek!
Segitségre lenne szükségem!
Miért van az hogy a mentett állás visszatöltésénél nem az uj adatbázissal dolgozik hanem a régivel!Tehát gera nem 26 hanem 34 még mindig etc.!Pedig volt az editorral write ..... ! Csak ha ujat kezdek akkor jó minden pedig nem szeretnék mert már lejátszottam egy szezont! Elõre is kössz!
Segitségre lenne szükségem!
Miért van az hogy a mentett állás visszatöltésénél nem az uj adatbázissal dolgozik hanem a régivel!Tehát gera nem 26 hanem 34 még mindig etc.!Pedig volt az editorral write ..... ! Csak ha ujat kezdek akkor jó minden pedig nem szeretnék mert már lejátszottam egy szezont! Elõre is kössz!
ebben aj játékban valahogy fejlõdnek a játékosok?
mert nekem ez nem igazán világos
mert nekem ez nem igazán világos
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Alapból bizonyos szorzókkal számolva költhetsz pénzt igazolásra. A csapatod valamelyik anyagi helyzetét nézi és abból következteti ki, hogy mennyit költhetsz. Hogy ezt meg lehet-e buherálni az editorban azt nem tudom.
Nyilván nem... Meglepõ, de az editor az editor.exe-vel indul 😊 Én spec nem próbáltam ilyesmit állítani, de tuti lehet, nézz körül benne egy kicsit, gondolom a klub adatainál lehet beállítani.
Ja és miután végeztél ne felejts el "Write Current Database For Game"-t nyomni! (jobb alul nagy gomb, fel fog tûnni 😊 )
Ja és miután végeztél ne felejts el "Write Current Database For Game"-t nyomni! (jobb alul nagy gomb, fel fog tûnni 😊 )
don't give a fuck
kösz...feltettem az editort...de nem tudom használni.A játékon bellül kell használni?
ezért van a fórum, nemteccik ne gyere be, ugyebár 😊
amúgy owen20 írd le, engem érdekel 😊
amúgy owen20 írd le, engem érdekel 😊
don't give a fuck
hi!!!az lenne a kérdésem hogy nem lehet valahogy átállitani hogy egy klubbnak mennyi pénze van/legyen igazolásokra??köszi<#wink>#wink>
Helosztok!
Jeletkezem megint!
Nemsokár kezdõdik itt nálam a nagy kupameccs a Mönchenglablach-Shalke mérközés!
Sajnos eléggé tartalékos a csapatom több meghatározo játékos hiányozni fog de remélem sikerül idegenbe kivivni a továbbjutást!
A bajnokságban 9 ponttal vagyok a Shalke elött 3fordulo van hátra és elég már egy x is a bajnokság megnyeréséhez!
Három meccsbõl majdcsak sikerül!
Megyek le is játszom és ha valakit érdekel el is mesélem mi történt majd a meccsen!
Jó éjt mindenkinek!
Jeletkezem megint!
Nemsokár kezdõdik itt nálam a nagy kupameccs a Mönchenglablach-Shalke mérközés!
Sajnos eléggé tartalékos a csapatom több meghatározo játékos hiányozni fog de remélem sikerül idegenbe kivivni a továbbjutást!
A bajnokságban 9 ponttal vagyok a Shalke elött 3fordulo van hátra és elég már egy x is a bajnokság megnyeréséhez!
Három meccsbõl majdcsak sikerül!
Megyek le is játszom és ha valakit érdekel el is mesélem mi történt majd a meccsen!
Jó éjt mindenkinek!
És miután belenyúltál editorral nyomtál "Write Current Database For Game"-t? 😊 Ez csak egy tipp, nálam már okozott ez gondot, hogy elfelejtettem... 😊
don't give a fuck
Hello, lenne egy nagy problémám, a játék, mint az elõzõek kilép ha nyomk valamire jobbgombot, de ezt a patch mindig megoldotta úgy mint most, de belenyúltam editorral és azóta mindig kilép. Próbáltam újrarakni de ugyanaz van. Mi a sz@r baja van?
Hát sajnos a magyarításról az idén már valszeg lemondhatunk. Állítólag link emberek jelentkeztek a feladatra és a fõszervezõ, intézõ egyedül maradt az egész munkával😞 Pedig szép ajándék lett volna karácsonyra.
Ki vagy te raga88?
Mi a bajod velük?
Mi a bajod velük?
Owen20 ne rakjál fel ekkora képeket bazd+
<#mf3>#mf3>
<#mf3>#mf3>
hi!!!az lenne a kérdésem hogy nem lehet valahogy átállitani hogy egy klubbnak mennyi pénze van igazolásokra??köszi
És jöjjön a tabella:
Na végre sikerül beszurni a képeket!Tessék
Na mind1 nem megy akkor sajna kijelölöd és úgy menni fog!
Csáo
Csáo
Itt vannak a képeim a csapatrol és hogy hhogy állok sajna nem nagyon értem hogy lehet ide beszurni jol képet de ez van!:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051224/Borussia_M_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051224/igy__lunk_most_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051224/igy__lunk_most_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ello!!
Nekem az a bajom hogy felraktam egyszer és ment aztán letöröltem ujra raktam és ezt irta ki:Fifa manager 06 requires at least 525 mb of free swap file space.
Please free the required space and re-run game<#conf>#conf>
Nekem az a bajom hogy felraktam egyszer és ment aztán letöröltem ujra raktam és ezt irta ki:Fifa manager 06 requires at least 525 mb of free swap file space.
Please free the required space and re-run game<#conf>#conf>
Hellosztok!
Én azt vettem észre ennél a patch-nél hogy a játékosok eléggé alul lettek(valaki meg túl felül)számozva és ez eléggé kihat az eredményekre is és ez zavaró!
Én egy félévet játszottam eddig Carrier módba 3csapatot adott be:B.Mönchenglablack -ot választottam,igaz eléggé erõs csapat de ez volt!
Az elején rossz volt mert sok idõs játékos van ott és nem is olyan jók!
Eléggé döcögösen indult a szekér, elsõ meccsen 2-0-ra kaptam ki a Bayern Münchentõl Münchenbe de azóta szárnyal a csapat!A Schalke elleni 4-2vereség még belefért de e két meccs kivételével mindegyiket pontot és pontokat szereztünk!
A 17 forduló végeztével az 1helyen állok 39ponttal mögöttem a Wolsburg-nak van 31pontja és követi a többi csapat elég szorosan(holnapra linkelek be majd képeket is)
A kupában a legjobb 8között vagyok a Bochummal játszok majd!
Elég jó csapatot raktam össze az is be lessz linkelve!
Sajna most a téli igazolásokkal egy-két meghatározo játékosom elment(pl Ode Kamphuis,Sonck)
De jöttem fiatalok(Altintop,Babic)
Alakul a csapat és ha igy kitart jövö évben jöhet a BL a fiatalokkal kiegészülve!
Mindenkinek sok sikert és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Én azt vettem észre ennél a patch-nél hogy a játékosok eléggé alul lettek(valaki meg túl felül)számozva és ez eléggé kihat az eredményekre is és ez zavaró!
Én egy félévet játszottam eddig Carrier módba 3csapatot adott be:B.Mönchenglablack -ot választottam,igaz eléggé erõs csapat de ez volt!
Az elején rossz volt mert sok idõs játékos van ott és nem is olyan jók!
Eléggé döcögösen indult a szekér, elsõ meccsen 2-0-ra kaptam ki a Bayern Münchentõl Münchenbe de azóta szárnyal a csapat!A Schalke elleni 4-2vereség még belefért de e két meccs kivételével mindegyiket pontot és pontokat szereztünk!
A 17 forduló végeztével az 1helyen állok 39ponttal mögöttem a Wolsburg-nak van 31pontja és követi a többi csapat elég szorosan(holnapra linkelek be majd képeket is)
A kupában a legjobb 8között vagyok a Bochummal játszok majd!
Elég jó csapatot raktam össze az is be lessz linkelve!
Sajna most a téli igazolásokkal egy-két meghatározo játékosom elment(pl Ode Kamphuis,Sonck)
De jöttem fiatalok(Altintop,Babic)
Alakul a csapat és ha igy kitart jövö évben jöhet a BL a fiatalokkal kiegészülve!
Mindenkinek sok sikert és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
nekem is mennek a régi mentések nincs semmi gond. ezt az meccs utáni osztályozós hibát én is látom. viszont nem értem miért lett ilyen.
Üdv!
Na ma kipróbáltam azt a bizonyos "csillagos patch"-et... Hát nemtudom, igazából nekem nagyon nem jött be, mégpedig azért mert túl sok dolgot változtat meg a játékon... Az valóban jó, h mutatta a tehetséget, meg h mien poszton milyen erõs a játékos (mondjuk én spec ennek örültem a legjobban h kivették végre) de egy csomó más dolgot is elállít ami viszont eléggé átláthatatlanná és érthetetlenné tett számomra jópár dolgot... Például lejátszottam egy meccset ahol a meccsen legjobb osztályzatot kapott játékosom mesterhármast lõtt, õ volt az egész mezõny legjobbja 4-es osztályzattal, az ellenfél legjobbja pedig 2-es osztályzatot kapott... És még rengeteg ilyen apróságot elállít, mint pl a játékos mellett már nem lehetett látni, h mien posztokon tud játszani, hanem csak a legjobb posztja jelent meg mellette... Szal kicsit visszaállítja a játékot olyanra mint a 2005-ös volt... Amúgy a mentéssel nekem nem volt gond, simán tudtam játszani a régi mentésemmel tovább. Na szal nálam 30 perc után uninstall lett belõle...
Ezután pedig befejeztem az idényt, FC Fehérvárral megnyertem a bajnokságot és a kupát, két szélsõmet pedig az év csapatába választották. Míg fehérvári játékosaim a jól megérdemelt pihenõjüket töltötték felkértek Senegal kapitányának, akiket kisebb nehézségek árán továbbjuttattam a csoportból (olaszország után a második helyen, a görögöket elütve a továbbjutástól) majd végül megnyertem velük az egész vb-t. Érdekesség, h a döntõ mérkõzés Senegal - Lengyelország volt 😊 Szintén két játékosom került a drímtímbe, egyikük Niang aki az egész rendezvény legjobb játékosa és gólkirálya is lett 😊
Összességében egész jó évet zártunk minden téren 😊 Boldok Karácsonyt, BÚÉK, és hatalmas szilveszteri bulit mindenkinek! 😊
Na ma kipróbáltam azt a bizonyos "csillagos patch"-et... Hát nemtudom, igazából nekem nagyon nem jött be, mégpedig azért mert túl sok dolgot változtat meg a játékon... Az valóban jó, h mutatta a tehetséget, meg h mien poszton milyen erõs a játékos (mondjuk én spec ennek örültem a legjobban h kivették végre) de egy csomó más dolgot is elállít ami viszont eléggé átláthatatlanná és érthetetlenné tett számomra jópár dolgot... Például lejátszottam egy meccset ahol a meccsen legjobb osztályzatot kapott játékosom mesterhármast lõtt, õ volt az egész mezõny legjobbja 4-es osztályzattal, az ellenfél legjobbja pedig 2-es osztályzatot kapott... És még rengeteg ilyen apróságot elállít, mint pl a játékos mellett már nem lehetett látni, h mien posztokon tud játszani, hanem csak a legjobb posztja jelent meg mellette... Szal kicsit visszaállítja a játékot olyanra mint a 2005-ös volt... Amúgy a mentéssel nekem nem volt gond, simán tudtam játszani a régi mentésemmel tovább. Na szal nálam 30 perc után uninstall lett belõle...
Ezután pedig befejeztem az idényt, FC Fehérvárral megnyertem a bajnokságot és a kupát, két szélsõmet pedig az év csapatába választották. Míg fehérvári játékosaim a jól megérdemelt pihenõjüket töltötték felkértek Senegal kapitányának, akiket kisebb nehézségek árán továbbjuttattam a csoportból (olaszország után a második helyen, a görögöket elütve a továbbjutástól) majd végül megnyertem velük az egész vb-t. Érdekesség, h a döntõ mérkõzés Senegal - Lengyelország volt 😊 Szintén két játékosom került a drímtímbe, egyikük Niang aki az egész rendezvény legjobb játékosa és gólkirálya is lett 😊
Összességében egész jó évet zártunk minden téren 😊 Boldok Karácsonyt, BÚÉK, és hatalmas szilveszteri bulit mindenkinek! 😊
don't give a fuck
Valakinek sikerült e a patchet kitapasztalni?
ne kiabálj
ha kisbetükkel irsz azt is el tudjuk olvasni
köszi
ha kisbetükkel irsz azt is el tudjuk olvasni
köszi
football without ultras is nothing