11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Lehet tévedek...
    1ébként könnyű utánanézni (csak nekem most jelenleg nem indul a játék lásd: #7327) szóval, ha a játékoskeresésnél, a szűrőben a védőjátékosoknál található a kiválaszható tulajdonságok közt a libero, akkor nem állok messze az igazságtól, ha bárhol máshol akkor tévedtem.
    Ugyanez a targetman és a holdup-pal is megnézhető. Valaki lecsekkolná nekem?
  • Larvin
    szerintem söprű
  • skristof
    libero nem söprű, hanem kötetlenül mozog a pályán, nem?
  • Larvin
    Engem is érdekelne ez a hold up dolog. Én eddig azt hittem a hold up azt jelenti, hogy visszajön a labdákért és felviszi, nem szabadul meg tőle mindíg és elsősorban csatároknál lehet bejelölni, meg támadó középpályásoknál, de lehet, hoyg tévedek. Érdekelne mások véleménye is. A targetman azt jelenti az az ember akire játszik a csapat. Minden játékos elsősorban őt keresi a labdákkal. A playmaker pedig aki elosztja a labdákat. Tehát egy középpályás lehet playmaker, a targetman pedig egy csatár. Egyébként én már láttam olyan csatárt is aki libero volt :P Mármint a beállítottsága. Az pedig ugye söprögető :D
  • balazsx
    Hello!
    Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre amikre tudok. Persze van amit én sem tudok még de én már 2012-ben járok.
    1. Jegyárak: A top a sztárcsapatokat vagy a tabellavezető csapatokat jelöli, elvileg drágábbak a jegyek, a red az redukált ár igy olcsobb a jegy. Az előkészületi meccseken ne várj nagy változást a nézőszámban. Nekem kb a 3-ik szezontól nőtt meg a nézőszámom szerintem az eredmények hatására. Az sem mindegy hogy milyen csapattal vagy. Én amngliában alapitottam saját klubbot 6400 a férőhelyem. az elején 2000 körüli nézőszám volt, most mindig teltház.
    2.a stadionnál ha megindult az épités akkor nem lehet visszavonni. Egyébként igen. Most meg nem mondom melyik gombbal mer nincs előttem a játék de majd megnézem ha nem megy.
    3.A z edzői level nem egyértelmű. asszem a 2005-ös részben le volt irva hogy mihez hány pontot kell elérni, ebben a részben viszont én nem találtam ilyet. 2012-ben én 7-es szinten vagyok. Eredményeket kell elérni sztem.
    4. a szponzorokra sajnos várni kell te nem tudod felvenni velük a kapcsolatot. A klubbokkal való kapcsolathoz idő kell és egyre több közül tudsz választani viszont meg kell gondolni a dolgot. (kellene tudnom kivel játszol) min 2 osztály különbség kell hogy legyen általában.
    5. A hold up elöre adás, feladás valami ilyesmit jelent. Én a védőknél állitottam be. Egyből előre nyomják a labdát kb a félpályáig. A pontosság sztem függ a játékos long pass értékétől is de ezt még nem tudtam teljesen tesztelni mer én alsóbb osztályban vagyok még ahojl nem túl jók a játékos tulajdonságok de egyből észre lehet venni hogy nyomják előre a labdát.
    6. Target man: célember szerintem a csatárokat is be lehet állitani .Azoknál érdemes akik nek a finishing értéke jó azaz jó befejezők.
    7. ebben nem tudok segiteni mer egyszerüen nem értem az egészet. Én ezt megbizottakra szoktam bizni.
    8. ezt sem tudom de anyagilag jó az biztos.

Remélem hogy azért valamiben tudtam segiteni. Ha valami nem tiszta akkor kérdezz és megnézem pontosan mert most nem tudtam belenézni a játékba.
    Üdv Jó játékot
  • Motolla
    Sziasztok!

Na, lenyomtam az első fél szezont, hiányos angoltudásommal, szívtam is rendesen ez miatt. Na mindegy, saját káromon megtanultam néhány dolgot.
    Lenne egy-két kérdésem, nem is annyira szinkrontolmácsolást kérek (borsószemmel a valagamban csak kivárom a magyarítást, amit előre is köszönök a jólelkű klubtagoknak), hanem játéktechnikai kérdéseim vannak.
    1. A Tickets menüben a soron következő meccseknél lehet állítani, hogy sima, Top vagy Red. Ezek a rövidítések mit jelentek? Mi a szerepük? (Egyébként én nem tapasztaltam, utalva egy korábbi hozzászólásra, hogy bármi hatása lenne a nézőszámra a jegyáraknak. A téli szezon előkészületi meccseire bagóért árultam a jegyeket, mégis pontosan annyian jöttek el, amennyit a táblázat előzőleg jelzett...)
    2. Ha a stadionbővítésnél meggondolatlanul túl sok építendő új páholyt, illetve sort nyomok a "+" jellel, sehogy sem tudom visszavonnni. Lehet valahogyan?
    3. Az edzői fokozatom ("level") magától nő? Van valami szabály, hogy mit kell elérni hozzá?
    4. Januárig egyetlen kis vagy nagy klub sem akart a barátom lenni... :-( Ez normális, vagy valamit nem jól csinálok? Hasonló ijedelmem van a szponzorokkal kapcsolatban is. Nyár óta senki új sem jelentkezett, még a téli szünetben sem. Csak szezon elején rajzanak?
    5. Az individuális taktikai utasításoknál a "hold up" mit jelent?
    6. Na, még egy kis angolozás: ugyanitt a "Target man" milyen szerepkört fed? Rá próbálják kijátszani a támadásokat? Akkor miért középpályásoknál lehet bejelölni?
    7. Miért nem tudok rendelni mindenféle árucikket az áruházamban? (Órát stb., amik a statisztikáknál vannak) Pedig már ki is bővítettem egy "level"-lel!
    8. És végezetül egy olyan kérdés, ami csak a régóta játszók tapasztalataira alapozhat: erősebb ellenfél ellen jobban fejlődik a csapat? (Ezt azért kérdem, hogy találjam valami jó oldalát annak, hogy a BL csoportban én játszottam a homokzsák kevésbé megtisztelő szerepét.)

Bocs, hogy ilyen hosszú a lista, de talán más kezdő játékosokban is felmerülhetnek ezek a kérdések.
  • Larvin
    Sziasztok! Van egy kis problémám: feltettem az addont (patchet) természetesen nem találtam hozzá no-DVD patchet, így gondoltam uninstall és játszok az alapgame-mel. Fel is tettem újra, játszottam vele... egy ideig, aztán mikor újra elindítottam a játékot rögtön az EA-s bejátszás után crash. Na, mondom biztos valamit elcsesztem, vagy valami bónusz content kavar be (fent van a megapatch 4.1, gepard 4.0, chantok, meg logók, meg szponzorok) Újra törlés (registryből is) és ezúttal gondoltam, majd minden cuccos feltétele elött csinálok egy próbát. Azon lepődtem meg nagyon, hogy már rögtön az alapjáték nem indult el. (tehát nem a bónusz cuccok kavartak be) Szóval nem értem mi lehet. Hiszen egyszer már működött jó sokáig a játék, de mióta bepróbáltam az új patchet... Nem tudom mi lehet a baj. Talán securom kavart be, de akkor miért csak most? Fixed exével játszok, szal nem a Demon Tools lett feketelistázva, hiszen az nincs is bekapcsolva. Esetleg valaki el tudná küldeni a procyon-os loadert? Hátha azzal elindul. [email protected]
    Én azt töröltem miután kijött a fixed exe.
  • Miklós14
    oké!
    Kb mikor küldöd?
  • Andretti
    örülünk... e-mailben leírom a tennivalókat... és küldöm a "beugró" fájlt... :D
  • Zsolti9014
    az a Football Managerhez való, ez meg Fifa Manager
  • Uborkasalata
    Lenne 1 problémám letöltöttem a magyarítást az fm 07hez benn is van a lang file meg a másik 2 vagy 3 de a datában nem találok match eventet meg language-st, meg db-t seholsem...
  • Tutu19
    Én is szivesen vállalok egy kis fordítást:
    [email protected]
  • skristof
    azért remélem a fordítás közben jobbn odafigyelsz a magyar helyesírásra
  • Miklós14
    [email protected]
    külthetek de ne anyira sokat
  • Zsolti9014
    Mire elkészül, remélem sikerül beszereznem memóriát a gépbe, hogy normális sebességgel játszhassak. :D
  • Zsolti9014
    [email protected]
  • skristof
    ha mindenki csak egy picit vállal az is több a semminél :)
    köszönjük a segítséget előre is
  • Andretti
    www.szotar.sztaki.hu
  • Neuman
    Vállalnék én is, csak az a gond hogy nincs itthon az angol szótár így nincs miből fordítanom.
  • Andretti
    tudok adni kis mennyiséget... és tőled is kérnék egy e-mailt...
  • Andretti
    Csak az angol oldható meg... de tudok adni kis mennyiséget... kérnék egy e-mail címet... :)
  • Neuman
    Mindent bele fiúk!

Kicsit feléledt a fórum!
  • Miklós14
    Én is már jelentkeztem de én is csak kis mennyiséget válalok
  • Zsolti9014
    Én már egyszer jelentkeztem, de most ismét megteszem: kisebb mennyiséget vállalok, lehetőleg németről, de ha nem megoldható, akkor az angollal is megpróbálkozom.
  • Andretti
  • Andretti
    MAGYARÍTÁS TECHNIKAI OKOK MIATT NINCS!

-/-

Ezt vegyétek le gyorsan és mindenki ahol csak tudja adja tovább hogy ismét fordítókat keresünk... mostmár csak ismétlem CSAK rajtunk múlik és nem a technikán!!!
  • Andretti
    MEGVAAAAN!!!!

A HUF FILE MEGVAN!!!

Az oroszok válaszoltak...

Fiúk gyűjtsük újra a csapatot... új lendletet vesz a fordítás!!!
  • mourinho
    Hello!

Nincs a játékhoz valami Adatbázis kezelő program?? Mivel nagyon zavaró, hogy többek között a Chelsea utánpótlása hibás és szeretném kijavítani. Hogyan tudnám?? előre is köszi
  • takibalint
    Miert nem irtok az EA nemzetkozi reszlegenek, vagy a kanadainak. Sztem onnan elobb kaptok valaszt, meg ha nem is pozitivat.
  • takibalint
    Nekem is kiirta elso inditaskor az eredeti programnal, pedig nem a leggyengebb a gepem. A virusirtot kikapcsoltam a talcan, es utana rogton elindult a jatek minden szo nelkul.
  • takibalint
    Eddig, legalabbis a TCM 2004-ig (05,06-ot nem vettem meg) volt magyar nyelvu leiras, es a doboz hatoldalat is leforditottak. Egy magyar ceg csinalta, aki forgalmaz is jatekokat. Most nem jut eszembe a nevuk, pedig 2 eve meg nyertem is egy 10 ezer forintos vasarlasi utalvanyt az egyik nyeremenyjatekukon.

Amugy szerencsere en tokeletesen elvagyok az angol verzioval. Inkabb kezdjetek el angolt tanulni.
  • Motolla
    Ha már a magyar forgalmazónál tartunk... Az mekkora... hmm... böszmeség, hogy az installációhoz szükséges kód az angol útmutató hátoldalára van nyomtatva! A magamfajta angolul nem beszélőnek ugyanis egyik első reflexmozdulata a kibontás után, hogy eldobja a szá mára haszontalan füzetecskét. (Szerencsére én nem így tettem, de ez egy dolog)
    Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy a legigénytelenebb kínai kenyérpirítóhoz is mellékelnek magyar nyelvű leírást.
    És ha továbbra is visszaélhetek a segítőkészségetekkel, megkérdezném: a flair, ami a szótár szerint érzék, hajlam, a focizsargonban mit jelent? Labdaérzéket? Tehetséget?
    Túl vagyok az első éjszakát átfogó játékélményen, két hónap lement, és a Debrecennel kiütve a Bohemianst és a Szpartak Moszkvát, bekerültem a BL-be!
  • Zsolti9014
    sztem ide is jöhetnének az ilyenek!
  • Andretti
    Ha ilyen tipusú kérdésed van írd meg itt és megírjuk mi micsoda... vagy ha ide nem is akkor privátban is lefordítgatom szívesen...

green pedig jól szólt...
    touch-labdakezelés
    recovery-felépülés
  • skristof
    jó látni végre egy korrekt hozzászólást
    először is: üdv a klubban! :)
    a használati útmuató sajnos nincs lefordítva, bizonyos programrészletek vanak meg, azonban ezek is hol előjönnek, hol nem. ezért kértük az EA Magyarország segítségét több ízben is, de nem reagáltak, pedig semmibe nem került volna nekik, ugyanakkor tudom/tudjuk, hogy milyen katasztrófális eladási mutatókkal rendekleznek, szóval... na mind1, sajnos nem látok reális esélyt arra, hogy bármiféle magyarítás legyen. őszintén sajnálom

bár suli miatt nem játszom, azért amondó vagyok a touch-labdakezelés lehet, vagy átvétel ilyesmi, míg a recovery-felépülést szokott jelenteni pl sérülésből, de ez elégg szövegfüggő, mint az angolban minden.

jó játékot!
  • skristof
    ha visszaolvasnál megköszönnénk
    alul meg van ereső. szia
  • Motolla
    Sziasztok!
    Némi demózás után rohantam megvenni a játékot. Kedves emlékek burjánoztak fel bennem kamaszságomból, a 80-as évek második feléből, amikor (szerintem) minden focimenedzser játék ősét nyúztam a commodore 64-emen! (Tán Football Manager II volt a neve? Angol csapatok voltak, arra emlékszem.)
    Szóval megvan a FIFA, viszont az angollal meggyűlik a bajom. Olvastam a fórumban a magyarítás szomorú végű történetét, és azt szeretném kérdezni azoktól, akik részt vettek a projektben, hogy nem lehetne-e legalább a DVD-hez adott szabálykönyv fordítását feltenni? (Ha úgyis esetleg már elkészült.) Vagy legalább a játékosok tulajdonságainak magyarítását? (Van, amelyiket nem találtam meg a szótárban, vagy csak a köznyelvi jelentésében - feltételezem, hogy például a touch nem partot jelent, és a recovery sem felemelkedést.) Hangsúlyozom, hogy 20 éve nem játszottam focimenedzserrel, a 86-os játékban meg összesen talán ha 3 tulajdonsága volt a játékosoknak... :-)
    Szóval minden magyar fordításmorzsát tárt karokkal várok, és szerintem mások is járunk ebben a cipőben. Előre is köszi!
    Ja, és még annyit: megvan már a Football Manager 2007 is. Nekem közel sem jött be annyira, mint a FIFA. Logitkátlanabb a menü, és mechanikusabb a játékmenet. A meccsnézés a kis araszoló karikákkal Krisztus után 2007-ben - bár én alapjában tisztelem a hagyományt, mint olyat - gagyi.
    De ezzel nem akartam megbántani senkit, csak felvetődött, mennyiben tér el a kettő rivális progi, azért írtam le a magánvéleményemet.
  • Ari18
    Hello!
    Az egyik haveromnál ilyet ír ki a gépe:fifa manager 07 requires at least 768mb of free SWAP file space.please free the required space amd re-un the game.
    NA most mi az a swap file ???
    a gépe:1.8Amd 256M bram Fx5200-es.
    ha valaki tud segíteni az megköszönném!!!!!!!!!!
  • arminho
    aki a való életben jó annak a játékban is jónak kéne lenni...ha nem akkor elbaszták a készítők, a játék így nem reális
  • Neuman
    Nem a való életben lévő játéksokra kíváncsiak, hanem a játékban.