Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékkal elvileg nincs baj. A patch és egyéb magyar frissítés is mûködik. Az editor maga is jó. Tehát valahol nálad lehet valami gubanc mert ezen összetevõk jól mûködnek mindenkinél. Talán szedd le és tedd fel újra. És utána buherálj rajta, de csak ésszel.
talán igen. de ezt a profi igazolók tudják, talán.
és van oylan mint a football managerbe hogy lejár a szerzõdése egy játékosnak,és én megegyezek vele,pár honap mulva pedig ingyen leigazol hozzám!?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nemzetközi kupameccset kellet játszanom. Odavágó meccs volt. Text módban. Erre egymás után lenyomta mind a két meccset cserék és állítások nélkül😞 Mint kiderült a második meccsen 2 emberem a kezdõben játszott akik az elsõ meccsen lesérültek és lecseréltem õket. Ráadásul mivel nem tudtam csapatot változtani a két meccs alatt az átlag 80-100 közötti játékosaim most 40-50 közötti erõvel rendelkeznek. A fatigue listám a hírek közt nem fért ki egy lapra. Kb. 8-10 játékost tettek pihilistára😞 Érdekes lesz a következõ kezdõcsapatom.
Lehet, hogy érzi a gép, hogy esetleg megnyerhetem a bajnokságot és megpróbál bekavarni😊
És persze idengenben lõtt több góllal az ellenfél jutott tovább😞 Köcsög gép!!!!!!!!!!
Egyszercsak egy hét erejéig élesítve volt a reserve csapatom. Kiderült, hogy összesen 5-6 játékos van benne jelenleg. Szinte mind csatár😞 Aztán gondoltam, hogy most már akkor rendesen fog menni. És majd szerzõdtetek oda ifiket addig. Erre a következõ héten már nem volt látható. Még jó, hogy vártam a szerzõdtetéssel és nem veszett kárba pár tehetséges fiatal akiket nem tudtam volna kivenni a csapatból, mert nem látom.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Sokszor keresek 20-22 év alattiakat, és tehetségesnek tûnõknek. Pl tök véletlenül találtam rá egy free agentre, 20 éves védõ és ,5 milla az értéke. Ja évelején az összes free agent célpont 2-3 milla érték fölött és 27 é alatt. van sok. és min pénzért leigazolod, játszik fél évet és vagy eladod, vagy mást adsz el... -nem speciális a keresésem, csak hosszú... nagyon hosszú...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
viszont a fejlécben jelezni fogom amint valami új jött ki, és érdemes a figyelmetekre
a magyarítás már készül szöveg pedig szerintem elég egyértelmû!
football without ultras is nothing
Savafan jó példa nekem is: Még októberben a DVSC-vel nyomtam, és felajánlották a csapat FÉL ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉT egy játékosért, de nem adtam el. Nagy úr a szív, de másik már a West Bromban, Noé Pamarot-t megvettem 2 milláért, és a legjobb védõm volt 2006 ban, de olyan csúcs legjobb hogy iszonyat. 2007 félévekor, védõpótlás nélkül eladtam az arsenalnak (28 évesen) 7,5 milláért és én nyertem. Azóta is uannyit ér, alig játszik, és a pályafutásának csúcsa a velem elért UEFA kupa. Azóta Vincent Kompany van helyette aki 2009 ben 22 éves és 11 millát ér! Szal megérte eladni Pamarot-t. És gondolj bele: Totti már javulni nem fog hisz 29, jön az örgedés (fejlõdni már biztos nem fog) és 30 millából akár 2 fiatalt is vehetsz akikbõl Totti lesz. Igaz sok idõ keresni, de én rászánom, megéri sztem az eddigi 2 nap 4 órából min 6-7 óra ilyen kutatás, mert iszonyat idõt töltök a transfer marketben. De megéri hisz olyan ifijeim vannak...!!!
don't give a fuck
Mindenesetre olyan velem is volt, hogy felkészülési meccseket szerveztem a szünetre, amikor a játékosoknak pihenni kellett volna, féltem is, hogy rossz hatással lesz rájuk, a morálra, de szerencsére semmilyen következménye nem lett...
don't give a fuck
"Ja és miután végeztél ne felejts el "Write Current Database For Game"-t nyomni! (jobb alul nagy gomb, fel fog tûnni 😊 )"
...nyomtál? 😄
don't give a fuck
Véletlenül, figyelmetlenségbõl a karácsonyi hosszú szünetre edzõtábort állítottam be. Azt már nem lehet valamilyen módon semmissé tenni? Nem tudom sehogy sem megváltoztatni.
Sajnos fiatalokat keresgélni igen idõigényes dolog. Találtam párat de elég macerás. Azokat elsõsorban ajánlás útján néztem utána.
Tevezt is akartam de mivel az elsõ körben nem adtam neki eleget gyorsan leigazolta saját csapata 2010-ig. Helyette lett Podolski az utolsó pillanatban.
Nagy nehézségek és tanulás után végre lejátszhattam a nagy derbit a két borrusia csapott össze Dortmundba!
Egy hazai játékos kiáálitása után szabadrúgásgóllal megszereztem a vezetést a meccs 55-perce környékén!Gams Pedersen volt eredményes!
Majd nemsokkal késõbb újra eredményes volt és így 2-0-ra megvertem otthon a Dortmundot!
Majd otthon fogadtuk a Hamburgot és egy szoros meccsen 2-2-es döntetlent játszottunk!Megnyerhettem volna a meccset de sajna nem jött össze!
Most játszom a Shaktar D.-el a BL-ben idegenbe és egy elég nehéz meccs lesz fõleg úgy hogy 3napra rá pedig Shalke ellen idegenbe egy fontos bajnoki vár ránk!Shalke az elsõ a bajnokságban 19p. B.Dortmund 19p. B.Mönchengladbach(én)18p.
Tehát elég szoros!
Sziasztok!
És kijön a csapatok közti különbség. Az egyik ellenfélnél látványosan az erönlétben voltam jobb. 1 góllal vezetett a 87. percig. Addigra már több csatárt is bevetettem és megemeltem a támadók létszámát és stílusát. Aztán 11-el egyenlítettem és még két gólt lõttem. Elfáradt az ellenfél.
Valaki írja le légyszi, h van-e magyarítása ennek a csodás game-nek? És ha van honnan lehet letölteni?
Thanks
A gyors végeredménnyel az a bajom, hogy közben nem tudok belenyúlni a meccsbe. Olyankor a csapatomat (cserék, stb.) az egyik asszisztensem intézi? Vagy valami vadbarom?😊
Akkor az investment rész felejtõs. Tényleg többet ér egy jó meccs bevétele.
A tõzsde pedig még nem vonatkozik rám mert még nincs meg a 3 év😞
Aránylag jó hátvédeim vannak jó fizikummal. És állandóan a középsõ védõim közt ugranak ki az ellenfél támadói és egyedül vezetik a labdát a kapura. És persze be is vágják. Akárhogy állítom a hátvédsort. Még emberfogást is állítok és mégis.
Van valakinek tanácsa arra, hogy ez megszûnjön?
2 egymás utáni meccsen 4-4 játékosomat állítják ki. Az elsõ 1-1 lett a második 1-3 és 2 büntetõt is kaptak még... ILYEN NINCS!!!
Az investment (befektetés) részleg arra szolgál hogy pénzbõl többet csináljunk. Két csuszka van:
-felsõ: befektetendõ pénzösszeg
-alsó: befektetés ideje (a befektetés végének meghatározása)
Illetve van egy betétikamatszámláló, amely e két csuszka függvényében emelkedik illetve csökken.
Ha több pénzt rakunk be nagyobb kamat, ha hosszabb idõre akkor is nagyobb kamat. Tehát sok és hosszú idõre befektetett pénz többet hoz vissza, viszont a megadott idõre nem nyúlhatsz hozzá! Szerintem abszolút felesleges ez, mert csak akkor hoz valami pénzt a házhoz ha sokat, vagy sok idõre teszel be.
1 opció: van 150 millió eurója a csapatnak beteszel 100 millát egy évre és lesz a kamat pár %(<10)
2 opc: uúgy van 150 milla és beteszel 25 millát 10 évre kamat hasonló.
És a kamat, ami a nyereség is egyben, mindkettõnél 1 milla alatt van. most az nem sok semmi 100 millánál. Akkor inkább nyerj bajnokságot vagy kupát mert az is jobban megéri! Errõl ennyit.
A második: teljesen én sem értem a tõzsdét, de van fogalmam róla(mivel a West Brom 49% már el van adva nem tok semmit sem csinálni). Nos: elsõ dolog ami eszembe jut a tõzsdérõl:
-managelsz egy jó csapatot: pl arsenal.
-eladod drágán a részvényeit, majd lerontod a csapato, és visszaveszed olcsón. Nos ezt nem lehet, mert a csapat részvényét csak eladni lehet, és ha eladtad HUSS! nincs tovább MAx a csapat 49% adthatod el (érthetõ miért) és ebbõl pénzt kap a csapat. Csak akkor kezelheted a tõzsdét, HA:
-már 3 éve folyamatosan manageled a csapatot.
-nincs tartozásod
-az elõzõ éved pozítív mérlegû gazdaságilag
-és ha az elsõ osztályban jáccol
Ekkor ha ezek teljesültek és a csapat anyagilag gyenge fogod és eladod a 20%-át ez tiszta bevétel, semmi, SEMMI negatívuma nincs. Felfoghatjuk úgy is mint egy pénz cheat. Ami véges. Szal ez erre van.
Ja és még a beruházásnál csak simán befektet. tök mindegy mibe, uannyit hoz, de gondolhatod hogy aranba, de lehet hogy lósz@rba. Tehát a lényeg az kamatozik. Lassan de biztosan!
bocsi kicsit hosszú lett, de remélem segítettem...
1. Az investment résznél mit lehet állítani? van két csúszka illetve egy tábla. Azt tudom, hogy a szó maga mit jelent de jelen esetben mire (mibe) lehet beruházni? Illetve mit lehet állítani a két csúszkával és a bal oldali nagy felülettel?
2. Az elõzõ játékban is volt tõzsdére vivés lehetõsége. Itt nem találtam olyat csak valami grafikont amit csak megnézni tudok de belenyúlni nem. Vagy itt is meg kell várni amíg a kritériumoknak megfelelek? Az elõzõekben ilyen volt.
Amúgy az eddigi összes magyarosítás szerintem porba tiporta a játékot. Elveszti tõle a game a feelingjét...
Nos az új évben lenne egy kérdésem:
Már mindent kipróbáltam, de még nem sikerült rájönnöm hol lehet a tartalékjátékosokat felvinni a nagy csapatba? Ugyanis van pár tarcsi, akik nincsenek a nagy keretben de irtó fontos lenne hogy odakerüljenek, de nem tom hol lehet felrakni õket! Hol?
Elõre is köszi a választ