11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • MaxPayne
    akkor küldhetek valakinek e-mailben vagy PM-ben
    1 üzit amiben van pár kérdés és válaszolna rá?
  • Neuman
    Itt biztosan nincs. :D
  • MaxPayne
    Hy csak 1 hülye kérdésem van :) hol a F.A.Q?
  • 6600GT
    aha! 3d ben nézem,de rájöttem akkor csinálja amikor 5-valamenyi az állás!AZ asrenal-al vagyok,de most megprobálom ugy hogy amikor láttom hogy 4-akkor átváltok más nézetbe hátha! azért kööszi hogy irtál!
  • Neuman
    Megvárod hogy vége legyen a meccs és ezt írja ki?

Még nem találkoztam ilyen problémával. Nem is hallotam.
    Melyik csapattal vagy? Más csapatnál is ugyan ez a gond?
  • 6600GT
    hello,te az 7526-hibával nem találkoztál? vagy tudod mi lehet a baj?kööszi
  • Sigismund88
    Azt szeretném kérni, ha valaki megtalálja az FM 07 Extra Time kiegészítő letöltési helyét az írja már meg. Előre is köszönöm.
    Sigismund
  • 6600GT
    hy! segitsetek valhogyan,amikor megnyerek egy meccset pl:4-1-re akkor azt
    irja hogy 0-3 kikaptam,és nem add pontot pedig én nyertem,ez miért van????
    kösszi szépen a válaszokat,gondolom ti tudjátok,!! kössz
  • savafan
    Erre kíváncsi leszek. Remélem a crackelt verziónál is müxik majd.
  • Neuman
  • Madu
    Bocs srácok két katal lejebb megtaláltam a választ akor már tárgytalan megoldottam:)
  • Madu
    Hellósztok, kéne egy kis segítség, megköszönném, most tettem fel a manager-t de ki ír olyant-crackelés után akarom indítani-, hogy ""FIFA Manager 07 requires at least 768MB of free swap file space.Please free the required and re-run the game.""
    Ez mit jelent, mert nekem van helyem a vinyómon bőven és nem tudom mit akar.
    Légyszi ha valaki tud segíteni akkor megköszönöm.
  • balazsx
    18 óra mulva megjelenik az extra time kiegészitő!!!
  • Andretti
    Srácok... már leírtam nagy elemzést... kicsit... átfogót... nem átfogót... sőt többször beírtam a post számát... hadd ne tépjem már a szám annyiszor... fordítunk a maximális kapacitással... de túl kevés az ember.... lényegében egy jött ment diákbanda fordít (néhány korosodó örökifjúval megtűzdelve) és mindezt mindenki a drága szabadidejében... mondtam hogy február vége legjobb esteben... na ez tuti nem lesz.... március-április... lehetséges, sőt talán mondhatom hogy valószínű... de amíg ilyen kevesen vagyunk nem lehet csodát tenni, ezt meg kell értenetek!
  • kirfer16
    Hajrá fiuk csináljuk.Csak az a gáz hogy mostanábba nagyon elvagyok foglalva szinte csak este van egy félorám pedig csinálnám én is de sajna most nem érek rá hiszen suli edzés és még ott van a jogsi is amibe belekeztem.
  • Neuman
    Rendszer/Speciális/virtuális memória/mósosítás/ a lapozófájl méretét vedd 1500-2000-re
  • demetan
    Hy!
    Azt írja ki a játék amikor el akaom indítani, hogy:
    FIFA Manager 07 requires at least 768 MB of free swap space. Please free the reqired space and re-run the game.
    Ha újraindítom a gépet, akkor már nem írja ezt ki, azt sztém kérdeni, hogy lehet azt megoldani, hogy ne kelljen mindíg újraindítani a gépet ha játszani sztnék vele.
    pls help!
  • skristof
    nem én vezetem. nekem is elmaradásom van. a válasz hetek óta a fejlécben.
  • FrezeR
    nem kell megsértődni. most te voltál éppen figyemetlen, mert csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod és már nincs is mit kérdezni.
  • Sigismund88
    Én nem vagyok türelmetlen, csak érdeklődtem, de úgy látom már azt sem szabad a mai világban.
    Én illedelmesen kérdeztem valamit, így elvárhatnám, hogy valami hasonló választ is kapjak, de valószínűleg ehhez sem értek (?!) /aláírom, hogy nem a legértelmesebb volt az előző hozzászólásom/. Amit te írtál az mindenek mondható, de válasznak nem.
    A hozzászólásodból arra következtetek, hogy te vezeted a munkálatokat, ha így van akkor az előző írásomban fel tett kérdésemre kaphatnék választ?

Sigismund
  • skristof
    az angol tudásod hiányos. de a magyar is? az értelmező olvasás csodákra képes. aki meg sürget azt megnyutathatom, egyedi azonosítós lesz minden setup és mindegyikhez külö jelszó lesz. ők pedig nem kapnak. csóközön.
  • Sigismund88
    Hello

Hol jár a fordítás, vagyis inkább úgy kérdezném, hogy milyen munkálatok vannak folyamatban, és mik vannak hátra?
    Kíváncsi lennék, mert sajnos az angol tudásom hát némiképpen hiányos és így nem tudom teljes egészében élvezni a játékot.
    Előre is köszönöm a válaszokat.

Sigismund
  • takibalint
    Koszonom, ez hasznos.
  • takibalint
    Koszi, kozben mar megoldotam, ujra telepitetem, es mukodik. Valszeg telepites kozben volt valami hiba. Most a Sechyell szigetek bajnoksagban jatszom a 3. legjobb csapatot iranyitom.
  • Neuman
    Annyit mondok hogy elkezdtük a huf fájl fordítását, legalábbis én, a többieket nem tudom jelenleg min dolgoznak.
    De mint mondtam Türelem Rózsát Terem!
  • Zsolti9014
    Mikor lesz kész, mikor lesz kész, mikor lesz kész....
    Hétvégén megint nekiülök a részemnek, de KRESZ-vizsgám lesz és most valahogy az az első.
  • kas123
    Platino, Djemba...ha ennyire várjátok segítsetek nekik...nincs megtiltva...
  • Neuman
    Türelem rózsát terem!
    Már mi is azt szeretnénk hogy nektek jó legyen!
  • Djemba
    majd kijön a fifa m 08 és akkor talán
  • PLATINO
    mikor lesz kész a magyarosítás mert 16% már 1 hónapja
  • Zsolti9014
    Mi vagyunk azok.
  • MaxPayne
    Azt lehet tudni hogy melyik csapat készíti a magyarosítást?
  • kas123
    lol :D rosz topicba írni :D ilyet se hallottam még :D
  • Civis a pályán
    Hoppá, bocs fiúk, ez rossz helyre ment!
    Egy másik helyre akartam, ahol egy olyan programról van szó, ahol már kész a magyarítás... De ezt is nagyon várom, hajrá!
  • Civis a pályán
    Na mindegy, föladom, illetve belenyugszom, hogy tönkrement a debrecenes mentésem. Nicknevemhez méltatlanul kezdtem egy újat a Fehérvárral, szívből ajánlom mindenkinek, aki nagy kihívásra vágyik.
    50 millió forint kezdésnek átigazolásra, amiből kb. a Héviz szertárosát tudom megvenni, meg egy dackorszakát élő vezetőség, amelyik mindenre rávágja, hogy nem. Egy lengyel fiókcsapatot tudtam kisírni, azt sem tudom, minek, mert a játék kezdetekor az egész fehérvári keret ifistül áll vagy 30 legényből...
  • kirfer16
    én is csinálom a részem de nagyon lassan hétföre kész vagyok
  • Zsolti9014
    csak azért írok, hogy életjelt adjak. készül a részem, de kevés az időm. majd meglesz
  • Andretti
    persze nem, lesz átfedés ahol csak át kell másolni most fordított dolgokat, de ezeket meg kell majd keresni...
  • kijou
    de nem az egészet gondolom
  • Andretti
    jah... amúgy tényleg jó és ötletes dolgok vannak benne.

más kérdés hogy a szövegfájlok is változnak tehát lehet majd megint fordítani... :)