Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neuman

!!!HALA MADRID!!!

Aligha, mivel nincs windowed mode opció a gamen belül... esetleg ha találsz vmi progit csak akkor...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

asszem valaki próbálta az elején, hogy a munkahelyén csinálhassa és le tudja tenni az asztalra. ha jól emlékszem akkor nem sikerült pedig próbálkozott vele.

senki nem tudja h lehet e ablakban játszani a game-el??

football without ultras is nothing

takibalint
Esetleg ha belinkelned a letoltest, annak orulnek. 😊

Ez is érdekes tér... A fõ tényezõ a presztzs, ami a bal ficakban van a csapat adatainál... Ha az 20/20 akkor ELVILEG mindenki szívesen jön hozzád. DE! Editorban ha átírod egy harmad osztályú csapat presztízsét 20/20-ra attól még nem jön hozzád mindenki. Azt írja hogy örül az érdeklõdésednek, de momentán nincs kedve csapatot váltani. Szóval függ az osztálytól amiben játszól, az országtól ahol játszol, a presztízstól (sztem legnagyobb mértékben), és a csapatod összértékétõl is talán. De biztos lesz olyan aki a világ legjobb csapatának ajánlatát is elutasítja...Ezért jó a game!!!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Neuman
2 mecs után tetszik nem vakul játszanak többet passzolnak jobb a védõ sor nem futnak át rajtuk és vannak szép megoldások! Ez a Gepard gameplay v7!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
olvastam miket javít és jól nézett ki de elõször megnézem a másikat!
Azért köszi!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Egy kicsit utána jártam a patchnek és ha jól értelmeztem akkor a Gepard a hivatalos 3d patch.
Találtam egy újjabat is elindítani még nem indítotam, mert a játék be krepált folyton kilép, így most újra rakom és majd megnézem milyen!

!!!HALA MADRID!!!

FrezeR
én EZT ajánlom neked. régóta használom ennek a srácnak a gameplay javitásait, mert nagyon jók. egy próbát megér 😊

Neuman
találtam egy Gepard 5.1 nevezetû gameplay patch-et érdemes felrakni, vagy ezt kell felrakni?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Az miért van hogy nagyobb nevû játékosok nem akarnak nálam játszani!
Pedig a csapatom nem áll rosszul nyertem egy euro trophit meg valamit még a nyáron, az idén bejutottam a Bl-be, bajnokságban pedig elsõ vagyok, és 2 évad alaat 6 szintû lettem! Mi lehet az ok?

A gameplay engint hol találom meg?

!!!HALA MADRID!!!

én ritkán szoktam. de ez ellenfél függõ. ha nagyon gólerõs csatára van akkor néha ráállítok emberfogásra egy jó védõt. pár embert elõre szoktam küldeni rögzített állásoknál. és ilyesmiket szoktam állítani. a csatároknak is megadom az instrukciót.
de mondom ez teljesen ellenfél függõ. talán a védõk elõreküldése szokott állandó lenni. van pár jól fejelõ hátvédem (pl. Heinze) és neki nem árt ha elöl bóklászik egy szögletnél vagy szabadnál.

Neuman
és hol találom a gameplay enginet?

Más kérdés: A játékosoknak külön szoktatok taktikát állítani, ha igen akkor kinek mit?

!!!HALA MADRID!!!

én is anno a 3d-sel kezdtem de rájöttem, hogy semmi köze a meccsnek a csapatok beállításainak illetve tudásának. a legéletszerûbb megoldásnak én is a text módot találom. és abba rendesen bele lehet nyúlni és annak is van eredménye. néha vissza szoktam nézni a nagyobb meccsek góljait és akkor láttam, hogy ha beállítottam a széleket használják akkor a helyzetek nagy része abból adódik.

A játék AI-ja igen alacsony, ezért a játékosok nem igazán csinálnak okos dolgokat... Olyan mintha a fifában amatõr szinten játszana saját maga ellen a gép. A text mód ezért jobban ajánlott (sztem is) mert ott vmivel élethûbb a játék, bár sokkal nem, mert sokszor ismétlõdnek a dolgok... de talán jobb... márha tudsz angolul... Amúgy a gameplay engine segítenek a problémádon, de nem sokat... tehát jó meccset sose fogsz látni, csak jobbat a mostaninál.

Neuman
Én mióta felraktam azóta csinálja hogy nem mennek a labdára és megáll a játék csak az idõ telik és nem lehet semmit csinálni

!!!HALA MADRID!!!

ablakban lehet futtatni a játékot egyébként?
ha igen, hogyan?

érdemes. az alapban lévõ kisebb-nagyobb hibákat javítja. a hivatalos oldalon fent van miket javít. nagyon hosszú a lista.

Üdv! A Fifa Manager 1.1-es patch mit tartalmaz pontosan? érdemes feltenni? Sümi
Neuman
Azt hogy tudom megoldani hogy indított passzokat adjanak a csatároknak, mert ha kapnak egy labdát sokszor visszafele hozzák nem indulnak vele, csak akkor ha hosszú paszt kapnak!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Miért csinálja azt hogy bedobják a labdát és senki nem megy érte?
Az 1.2-es patch javítja?

!!!HALA MADRID!!!

jobb gomb a játékos nevére, majd "Invoke relaese clause". Ezek után feljön egy ablak, hogy a board engedi-e, hogy felbontsd a szerzõdést. Ha igen, és tényleg felbontod, akkor fizetned kell a játékosnak. Az összeg nagysága a keresetétõl és a szerzõdésébõl hátralevõ idõtõ függ.
elég nagy hiányosság volt ez az eddigi részekben is.. ingyen igazolhatóvá kell tenni, más megoldás nincs, vagyis eddig nem volt.

a legújabb résszel sajnos nem volt idõm érdemben foglalkozni

Neuman
Hogy lehet kirúgni egy játékost?

!!!HALA MADRID!!!

ok! kössz
kimondott multiplayer nincs a játékban, 4en úgy lehet játszani, h egymás után jöttök sorban..

Üdv! Azt szeretném + kérdezni tõletek h ki játszott már multypalayerben(4-en)? Aki nyomta már így az pls írja le h hogyan kell beállítani és h mire kell figyelni! Kössz! Sümi
A tartalék csapattal nem lehet meccselni? Ugyanis mindig 10emberrel játszik a gép, sose cserél.
nem egészen... meghatározod mennyi legyen a játékos új fizetése... tudom mit jelent amúgy 😉... de lehet csökkenteni is...

Azt hiszem nem tudod közbe vállalni hacsak nem jelentkezik válogatott hogy edzed õket de ha az elején se vállaltál akkor szerintem nem fognak ajánlani!
Neuman
A text modot hol találom, tudja valaki a linket?

!!!HALA MADRID!!!

Sziasztok,
-Ha elkezdek egy bajnokságot(nincs beállítva a válogatott irányítása) tudok valahogy váltani, hogy válogatott edzõ is legyek, vagy újat kell kezdenem?
-Talk, vagyis az edzõi nyilatkozatok szövegrésze nincs meg valahol letölthetõ, vagy megnézhetõ formátumban? Nem tudok perfekt angolul, és jó lenne elõre lefordítgatni a szövegeket.Vagy, ha esetleg valakinek megvannak akkor légyszi segítsen. Ugyanis szeretek jókat válaszolni a riportereknek😊
LasDen
http://www.fmhungary.hu/modules.php?name=Tartalom&op=tartalom&a=29

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Budager
tudnátok mondani egy olyan oldalt, ahol le van írva hogyan kell játszani ezzel a játékkal?? <#help>

andretti!
a 'give salary raise' az fizetésemelést jelent!!!
Vagy lehet negatív számot is oda beírni?
FrezeR
igen, én csak néha szólok közbe 😊 amugy szerintem jól végzik a dolgokat. persze ha elég képzett az edzõd

Neuman
A játékosok fejlõdése autómatikusan végzik az edzõk ha rájuk van bízva az edzés?

!!!HALA MADRID!!!

LasDen
Párnapja tolta egy újabb idényt.......megnyertem a 2012/13-as bajnokságot és BL-t a tavalyi leszereplés után kellett......A sikerhez nagyban hozzájárult Podolski, aki 42 gólt vágott a bajnoságban és összesen 63-t az egész évben.....a nyári átigazolás idején nem vettem senkit hisz így tökéletes a csapat.....cserepadra se kell senki mert azt tudom pótolni a Castilla-ból......
Keretem:
Casillas, Schmiechel, Lahm, Poole, Baines, Ramos, Terry, King, Palencia, Walcott, Ritchie, Kaká, Reyes, Vucinic, Quaresma, McKweon, De la Red, der Vaart, Robinho, Podolski, Davino, Obi Mikel

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mindig megmosolyogtat az a tény hogy a téma fórumozóinak átlagéletkora erõsen magas... érdekes hogy ezt a gamet az idõsebb generáció is tolja...

Meg van egy olyan rész hogy 'give salary raise' ahol szintén lehet csökkenteni fizetést idõbeli hosszabbtás nélkül...

Hát nem tom... de nekem pöpecül megy október óta mindenféle patch nélkül... kijelölsz egy mappát a gépedrõl (mint nekem: H:\Andorzene\CD's\) és onnan lejácca az összes mp3, wmv, meg hasonló zeneszámokat... simán megy...

Ez most is megtörténik... Csak éppen nem a csapategység miatt hanem a formaingadozás miatt...

vazze eszembe jutott egy ötlet. Az országok ranglistája alapján lehetne meghatározni hogy egy ligába milyen tehetséges ifik jöjjenek fel. Mert ami most van az katasztrófa, nem hiszem el hogy nem lehet pl a magyar focit kicsit erõsebbé tenni!
Illetve még egy ötlet. Be kéne vezetni a csapategység tulajdonságot. Minél egységesebb a csapat annál eredményesebb lehetne. persze bizonyos határok között. Pl egy gyengébb játékosokból álló csapattal meg lehessen szorongatni egy világsztárokból álló gyengébb csapategységû csapatot.
Neuman
Utálom õket, szerintem nem rakom fel!

!!!HALA MADRID!!!

Igen, valós nevekkel és normális csapatokkal (címerek, zászlók, játékosarcok, stadionok, stb.).
Ez akkor érdekes ha magyar csapattal szeretnél játszani.

Neuman
A magyar bajnoki patch mi lenne? A magyar bajnokság?

!!!HALA MADRID!!!

Két hivatalos patch jelent meg. A hivatalos oldalon megtalálod. Ezen kívül ha 3d-ben nyomod akkor azt a patch-et is keresd meg. Ezen kívûl talán a magyar bajnoki patch ami érdemleges, szerintem. A többi nem jelentõs.

takibalint
Amikor szerzodest hosszabitasz, egyszeruen ajanlj kevesebbett. Aztan vagy elfogadja vagy nem. Tobbnyire elfogadjak. Foleg ha irrealisan sokat keresnek.

takibalint
En ezzel meg nem probaltam, de TCM 2004-ben siman mukodott a dolog, minden mp3-t lejatszott. Nem masolt progi volt, hanem eredeti. Lehet ez a baj..