Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!HALA MADRID!!!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
football without ultras is nothing
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
!!!HALA MADRID!!!
Azért köszi!
!!!HALA MADRID!!!
Találtam egy újjabat is elindítani még nem indítotam, mert a játék be krepált folyton kilép, így most újra rakom és majd megnézem milyen!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
Pedig a csapatom nem áll rosszul nyertem egy euro trophit meg valamit még a nyáron, az idén bejutottam a Bl-be, bajnokságban pedig elsõ vagyok, és 2 évad alaat 6 szintû lettem! Mi lehet az ok?
A gameplay engint hol találom meg?
!!!HALA MADRID!!!
de mondom ez teljesen ellenfél függõ. talán a védõk elõreküldése szokott állandó lenni. van pár jól fejelõ hátvédem (pl. Heinze) és neki nem árt ha elöl bóklászik egy szögletnél vagy szabadnál.
Más kérdés: A játékosoknak külön szoktatok taktikát állítani, ha igen akkor kinek mit?
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
ha igen, hogyan?
!!!HALA MADRID!!!
Az 1.2-es patch javítja?
!!!HALA MADRID!!!
a legújabb résszel sajnos nem volt idõm érdemben foglalkozni
-Ha elkezdek egy bajnokságot(nincs beállítva a válogatott irányítása) tudok valahogy váltani, hogy válogatott edzõ is legyek, vagy újat kell kezdenem?
-Talk, vagyis az edzõi nyilatkozatok szövegrésze nincs meg valahol letölthetõ, vagy megnézhetõ formátumban? Nem tudok perfekt angolul, és jó lenne elõre lefordítgatni a szövegeket.Vagy, ha esetleg valakinek megvannak akkor légyszi segítsen. Ugyanis szeretek jókat válaszolni a riportereknek😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a 'give salary raise' az fizetésemelést jelent!!!
Vagy lehet negatív számot is oda beírni?
!!!HALA MADRID!!!
Keretem:
Casillas, Schmiechel, Lahm, Poole, Baines, Ramos, Terry, King, Palencia, Walcott, Ritchie, Kaká, Reyes, Vucinic, Quaresma, McKweon, De la Red, der Vaart, Robinho, Podolski, Davino, Obi Mikel
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Illetve még egy ötlet. Be kéne vezetni a csapategység tulajdonságot. Minél egységesebb a csapat annál eredményesebb lehetne. persze bizonyos határok között. Pl egy gyengébb játékosokból álló csapattal meg lehessen szorongatni egy világsztárokból álló gyengébb csapategységû csapatot.
Ez akkor érdekes ha magyar csapattal szeretnél játszani.