11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
arminho #7293 hát én nemvok nagy fifamanageres de azé mondok néktek pár nevet:
Giles Barnes
Theo Walcott
Gareth Bale
Anton Ferdinand
Carlos vela
Arturo Lupoli
Andrés Guardado
Ochoa
Anderson(Porto)
Kerlon
Gonzalo Higuaín
Fernando Gago
Freddy Adu
Jeremy Menez
Karim Benzema
Hatem ben Arfa
David N'Gog
Turan Arda
Igor Akinfeev
Ismael Aissati
John Obi Mikel
Victor Obinna
Giovanni dos Santos
Tomas Sivok -
balazsx #7292 a 2006-os magyar bajnokság nem volt az igazi. Saját csapattal indultam és szezon végén fölszivódott a klubbom. A többi is összekeveredett. A tabellán nem is jelezték a feljutókat és a kiesőket. (zöld-piros szinezéssel) Másnál működött ez? -
pauli #7291 szerintem lesz, ahogy a 06-ban is volt, de majd kiderül -
balazsx #7290 Azért magyar bajnokság lesz? Úgyértem NB3 meg ilyesmi?
-
pauli #7289 Diego Benaglio - svájci kapus -
pauli #7288 Chris Eagles
Edgar Barreto
eléggé ütősek nálam -
Andretti #7287 Tevez és Mascherano már drágák... a tcm 2005ben még nem... :D -
Andretti #7286 mourinho... én a tavalyi gameból emlékszek pár jó emberre...
Liam Rosenior
Vincent Kompany
Wesley Sneijder
a 18 éves srác akit kivittek az angol válogatottal de 1x sem lépett pályára... nem jut eszembe a neve...
Jean Makoun
Reina - egyik legjobb kapus (ar/érték)
hirtelen ennyire emlékszem... pedig ez az egyik legjobb része a játéknak.... órákat ülni a játékospiac előtt és keresni a 20-21 éves sztárnövendékeket... bár tudom van akinek ehhez nincs türelme... amúgy ha gyorsan akarsz találni párat... nézz szét a holland és francia élcsapatoknál... meg az angol kiscsapatoknál és a másod illetve harmad osztályú csapatoknál is... -
Andretti #7285 *.huf file... :( -
#7284 Mi ez a tachnikai ok, az ami régebbi hozzászólásokban említve lett? -
#7283 -
skristof #7282 hello!
tudsz olvasni? -
Oli23 #7281 hello!
tud vki hozzá magyaritast???? -
mourinho #7280 de vegulis jobb. -
skristof #7279 és nem sokkal jobb amikor te fedezed fel az évtized játékosát? -
mourinho #7278 ja, de ha valaki beirja akkor keresgeles nelkul is sokkal konyebb. -
#7277 Tevez, Mascherano....!! Amúgy keresgélj! -
mourinho #7276 Kiket ajanlotok fiatal tehetsegkent??? Chelsea-vel vagyok, tehat tenyleg csak a nagyon jokat.... elore is koszi -
pauli #7275 valaki rájött már hogy hogy műkszik a kooperáció? -
#7274 Elvileg holnap veszem meg, de mindenkepp a ket unnep kozott. Kesoi karacsonyi ajandek. -
#7273 Játszik még vki a játékkal?? mert senki se ír ide! -
#7272 En is! Mindenkinek BUEK -
#7271 BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDNKINEK!!! -
Attlen #7270 Hello bocsi kezdő vagyok hogy kell feltenni a HFM07 Light Edition ?:S -
skristof #7269 ha particionált a winyód akkor minden partición állítsd be -
mourinho #7268 Sziasztok!
Feltelepitettem a jatekot, majd crackeltem. Amikor indtitottam volna kiirt egy hibat, erre egy masik forumban valaszoltak, hogy a sajatgep tulajdonsagainal valtoztassak 800-1000- re. Ez is megvolt+ a restart is, de hiaba ugyanugy kirija a hibat. :S
Nem tudtok segiteni??? -
#7267 Hát ez elég szomorú hír!!! -
Andretti #7266 Helló Fiúk...
Sajnos a magyarosítás valószínűleg ismét kudarcba fullad.
Okok:
-Hiába bogarásztunk végig minden (általunk) megnyitható fájlt, néhány dolgot (pl: menü) sehogyse találtunk meg...
-Hiába szedtünk össze egy szép kis csapatot... lassan úgy tűnik senki sem maradt... Az utóbbi 1 hónapban mindössze 2 emberrel sikerült beszélnem...
-Újabb probléma hogy a (még nem is teljes) lefordítandó anyag is borzasztóan nagy...
Sajnos ez nem sikerült... szerintem... -
#7265 A Footbal Manager 07 sokkal jobb most szereztem meg, de amúgy ez a Fifa Manager 07 se rossz csak az a baj hogy nincs magyarosítás hozzá. -
#7264 Jó most ne a magyar államot hasonlítsd a focihoz. :D -
balazsx #7263 Hali!
bőviteni nem tudok mer 900 ezret vehetek csak fel és 9 miller kellene a minimál fejlesztéshez.
Emelni meg emeltem már 5 ről 10-re é hát nincs annyi bőr a képemen mint a magyar államnak.
(na azért megnézem meddig lehet elmenni) -
#7260 De ha még most is telt ház van akkor miért nem emelsz?
Én mindem mérkőzésem előtt megnéztem, hogy mennyien jönnének az épp aktuális jegyárért, és mindig úgy állítottam hogy telt ház vagy 90% legyen a nézőszám. Elég jó bevételt lehet belőle összekaparni! -
skristof #7259 vegyél fel kölcsönt, és bővítsd a stadionodat, mindenképp megéri. -
balazsx #7257 Hali!
Saját klubot alapitottam angliában amivel 4 szezon alatt 3 osztállyal sikerült feljebbjutnom tehát most az ötöd osztályban kezdek. Eddig sima út vezetettt mert minden évben tudtam ingyen igazolni olyan erős játékosokat akikkel a csapatom level szintje jobb volt a többinél. Most viszont már elég rosszul állok anyagilag. Minusz 1 millió körül, ráadásul igazolni itt már általában csak pénzért lehet. 6400 a stadionom befogadóképessége emeltem már a jegyárakon és még igy is teltház van de a bővités lenne a legjobb megoldás amire nincs lóvé. 9 millió kellene hogy 10000 helyem legyen de hát miből. Lassan olyan helyzetbe leszek mint a fradi.
Ma elkezdem ezt az ötöd osztályt a meglévő keretemmel. Csináltam egy jó 4-4-2- es taktikát ami eddig bevált. Pressing és counter attack minimum 3-as szinten, szélsők full támaadásra állitva. A szélső védők inditásra állitva és a középső védök csak a két szélre passzolnak. A két szélsőnek jó beadás értékkel kell rendelkeznie és és persze mindig beadásra vannak beállitva. A CM- ekből az egyik támadó a másik védő. Érdemes kipróbálni. Az igaz hogy nagy csapattal nem próbáltam még de majd ha feljutok kipróbálom .
Egyenlőre ennyi -
#7256 Így bnem kell legalább annyit várni, eddig csak 256 volt, most vettem még1 256-ost, és így megy mint állat. -
#7253 :) -
#7252 12 ezerért te szivatsz? amúgy csak azért írtam hogy nincs harag mert még nem néztem meg milyen oldal az amit beraktál. -
#7251 kösz bmffm856 remélem most már nincs harag -
#7250 innen letöltheted -
#7249 császtok valaki megmondaná hol lehet letölteni a fifa manager 07-et mert nagyon kéne