Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi szépen
football without ultras is nothing
Valam nagy gubanc lehet nálad mert nálam is müxik és semmi extrát nem csináltam. Csak hasonlókat mint te.
mert állandoan a legroszabb a csapatomnak a fitnesse a bajnokságba<#sir>#sir>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nem mindegy, hogy kit igazolsz. A játékszisztémád miatti esetekre gondolok. Volt nekem is olyan igazolásom aki alapból egész jó de talán pár meccsen játszott és éppen eladósorban van.
Itt már többen ajánlották, hogy nézz körül olyan területeken ahol tényleg jó a foci😊 És szerezz be esetleg nagyon fiatalokat azokból az országokból. Ingyen vannak nagyon jó játékosok. Még más bajnokságban is megállnák a helyüket. Jól nézz körül! Megéri!!
Sajnos a 3D engine borzalmas, ami azért fájó, mert az elsõ 1-2 meccsen még nem tûnt rossznak, de idõvel egyre borzasztóbbnak érzem. Fõleg az idegesítõ, hogy a script miatt (majdnem) mindig csak két játékos mozog a labda felé, ergo hiába van öt védõm az egy csatár ellen, lényegében egy-egynek számít, ráadásul az esetek kb. felében nem az a játékos indul a labdáért, aki a legközelebb van. A kapusok teljesítménye egyébként szintén röhejes.
Gondoltam rá, hogy inkább hagyom is a 3D-t, de aztán balszerencsémre végignézegettem a nemzetközi kupák eredményeit, és rájöttem, hogy az eredmények kiszámítása sem erõssége a játéknak. Egy jellemzõ példa:
A Fehérvár az Intertotó kupában elõbb simán kiverte a svájci Young Boys-t, majd könnyedén elintézte a görög Iraklis-t is, hogy aztán 5-4-es összesítéssel legyõzze a Borussia Dortmundot!!! De ez még nem minden, ugyanis az Intertotó Kupa fináléjában a Newcastle 4-0-ra és 9-1-re!!!! verte meg az addig szárnyaló magyarokat... No comment. Ja, mellesleg a Fehérvár a bajnokságban kiesõ helyen van, éppcsak megelõzi õket az Újpest...
Van még egy problémám, igazoltam néhány (magyar szinten) jó képességû külföldi játékost, de kivétel nélkül mindegyik pocsékul teljesít, pl az elvileg a többieknél messze jobb török csatárom 10 meccsen egy gólt sem rúgott, és 6-osnál jobb teljesítménye nem volt még, és a többiek sem sokkal jobbak. Mármint a légiósok. 😊
Na mindegy, azért még próbálkozom, legalább egy szezont biztos befejezek, aztán majd meglátjuk.
Ez lessz a második évem a WBA-ban és 5 mecssböl 4 gyözelem 1 döntetelen.
Ezekben legyöztem a Liverpoolt meg a szarkákat.
Bárhonnan ahonnan le lehet tölteni!!!!!
Bajnok és kupagyõztes lettem😊)) Ennek örülünk!
A kupadöntõben az Inter ellen odahaza 3-1-re nyertem. Akkor azt hittem sima lesz a visszavágó. Egy frászt! Gyorsan elhúztak 2-0-ra és próbáltam kapaszkodni. De nem igazán ment. Aztán egy szögletet követõen Nonda fejelt a hálóba. Utána már "sétagalopp" volt.
A bajnokság nagyon szorosra sikeredett. 4 fordulóval a vége elött a lazio meglépett 2 ponttal. Aztán szerencsére odahaz döntetlenezett én pedig simán nyertem odahaza. És jött a lazio elleni meccs. Odahaza ha jól emlékszem 1 góllal kikaptam. Viszont a kupa elõdöntõjében simán kivertem.
És hálistennek most is kupahangulat uralkodott, így sikerült idegenben (a saját hazai páyámon, ugye) meggyõzõen nyerni és máris megugrottam 3 ponttal. Utána már hiába nyertek meg a többiek mindent, én is. Igaz volt, hogy nagy szerencsével (10 emberrel is) de a lényeg, hogy összejött.
Most nyáron lesz pár csere, sok embernek lejár a szerzõdése és menni akarnak. Ezek nagy része nem kezdõ illetve e reserve csapat tagja. Azokhoz meg amúgy se tudok nyúlni a program (még) hibája miatt😞
köszi szépen elõre is...😊 hello.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
amugy nemsokára ugyis vége a szezonnak (még 7meccs) ugyhogy megint átigazolások...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
örülök is nagyon neki,iylen képességü embert a fradiba nemigen fogok igazolni még 1-2éven belül...
és majdnem 1millát ér 😊 a lejobb játékosaim is 3-400ezret érnek szal nagyon durva hozzájuk képest 😊)
Hasonló problémákkal fordulhattok hozzám, olvasok róluk, és konyítok is hozzá valamit 😉

tevez
nézz utánuk😊
Holnaptol elkezdem ujra nyomni a FIFA Managert.
Andretti!! Még megéri megvenni a Corinhias fiatal középpájását
aszem Dienilson a neve de nem biztos szerintem jó számai vannak.
tudtam venni kezdésnél pár fiatal tehetséget,szépen fejlõdnek is,és pár vén rókát,de rohadt jó értékekkel,szinte ingyen 😊
amugy huszon valahány meccs után elsõ helyen állok a bajnokságban,a frissen igazolt 18éves támadó kp-m 12gólos,ezzel vezeti a gollövõlistát
Mért csinálja ezt?<#nemtudom>#nemtudom>CSak nálam van ez a probléma?
Majd ha lesz akkor itt is meg lesz jelentetve. Addig tessék nyugodtan várni!!!
thx
AC Fiorentina: Frey - Grosso, Barzagli, Ujfalusi, Pasqual - Barone - Brocchi, Jörgensen - Fiore - Toni, Iaquinta
azért nem rossz szerintem...😊😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
jó játékot, és.. üdv a klubban! 😊
add meg h 0 legyen a max, értelemszerûen akkor csak az ingyenes között keres
Bosman szabály meg itt is érvényes 😊
7 fordulóval a vége elött 3-an vagyunk 66 ponttal. Utána jönnek 63 ponttal és 60 ponttal. És ha ez nem lenne elég ott lohol a Fiorentina a nyomunkban a maga 57 pontjával😞 Az utóbbi hetekben szinte mindenki volt az élen, akár pontelõnnyel is. Remélem a végén nekem sikerül kiénekelnem a sajtot a sok varjú szájából!!!