Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudtommal nem.

srácok lehet ablakban futtatni a játékot? most le van törölve, és nememlékszm, hogy az options-be lehet-e állítani?

köszi szépen

football without ultras is nothing

Kell nyomni write-ot különben nem teszi át a módosítást a játékba.
Valam nagy gubanc lehet nálad mert nálam is müxik és semmi extrát nem csináltam. Csak hasonlókat mint te.

tobias88
Felraktam a játékot s az elején már azonnal kilépett jobb gombra (nekem mindegyik tcm ilyen), leszedtem a patchet hozzá és mûködött, de idegesített a játékososztályzás, ezért beléptem az editorba és csináltam egy Write Current-et (már mondták hogy nem kellett volna). Azóta bármit próbálok nem megy. S nem crackem van, hanem külön kis indító fájl, amit a daemonba kell berakni. Légyszi nézz utána, mert ennél részletesebben nemtudom leírni!!!
báttyó02
köszi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ha fitness edzést nyomatsz nekik. igaz attól kifáradnak de legalább lesz energiájuk. aztán meg pihentetni kell õket, hogy legyen energy😊 ez egy ördögi kör

báttyó02
a fitness-én a csapatnak mivel tudok javitani?
mert állandoan a legroszabb a csapatomnak a fitnesse a bajnokságba<#sir>

Készül, senki nem tudja a pontos idõpontot. Majd ki lesz írva, addig nyugi😊

Ha a valósághoz közeli eredményt akarsz elérni akkor jobban jársz a szöveges móddal. Én is 3D-vel kezdtem de aztán a szöveges jobban hasonlított a valósághoz, így áttértem arra.
Nem mindegy, hogy kit igazolsz. A játékszisztémád miatti esetekre gondolok. Volt nekem is olyan igazolásom aki alapból egész jó de talán pár meccsen játszott és éppen eladósorban van.
Itt már többen ajánlották, hogy nézz körül olyan területeken ahol tényleg jó a foci😊 És szerezz be esetleg nagyon fiatalokat azokból az országokból. Ingyen vannak nagyon jó játékosok. Még más bajnokságban is megállnák a helyüket. Jól nézz körül! Megéri!!

Mikor lesz magyaritás mert addig én sajna nem tok játszani:S?
Üdv, én csak mostanában kezdtem el játszani, eléggé vegyes a véleményem. A REAC-cal vagyok, 12 forduló után jelenleg a 7. helyen állunk, de hihetetlenül hullámzó a teljesítményünk, állandóan ingázunk a 4., illetve a 8. hely között.

Sajnos a 3D engine borzalmas, ami azért fájó, mert az elsõ 1-2 meccsen még nem tûnt rossznak, de idõvel egyre borzasztóbbnak érzem. Fõleg az idegesítõ, hogy a script miatt (majdnem) mindig csak két játékos mozog a labda felé, ergo hiába van öt védõm az egy csatár ellen, lényegében egy-egynek számít, ráadásul az esetek kb. felében nem az a játékos indul a labdáért, aki a legközelebb van. A kapusok teljesítménye egyébként szintén röhejes.

Gondoltam rá, hogy inkább hagyom is a 3D-t, de aztán balszerencsémre végignézegettem a nemzetközi kupák eredményeit, és rájöttem, hogy az eredmények kiszámítása sem erõssége a játéknak. Egy jellemzõ példa:
A Fehérvár az Intertotó kupában elõbb simán kiverte a svájci Young Boys-t, majd könnyedén elintézte a görög Iraklis-t is, hogy aztán 5-4-es összesítéssel legyõzze a Borussia Dortmundot!!! De ez még nem minden, ugyanis az Intertotó Kupa fináléjában a Newcastle 4-0-ra és 9-1-re!!!! verte meg az addig szárnyaló magyarokat... No comment. Ja, mellesleg a Fehérvár a bajnokságban kiesõ helyen van, éppcsak megelõzi õket az Újpest...

Van még egy problémám, igazoltam néhány (magyar szinten) jó képességû külföldi játékost, de kivétel nélkül mindegyik pocsékul teljesít, pl az elvileg a többieknél messze jobb török csatárom 10 meccsen egy gólt sem rúgott, és 6-osnál jobb teljesítménye nem volt még, és a többiek sem sokkal jobbak. Mármint a légiósok. 😊

Na mindegy, azért még próbálkozom, legalább egy szezont biztos befejezek, aztán majd meglátjuk.

Hello az ötödi forduloban jároka WBA val és negyon jól haladok.
Ez lessz a második évem a WBA-ban és 5 mecssböl 4 gyözelem 1 döntetelen.
Ezekben legyöztem a Liverpoolt meg a szarkákat.

Owen20!!
Bárhonnan ahonnan le lehet tölteni!!!!!
Vége egy újabb szezonnak!!
Bajnok és kupagyõztes lettem😊)) Ennek örülünk!
A kupadöntõben az Inter ellen odahaza 3-1-re nyertem. Akkor azt hittem sima lesz a visszavágó. Egy frászt! Gyorsan elhúztak 2-0-ra és próbáltam kapaszkodni. De nem igazán ment. Aztán egy szögletet követõen Nonda fejelt a hálóba. Utána már "sétagalopp" volt.
A bajnokság nagyon szorosra sikeredett. 4 fordulóval a vége elött a lazio meglépett 2 ponttal. Aztán szerencsére odahaz döntetlenezett én pedig simán nyertem odahaza. És jött a lazio elleni meccs. Odahaza ha jól emlékszem 1 góllal kikaptam. Viszont a kupa elõdöntõjében simán kivertem.
És hálistennek most is kupahangulat uralkodott, így sikerült idegenben (a saját hazai páyámon, ugye) meggyõzõen nyerni és máris megugrottam 3 ponttal. Utána már hiába nyertek meg a többiek mindent, én is. Igaz volt, hogy nagy szerencsével (10 emberrel is) de a lényeg, hogy összejött.
Most nyáron lesz pár csere, sok embernek lejár a szerzõdése és menni akarnak. Ezek nagy része nem kezdõ illetve e reserve csapat tagja. Azokhoz meg amúgy se tudok nyúlni a program (még) hibája miatt😞

bmffm856
hello! a kérdésem az lenne, amit egyszer egy afféle kéréscsokorbna megkérdeztem már, csak pont erre nem kaptam választ...😊 hogy egy játékosmat fel tudom e ajánlani egy csapatnak hogy ugyan vegye már meg, mert tök jó...fontos lenne, hogy tudjam, mert anyagi nehézségekkel küszködök...😊

köszi szépen elõre is...😊 hello.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

báttyó02
köszi,megnézem amint benyomom az fm-et 😊
amugy nemsokára ugyis vége a szezonnak (még 7meccs) ugyhogy megint átigazolások...

bocs millió

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Ha jól láttam a képen volt még 2 millád igazolni ugye? Na a Chorinthas-ban (brazil bajnokság) van egy roger nevû játékos, fiatal nagyon, és 1 milla kb és a magyar bajnokságban szerintem kiemelkedõ lenne!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

báttyó02
hát igen,ez sajna bennevan a pakliban<#shakehead>

torrent

Csak nehogy megsérüljön fél évre lemennyen a formja, majd elkezd öregedni is meg leépülni 30 évesen.

báttyó02
köszi😊
örülök is nagyon neki,iylen képességü embert a fradiba nemigen fogok igazolni még 1-2éven belül...
és majdnem 1millát ér 😊 a lejobb játékosaim is 3-400ezret érnek szal nagyon durva hozzájuk képest 😊)

Honnan szeretnéd?
Meg mondaná valaki honnan lehet letölteni a játékot????????
Gratula ez szép volt! Ennyiért ilyen jót...

Crackelted, van verzsön amelyiket köll! Keresgélj undergroundon vagy írd le részletesen a problémát, és küldök rá orvosságot vagy ha van türelmed adok egy mûködõ verziót.

Hasonló problémákkal fordulhattok hozzám, olvasok róluk, és konyítok is hozzá valamit 😉

Köszi a fülest megnézem...

Vedd ki a cd-t és tedd be újra... nekem is ilyen a cd védelem teszi.

báttyó02
jaja az lehet

tobias88
EZ szerintem kreált, mert mindene 83!
báttyó02
magasan eddigi legjobb igazolásom,méghozzá full ingyen<#wow1><#wow1><#wow1>

tobias88
LESZEDTEM, simán se megy, feltettem a patchet úgy se megy, editorhoz ezek után nyúltam, úgy se megy: NA MOST MIVAN?
kerlon
tevez

nézz utánuk😊

ahogy elnézem, igen. csak nálad vagy más nem írta be. szinte mindenkinek megoldódott a problémája ha volt, de neked krónikus😞

Hello régnem irtam de beszart a gépem és szervízben volt.
Holnaptol elkezdem ujra nyomni a FIFA Managert.
Andretti!! Még megéri megvenni a Corinhias fiatal középpájását
aszem Dienilson a neve de nem biztos szerintem jó számai vannak.

báttyó02
jaj elirtam,tizen valahány meccs után 😄

báttyó02
huhh...fradival kezdtem egy karriert,egenlõre bejövõs a játék,pedig már megjelenésekor is probálkoztam,akkor nemjött be,de most hogy jobban belemerültem egyre jobban tetszik 😊
tudtam venni kezdésnél pár fiatal tehetséget,szépen fejlõdnek is,és pár vén rókát,de rohadt jó értékekkel,szinte ingyen 😊
amugy huszon valahány meccs után elsõ helyen állok a bajnokságban,a frissen igazolt 18éves támadó kp-m 12gólos,ezzel vezeti a gollövõlistát

Felrakom az 1.1PATCH-et Lis indul,1X!Ha még1x beakarok lépni akkor már ;A(z) FIFAM06.EXE hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük...
Mért csinálja ezt?<#nemtudom>CSak nálam van ez a probléma?
Készül. Pontos információ nincs még róla. A végsõ stádiumban tartanak de van egy döntõ fontosságú probléma. A már kész szövegek nem jelennek meg a játékban😞
Majd ha lesz akkor itt is meg lesz jelentetve. Addig tessék nyugodtan várni!!!

17N6-UE25-3333-WSCH-LONG

Valaki megadná a serialt????lécci
thx
Egy kérdésem lenne:Kb Mikor lesz magyarosítás?Bocs hogyha hülyeséget kérdeztem ,de azért válaszoljon valaki rá.
És nem tom, de ez a most itt most ott edzõsködöm, sztem nem jó... Én a loki karriert game hiba miatt hagytam abba, mert a 2. év közepén mindig kilép a játék ha continuet nyomok, és nem mentés hiba, mert több (3) tartalék mentés is volt, 1-2-3 hónappal korábbról és ha ua. pontra elérek kilép ismét. És utánn jött a West Brom Gera miatt. Még 33 évesen is kezdõ volt! tavaly (2008) visszavonult, meg le is gyengült. És négy év után nem volt kedvem új adatbázissal elõrõl kezdeni. A legjobb hogy már 2009 ben a mai totális sztárok 30-35 évesek, és az újakat kell keresni. idõigényes, de vannak.

Olvasd el a 6193-at. Néhány, sok bajnokságban nincs reserve liga. Az ott (6193) leírtak alapján új karriernél lesz reserve team.

Van 11 kezdõ, 7 cserének meg 2-3 tartalék. Meg most plusz 5 szerencsétlen ifi akit nem tok eltüntetni, és felhozni sem a reserve csapatból senkit. Pedig fontos lenne! Úgy értem hogy a volt kezdõ lesz a csere, és csak kezdõt igazolok. Szóval mindig egyre jobb lesz a kezdõ és a cserepad is. És mindig nyereséges mert volt kezdõ játszott sokat, és el tom adni jó pénzért, az új kezdõ meg ofg játszani sokat, és majd el tom adni 1-2-3 év múlva jó pénzért. De most a kezdõben van 20 éves is, szal õt kb 8 évig itt tartom majd 28 évesen a csúcson eladom!

bmffm856
hello! a Balaton FC-s sikersztorimat kicsit félredobva, most egy új kihívás elé nézek...😊 a Fiorentina menedzsereként kezdtem karriert...elkezdtem vásárolgatni, Firenzébe csábítottam Iaquintát, Barzaglit, Grossot és Baronét...namost a gond az, hogy az igazolásokra kapott keret meglehetõsen megcsappant, sõt, mínuszba csapott át...ezt lehetne ellensúlyozni, mert van két-három játékosom, akiket el szeretnék adni, amely pénzbõl renbe jönnék...csak nem akarja senki vinni õket...a kérdésem az lenne, hogy nem lehet-e valakire rátukmálni egy játékost? hogy ugyan már vegye meg, mert nagyon jól jár vele...😊😊 a másik meg, hogy alapból nincsen reserve teamom...azt be lehet valahogy állítani hogy legyen? hát...köszi elõre is a segítséget...végezetül berakom a szezonnak nekivágó kezdõ 11-emet:

AC Fiorentina: Frey - Grosso, Barzagli, Ujfalusi, Pasqual - Barone - Brocchi, Jörgensen - Fiore - Toni, Iaquinta

azért nem rossz szerintem...😊😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

nincsmit, remélem segítettem

jó játékot, és.. üdv a klubban! 😊

báttyó02
köszi 😊

keresésnél gondolom ebben a részben is be lehet állítani a maximum értéket, amikor játékosok után nézelõdsz
add meg h 0 legyen a max, értelemszerûen akkor csak az ingyenes között keres

Bosman szabály meg itt is érvényes 😊

Nagyon kiélezett bajnokságot nyomok😊
7 fordulóval a vége elött 3-an vagyunk 66 ponttal. Utána jönnek 63 ponttal és 60 ponttal. És ha ez nem lenne elég ott lohol a Fiorentina a nyomunkban a maga 57 pontjával😞 Az utóbbi hetekben szinte mindenki volt az élen, akár pontelõnnyel is. Remélem a végén nekem sikerül kiénekelnem a sajtot a sok varjú szájából!!!