Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neuman
Igen a patch, miket rakjak fel és honnan szedjem le?
Valaki tud benne segíteni, mert a Fórumban kérdeztem 2 napja de ott még azóta nem érkezett válasz!

!!!HALA MADRID!!!

Másabb.
Kicsit felpofozták a kinézetet. Illetve részletesebb bizonyos rész. Valamit viszont elcsesztek pl. a merch-et szerintem nagyon macerássá tették).
Az emberkék adatai sokkal részeltesebb de hamar bele lehet jönni.
A patcheket ne feljtsd el illetve van teljes magyar bajnokság.

Neuman
17N6-UE25-3333-WSCH-LONG

!!!HALA MADRID!!!

Cairass
Helló!

Most kaptam meg a game-t, de nem kaptam hozzá cd-keyt. Valaki meg tudna dobni egy ilyennel? Nagyon kéne! Lécci lécci lécci...
TCM 2005-nél jobb a játék? Mert eddig csak ahhoz volt szerencsém a stíluson belül...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

az elején próbálkozott valaki ilyennel és ha jól emlékszem nem igazán mûködött.

Írja (egy két hét után az emailok közt), h Mp3-at lehet berakni a játékba. Meg is adja hogyan. Viszont, ha én berakok oda mp3 filet akkor lefagy a játék, vagy kilép és csak gép restart után tudom újraindítani. Most akkor lehet vagy nem lehet mp3-at betenni? Vagy csak az én verzióm(tört) nem engedélyezi ezt?
Köszi a portrait tippet😊
FrezeR
ti, hogy oldjátok meg a játékosok fizetésének csökkentését, hogy javuljon a pézügyi helyzet pláne ha nem nagyon engednek a heti fizuból? bónuszokkal? de melyikbõl jöhetek én ki a legjobban ha megadom neki(k)? tipeket várnék😊

Oké köszi
FrezeR
bmp legyen, és akkora méretü mint a 2 már játékban meglévõ portré kép

jpg kiterjesztésût?
Rányomsz a portréra és kitallózod a sajátod...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Lehet valahogy portrait-ot változtatni, mondjuk az én fizimiskámra? Ha lehet légyszi osszátok meg hogyan?
Ciao
takibalint
Nem lehet beultetni a programba a forditast, ezert nincs es nem is lesz.

Nincs, nem lesz, sehonnan.

Hello mindenki!Egy kérdésem lenne van már magyarpsítás?Ha nincs mikorra várható?Ha van honnan lehet leszedni?Bocs ha hülyeséget kérdeztem,de azért lécci válaszoljatok.
A home menüpontnál a jobb ficakban van két kis tábla... azok azok. Ha megy a szekér ezek 100%-osak de ha nem akkor jajaj!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

FrezeR
a hivatalos oldalon a fórumban mindig találhatsz új 3d patch-ot, egy srác készíti

Neuman
Valamit nem lehet az ellen kezdeni hogy mikor kiviszik szélre a labdát akkor ne vigyék ki és mikor bedobják ne rugdossák még ki legalább 5-ször, mert elég idegesítõ! Van valami javítás erre?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Én soha nem használtam még azt, mert értelmetlen.
De a boards és a fans mood, az pontosan mi és hol lehet megtalálni, és hogy lehet a maxra vinni?

!!!HALA MADRID!!!

Tök mindegy hogy az mit mutat... amúgy az foggalmam nincs mi alapján számol.. lehet vmi hazugságmérõ-alapon számol, de nem tom... volt nekem is olyan hogy 10 pont elény bajnoksábgan, pont megnyertem a ligakupát, az meg 1 piros csíkon a minimumon volt... Pedig ált uazt mondom... Meg szinte mindig az igazat, amit gondolok... De amúgy tök lényegtelen a press status, a boards és a fans mood a fontos!

Az F. Nailsworthel, mint a 17. legjobb csapat az 5. osztályban 9 ponttal vezetem a bajnokságot... szárnyalok...

A press statust mivel lehetne növelni? Mindig nyilatkozom, aránylag a csapatomra nézve jót és mostanság elindult a zöldem lefelé. De ezerrel. Alig a felénél jár a zöld csík.
A csapatom pedig jól szerepel.

Üdv! Friss adatbázisról senki nem tud? (Vieri:Monaco,Cassano:Real, hogy csak párat mondjak)! Ha vki tud akkor írjon pls! Sümi
Neuman
Megnéztem Akinfeevet hát mit mondjak, nem hiányozhat a csapatból!

!!!HALA MADRID!!!

takibalint
Tudtam en, hogy meglehet allapodni. 😊)))) Szoval nem voltam biztos, mert regebben kicsit maskepp volt.

Akinfeev mellett amúgy José Reina is nagyon jó kapus lesz...

Ez nem így van... A szerzõdésben meg lehet állapodni hogy ha x összeg fölött adod el a játékost, akkor x%-ot fizetsz neki az eladási árból. Tehát példa:
szerzõdésben leírod hogy ha 10.000.000 fölött adod el akkor megkapja a pénz 6%-át. Te eladod 38.000.000-ért akkor õ megkapja a 38 milla 6% pluszba. (tehát fizetsz a másik csapatnak 38 millát, majd a távozó játékosnak is 2.280.000

takibalint
En ugy tudom a Video Cube a 4 vagy 6 oldalas video kivetito, ami a palyak felett kozepen szokott fuggeni. pl: NHL, NBA, vagy Schalke stadion. Ha valaki nez ilyen meccseket.

Amugy akkor lehet epiteni, ha megfelelo magassagu a ket fotribunod, mert ugye nem loghat a foldre a kivetito. 😊))) Es fedett tribun kell.

Valaki korabban kerdezte a PLayer compensation koltsegeket, amire mar valaszoltam, de kozben rajottem, hogy igazabol azt nem lehet bealitani, hogy mennyi legyen a fajdalom dij, ha elkudlod a jatekost, hanem a fizetesenek egy bizonyos szazalekat kapja. Ha keves a fizetese akkor keveset kap, ha sok a heti fizuja, akkor tobbet kap, na meg talan a hatralevol evek honapok szamatol is fugg az osszeg. De a fizetestol biztosan.

Én a kisebb csapatokkal szeretek kezdeni, mert van kihvás, a Chealseaval csak játszol és nyersz... a West Bromnál dolgozni kellett a BL címért... Meg most kezdtem újet egy angol 5. sztályú csapattal... a teljes játékosállománya 100.000 Ebbõl BL gyõztes csapatot gyúrni hosszú idõ lesz...

Neuman
Én az Osasunaval elõdöntõs vagyok a Madrid ellen Spanyol kupában, sikerült jó felállást választani igaz 2-2 lett, ami így is jó, de a visszavágón el fognak verni! A bajnokságban a 10 helyen állok, most azon serénykedek, hogy bejussak a 8 közé.

!!!HALA MADRID!!!

FrezeR
köszi a válaszokat srácok! én is kis csapattal szeretek kezdeni, az az igazi kihivás. bár eleinte nem sok sikerélmény jut 😊

azt csak akkor tudsz ha arra megfelelõ stadionod van. amúgy valahol a stadion felújítás résznél van. és asszem csak a középsõ részre lehet telepíteni. kapu mögé és kanyarba nem lehet. asszem, már rég alakítottam a stadionomon.

Neuman
köszi!

A kameraállást valaki megtudja mondani hogy lehet a stadionba rakni?

!!!HALA MADRID!!!

Majd én😊

A bal alsó sarokba lévõ browser vagy search gombnál lehet beírni nevet. aztán ha van olyan nevû akkor kidobja egy új ablakban.

shad0w
Hmm, na ezt nemtom, én eddig nem találkoztam név szerinti kereséssel szal sztem nincs a játékban ilyesmi, de ha mégis akkor azt majd valaki megmondja 😊

don't give a fuck

Neuman
Amúgy ja kicsit jobban megnéztem és leesett 😊)) Bocsesz!
Névszerint nem lehet rákeresni játékosra?

!!!HALA MADRID!!!

shad0w
Állíts a keresési feltételeken a transfer listen... Ha nincs semmi feltétel megadva akkor az összes transfer listen lévõ játékost kipakolhatná, de mivel a listára csak adott számú emberke fér felállít automatikusan egy sorrendet amiben a játszott bajnokságban lévõ emberek elõrébb vannak. Szal beállítod pl h 17-25 év között keressen, milyen posztra, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a játékos stb. De azt is beállíthatod, hogy hol keresse a játékosokat.. Azért ez elég alap 😊

don't give a fuck

Neuman
Közben lehet megtaláltam a kamerát! A stadium expansion/extra/video cube
nem ez lenne, csak az a baj hogy nem lehet be x-ni! miért?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Nekem is van egy kérdésem. Átigazolási idõszakban nem látok külföldi játékosokat, vagyis látok de azok a spanyol bajnokságban játszanak, amiben én is vagyok. A kérdésem az volna hogy hol tudok más játékosok után ajánlatot tenni!

Jelenleg problémával küzdök, mert van 3 sérültem, ezekbõl az egyik a legjobb csatárom, aki majdnem elsõ a góllövõ listán, és van két középpályás, mindkettõ kulcsfontosságú játékos!
Ezzel az a baj, hogy hamarosan Spanyol kupa elõdöntõt játszok a Real ellen, és nem tudom hogy mi tévõ legyek! Otthon kezdek, de szerintem nagyon elfognak verni, nem tudom hogy jobban védekezést játszassak, vagy támadót!

Mióta újra kezdtem azóta nincsenek pénzügyi gondjaim! Szerencsére!

Ja és hol tudom meg nézni hogy a stadionban van e kamera? És hol tudok felszereltetni, ha nincs.

!!!HALA MADRID!!!

Köszi az infókat!

Nálam valami ilyesmi csapat a legerõsebb:
Silvio Luiz-Cicinho,Heitinga,Heinze,Chivu-Perrotta-Mancini,Kevin Kilbane-Totti-Montella,Podolski

És akik még gyakran kezdõk vagy cserék: Doni,Bovo,Cufre,De Rossi,Pirlo,Kerlon,Tommasi,Reyes,Taddei,Cassano,Nonda.

shad0w
A 3 új igazoláson kívül mindenki az eredeti csapatból maradt 😊 Mivel egyelõre nincs minden posztra megfelelõ játékosom ezért jelenleg 4-1-2-2-1 es felállásra kényszerülök, hiszen pl csatár posztról csak Cassanot nem adtam el 😊 Jelenleg éppen Ibrahimovicsért harcolok, a baj az, hogy a Milannak is kéne 😊
Szal most kb így néz ki a csapat: Akinfeev - Mexés, Chivu, Mertesacker, Kuffour - Perrotta - Totti, De Rossi - Lahm, A.Reyes - Cassano. De ez valószínûleg még változni fog, ha lesz lehetõségem áttérek a két csatáros játékra, a Cassano-Ibrahimovics páros nem is lenne rossz 😊

A ratinget tudtommal csak akkor látod mikor a következõ napra lépsz, mikor összehasonlítja az ellenfél csapat ratingjével. Attól változik, hogy a játékos az aktuális posztján éppen milyen erõs, szal nyilván számít, hogy milyen formában van, de pl Cassano hiába van a legjobb formájában ha berakom a védõsorba... Az, hogy melyik játékosnak melyik poszt az erõssége... gyakorlatilag errõl szól az egész játék 😊 Ott van vagy 100 tulajdonsága a játékosnak azokból viszonlyag könnyen ki lehet találni, hogy ki melyik poszton a legerõsebb, az már mondjuk nehezebb mint amit te is mondasz h védõ, de tud játszani a szélen és középen is. Sok esetben nincs jelentõs különbség, hogy hol játszatod, de ha van, akkor az a ratingbõl úgy is kiderül. És a szöveges tulajdonságok is hozzátartoznak ahhoz, hogy melyik játékos melyik poszton a legjobb. Szal pl ha van egy játékosod aki középpályán szélen és középen is tud játszani, de látod h Winger akkor az a széleken sokkal jobban fog teljesíteni.

don't give a fuck

Akkor ettõl kezdve jobban oda kell figyelnem a szerzõdésekre...

Amúgy én már 2013-at írok, ezért lehet az orosz kapus Manchesterben, 2005-ben szerintem azt sem gondolta volna senki, hogy a Marci gyerek sorozatban négy BL-t nyer.
hogy néz ki jelenleg a roma-d? maradt valaki az eredeti csapatból? miyen felállással nyomod?
én a 4-1-2-1-2-es felállást használom. ha teljes csapat a rendelkezésre áll akkor 800 felett vagyok, asszem. a rating-et menet közben lehet valahol csekkolni? illetve az mitõl változik? a játékos alap tudása illetve az adott helyen való játszatása adja meg? én azt hittem, hogy a kezdõ csapat meccsenként osztályzataival van kapcsolatban.
és hol tudom megnézni, hogy kinek melyik poszt az erõssége? ha van egy D L/C emberem akkor annak a legerõsebb posztja a baloldali védõ?
mennyire számit a szöveges tulajdonságai egy játékosnak? pl. winger, ball winner, stb...?

takibalint
Ez a fajdalom dij magyarul, amikor elobb eladod minthogy a szerzodese lejar. A szerzodesben rogzitve van elvileg mennyi penz, vagy szazalek fejeben menne el, ha valaki megveszi.

takibalint
Fulop Marton az Angol Division 1-ben a Coventry csapataban jatszik. Kolcsonben, mert a Tottenham-ban 3. szamu kapus. Az apja az MTK-s Fulop Ferenc. Meg valami info? 😊))

Akinfejev a CSZKA Moszkva kapusa, nem? Tavaly nyertek UEFA Kupat.

takibalint
En eddig mindig a karrier modot valasztottam, ahol felajanl harom gyenge csapatot. Meg a TCM 2003-al csinaltam legeleoszor, hogy nagy csapattal kezdtem akit en valasztottam.

Bizony, rá gondoltam, bár igazából nem nagyon akarom megvenni (idáig nem is tudtam volna, az elõzõ szezonig a 'nagyobb' bajnokságok közül csak a török, a román, a cseh és a belga ligából válogathattam megkötések nélkül; a játék elején meg 100e-s játékosokat tudtam csak igazolni ~3k-s fizetéssel - a karrier mód szépségei...). Öreg és drága már (vmi 15m), és amúgy is van három potential star kapusom az ifiben, szóval ezzel nem lesznek gondok, ha a Fülöp 3 év múlva visszavonul.
shad0w
Én most kezdtem egyet a Romaval, de szerintem ezzel sem fogok túl sokáig játszani, ezkkel a nagy csapatokkal valahogy mindig megunom a dolgot 😊 Még nagyon az elején járok, eddig eladtam a csapat felét, meg a komplett utánpótlást, mivel úgy sem jók semmire, csak a pénzt vinnék, és igazoltam 3 embert: Akinfeev ( <#wink> ), Lahm, Mertesacker. Lahm egyelõre a középpálya bal szélén kap helyet mivel oda nincs normális emberem, majd ha sikerül venni akkor Lahm visszaköltözik a védelembe. Jelenleg a csapat pontszáma valahol 850 körül mozog. (és még nem mindenkit tudok a legerõsebb posztján játszatni...)

don't give a fuck

shad0w
Abban a szezonban a legjobb valóságban is létezõ (nem generált) kapusok közül elméletileg Igor Akinfeev-nek kéne lennie, aki valóban orosz. De addigra már valami 30 év körül van. A játék elején valamelyik moszkvai csapatban játszik, gondolom a CSKA-ban, nem néztem utána. A játék legelején érdemes leigazolni, már ha van rá lehetõséged anyagilag, ugyanis onnantól kezdve csak drágulni fog, hiszen legjobb kapusként mindig valami nagy csapatnál köt ki. A játék legelején a CSKA (ha nem akarsz alkudozni) 8 milláért gond nélkül elengedi, és csak valami 20e körül kér fizetést. Én eddig ha nagy csapattal játszottam mindig õ volt a kapusom, nagyon megéri a pénzét. Eleinte még vannak kapusok akik jobbak nála, de ha rendszeresen játéklehetõséget kap egy normális csapatban akkor elképesztõen jó lesz, nagy tehetség.

Persze lehet, hogy te nem is rá gondolsz, de legalább leírtam ezt, hátha valaki még nem ismerte volna Akinfeevet, próbáljátok ki, megéri! 😊

don't give a fuck

Én általában kedvenc csapataimmal játszom. Szinte minden bajnokságban van kedvesebb csapat és ha lehet azokkal kezdek. Elsõsorban a Kispest és a Roma.

Az egyik kérdésedre a válasz.
Létezik ilyen kapus. Valamelyik külföldi bajnokságban szerepel. Asszem angol másodosztály. De nem biztos.

Nálam a tV jogdíjakat az emberem intézi és elég jól kasszírozok. Szerintem van a játékban valamilyen rangsor a bajnokságoknál és annak megfelelõen kapsz jogdíjakat. Talán a török bajnokság nem annyira "nézett". Vagy van pl. kameraállás a stadionodban? Ha nincs akkor asszem kevesebb a közvetítés és nem lesz letta.

Az asszem abból adódik, hogy a szerzõdésének nem megfelelõen akarod eladni. Olyan mintha szerzõdést szegnél, gondolom én. És mivel te vagy a hunyó, ha meg akarsz szabadulni tõle fizess!!!😊))
Nekem is volt hasonló de nem tudom milyen néven fizettem.

Az eredményeidhez pedig gratula!