11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Ginjoey
    Eddig az össze managerrel játszottam ami kijött,úgyhogy a válasz a kérdésedre nem,nem az első Managerem.
  • bmffm856
    ugyanígy szoktam én is járni... akármit nyerek, akármit telejsítek, akármilyen az eladás a boltban, mindig csökken a pénzem... és szörnyen idegesítő :)
  • Neuman
    Ez az első Fifa Managered?

Küldj egy képet ahogy skristof is írta!
  • skristof
    menj be a budget menübe nyomj egy szkrínshátot és töltsd el ide.
    szerintem:)
  • Ginjoey
    Fejlemény van! Tudod a bajnokság indulásakor kitűz egy célt a sponsor, és ha azt túlteljesited kapod a bónusz lóvét. Nos. Én most hogy kaptam ezt a lóvét, a következőkhöz adhattam hozzá. A fizetések 130 millió, az igazolási lóvé 19 milla, a többi 4-4 millió. Szóval a fizetésekben +130 millával állok.Plussz érdekes még az is,hogy kaptam egy emilt, hogy az eladás a boltomban 204%-os az elmút hónaphoz képest!!!
    Szóval minden jó,és minden szép, mégis fogy a pénzem.Én már tényleg nem értem....ötlet?
  • Neuman
    Ez ha jól tudom a költségvetés ebből gazdálkodhatsz. Veszel kettő 10 millió értékű játékost, akkor az átigazolási (transfer)pénz már minuszban van.
    A szurkolókkal ne foglalkozz, azt kell nézni hogy mennyien jönnek el, még akkor se fognak el pártolni ha darabját 1000 euróért adod, ha pl egy El Clásico szintű mecset játszanál nyugodtan megemelheted az árakat addig míg telt ház marad. Nem fognak érte megutálni.

• Ginjoey
    A következőképpen néz ki:

Remaining Budget

Salaries : 2.92m pw
    Transfers: 19.3 m
    Construction: 3,2m
    Misc: 2,7m

Cash: -63,5 m

Na ilyenkor mi van?
    Ennél kevesebb fizetésért egy játékos sem fog eljönni. Már most is nevetséges a fizetésük, ahhoz képest ami volt. És akkor mégis több pénze volt a csapatnak mikor 290 ezret kerestek.
  • Ginjoey
    Amikor kis csapatnál voltam akkor nekem sem volt bajom,de egy ilyen csapatnál mint a Tottenham nem tudok kevesebbet fizetni a játékosoknak ennél. Megnéztem a lóvét, a fizetésekre megy el, de amikor játék közben a manager kép alatt irja a pénzeket ott minden pluszban van, nem is kicsivel.A fizetések 3.03m p/w az pedig nem kevés a Boltonnál olyan 20.000 p/w volt, az igazolásra, és a fejlesztésekre is plussz 2 millióval vagyok. A jegyárakat nem nagyon merem emelni, nehogy a szurkolók megkövezzenek. A kép alatti pénzek nem számitanak?
  • Neuman
    Azt én se értem, hogy csinálja, de próbálj emg vissza szerződni és nézd meg az egyenlegét, valszeg ez játék hiba! Eddig nem tapasztaltam, nem volt rá példa.
    Nem tudom mit csinálsz, én akármelyik csapatomnál voltam, (kivéve az Ecija) igaz többnyire kiscsapatokkal kezdtem, de voltam a Bilbaoval, ott 1 év után 12 milliós haszont tudtam termelni, de voltam az Osasunával ott kevesebbet csak 4 millió, de pluszban voltam és a legjobban kereső játékosom 54 000 eurót kapott.
    A pénzügyeknél nézzed hogy hova megy el sok pénz, de valószínű hogy a fizetésekre. (próbáld csökkenteni) A másik pénzszerzési lehetőség a jegyárakból származik, erre figyelj még oda!
  • Ginjoey
    Én már totál nem értem ezt a játékot.Hallgattam rád, és elmentem a Tottenham-hez managernek, otthagytam a Bolton -10 millával. Elcseréltem azokat a játékosokat akik 290000-et kerestek. Mindenkit elküldtem, most a legtöbbet kereső játékosom 145000-et keres. Mégis fogy a pénzem!!! A bolt tele, kölcsönt nem fizetek vissza, minden pluszban van. Viszont a Bolton (akit -10 millával hagytam ott) most vett egy 38 milliós játékos. Honnan lett neki 50 millája 2 hét alatt? Csaló egy játék ez.
  • tokaipeti
    Üdv! Valaki tudja, hogy miképp kell beállítani a játékot, hogy 3-4 év után ne legyen mindenki világsztár 90 fölötti értékkel. És 170 centivel ne fejeljen és ugorjon egy játékos 95-össel. Meg 27-28 évesen a gyorsasága ne kezdjen el mindenkinek csökkenni...
    Köszönöm!
  • Zsolti9014
    sehogy vazze! :DD előbb írták: nincs rá lehetőség sajnos. De a Total Club Manager 2004-ben és 2005-ben igen
  • Naxos
    meccseket hogyan tudom lejátszani?
  • kirfer16
    Én nem tom hogy nektek milyen de nekem ugyan ilyen a grafikám
  • Neuman
    Ez engem is érdekelne, de nem hiszem a hogy a gépem bírná, bár nem tudom miylen képek ezek.
  • Neuman
    Nem kell mindent komolyan venni, vagy ennyire szigorúan válaszoltam volna??
    De ha már itt tartunk én nem arra gondoltam hogy miket értél el a csapattal, hanem arra hogy nem tudod nyereségesen vezetni a klubbot.

Mégegyszer mondom nem csesztetni akartalak.
  • Neuman
    Sehogy nem tudod, mert nincs ilyen a játékban.
  • ezeradam
    ja tom, de hülye vok
  • ezeradam
    mi az a trainer és hogyan lehet olyat igazolni a csapathoz?
  • Naxos
    és még 1 kérdésem lenne. hogyan tudom lejátszani a meccseket? felvan rakva a fifa07 is. külön mappában van a fifa07 és a fifa manager 07 telepítve.
  • Naxos
    ilyen grafikát hogyan lehet elérni?
    www.kepfeltolto.hu/?img=20g
    www.kepfeltolto.hu/?img=20h
  • Ginjoey
    Szerintem meg csak nem lehetek annyira szar, mert egy Aston Villával is Kupát nyertem, és a Boltonnal most 2. lettem, Kupa és Liga Kupa győzelemmel.....szerintem....szóval azzal hogy szar a játék nem engem kell csesztetni. Más ismerősöm is ilyen problémával küzködik,de biztosan ő is szar manager.....ez van.
  • dbb
    Szevasztok,az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy eddig hibátlanul ment a játék de most a Real M. vagyok és a 3.szezont töltené be és egyszerüen kilép a játékból.mi lehet a gond?előre is kösz
  • owen20
    sziasztok!
    Milyen munkálatokhoz kerestek forditokat pontosan mit kell csinálni?
    Én segitenék forditani csak segitsetek mit és hogyan kell!
    Sziasztok
    Vagy itt vagy privin várom a segitséget!
  • Neuman
    Lehet vett fel kölcsönt az új menedzser, de ki tudja ez lehet egy játék hiba.
  • Neuman
    Azt javaslom hogy mondjál le!

Ha nem tudod nyereségesen vezetni a sapatod nem vagy jó menedzser, szerintem! :D
  • Ginjoey
    És tudsz valami biztos trainert? Mert én egyet felraktam,de az csak visszahozott nullára, és nem tudtam venni igy sem játékost. Mert a semmiért nem jön el senki. Kéne pár millácska hogy leigazoljam Détárit...:)
  • FuckingMontana
    tranier a megoldás :D
    így lehetsz kapzsi Chelsea
  • kas123
    csal a játék :D
  • Ginjoey
    Tulajdonképpen nem is azzal van problémám hogy nekem nincs pénzem, hanem hogy a többi csapatnak honnan van? Amikor az ő játékosaik többet keresnek mint az enyéim. Tudom mert voltam az Astonnál is, és ott sem dőlt a lóvé....Ez komolyan elgondolkodtató ebben a játékban.
  • Ginjoey
    Ez tiszta sor. Azt mondja hogy -60 millió a játékosok fizetése. De ez baromság, mert alig kapnak pénzt. Plussz ez még mindig nem oldja meg azt a problémát, hogy hogy lett 100 millája az Aston Villának? Hol van az egyenjogúság?
  • Neuman
    Nézd meg a bevételeket és a kiadásokat ott megtalálsz mindent hogy mi hova és mikor került.
  • Ginjoey
    Jó ez a játék, csak észrevettem némi furcsaságot. Az Aston Villával voltam, és +10 millióval kezdtem. Ezután havonta buktam 2 millát, nem tudom miért, minden pluszban volt(fizetés,épitkezési pénz stb.). Elmentem 2 év után a Boltonhoz, az Aston -40 millával otthagytam. Egyéve vagyok a Boltonnál, és az Aston Villa most vette meg Tevezt 43 milláért. Na ez most hogy van? Honnan esett neki egy év alatt 100 milla? És nekem hova megy a pénzem? Alig van játékosom, a fizetésük sem sok. Van valakinek ötlete?
  • Naxos
    hopsz bocsi :) csak a fáradságtól nem látok:S de lejjebb megtalálható az infó. sry
  • kas123
    május-június (elméletielg, ha jóltom)
  • Naxos
    körülbelül mikorra lesz kész a magyarítás?
  • vellai
    Hála!
  • FuckingMontana
    www.cdgalaxis.hu
    1000ft a postaköltség,legalábbis amikor rendeltem ennyi volt és egy nap alatt kinn volt
  • vellai
    Tud valaki abban segíteni, hogy honnan tudom postai úton megrendelni a (eredeti)játékot?
  • FuckingMontana
    elég szomoru az extratime-os dolog,bár EA-ra jellemző :(