Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud benne segíteni, mert a Fórumban kérdeztem 2 napja de ott még azóta nem érkezett válasz!
!!!HALA MADRID!!!
Kicsit felpofozták a kinézetet. Illetve részletesebb bizonyos rész. Valamit viszont elcsesztek pl. a merch-et szerintem nagyon macerássá tették).
Az emberkék adatai sokkal részeltesebb de hamar bele lehet jönni.
A patcheket ne feljtsd el illetve van teljes magyar bajnokság.
Most kaptam meg a game-t, de nem kaptam hozzá cd-keyt. Valaki meg tudna dobni egy ilyennel? Nagyon kéne! Lécci lécci lécci...
TCM 2005-nél jobb a játék? Mert eddig csak ahhoz volt szerencsém a stíluson belül...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Köszi a portrait tippet😊
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Ciao
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
!!!HALA MADRID!!!
De a boards és a fans mood, az pontosan mi és hol lehet megtalálni, és hogy lehet a maxra vinni?
!!!HALA MADRID!!!
Az F. Nailsworthel, mint a 17. legjobb csapat az 5. osztályban 9 ponttal vezetem a bajnokságot... szárnyalok...
A csapatom pedig jól szerepel.
szerzõdésben leírod hogy ha 10.000.000 fölött adod el akkor megkapja a pénz 6%-át. Te eladod 38.000.000-ért akkor õ megkapja a 38 milla 6% pluszba. (tehát fizetsz a másik csapatnak 38 millát, majd a távozó játékosnak is 2.280.000
Amugy akkor lehet epiteni, ha megfelelo magassagu a ket fotribunod, mert ugye nem loghat a foldre a kivetito. 😊))) Es fedett tribun kell.
Valaki korabban kerdezte a PLayer compensation koltsegeket, amire mar valaszoltam, de kozben rajottem, hogy igazabol azt nem lehet bealitani, hogy mennyi legyen a fajdalom dij, ha elkudlod a jatekost, hanem a fizetesenek egy bizonyos szazalekat kapja. Ha keves a fizetese akkor keveset kap, ha sok a heti fizuja, akkor tobbet kap, na meg talan a hatralevol evek honapok szamatol is fugg az osszeg. De a fizetestol biztosan.
!!!HALA MADRID!!!
A bal alsó sarokba lévõ browser vagy search gombnál lehet beírni nevet. aztán ha van olyan nevû akkor kidobja egy új ablakban.
don't give a fuck
Névszerint nem lehet rákeresni játékosra?
!!!HALA MADRID!!!
don't give a fuck
nem ez lenne, csak az a baj hogy nem lehet be x-ni! miért?
!!!HALA MADRID!!!
Jelenleg problémával küzdök, mert van 3 sérültem, ezekbõl az egyik a legjobb csatárom, aki majdnem elsõ a góllövõ listán, és van két középpályás, mindkettõ kulcsfontosságú játékos!
Ezzel az a baj, hogy hamarosan Spanyol kupa elõdöntõt játszok a Real ellen, és nem tudom hogy mi tévõ legyek! Otthon kezdek, de szerintem nagyon elfognak verni, nem tudom hogy jobban védekezést játszassak, vagy támadót!
Mióta újra kezdtem azóta nincsenek pénzügyi gondjaim! Szerencsére!
Ja és hol tudom meg nézni hogy a stadionban van e kamera? És hol tudok felszereltetni, ha nincs.
!!!HALA MADRID!!!
Nálam valami ilyesmi csapat a legerõsebb:
Silvio Luiz-Cicinho,Heitinga,Heinze,Chivu-Perrotta-Mancini,Kevin Kilbane-Totti-Montella,Podolski
És akik még gyakran kezdõk vagy cserék: Doni,Bovo,Cufre,De Rossi,Pirlo,Kerlon,Tommasi,Reyes,Taddei,Cassano,Nonda.
Szal most kb így néz ki a csapat: Akinfeev - Mexés, Chivu, Mertesacker, Kuffour - Perrotta - Totti, De Rossi - Lahm, A.Reyes - Cassano. De ez valószínûleg még változni fog, ha lesz lehetõségem áttérek a két csatáros játékra, a Cassano-Ibrahimovics páros nem is lenne rossz 😊
A ratinget tudtommal csak akkor látod mikor a következõ napra lépsz, mikor összehasonlítja az ellenfél csapat ratingjével. Attól változik, hogy a játékos az aktuális posztján éppen milyen erõs, szal nyilván számít, hogy milyen formában van, de pl Cassano hiába van a legjobb formájában ha berakom a védõsorba... Az, hogy melyik játékosnak melyik poszt az erõssége... gyakorlatilag errõl szól az egész játék 😊 Ott van vagy 100 tulajdonsága a játékosnak azokból viszonlyag könnyen ki lehet találni, hogy ki melyik poszton a legerõsebb, az már mondjuk nehezebb mint amit te is mondasz h védõ, de tud játszani a szélen és középen is. Sok esetben nincs jelentõs különbség, hogy hol játszatod, de ha van, akkor az a ratingbõl úgy is kiderül. És a szöveges tulajdonságok is hozzátartoznak ahhoz, hogy melyik játékos melyik poszton a legjobb. Szal pl ha van egy játékosod aki középpályán szélen és középen is tud játszani, de látod h Winger akkor az a széleken sokkal jobban fog teljesíteni.
don't give a fuck
Amúgy én már 2013-at írok, ezért lehet az orosz kapus Manchesterben, 2005-ben szerintem azt sem gondolta volna senki, hogy a Marci gyerek sorozatban négy BL-t nyer.
én a 4-1-2-1-2-es felállást használom. ha teljes csapat a rendelkezésre áll akkor 800 felett vagyok, asszem. a rating-et menet közben lehet valahol csekkolni? illetve az mitõl változik? a játékos alap tudása illetve az adott helyen való játszatása adja meg? én azt hittem, hogy a kezdõ csapat meccsenként osztályzataival van kapcsolatban.
és hol tudom megnézni, hogy kinek melyik poszt az erõssége? ha van egy D L/C emberem akkor annak a legerõsebb posztja a baloldali védõ?
mennyire számit a szöveges tulajdonságai egy játékosnak? pl. winger, ball winner, stb...?
Akinfejev a CSZKA Moszkva kapusa, nem? Tavaly nyertek UEFA Kupat.
don't give a fuck
Persze lehet, hogy te nem is rá gondolsz, de legalább leírtam ezt, hátha valaki még nem ismerte volna Akinfeevet, próbáljátok ki, megéri! 😊
don't give a fuck
Létezik ilyen kapus. Valamelyik külföldi bajnokságban szerepel. Asszem angol másodosztály. De nem biztos.
Nálam a tV jogdíjakat az emberem intézi és elég jól kasszírozok. Szerintem van a játékban valamilyen rangsor a bajnokságoknál és annak megfelelõen kapsz jogdíjakat. Talán a török bajnokság nem annyira "nézett". Vagy van pl. kameraállás a stadionodban? Ha nincs akkor asszem kevesebb a közvetítés és nem lesz letta.
Az asszem abból adódik, hogy a szerzõdésének nem megfelelõen akarod eladni. Olyan mintha szerzõdést szegnél, gondolom én. És mivel te vagy a hunyó, ha meg akarsz szabadulni tõle fizess!!!😊))
Nekem is volt hasonló de nem tudom milyen néven fizettem.
Az eredményeidhez pedig gratula!