Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
azért a valóságban is vannak olyan nemzetek akik sokat fektettek az utánpótlásba és bõven megtérült nekik (törökök, görögök, norvégok, svédek, svájciak stb)
szerintem ez a legnagyobb hibája a játéknak
Hogy lehet reserve teambõl felvinni játékost?
Levinni tudok,fel nem,szezon elején állok tehát még az az 5 meccses dolog se áll amit valaki irt.Ugyebár jobb gombot nyomok a játékosra:szerzõdés,beszélgetés,adatok...stb és unavailable for reserves, na ha arra kattintok az égvilágon semmi se történik.Az áthúzás szintén nem okés, szal fogalmam sincs már.Elõre is thx ha valaki tud jó megoldást.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Állítólag berakják a játékba és nem akar megjelenni. Nem tudom, hogy pl. a hivatalos oldalon nem illik ilyenkor segítséget kérni? Igazából ha magyar nyelven is lenne a játék sokkal többen foglalkoznának vele és ettõl talán a következõ is jobban fogyna.
a fordítás már készen van de nem lehet behelyezni a játékba. már mindent kipróbáltak de semmi.
Közben én is befejeztem a 09/10-es évadot: Bajnoki cím, Angol kupa, BL. Most ez termett. Meg pár új kiválló igazolás (pl:Azaouagh) és jön majd Nilmar, Debouchy, Karim Alam, és talán Sidafa Bauwah (ucsó kettõ generált, és majdnem mindenjük 85 ös és huszon pár évesek. Igazolási keret 70 milla!!! szóval van mibõl. Lassan érlelõdik bennem a távozás gondolata, egy kisebb csapathoz, de nagyon szívemhez nõtt a West brom. Gera pedig újjászületett!!! Egy 14 éves ifi gyerek, zoltán gera, ugyan az a kép, csak éppe csatár, és nem annyira tehetséges. Gera a egyetlen aki visszavonult, a többieket mind sikerült eladni 30-31 évesen is. A volt csapatból már 1 ember sincs itt! Közben az angolok edõje is lettem, és gané módon, a csapatom 6 angolját válogattam be... Hátha megdobja a piaci árukat...😊
na...ismét jelentkezem...már régen jártam erre...mint azt már artam, 5 év után otthagytam San Marinot, és Verona felé vettem az irányt...a Chievoval, mint újonccal az elsõ szezonban 2. helyen végeztem, így következõ szezopnban indulhattam a BL fõtábláján...idõközben formálódott a csapat, egyre erõsebb lett, a bajnoksághban sokáig még az elsõ helyért is fversenyben voltam a második veronai szezonomban, azopnban ismét egy római cvsapat, ezúttal a Lazio happoltas el elõlem a Scudettot...ismét második lettem...igenám, de a BL-t közben megnyertem...a döntõben a CSKA Moszkvát vertem meg...így a harmadik idényemnek Veronában mint BL gyõztes indulhattam, ezzel megalapozva anyagi dolgaimat...elkezdtem egy igen komoly csapatépítést, melyet még most sem fejeztem be, pedig elsöprõ fölénnyel a harmadik évemben megnyertem a bajnokságot, úgy hogy már 6 fordulóval a vége elõtt bajnok voltam...és ismét BL sikert könyvelhettem el, ezúttal a csoportban már kétszer hódoltatott, na jó egyszer csak döntetlen lett, Real Madrid ellen nyertem el a trófeát...a csapatom értéke mindeközben 60 milláról már a 140 milliót ostromolja, és találtam egy ifi tehetséget a csapatomban, aki két egy éve van nálam, jószerivel csere, de már most 1,4 millát ér...eszméletlen nagy tehetség a csávó...belinkelek pár képet a karrieremrõl...elég szép...😊 jaja! és mindezek mellett van még egy UEFA kupám még a San Marinoval, és egy világkupám a Chievoval, valamint egy Európai Szuperkupa még szintén a San Marinoval...na akkor itt vannak a képek...
Serie A TIM 2011-2012
Serie A TIM 2012-2013
AC Chievo Verona a 2013-2014-es szezon elõtt:
hát...elég ütõs kis csapatot formáltam a Chievoból...a legutóbbi szezonban volt egy sorozatunk, amikor 19 mtétmeccset nyertünk meg zsinórban...szóval...háváj van...megy a szekér, és 2015-ig szerzõdésthosszabbítottam Veronában...😊 és a csapatom átlagéletkora is alacsonyabb lett, mivel nincsen már 28 évnél idõsebb játékosom...na...hát ennyi...majd még jelentkezem...most síszünet van úgyhogy tudok játszani...😊 Forza!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Serie A TIM 2011-2012
Serie A TIM 2012-2013
AC Chievo Verona a 2013-2014-es szezon elõtt:
hát...elég ütõs kis csapatot formáltam a Chievoból...a legutóbbi szezonban volt egy sorozatunk, amikor 19 mtétmeccset nyertünk meg zsinórban...szóval...háváj van...megy a szekér, és 2015-ig szerzõdésthosszabbítottam Veronában...😊 és a csapatom átlagéletkora is alacsonyabb lett, mivel nincsen már 28 évnél idõsebb játékosom...na...hát ennyi...majd még jelentkezem...most síszünet van úgyhogy tudok játszani...😊 Forza!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Amugy köszi
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
kicsi off:
nekem megvan eredetiben a TCM2005 és eladnám. Ha valakit esetleg érdekelne akkor szóljon😊
Amugy kis hanyagolás után én is nekiugrom újra a játéknak, meghoztátok a kedvemet 😊
A TCM ben volt ilyen a carierben de a Fifamanager06 ban nem találom
Tud valaki segitteni??
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
de a profiknak biztos van egyszerûbb megoldása.
Más: lehet, hogy már volt róla szó, csak én nem vettem észre: Hogyan lehet, ilyen képeket kivágni a játékból?
don't give a fuck
Amúgy tényleg jó csapatod van, grat hozzá, bár nem biztos, hogy mindenkit a legjobb posztján játszatsz. Ez mondjuk nálam is probléma volt, nem egyszerû megtalálni a legjobb felállást...
don't give a fuck
Megnézem õket kit tudok átcsábítani.
Cristiano Ronaldo
Quaresma
DaMarcus Beasley
Jermaine Jenas
Jose Antonio Reyes
Diego
Javier Mascherano
Darren Fletcher
Christian Obodo
John Obi Mikel
Carlos Alberto
Lisandro Lopez
don't give a fuck
Én is játékost kerestem aki kellõ lenne két pozicióra. És akiket ajánlottak vagy érdemesnek találtam az egyik se akar jönni. 2010-11-ig van szerzõdésük a csapatokkal😞
Bajnokság 16 forduló: 12 GY, 4 D. GK a legjobb a bajnokságban. A csapatérték, még mindig 825-850 körül mozog.
A liga kupából kiestem idegenben a Preston North End 1-0 ra vert. 😞 Szörnyû volt nézni ahogy kikapunk. Mondjuk a szokásos kezdõ 11-bõl 6 embert pihentettem, az utánna jövõ Liverpool meccsre, amit meg is nyertem.
BL: Király vagyok, mindenhol tarolok. Csoportkör 18p. 24-4-es GK, és értelemszerûen 6 gyõzelem! BL góllövõlistája: Reyes (12), Johnson (4), Azaouagh (4), és mind a 3 az én játékosom! És most nincs Chealsea aki kiüssön, és nem állok meg a BL címig.
Az angol kupa remélem a BL re fog hasonlítani és nem a Carling kupára...
És bár félévkor a félévkor távozó Diouf (3.9 ért vettem, 4.2 ér most, és 8 milláért adtam el!) helyére fél évig kölcsönbe jön C. Ronaldo de foggalmam sincs ki lesz utánna. Megpróbálo leigazolni C. Ronaldot, de 34 millát ér most, és már az is sok... Kezd kiöregedni Andrew Johnson is, most megpróbálom 10-15 milláért eladni, és utánna keresek egy jó csatárt. Nehéz hasonlóan jó csatárt venni ennyi pénzbõl... nagyon nehéz...😞
http://fga.atw.hu/hasonlitas.JPG
Aztán közlöm az árakat:
-Jean Makoun: 4.300.000 Euró
-Steven Gerard: kb. 35.000.000 Euró
ÉS MI A B*D*S F***ÉRT VAN EKKORA KÜLÖNBSÉG AZ ÁRBAN??????????
don't give a fuck
Vége a 2. szezonomnak a Mönchengladbach színeiben és mondhatom amit lehetett megnyertünk!
Bajnokság 2.ponttal a B. dortmund elött, Német Kupa az A. Biefeld elött míg a legnagyobb siker a BL-ben a Chealse ellen sikerült nyerni és elhóditani a trófeát!
De még mindig nem jött angól szerzõdés(csak abban az esetben vagy egy nagycsapat kérésére hagyom ott a csapatom)így végülis még van 12hónap a szerzõdésmbõl így marattam!
Újabb igazolások is vannak érkezett Akinfeev, Mascherano, Makount, és végül a legnyobb igazolásom Vucunic volt!
Elég erõs mostmár a keret így remélem valami nagyot sikerül alakitani megint de majd kiderül!
Majd szurok be képeket ha tudok!
Sziasztok