Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak a mentésekben nem aktiválódnak a patch opciói... sajnos... így nathan derbyshiret az életben nem állítom kezdõ 11be... sajnos...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

felraktam az 1.1-et é tényleg megy simán...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

nálam nem történt. folytattam ahol abbahagytam

Ez engem is érdekelne hogy nem történik e baj.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

6395... ott már leírtam...

nem melyik patch az? Ja és gond nélkül mennek a mentések??? 5 év West Brom után nem adnám föl szívesen... és milyen lényeges változtatások vannak még a patchban?

én viszont azt nem értem, hogy ha beleölök több 10 millió eurót az ifibe, akkor miért jönnek fel ugyanolyan szar ifik mint elõtte. Ha már súlyos összegeket fektetek be, akkor a minõségen is meg kellene látszódni. Az meg már tényleg durva, hogy a brazil, argentin stb. ifiközpontból is csak max decent pro-k jönnek...
azért a valóságban is vannak olyan nemzetek akik sokat fektettek az utánpótlásba és bõven megtérült nekik (törökök, görögök, norvégok, svédek, svájciak stb)
szerintem ez a legnagyobb hibája a játéknak
nem értem, nálam mûködik a felhozás... felraktátok a peccset?
Ezzel sok ember -köztük én is- küszködik, ezért elhatároztam hogy rok egy levelet az EA canadanak, hogy oldja meg a problémát, vagy keressen vmi megoldást. A gond csak az hogy nincs sehol ilyen cím...

1 kérdés ami már sokadszor elhangzott itt,de rákeresve sehol nemtaláltam használható megoldást:
Hogy lehet reserve teambõl felvinni játékost?

Levinni tudok,fel nem,szezon elején állok tehát még az az 5 meccses dolog se áll amit valaki irt.Ugyebár jobb gombot nyomok a játékosra:szerzõdés,beszélgetés,adatok...stb és unavailable for reserves, na ha arra kattintok az égvilágon semmi se történik.Az áthúzás szintén nem okés, szal fogalmam sincs már.Elõre is thx ha valaki tud jó megoldást.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ki volt adva több embernek a fordítás. Mindenki csinált egy részegységet és akik az elején jelentkeztek azok eltûntek😞 Ezért mikor a hivatalos idõpont volt kiírva a magyarosításra akkor kellet újra nekiállni az egésznek. Akkor többen beszálltak segíteni és, ahogy készült az anyag úgy derült ki, hogy nem lehet betenni a cuccot. Aztán azóta nagy a csend, valszeg abbamaradt az egész. Én mondjuk nagyon sajnálom, mert úgy számomra sokkal élvezetesebb, hogy el tudok olvasni minden apró kis infót. Meg a nagyokat is😊

Én nem követtem a fordítás menetét, de furcsának tartanám, hogy a magyarítás elkészül, és csak eztuán próbálják megnézni a játékban, milyen is lett. Szerintem munka közben is rá-ránéz az ember, hogy fest ékes anyanyelvünkön, akkor viszont már hamarabb kiderült volna a dolog. Szóval valószínûbbnek tartom, hogy a magyarítás nincs kész, mindamellett, hogy valóban küszködhetnek az általad leírt problkémákkal is, sõt akár fel is hagyhattak a fordítással emiatt.

Én nem értek hozzá😞
Állítólag berakják a játékba és nem akar megjelenni. Nem tudom, hogy pl. a hivatalos oldalon nem illik ilyenkor segítséget kérni? Igazából ha magyar nyelven is lenne a játék sokkal többen foglalkoznának vele és ettõl talán a következõ is jobban fogyna.

Érdekes, a fifa és a fifaman belseje ua. Most meg is néztem, és mindkettõ lang fájljai uazok. Bár õk értenek hozzá, csak tudják mit csinálnak...

nem és valszeg nem is lesz😞
a fordítás már készen van de nem lehet behelyezni a játékba. már mindent kipróbáltak de semmi.

cory11
hali adtak már ki magyarosítást a játékhoz?ha igen honnan tudom letölteni?

takibalint
A kapusod a Gina Lollobrigida kolke?? 😊)))) Amugy Gratula az eredmenyekhez.

Ez nem igaz! Sweinsteiger bezzeg hozzád elment! Nekem nem jön, mert hogy túl kicsi csapat a west brom (17/14 a prestige). Szép eredmények gratula! Érdekes, hogy 1. és 2. chievos évedben is a bajnok messze nagy fölénnyel nyert. Angliában nekem még nem volt csapat amely átlépte volna a 90 pontot. viszont minimum rekord az van Queen Park Rangers kemény 12 pontot szerzett 38 meccs alatt! Gáz... A tõzsdét nem akarod látogatni? Nekem már 900 millát!!! ér a részvények 49%-a, csak sajna már mind eladták. Gondoljatok bele, ha most tudnám eladni a 49%-ot, akkor a csapatnak 1.2 MILLIÁRDJA lenne.

Közben én is befejeztem a 09/10-es évadot: Bajnoki cím, Angol kupa, BL. Most ez termett. Meg pár új kiválló igazolás (pl:Azaouagh) és jön majd Nilmar, Debouchy, Karim Alam, és talán Sidafa Bauwah (ucsó kettõ generált, és majdnem mindenjük 85 ös és huszon pár évesek. Igazolási keret 70 milla!!! szóval van mibõl. Lassan érlelõdik bennem a távozás gondolata, egy kisebb csapathoz, de nagyon szívemhez nõtt a West brom. Gera pedig újjászületett!!! Egy 14 éves ifi gyerek, zoltán gera, ugyan az a kép, csak éppe csatár, és nem annyira tehetséges. Gera a egyetlen aki visszavonult, a többieket mind sikerült eladni 30-31 évesen is. A volt csapatból már 1 ember sincs itt! Közben az angolok edõje is lettem, és gané módon, a csapatom 6 angolját válogattam be... Hátha megdobja a piaci árukat...😊

bmffm856
na itt van mégegyszer képekkel...😊

na...ismét jelentkezem...már régen jártam erre...mint azt már artam, 5 év után otthagytam San Marinot, és Verona felé vettem az irányt...a Chievoval, mint újonccal az elsõ szezonban 2. helyen végeztem, így következõ szezopnban indulhattam a BL fõtábláján...idõközben formálódott a csapat, egyre erõsebb lett, a bajnoksághban sokáig még az elsõ helyért is fversenyben voltam a második veronai szezonomban, azopnban ismét egy római cvsapat, ezúttal a Lazio happoltas el elõlem a Scudettot...ismét második lettem...igenám, de a BL-t közben megnyertem...a döntõben a CSKA Moszkvát vertem meg...így a harmadik idényemnek Veronában mint BL gyõztes indulhattam, ezzel megalapozva anyagi dolgaimat...elkezdtem egy igen komoly csapatépítést, melyet még most sem fejeztem be, pedig elsöprõ fölénnyel a harmadik évemben megnyertem a bajnokságot, úgy hogy már 6 fordulóval a vége elõtt bajnok voltam...és ismét BL sikert könyvelhettem el, ezúttal a csoportban már kétszer hódoltatott, na jó egyszer csak döntetlen lett, Real Madrid ellen nyertem el a trófeát...a csapatom értéke mindeközben 60 milláról már a 140 milliót ostromolja, és találtam egy ifi tehetséget a csapatomban, aki két egy éve van nálam, jószerivel csere, de már most 1,4 millát ér...eszméletlen nagy tehetség a csávó...belinkelek pár képet a karrieremrõl...elég szép...😊 jaja! és mindezek mellett van még egy UEFA kupám még a San Marinoval, és egy világkupám a Chievoval, valamint egy Európai Szuperkupa még szintén a San Marinoval...na akkor itt vannak a képek...

Serie A TIM 2011-2012

Serie A TIM 2012-2013

AC Chievo Verona a 2013-2014-es szezon elõtt:

hát...elég ütõs kis csapatot formáltam a Chievoból...a legutóbbi szezonban volt egy sorozatunk, amikor 19 mtétmeccset nyertünk meg zsinórban...szóval...háváj van...megy a szekér, és 2015-ig szerzõdésthosszabbítottam Veronában...😊 és a csapatom átlagéletkora is alacsonyabb lett, mivel nincsen már 28 évnél idõsebb játékosom...na...hát ennyi...majd még jelentkezem...most síszünet van úgyhogy tudok játszani...😊 Forza!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
na...ismét jelentkezem...már régen jártam erre...mint azt már artam, 5 év után otthagytam San Marinot, és Verona felé vettem az irányt...a Chievoval, mint újonccal az elsõ szezonban 2. helyen végeztem, így következõ szezopnban indulhattam a BL fõtábláján...idõközben formálódott a csapat, egyre erõsebb lett, a bajnoksághban sokáig még az elsõ helyért is fversenyben voltam a második veronai szezonomban, azopnban ismét egy római cvsapat, ezúttal a Lazio happoltas el elõlem a Scudettot...ismét második lettem...igenám, de a BL-t közben megnyertem...a döntõben a CSKA Moszkvát vertem meg...így a harmadik idényemnek Veronában mint BL gyõztes indulhattam, ezzel megalapozva anyagi dolgaimat...elkezdtem egy igen komoly csapatépítést, melyet még most sem fejeztem be, pedig elsöprõ fölénnyel a harmadik évemben megnyertem a bajnokságot, úgy hogy már 6 fordulóval a vége elõtt bajnok voltam...és ismét BL sikert könyvelhettem el, ezúttal a csoportban már kétszer hódoltatott, na jó egyszer csak döntetlen lett, Real Madrid ellen nyertem el a trófeát...a csapatom értéke mindeközben 60 milláról már a 140 milliót ostromolja, és találtam egy ifi tehetséget a csapatomban, aki két egy éve van nálam, jószerivel csere, de már most 1,4 millát ér...eszméletlen nagy tehetség a csávó...belinkelek pár képet a karrieremrõl...elég szép...😊 jaja! és mindezek mellett van még egy UEFA kupám még a San Marinoval, és egy világkupám a Chievoval, valamint egy Európai Szuperkupa még szintén a San Marinoval...na akkor itt vannak a képek...

Serie A TIM 2011-2012

Serie A TIM 2012-2013

AC Chievo Verona a 2013-2014-es szezon elõtt:

hát...elég ütõs kis csapatot formáltam a Chievoból...a legutóbbi szezonban volt egy sorozatunk, amikor 19 mtétmeccset nyertünk meg zsinórban...szóval...háváj van...megy a szekér, és 2015-ig szerzõdésthosszabbítottam Veronában...😊 és a csapatom átlagéletkora is alacsonyabb lett, mivel nincsen már 28 évnél idõsebb játékosom...na...hát ennyi...majd még jelentkezem...most síszünet van úgyhogy tudok játszani...😊 Forza!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

egy a gond velük, nem karolta föl nagy csapat õket, és nem elég jók! Írjátok már be lcc kinek kb mennyi a fizetése és a vagyona? Csak mérleg, hogy a west brom jól fizet-e... elõre is THX!

Ez nem ok, mert ha elolvasod a két tábla fejlécét, bal oldalt a reserve csapatba rakhatók, a jobb oldalt, pedig a reserve csapat tagjai... a 2005 ben olyan volt ahogy mondod...

egyuri
Ja azt látom de soha egy csapatot sem ajál fel nekem
Amugy köszi

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

Van egy olyan gomb alul, jobb oldalt, hogy "my career" és ott találsz személyes infókat. Az elmúlt csapatokatis megnézheted és a jövõdet is, asszem.

FrezeR
sziasztok
kicsi off:
nekem megvan eredetiben a TCM2005 és eladnám. Ha valakit esetleg érdekelne akkor szóljon😊
Amugy kis hanyagolás után én is nekiugrom újra a játéknak, meghoztátok a kedvemet 😊

egyuri
Valaki tudja hogy hol lehet látni még az idény vége elött azokat a csapatokat ahova leszerzödnél??
A TCM ben volt ilyen a carierben de a Fifamanager06 ban nem találom
Tud valaki segitteni??

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

Köszi, majd kipróbálom. Azt nem tudjátok, miért van, hogy ha a reserve teamben a játékos már 5 meccsen pályára lépett, akkor nem lehet felvinni a first teamhez?? Elég gáz, amikor a válogatott meccsek miatt fel kell tölteni a csapatot, akkor csak azokat lehet felvinni, akik még a reservebe sem férnek be..
elég csak a printscreen-t megnyomni, aztán megnyitod a paintet aztán szerkesztés és beillesztés
reserve-bõl úgy kell asszem felhozni az elsõ csapatba játékost, hogy rámész a reserve-re, ott kiválasztod a squadot (itt kellene látod az elsõ csapatot és a tarcsit egyszerre) és a tarcsiból át kell húzni a csókát az elsõ csapathoz.
Ha minden igaz nyomsz egy alt+print screen gombot és azt behívod utána valamilyen képkezelõ progiba. utána addig alakítod amíg nem lesz jó.

de a profiknak biztos van egyszerûbb megoldása.

Nálam Kerlon és Altintop játszik RM-et. Kerlon a játék kezdetekor 17 éves, tehát még 2010-ben is elég fiatal.

Más: lehet, hogy már volt róla szó, csak én nem vettem észre: Hogyan lehet, ilyen képeket kivágni a játékból?
Mákod van én licitáltam rá, a liverpool ellen, és egy hajszállal nyert a liverpool. 31.5 ért vette. Már ért 70 millát is. most 53.5 öt mert valamit cseszõdik a liverpool.

Nálam olyan történt, hogy De Rossit akarták vinni. Alkudoztunk róla, hogy mennyiért. 2,5 millából már 6,5 körül jártunk amikor megszüntettem a tárgyalást. Erre kiírta, hogy akkor bizonyos idõponttól azé a csapaté a játékos aki licitált rá. És így vagyok Tevezzel is csak fordított elõjellel. Ott én próbálkoztam sokat adni de egyszer abbahagyták. Aztán ha minden igaz azt írta, hogy valamikortól az enyém. Ha minden igaz😊

Azt tudom hogy Narh SW, Kompany DM, Makoun LWB, meg Ronaldo RW, de a többiek a helyükön vannak asszem. A felállás pöpec, a TCM 2003 óta ez nekem bejön, hanem sokkal inkább a jó ifiket nehéz megtalálni. Bár most jól állok a korral, de öregszeneknek a valós ifik, és nincs igazán generált ifi sztár. Bár pont az én reservemben van egy 3 millát és egy 2 millár érõ 21-20 éves csatár, de nem tom hogy kell felhozni, szal cseszhetem.

shad0w
Ha rögtön a játékossal beszélsz és nem a csapatnak teszel elõször ajánlatot akkor be lehet állítani, hogy mikortól akarsz vele szerzõdést kötni. Azthiszem, de ez persze nem biztos... Mindenesetre valahol lehet állítani h mikortól akarod h nálad játszon.

don't give a fuck

shad0w
Hát ha õk nem igazán jók akkor már csak a generált játékosokban bízhatsz, ugyanis jó körülmények között ezek a játékosok 2010-re a játékban szereplõ legjobb középpályásokká fejlõdnek 😊
Amúgy tényleg jó csapatod van, grat hozzá, bár nem biztos, hogy mindenkit a legjobb posztján játszatsz. Ez mondjuk nálam is probléma volt, nem egyszerû megtalálni a legjobb felállást...

don't give a fuck

Ja és azt hogy lehet csinálni, mint amit velem is csináltak többször, hogy mondjuk 2009-ben aláírok egy szerzõdés a játékossal, akinek 2012-ben jár le a szerzõdése, hogy majd ha 2012-ben lejárt a szerzõdés akkor hozzám igazol. Liam Roseniort ugyanis 2012-7-1-tõl már valamelyik csapat játékosa (nem emlékszem melyiké) és emiatt nem hosszabíthatok vele szerzõdést, és nem is adhatom el másnak. 2012 6 31 ig az enyém, utánna meg már alárt ezt hogy csinálták?

Végignéztem õket, de nem igzán jók... Elég nagyok az elvárásaim, de egy ilyen csapatba: http://fga.atw.hu/csapat.JPG nehéz egy középpályást venni. C. Ronaldo évvégén elmegy, és nincs aki pótolja. Mathieu Debouchy és Bastian Schweinsteiger a két kiszemelt, de egyik se jön. Ronaldo túl drága, de mégiscsak õt "kell" megvennem.

Köszi!
Megnézem õket kit tudok átcsábítani.

shad0w
Hmm, középpályára a következõ játékosokat tudom ajánlani:

Cristiano Ronaldo
Quaresma
DaMarcus Beasley
Jermaine Jenas
Jose Antonio Reyes
Diego
Javier Mascherano
Darren Fletcher
Christian Obodo
John Obi Mikel
Carlos Alberto
Lisandro Lopez

don't give a fuck

Én még nem tartok ott, sajnos nem tudok így segíteni😞
Én is játékost kerestem aki kellõ lenne két pozicióra. És akiket ajánlottak vagy érdemesnek találtam az egyik se akar jönni. 2010-11-ig van szerzõdésük a csapatokkal😞

Idén nagyon megy!

Bajnokság 16 forduló: 12 GY, 4 D. GK a legjobb a bajnokságban. A csapatérték, még mindig 825-850 körül mozog.
A liga kupából kiestem idegenben a Preston North End 1-0 ra vert. 😞 Szörnyû volt nézni ahogy kikapunk. Mondjuk a szokásos kezdõ 11-bõl 6 embert pihentettem, az utánna jövõ Liverpool meccsre, amit meg is nyertem.
BL: Király vagyok, mindenhol tarolok. Csoportkör 18p. 24-4-es GK, és értelemszerûen 6 gyõzelem! BL góllövõlistája: Reyes (12), Johnson (4), Azaouagh (4), és mind a 3 az én játékosom! És most nincs Chealsea aki kiüssön, és nem állok meg a BL címig.
Az angol kupa remélem a BL re fog hasonlítani és nem a Carling kupára...

És bár félévkor a félévkor távozó Diouf (3.9 ért vettem, 4.2 ér most, és 8 milláért adtam el!) helyére fél évig kölcsönbe jön C. Ronaldo de foggalmam sincs ki lesz utánna. Megpróbálo leigazolni C. Ronaldot, de 34 millát ér most, és már az is sok... Kezd kiöregedni Andrew Johnson is, most megpróbálom 10-15 milláért eladni, és utánna keresek egy jó csatárt. Nehéz hasonlóan jó csatárt venni ennyi pénzbõl... nagyon nehéz...😞

Sajnos. Kéne viszont tanács. Nem találok (2009 November 3 ban) olyan 27 évnél fiatalabb jobb oldali középpályást, aki olcsóbb 10 millánál, és van piros képessége! Egyszerûen már majdnem mindenhol végignéztem ahol szoktam, de sehol senki. Sweinsteiger nem elég jó, C. Ronaldo drága, és nincs senki aki jó lenne. Valaki tud ajánlani valakit? A kor nagyon fontos, hogy a 27 már sok, a 26 még eseteleg jó! Nem baj ha drágáb kicsit (15-20 milla), csak legyen elég jó!

Csak a márkanév miatt!!<#bee1><#bee1><#gonosz1><#gonosz1><#kacsint><#vigyor0><#circling><#lookaround><#nyes>

NA MOST NÉZZÉTEK MEG EZT:
http://fga.atw.hu/hasonlitas.JPG
Aztán közlöm az árakat:
-Jean Makoun: 4.300.000 Euró
-Steven Gerard: kb. 35.000.000 Euró
ÉS MI A B*D*S F***ÉRT VAN EKKORA KÜLÖNBSÉG AZ ÁRBAN??????????

ezt honnan tood?

shad0w
Mascherano és Akinfeev volt sztem a legjobb igazolás a 4 közül, Akinfeev a játék legjobb kapusává fejlõdik, ha van rá lehetõsége, Mascherano pedig az egyik legjobb védekezõ középpályás lesz.

don't give a fuck

Na és mit szólsz Mascheranohoz és Makounhoz? Akinfeev kapus ha jól emlékszem... figyeltem õt is, de Reinara esett a választásom. Vucunic mennyi idõs, és milyen poszton játszik? Kiváncsi vagyok a csapatodra, elég erõs lehet már.

Sziasztok!
Vége a 2. szezonomnak a Mönchengladbach színeiben és mondhatom amit lehetett megnyertünk!
Bajnokság 2.ponttal a B. dortmund elött, Német Kupa az A. Biefeld elött míg a legnagyobb siker a BL-ben a Chealse ellen sikerült nyerni és elhóditani a trófeát!
De még mindig nem jött angól szerzõdés(csak abban az esetben vagy egy nagycsapat kérésére hagyom ott a csapatom)így végülis még van 12hónap a szerzõdésmbõl így marattam!
Újabb igazolások is vannak érkezett Akinfeev, Mascherano, Makount, és végül a legnyobb igazolásom Vucunic volt!
Elég erõs mostmár a keret így remélem valami nagyot sikerül alakitani megint de majd kiderül!
Majd szurok be képeket ha tudok!
Sziasztok
jaaa. én az 1.00 origivel játszom, azt gondoltam abban is lehet...