11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neuman
    Nézegetem, de Andretti angol tudását ismerve benne bíztam:)

Mi a hivatalos oldal címe?
  • savafan
    Ez nem tiszta még teljesen. Bár Andretti alantabb írt valamit erről. Többen többfélére gondolnak, hogy ez mit jelent. Olvass egy picit lejjebb és nézd meg a variációkat. Aztán amelyik szimpi azt vedd alapul:))
  • Neuman
    Az én kérdésem meg az lenne, hogy van egy taktikai menü, ahol külön mindenkinek meg lehet mondani hogy mit csináljon.
    A hold up-ot beikszelem mondjuk egy csatárnak, akkor ő fogja bevárni a többieket, vagy őt várják be a többiek?
  • Neuman
    Szoktad edző táborba küldeni a fiaidat? Mert én amikor tudom ott vannak, persze csak a szezon közepén és végén! Edző mecset közvetlen szezon kezdés előtt szoktam 2-3-at
    Az edzést te végzed vagy rá állítottál egy szakembert, mert ez is probléma lehet. Más nem jut eszembe.
  • Andretti
    Az oroszok megcsinálták a 100%-os fordításukat... felvettem az egyik fordítóval a kapcsolatot... ő elküldte a dekódolt fáljt, és azt mondta hogy a program írója nem akarja publikálni a munkáját úgyhogy ha készen vagyunk akkor visszaküldöm neki bekódolják és visszaküldik... ennyi a megoldás...

kas123:
    A financial statusban van egy olyan hogy "Budget Controll" (alul) ott lehet a különböző forrásokat ide oda pakolgatni HA a vezetőség engedi...
  • kas123
    üdv all. egy kis help kéne. Elköltöttem minden pénzt az átigazolásokra és minuszba van :D. De a klubbnak van 1 csomó pénze ezenkívül, és abból hogy tudnék átküldeni az átigazolások részlegre?
  • savafan
    A huf fájlok megoldásáról lehet tudni valami bővebben? Emlékszem mikor kezdtünk szenvedni az elején, hogy mit lehet kezdeni. Még én is kerestem megoldást (ami sajna mégsem működött). Egy programmal lehet használhatóvá tenni vagy programozni is kell tudni?
  • Max Adren
    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni. Az EA Sportsos manager játékokban nincs nagy tapasztalatom, mindig a régi Championship meg a mostani Football Managerrel toltam. Ez viszont most nagyon megtetszett. Illetve megtetszett volna, ha lenne végre egy kis sikerélményem benne.
    A problémám az, hogy elkezdődik a szezon, lekötök kb. 5 előkészületi meccset. Az első 3 meccsen még simán nyerek, de közben a játékosok formája folyamatosan hanyatlik. Mire a bajnokság elkezdődik, a csapatom a leghitványabb ellenféltöl is simán bekap egy négyest. Én meg már tiszta idegroncs vagyok!
    Talán rossz a taktika? 4-4-2-vel próbálkoztam sokáig. A védőknek megmondtam, hogy ne menjenek előre és csak a védekezésre koncentráljanak és mégis olyan lyukas a védelem hogy az ellenfél meccsenként simán összehoz 5-6 száz százalékos ziccert.
    Szóval mit tehetnék, illetve mit csinálok rosszul?
  • Andretti
    nem... szerintem kb. 30-40%-nál járunk...
  • kirfer16
    Aha bocs akkor én félre voltam informálva.
  • Andretti
    Jó akkor most írok egy átfogó helyzetjelentést...

A fordítást 3 részre bontottuk mennyiségi alapokon...
    -kis fájlok
    -nagy fájlok
    -huf fájlok

A kis fájlok készen vannak...
    A nagy fájlok közül a newspaper jól áll a textmode is... és van mégegy ami még várat magára
    A huf fájl az gyötrelmes lesz... az egymaga nagyon sok százalék...

Az emberek most a textmode-on dolgoznak leginkább... így ha az kész a text mode meccsek már magyarul olvashatóak lesznek! (minden reményem szerint)

Utánna nekiállunk a huf fájlnak és serényen folytatjuk a munkát... februárban már nem lesz vizsgaszezon így több ember visszatér és nő a fordítókapacitásunk...

Ez a jelenlegi álllás, most jön a predikció:

Legjobb terveim szerint február közepén-végén ki lehet adni majd egy épkézláb 60-70%-os változatot tesztelés és ellenőrzés céljából... Ezután már ti se fogtok annyira rinyálni (=P =D XD) és mi is látni fogjuk a fényt az alagút végén... és legjobb eshetőség szerint márciusban esetleg készre lehet csinálni... ez a legjobb eshetőség... szóval számolni kell hogy esetleg csúszünk...

Ennyi meg egy bambi... remélem minden kérdést megválaszoltam...

p.s.: fordítók jelentkezését még mindig várjuk!
  • kirfer16
    Ami ott an fenn kijelezve az a 15% az szerintem nem anyi én ugy tudom hogy 30-40% nál jár mán de mindegy amit én kaptam az már nemsoká kész Kedre tuti kész lesz.
  • Neuman
    Azért ne becsülj alá minkket!
  • Djemba
    fél év és lesz magyarosítás tuti
  • savafan
    A topik címénél van az állapot jelző. Ne sürgessük a srácokat, úgyis jelzik, hogy állnak.
  • liverpool123
    andretti kb hány %-nál tart a magyaritás?
  • Andretti
    Szép munka... repül a madárka2... =)
  • Yoki
    köszi a választ
  • Zsolti9014
    Andretti! Elküldtem a lefordított anyagomat, jelezz ha megkaptad.
  • blur55
    most kaptam meg a managert, semmi crack nincs hozzá, csak a YASU meg valami procyon nevű program - olvastam, hogy a procyon-nal megnyitom a manager exe file-t és míg közben tölt addig indítom el a játékot?

mindenesetre nem indul, tud valaki valamilyen megoldást?
  • Andretti
    Először hadd fordítsunk... Februárban már jobban fogunk állni és akkor beszélünk majd ilyenekről...
  • Neuman
    köszi!
    Nem lehet közben, csak az elején lehet.
  • Zsolti9014
    nemtom, én most hétvégén emberesen nekiülök a részemnek :D
  • Yoki
    hello
    én csak azt szeretném megkérdezni hogy csak a teljes magyarítás lesz kiadva vagy lesz majd köztes proba verziok
  • kas123
    amikor új játékot kezdesz van egy olyan lehetőség hogy display... (mutassa a szinteket [nem pontos fordítással]). Azt kell bepipálni és mutatni fogja. Nemtudom h a már elkezdett játékban be lehet e kapcsolni de nézzétek meg.
  • Neuman
    Volt szó hogy nem jelzi ki a tehetséget meg a szintet a játékosnak, mit kell tenni hogy ez így legyen tudja valaki?
  • Neuman
    Alapítottam egy csapatot Brazil Seria A-ban!
    2 mecset (barátságos) játszottam, de ennyire még nem élveztem 3d-s mérkőzést.
    Totál mint ha tv-ben nézném ugyan az a erőszakos footbal folyik, mint élőben!
  • skristof
    jó kérdés :) valszeg lesznek új szövegek is, én nem ígérem a többiek nevében, hogy az összes kis eltérést végignézzük majd a nyelvi fileokban. azt meg nem hinném h külön nyelvi fileba rakják majd az új szövegeket.
  • gfinta
    Lehet, hogy én vagyok vak, de én nem látom a csapatom meg az ellenfél csapat összetett level szintjét, csak a fitséget, formát, energiát és önbizalmat. Ebben nincsen már ilyen?
    Nálam lassabban telik el 1 hét 5 betöltött bajnoksággal, mint a 06-ban.
    512MB nem elég neki?
    A gamecopyworld oldalról miért nem tudok letölteni? Van valami ravaszság benne?
    Kérem, aki tud, segítsen.
    Köszi.
  • Drend
    Filkor, nem Filkos...
  • Drend
    Hali!
    Játékosképet próbáltam betenni a játékba. (Farkas Balázs, Stieber Zoli, Filkos Atti, stb...)Az megvan, hogy 160x160-as tga legyen, név, meg is jeleníti, csak nem tudom körbevágni az embert. Ha egyszínű fehér háttérre teszem, akkor azt is beteszi köré, ha átlátszó háttérre teszem csak a körbevágott mellképet, akkor is rak fehér hátteret. Hol a hiba? Photoshoppal csinálom. Talán ez?
    Köszi: Kython
  • Neuman
    az extra time kiegészítő-t felrakva a magyarítás, hogy fog működni?
  • balazsx
    Hali!
    Be tudnék segiteni a forditásba. Kit kell keresni?
  • takibalint
    Rogton itt egy masik hir.

Fifa Manager patch
    Tegnap adtunk róla hírt, hogy az EA Sports bejelentette a nagysikerû Fifa
    Manager 07 elsõ kiegészítõjét,
    ma viszont még az alapjátékukhoz adtak ki egy frissítést. Az update többek
    között javítja a mentési
    hibákat, a játékosok energiájának kijelzését, erõsebbé teszi a védõk
    képességeit, több ificsapat hírt
    engedélyez és rengeteg egyéb bugfixet is tartalmaz. A patch a FIFA Manager 07,
    az LFP Manager 07, és
    a Total Club Manager 07-hez is jó, de csak az angol DVD verzióhoz. A 35 megás
    filet megtalálhatjátok
    letöltési részlegünkben, aki pedig valamilyen oknál fogva a spanyol, francia,
    olasz, német nyelvû kiadással
    rendelkezik, esetleg közvetlenül az EA-tól szedte le a játékot, azok a hivatalos
    honlapon ismerkedhetnek
    meg a nekik való frissítéssel.

Forras: PC-Dome
  • takibalint
    Koszi, letoltom, de ugye nem kell uj jatekot kezdeni, vagy igen?
  • takibalint
    Egy hir a FIFA Manager 07 - Extra Time-rol

Két hónappal ezelõtt jelent meg az EA Sports által immár évrõl-évre kiadott Fifa
    Manager 07, ám máris
    készülhetünk egy kiegészítõre, amely az Extra Time névre hallgat. EA-ék
    láthatóan nagyon próbálják
    behozni az SI Games legendás Championship/Football Manager szériáját, így néhány
    speciális extrával
    kívánnak kedveskedni játékosaiknak. Lássuk: Lehetõség lesz játékos-edzõként a
    csapatot irányítani, így
    egykori sztárunk megtarthatja a foci világában jól csengõ nevét További
    szponzori pénzeket nyerhetünk a
    stadion nevének eladásából Bõvített edzési lehetõségek, fõként a szezon elején
    és végén Új félidõs
    képernyõ, ahol több okosságot próbálhatunk mondani játékosainknak, természetesen
    az aktuális
    eredmény tükrében Harminc eddig nem használható statisztika képernyõ És még sok
    kis apró részlet,
    amely összetettebbé varázsolhatja a Fifa Manager világát. A február végén,
    március elején megjelenõ
    add-ont pedig majd közvetlenül az EA csatornájáról tölthetik le az érdeklõdõk.

Forras: PC-Dome
  • balazsx
    Én nem vettem észre lassulást de még csak pár hetet teszteltem a játékba hogy mit javitottak. Majd ha elkezdtem jobban tudok nyilatkozni.
    Nekem nem eredeti a gém ezért kellett exe-t cserélnem. A játékos llevel szintet már az elején be kell jelölni hogy szeretnéd. A csapat levelt én csak a 3d meccs alatt látom amikor leveszem a teljes képernyőről ablakra, felül a csapatok neve alatt, ezenkivül a főoldalon néha legfelül látszik kisbetűvel.
    Remélem érthető volt.
  • gfinta
    balazsx,

a hivatalos 1.0 patch telepítése után neked is újra ki kellett cserélni az indító exe file-t a crackelt indító file-ra?
    Szerintem a játék lelassult a patch telepítése után, legalábbis nálam.
    Ha már vonalban vagyok, kérdés: Hol látható a csapat level szintje? A 06-ban kint volt a fő ablakban, de én most itt nem látom.
  • balazsx
    Hello!
    Fifa manager 07 patch 1.0 Ez egy hivatalos patch az EA oldaláról lehet letölteni 37mb körül van.
  • takibalint
    Mi a neve a patchnek, ami megoldotta a fizetesi problemat?