Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem biztos csak én úgy emlékszem. De az is lehet, hogy mindez csak a szezon végére érvényes. Akkor, sorry😞
Ezzel a kerettel vágok neki a 2008/2009-es bajnokságnak:
Kezdõcsapat: Marco Roccati - Alessandro Gamberini, Cesare Bovo, Michele Ferri, Marco Tasso - Davide Moro - Massimo Mutarelli, Stefano Morrone - Fabrizio Miccoli - Stefano Dall'Acqua, Mauro Bardi
Cserepad: Andrea Pansera - Francesco Carbone, Regino Chicchini - Antonio Rodocanachi, Roberto Baronio - Fabio Quagliarelle, Riccardo Ciaravella
További játékosok: Antonio Cenacchi, Salvatore Da Vinci, Daniele Di Donato, Luigi Fortichiari , Hajnal Tamás, Domenico Maietta, Marco Moretti, Alessandro Noselli, Salvatore Corsi, Riccardo Ugolino, Luca Vigiani, Marco Zamboni
Ez szerintem nem egy gyenge keret...ezt jelzi az is, hogy a legerõsebb csapatom, amikor elkezdtem a San Marinot irányítani, 350 körüli pontot kapott...ez a mostani 18-as keret
Fontos még, hogy a csapat nagyon fiatal átlagéletkorú...30 játékosból csak 8 van 30 éves vagy afeletti...és 12 26 illetve az alatti...a maradék 10 értelemszerûen 27 és 29 közötti...ez sem rossz szerintem....ígéretes...
Amúgy már elkezdõdött az új szezon, és én miont tavalyi 8. indulhattam az Intertotó kupában...ahonnan sikeresen kvalifikáltam magam az UEFA kupa elsõ körébe...pedig nem voltak rossz ellenfeleim...az elsõ körben a NAC Breda csapatát kaptam meg, kint 0-0 lett, itthon 3-0-ra vezettem, majd a 72 és a 88 perc között kaptam kettõt, 3-2...az utsó 6 percet végigfostam, mert 3-3-al õk mentek volna tovább...de a vége 3-2 maradt, így továbbmentem...az elõdöntõben a Hamburg várt rám...hazai pályán kezdtem, 0-0 lett, majd Hamburgban 2-2-t játszottam, így idegenben lõtt több góllal továbbmentem...a döntõben a Valladolid volt az ellenfél, Spanyolországban 0-0 lett (sokadik döntetlenem), itthon viszont 2-0-ra nyertem, így én léptem tovább az UEFA elsõ körébe ahol a dán Aarhusszal kell majd megmérkõznöm...a bajnokság még nem kezdõdött el, ott a frissen feljutott Palermoval játszom majd, immáron mint esélyes...😊 legutóbb a Serie B-ben mérkõztem meg velük, akkor kb az erõviszonyok ilyenek voltak: PAL 600, SMR 420...most meg: SMR 618 PAL 553....fordult a kocka...egyébként a csapatom értéke nõ, bár még mindig a legkisebb értékû a Serie A-ban...kicsivel több mint 25 millió Eurót ér...ami gond viszont, az az, hogy az igazolásokra fordítható pénzem mínusz 4 millán van...és vége az átig. szezonnak...és senki nem vette meg egy játékosomat sem...ezellen nem lehet valamit tenni? mondjuk rátukmálni valakire a játékosaimat akiket eladásra szánok...mert így télen nem lesz ám semmilyen vásárlás...míg a többieknek igen...az pedig nem lenne jó...még egy kérdés: az átigazolásokra fordítható pénz az csökken? vagy az átig szezon végén maradt összeg marad végig?...
hát...ennyi...már sokadik kisregényemet írom ebbe a topikba..remélem nem gond...köszi elõre is a kérdésekre a választ és ezzel a segítséget...hello: bmffm.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Véget ért a második szezon.
Nagyon jó ered ményt értem el a WBA val elsök lettümk.
38 meccs böl 2 vereség 6 döntetlent értünk el.
És az én csapatom kapta a legkevesebb golt.
Most az átigazolási szezonba vagyok eddig meg vettem Robbie Keant ,Gans Pedersent
de ha minden igaz uton van Vicente Kompany egy fiatal védõ.
Ennyi volt a csapatomról jó játékot mindenkinek!!!!
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor5>#vigyor5><#taps>#taps>
asszem.
ui: nem lehetne valahogy (van mentett állás, amit vissza lehet tölteni) elérni, hogy ne rúgjanak ki?
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
7. San Marino Calcio 19 8 6 5 26-23 30
otthon: 10 7 1 2 15-10 22
idegenben: 9 1 5 3 11-13 8
a csapatom pedig ez:
[b] Roccati - Gamberini, Bovo, Ferri, Cottafava - Moro - Mutarelli, Morrone - Franceschini - Dall'Acqua, Corsiÿ/b]
várom a folytatást, holnap asszem játszom jad...de eddig nem rossz...😊
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Újra jeletkezem!Lejátszottam az õszi idély végét és elég szép sikerként könyvelhetem el hogy a bajnokságban õszi bajnok lettem míg a Bajnokok Ligájában a legjobb 16közé verekettem magam csoportelsõként!Majd a PSG vár ránk a 8közé jutásért!
Igen még mindig a B.Möchengladbackrol beszélek!
Nemsokár indul az új bajnokság pár játékos távozik és egy csatár szerzõtettésén gondolkodok mert találtam egy fiatal dán fiút aki elég nagy reménység és lehet leigazolom!
Egyelõre ennyit!
Sziasztok!
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Mingyá lejön, lehet hogy kell majd segitség
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
az elsõ 12 forduló mérlege így nézett ki: 12 1 5 6 7-17 8
az azt követõ 22 fordulóé pedig így: 22 15 4 2 36-28 49
összesen: 34 16 10 8 43-35 58 pont, ezzel bekerültem a feljutást jelentõ elsõ két hely közül a másodikra, és következõ szezonomat a Serie B-ben kezdhettem meg.
A Serie C1-bõl a feljutást kiharcoló alap 11 ez volt:
Bertolucchi - Ugolino, Cenacchi, Tasso, Parini - Nicoletti - d'Astolfo, Sciorra - Bardi - da Vinci, Corsi
A Serie B-ben folytatódott a lendület...ez abból látszik, hogy az egész bajnokság 42 fordulója alatt 6. helynél rosszabbon egyszer sem tanyáztam...
Az elsõ félévet így zártam: 21 13 7 1 24-10 46
A második félév 21 meccse ilyen lett: 21 9 11 1 21-5 38
Összesen: 42 22 18 2 43-15 84
ezzel elsõ helyen zártam a Serie B-t és következik a Serie A...és itt tartok most...
a Serie A-ba jutást kiharcoló kezdõ 11:
Roccati - Carbone, Cenacchi, Ferri, Tasso - Nicoletti - Bardi, Sciorra - Franceschini - Dall'Acqua, Corsi
és végül...[a Serie A-nak nekivágó csapatom:[b]
Roccati - Gamberini, Bovo, Ferri, Cottafava - Moro - Mutarelli, Morrone - Franceschini - Dall'Acqua, Corsi
szerintetek milyen eséllyem lehet? az elmúlt jkét szezon alapján nem merek jósolni...na...hát ennyi...még zárásként leírok részletesen adatokat..ha érdekelne valakit...
2005/2006 - Serie C1, A-csoport, San Marino Calcio
1 félév: 17 5 6 6 18-23 21
Otthon: 8 3 1 4 12-13 10
Idegenben: 9 2 5 2 7-10 11
2.félév: 17 11 4 2 24-12 37
Otthon: 9 7 2 - 12-3 23
Idegenben: 8 4 2 2 12-9 14
Összesen:
2. San Marino Calcio 34 16 10 8 43-25 58
2006/2007 - Serie B, San marino Calcio:
1.félév: 21 13 7 1 24-10 38
Otthon: 10 8 2 - 14-4 26
Idegenben: 11 5 5 1 10-6 20
2.félév: 21 9 11 1 21-5 38
Otthon: 11 6 5 - 11-2 23
Idegenben: 10 3 6 1 10-3 15
Összesen:
1. San Marino Calcio 42 22 18 2 43-15 84
A két szezonbban összesen:
San Marino Calcio 76 38 28 10 86-50 142
Otthon: 38 24 10 4 49-22 82
Idegenben: 38 14 18 6 39-28 60
Otthon 32 meccs óta veretlen vagyok...azért nem rossz...😊 nem tudom hogy akkor és ott mi történt a fiúkkal...de hogy belehúztak az biztos...holnap
Amúgy meg ajánljatok valami gyenge de szimpatikus csapatot bármelyik játszható bajnokságból, kivéve a magyart 😊
don't give a fuck
De nem igaz amit írsz, ugyanis nyugodtann bízz akár mindent a segédekre KIVÉVE bármiféle igazolást, vagy tárgyalást. Tehát játékost CSAK te igazolj, staffot CSAK te igazolj, és tv vagy szponzor szerzõdéseket is CSAK te igazolj. A többit csinálhatják, mert a reserve csapatomat, segéd irányítja, és az elõzõ 2 évben és idén is felhõkarcoló magasan vezetik a tabellát! eredmények:
tavaly elõtt: 24 meccs 20 gyõzelem 1 D 3 V
tavaly: 24 M 21 GY 2 D 1 V
idén: 18 M 17 GY 0 D 1 V GK: (most figyeljetek!!!) 121-18 !!! És ez halál komoly, a Birmingham reserve csapatát 18-0 ra verték 67 perc alatt, mert addigra már nem volt meg náluk a min létszám, és lefújták!!! volt 2 második sárga meg 2 egybõl piros, plusz még se cseréi meg se teljes csapat. Szal a Birmingham reserve csapatában volt 10 ember.
Szóval bízz bennünk, csak véletlenül se igazoljanak. Volt nekem is hasonló, még a TCM 2005-tel, hogy a staff épített a lokinak egyedzõtábort, 12,5 milláért. 1 gond volt: nekem csak 2,5 millám volt össz! Ekkor -mivel minden meccs után mentek a néhai kilépések miatt- visszatöltöttem egy hetet, kirúgtam azt a staffot, és levettem pár feladatot a segítõk vállairól!
na mindegy, így jártam, már amúgy is irreálisan erõs lett a csapat, azthiszem inkább kezdek egy újat valamelyik másik bajnokságban, a magyart egy idõre meguntam 😊 csak találnom kell egy nem túl erõs, de fiatal, szimpatikus csapatot egy normális bajnokságban 😊
don't give a fuck
ha nem lesz mág megoldás😞
don't give a fuck
Történt egy érdekes és nagyon idegesítõ dolog amibõl ismét tanultam valamit, a tanulságot pedig megosztom veletek 😊
Szal az van, hogy már a 4. szezonban járok az FC Fehérvárral, sikerült egy nagyon erõs csapatot összehozni, és már a staff is nagyon komoly volt (legalábbis azthittem) majdnem az összes ember a legmagasabb, legtapasztaltabb szinten volt. Úgy gondoltam, hogy már elég jók hozzá, hogy pár dolgot rájukbízzak, természetesen a fontosabb dolgokat azért továbbra is én irányítottam. Nagyrészt az utánpótlást, az ifit, a stadiont, a fejlesztéseket és a további staff szerzõdtetését hagytam a segédekre. Eleinte nem volt semmi gond, aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy a felhasználható wage budget, tehát a max felhasználható fizetés -55 millióra csökkent! Nem vicc, elõtte +200ezer körül volt, és egyik napról a másikra -55 millió lett. Gyorsan átnéztem a játékosok fizetését, ott nem volt gond, és utána megnéztem a staff fizetéseket és ott észrevettem, hogy a segédem által szerzõdtetett psyho 55milliót keres... De ez még nem a legdurvább... Ugyebár gondoltam gyorsan kirúgom, mentem a menthetõt. Csakhát ugye a végkielégítés... 4 éves szerzõdése volt, havi 55millás keresettel... 5 milliárdot (!) kellett fizetnem, hogy kirúghassam... Szal nem túl valószínû, hogy innen fel tud majd állni a csapat...
Tanulság: ne bízz a segédekre semmit...
don't give a fuck
Sítáborban voltam máig és istenkirály volt... De nem untatom a kollégákat! 😊 Gratula mindenképp!!! Én ekkora elõnyt még nem szedtem össze, rendszerint a Chealsea követ 1-2 pont hátránnyal, és ez így megy három éve, azelõtt én nem voltam ott, a kékek igen... Olvastam a 6331-et, és nagyon különös. Azóta már leteszteletem a reserve ligát, és fél év (gyorsított tempóban managelés nélkül) tesztelés után is jól ment. Már bütyköltem progikat (Fifa 02,03,04,05 meg a tcm-eket) és általános hibám hogy apróságokon múlik a mûködés. Példál olyanon hogy egy játékos nevében nem kívánt karakter van, vagy hasonlók. Szóval az editort reseteld, és kezd elõrõl, nem sok idõ. Minden részletre figyelj és masolázz végig mindent, fixtureseket, a csapatokat, a játékosokat, 1-2 óránál nem több, és utánna ha menni fog büszke leszel magadra...! 😉 Csak ezt tom mondani.
football without ultras is nothing
1 gyõzelem,1 döntetlen és 1 vereség!!!!!!!!
Csupán 2 vereségem van és 2 döntetlenem.
Torony magasan vezetem a bajnokságot.Kb 10-13 pontal vagyok a második elõtt.
Hallod ezt Andretti na mijen vagyok?
vagy bug
kicsit megbuheráltam úgy a bajnokság rendszerét, ahogy leírtátok...az olasz bajnokságot...a Serie A-t hagytam 20-ason, a Serie B-t csökkentettem 20-asra és csináltam egy 14 csapatos Serie C-t...namost a gondom a következõ..a Venezia csaptával játszom nagyban, azaz játszanék, mert a második barátságos mérkõzés után olyan dolog történik amit még nem hallottam senkitõl...nevezetesen, hogy amikor üzenetem érkezik, eltûnik a proceed gomb, meg minden más ami oldalt felül illetve alul van, és csak a levelesláda marad...ergo se elõre se hátra, a leveleimet viszont olvasgathatnám életem végéig, ha kedvem tartaná...ezzel mit csináljak? hallott már valaki ilyet? elõre is köszi a segítséget...😊 hello!
õk is ahonnan leszedték a fifa manager06 szekcióban volt. és nem nézték át. én fel kartam tenni és indításnál a tcm2005-ös könyvtárba akarta magát pakolni. akkor kezdett gyanús lenni. aztán a mellékelt szövegfájlban is ez van írva. tehát a tavalyi játékhoz jó. az ideihez nem.
Te hogy álsz a játékkal?
a spanyolt nem szedtem és nem próbáltam.
Újra jeletkezem!
Most volt idõm játszani és elég sok meccset játszottam le!Elõször is a Shaktar D. ellen idegenbe sikerült 2-0-ra nyerni és ezzel az élre ugrottam a csoportba!Majd jött a Schaleke elleni hétvégi idegenbeli derbi amit egy szerencsés góllal megnyertem 1-0-ra!Azután két könnyebb a H.Rostoc és a Bochum ellen nem volt nehéz nyerni majd megint itthon fogadtuk a Shaktar D. csapatát és 4-2 vertük õket és ezzel kezd kialakulni a csoportban az erõviszonyok de még nem kiabálok el semmit van még 2fórduló hátra de már csak saját magamat üthetem el a továbbbjutástól!
A Bajnokságban jól jöttek a gyõzelmek mert átvettem a vezetést és 5pontos elõnyre tettem szert az õszi szezon vége felé!
Találtam a fifahungaryn kiegészitõket:Spanyol patch, traning patch stb!Valaki használta már õket?mükszenek a mentésnél is vagy csak ha új játékot kezdel és nem kavar be a játéknál(pl kilép stb)?
Egyelõre ennyi és várom a válaszokat!
Sziasztok!
persze, vhol el kell kezdeni, na de azért kérem :\
Még csak most lett meg a játék és nem tudom hogy kell meccset játszani!!!!
Mármint hogy kell elindítani a meccset!!!!!!
Nem tudja valaki mikorra lesz kész a magyarosítása!!!!!!!!!!
Létszi mondja meg valaki hogy kell elindítani a meccset!!!!!!!!!!!!
Elõre is kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha más kell akkor itt: gamecopyworld-ön
most bennvok a bl csoportkörben,remélem továbbjutok

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
köszi