Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, gondoltam én is hozzászólok a témához, fõleg, hogy akadt egy kis problémám, és jó lenne, ha valaki tudna segíteni.
Szóval most kezdem a 2013/14-es szezont az A. Izmir világverõ csapatával (Törökország), és végre eljutottam oda (int. prestige 15), hogy igazán jó játékosokat is megvehetek (8m$<😉. A csapatnak egyébként otthon nincs ellenfele, a 34 fordulós bajnokságban stabilan hozom a 85 pont feletti végeredményt, utoljára három éve kaptam ki, és a BL sem jelent túl nagy gondot általában (bár tavaly megszenvedtem a Real, Liverpool, Porto csoportot, csak szerencsével mentem tovább). Menedzserként 16-os szintû vagyok, és Szenegállal vb-t, Csehországgal eb-t és vb-t, Angliával pedig eb-t nyertem, most pedig a brazilokkal készülök a vb-re (ezután azt hiszem, nagyobb kihívást jelentõ csapatot választok).
Node.
Kellene a pénz, de keveslem, hogy év elején csak 50m-t költhetek játékosokra. Pedig dõl a nép a meccsekre (átlag nézõszám ~75e a 85e-bõl), de egyszerûen nem növekszik a szponzortól kapható pénz. Hiába minden, ha mindent teljesítek, akkor is csak max. 25m-t tudok kapni, amit keveslek. Mitõl függ, hogy mennyit ajánlanak fel a szponzorok? A másik dolog pedig a TV-jogdíjak. A pénzügyi adatoknál látom, hogy kapok ilyen címen pénzt, de errõl én ugyan még nem tárgyaltam soha. Hogy lehet a TV szerzõdés adatait megnézni, és mikor tárgyalhatok? Ennek a kettõnek a növelésével akarnék pluszpénzhez jutni.
Még egy dolog van egy magyar csodakapusom Fülöp Márton. Free agentként szereztem, most 2,4m-t ér, de mára csak egy nála jobb kapus (egy orosz a Manchester Cityben) van az egész világon. Igazából nem nagyon értek a focihoz, és ezért érdeklõdnék, hogy õ létezõ játékos, vagy csak generált?
Hát ennyi mára.
gyenge, közepes, vagy top csapattal?
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
!!!HALA MADRID!!!
Most már tapasztaltabb vagyok, így több esélyem van a bajnoki címre!
A játékosoknak én állítom a fizetését, mindegyikkel szerzõdést módosítottam, csökkentettem a fizetéseket, és még csökkenteni is fogom! A fizetés emelést is le nulláztam!
A játékosok heti fizetése 280,000 euró volt! Arra ment a sok pénz! Meg az építkezés vitte el!
!!!HALA MADRID!!!
A stadionnal csak azok a szektorok bovithetoek ideny kozben, ahol nincs berlet eladva. Ahol van berletes, ott csak ideny vegen lehet boviteni, de ugyelj, hogy mas szektorba amit mar bovitettel oda adj el berleteket. En ev vegen mindig atvarialtam a szektorokat, attol fuggoen melyik szektort akartam boviteni. Amugy a sarok tribunoket lehet a leggyorsabban boviteni, a fotribun joval tovabb tart honapokig, persze fugg a feluijtas nagysagatol, mennyivel nagyobbat akarasz, milyen tetot, bla bla bla.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Vagy õk keresnek téged, ha sikeres vagy?
!!!HALA MADRID!!!
Csináltam most olyat hogy eladtam a stadion nevét 10 évre kaptam belõle egy kis pénzt így újra pluszban vagyok!
Meg befektettem egy kis pénzt/investment/ 500 ezret 2 évre! Ebbõl van hasznom?
A stadiont nevét érdemes eladni? Mert gondoltam rá hogy akkor nem jön pénz a jegyekbõl?
!!!HALA MADRID!!!
Kétszer küldte el ez a szutyok... Valaki kitörölné a másodikat...
-3 éve a klubbnál vagy
-tavaly bevételed volt
-nincs felvett kölcsönöd, és nem vagy minuszban
-és az épületeid (stadium facilities) min. 10 millát érnek.
-és ha az 1. osztályban játszol.
A magyarosításról annyit, hogy meg lehet tanulni angolul viszonylag gyorsan (könnyû nyelv, van képzés millió...) és úgy nagyon élvezhetõ a game. Sok fordítást leszedtem már, és mindig azt tapasztaltam, hogy eredeti nyelven sokkal-sokkal jobb a játék! Persze ha nem tudnék angolul, biztos azt mondanám hogy miért em fordítják le magyarra már a gamegyárban... De kis országunk pár gémelõje miatt aligha fordítgatnak a gémgyárak. (fõleg itt ahol virágzik a warez...)
-3 éve a klubbnál vagy
-tavaly bevételed volt
-nincs felvett kölcsönöd, és nem vagy minuszban
-és az épületeid (stadium facilities) min. 10 millát érnek.
-és ha az 1. osztályban játszol.
A magyarosításról annyit, hogy meg lehet tanulni angolul viszonylag gyorsan (könnyû nyelv, van képzés millió...) és úgy nagyon élvezhetõ a game. Sok fordítást leszedtem már, és mindig azt tapasztaltam, hogy eredeti nyelven sokkal-sokkal jobb a játék! Persze ha nem tudnék angolul, biztos azt mondanám hogy miért em fordítják le magyarra már a gamegyárban... De kis országunk pár gémelõje miatt aligha fordítgatnak a gémgyárak. (fõleg itt ahol virágzik a warez...)
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
De már -3,4 millió a vagyonom! Mi a francot tegyek hogy növekedjen? 200 ezer a veszteség! Mibõl tudok összeszedni annyi pénzt még pluszba?
!!!HALA MADRID!!!
A magyrosításon ki dolgozik?
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
Az FM nekem pl. sokkal jobban bejött, mint a Fifa Manager , mondjuk a TCM 2004, az tetszett még, de azóta inkább FM, ez persze eléggé szubjektív dolog !
Mondjuk egy jólsikerült magyarosítás sokat lendítene a Fifamanager megitélésén, szerintem nem csak nálam, de amint olvasom errõl lemondhatunk sajnos, kár érte
<#rinya>#rinya>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A fizetést kikre értetted? A játékosokra? Vagy az edzõkre?
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
Az átigazolási idõszakban csak azokat a játékosokat lehet igazolni akik a listában vannak?
!!!HALA MADRID!!!
Minden posztra ajánl önkéntest...
Kezdtem egy új gamet az angol conference cupban (5. osztály), F. Nailsworth. Csapatérték 99000 Euró. (legkisebb játszható angliában😊)7. forduló, és volt már pokol és menny is! 1. meccs 3-0 ide sima ügy. aztán XLXXX 5 forduló 4 pont... 7 ponttal 12. vagyok, élen 13 ponttal a Burton. Hát asztem itt meghalok... De jön a csoda! WWW 3 meccs 9 pont--> 16 ponttal meg máris 1. vagyok! És most megy a szekér!!! Állat jó! Meg sem állok a BL ig!!! 😉
sok sikert!
!!!HALA MADRID!!!