11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • kas123
    inkább június :D
  • Pikler
    Legyen már május! :D:D:D
  • kirfer16
    Egyébként ha le akarod tölteni az extra times-t akkor meg eredeti játékra is szükséged van vagyis eredeti codra szoval nehéz letölteni mert megkell venni a játékot is.
  • kirfer16
    Májusra
  • Pikler
    Mindenki nevében köszi aki dolgozik vagy dolgozott a magyarításon!
    Megkérdezhetem, hogy kb mikorra várható? Köszi
  • takibalint
    Nekem tetszik, bar meg minden ujdonssaggal nem talalkoztam.

Mondjuk azt nem tudom hogy oldajak meg a hackerek, bar mindent lehet, csak akarni kell. Ugyanis a programot ugy csinaltak meg, hogy ha letoltotted a netrol, es installaltad, akkor elso alkalommal, amikor elinditod a jatekot, csatlakoznod kell a nethez, hogy az Extra Time ervenyesiteni tudja a kodot sajat magatol. Ugyanis az EA oldalarol csak ugy lehet letolteni, hogy krealni kell magadnak egy fiokot, vagyis regisztralnod kell. Ezzel valaszoltam is NEuman azon kerdesere, hogy mi van ha ujratelepited a jatekot. Az, hogy ujra letoltod az EA honlapjarol, de fizetned nem kell erte, mivel mar 1x fizettel, es ezt az EA nyilvantartja.

Gondolom, van valami modja, hogy lehet masolni, de ez nem az en dolgom.
  • FuckingMontana
    tuti h nem kell megin fizetni érte megin,

az is egy vicc h nem lehet másolni,ha a gépedre letölti és onnan települ akkor egy ideiglenes mappába beteszi a gép,és telepítés után letörli,szal lehet másolni csak várni kell h valaki megtegy
  • Neuman
    Ez milyen felállás 2 kvédő??
  • ezeradam
    nem tud valaki egy jo taktikát 2-1-4-3 as felálláshoz ?
  • Neuman
    Kérdésem az: oké letöltöm, de ha újra rakom a gépet vagy a játékot akkor adnak valami reg kódot, mert gondolom nem kell minden alkalommal fizetni érte?
  • FuckingMontana
    hát az baj!
    akkor nem lesz meg az sem! :)
    sztem azé megoldják a hackerek,mindent fel lehet törni :D

és hogy tetszik neked???megérte fizetni érte?
  • takibalint
    Nem. Mivel az Extra Time-ot csak az EA-tol lehet letolteni, es automatikusan installalja magat a program letoltes-kor, ezert masolni sem lehet, mivel nem marad nyoma a szamitogepen a letoltott faljnak. Amugy 750 MB amit letolt a gep.
  • savafan
    És létezik "olcsóbb" verzió is?
  • takibalint
    Jelentem megoldottak a gondok, es mukodik az Extra Time.
  • takibalint
    Az mar kijott. Nem olvasol lejjebb? Csak problemak voltak, nem indult el, most ugytunik elharitottak a porblemat. MA este kiprobalom, tenyleg indul e. Amugy fizetni kel erte, vagy ez nem baj neked? 10 Font vagy 15 Euro
  • Neuman
    Andretti írta hogy május környéke.
  • Djemba
    én németet tanulok angolul nem tudok
  • Neuman
    Vicc volt, ha ilyen türelmetlenek vagytok akkor segítsetek ne csak a szátokat járassátok, mindenki dolgozik a saját tempóján, amennyire a szabdideje engedi!

Türelem! Türelem!
  • Neuman
    Már 95% csak nem lett át írva.

• Djemba
    magyarosítás hogyan áll?még hány hónap?
  • FuckingMontana
    nem várom a 08-at
    először az extra time jöjjön ki!!!
  • Madu
    Sajna már 5 ször újraraktam még valami patch et is leszedtem de nem jo:(
  • Neuman
    Ez igen érdekes!

Rakd fel újra a játékot.
  • Madu
    Helósztok kéne egy kis segítség, mért nem írja ki nekem a csapatneveket?

http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/hiba1172685777.jpg

ha valaki tudja a megoldást akor légyszi írja le köszi.
  • ezeradam
    most épp az mtk val és két csatár egy támadó középpályás négy sima középpályás(lm cm,cm,rm) és három belső védő
  • balazsx
    Hát ez bizony taktikai probléma. Melyik csapattal játszol és milyen felállásban?
  • ezeradam
    az a bajom a játékkal hogy : hiába jobb a csapatom ratingje vagy százzal mint az ellenfelemé mégis mindig vagy kikapok vagy döntetlent játszok nagyon ritkán nyerek. talán rossz taktikát használok ? nem tudtok segíteni ?
  • takibalint
    Amugy ne siess annyira. Jeleleg problemak vannak az Extra Timeal. Ugyanis nem indul el, hiaba regisztralod. Szoval varj, amig megoldjak a problemat, es mukodni fog rendesen.
  • takibalint
    Az EA linken kereszul erheto el. Amugy 10 GBP az ara. Pontosan 9.95
  • kirfer16
    Én abba hagyom a forditásr bocs mindenkitöl de egy emberel kevesebb dolgozik most már.
  • Neuman
    Szponzorral játék kezdéskor tudsz szerződni, majd később ha lejárt a szerződés, akkor lehet hosszabítani, vagy lehet másikat szerződtetni.

Nem kell vinni mennek maguktól. :D

Valutát minek akarsz váltani? Nem tudok róla hogy valahol lehet e.

Mindig a megfelelő jegyárakat állítsd, amely játékost nem használod azt add el, csökkentsd a fizetéseket, ügyelj a csapat boltjára hogy mindig legyen áru benne.
  • pekka2
    Köszi, kicsit vaksi voltam..
    :)
  • blur55
    azt szeretném megkérdezni, hogy a reserve teamet miért nem tudom elérni? edző van -
  • FuckingMontana
    hi
    lenne egy igen érdekes kérdésem
    HOL VAN A FIFA MANAGER EXTRA TIME?
    ezt csak azé kérdem mert sehol nincs fenn ahonnan le tudnánk szedni pedig má 2 napja megjelent és semmi hír róla.
    egyszerűen hihetetlen h minden igénytelen számomra jelentéktelen játék előbb kinnvan mint a megjelenése és ez meg pont nem,hát ez bbosszantó :D

azé ha valaki meglátja vhol szóljon :D
    köszi
  • kas123
    itt -.- a kereső szép a ekreső jó a kereső hasznos
  • MaxPayne
    Valaki meg tud válaszolni a kérdéseimre? pls
  • MaxPayne
    tehát a kérdéseim a következők:
    a fifa 07 managerben hogy lehet szponzorral szerződni?
    hogy lehet a játékosokat elvinni az orvoshoz ha lesérültek?
    hogy tudok valutát váltani?
    hogy tudok több pénzre szert tenni?

Persze a menegerem még 1 level szinten van.
  • MaxPayne
    írd be a fórumkeresőbe hogy Fifa 07
  • pekka2
    Csocsi, nem tudjátok hol a FIFA07 foruma? Nem találom sehol, mióta újra kellett raknom a gépem...
  • kas123
    írd be ide -.-