Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem is tudom. Most próbáltam ki ezt a Fifa Manager 2006-ot, de nem igazán tetszik. A TCM 2004-ben az volt a jó, hogy lehetett magadra költeni a pénzed meg csajozni stb tehát volt értelme pénzt keresni, csak nem nagyon kaptál ajánlatot külföldrõl. A 2005-höz nem volt magyarítás meg pénzköltés sem, de legalább lehetett vándorolni össze-vissza, ebben a 2006-ban meg még mindig nincs pénzköltés (azért meg nem fogok alkudozni, hogy minél többel vegyem le a saját csapatomat), szerencsére a vándorlás maradt, de ez, hogy a játékosoknak nincs összefoglaló értékük, ez odab**z. Csak nézem az átigazolási listát és gondolkodok, hogy "ezt most mind végig kellene pötyögnöm???". A régiekben legalább láttam 200 középcsatárt, szint alapján sorrendbe raktam és figyelembe véve a szintet, az árat meg az életkort kiválasztottam a legmegfelelõbb játékost (persze ha hajlandó volt átigazolni). Jó, ok, persze, nagyon jó lett maga a game, az a talk to press az kifejezetten tetszik meg úgy az egész elég korrekt, de én nem így akarok sok idõt tölteni egy játék mellett (mint TCM 2004-el 180 órát, 2015-ig), hogy órákig hasonlítgatok össze 35 vagy mennyi értéket és gondolkodom, hogy ez most jó vagy nem. Persze ha valamiben tévedek, akkor javítsatok ki, mert én örülnék a legjobban, ha valamit félrenéztem volna és kiderül, hogy ebben mégis van ez meg az.
hello tudsz olvasni?

football without ultras is nothing

mocoroga
hello tud valaki magyarosítást?

I cry when angels deserve to die.

szívesen

köszi, már megy is

Nos, tök örülök hogy Cnut-nak megy a téma, de nekem ezt a krekfix GCW-n-t ki tudnád fejteni Green?

nincsmit 😊

Teljes siker! Köszi!

Már nézem is!

krekfix GCW-n?

Ugyanez nálam is!

Hali. Felraktam a játékot, és a két patch-t! EL is indul, de amikor be akarom töltetni az adatokat, egy új csapattal, kilép a WINDOWS-ba. Miért teszi ezt és hogyan tudom megoldani hogy mûködjön normálisan?

Azóta történtek olyan fejlemények hogy már el sem indul és megnéztem a hivatalos fórumot de attól se lettem okosabb.

Sziasztok! Már egy fél órája bújom a topicot, de lehet hogy csak mert túl korán van, de sehol nem találom hogy hol lehetne kikapcsolni a zenét... Indítanék új játékot és mikor a csapatot kiválasztom akkor kidob a desktopra. #2024ben is ez a kérdés hogy a zenét hol lehet kikapcsolni, de most tényleg HOL?
readmeben írják hogy a my documentsben, de ott nekem semmi ilyen nincs.

Blade17
Nincs a tcm valamelyik részéhez multi patch hogy lehessen neten játszani vele???

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

egyébként ha a MU-val játszol,nem olyan egyszerû a reserve team-ben tartani a játékosokat,mindig elõbukkannak a elsõ csapatban. :-(
reserve team, squad és simán egérrel áthúzod.
Hegeace
Hy mindenki. Új vok ebben a gameban. eddig Football managereztem de már meguntam. Annyi lenne a kérdésem hogy hogy lehetne egy játékost az A csapatból a B-be le zavarni úgy hogy az A keretbe ne is lássam?

Heló szia remélem hogy vagy

Neuman
Elviekben a spanyol 2. osztályban kellene folytatnia, de ilyen még nem volt hogy nem játszottak mecset legalábbis nekem.

!!!HALA MADRID!!!

Szevasztok!
Segitseget szeretnek kerni: A 2.csapatom a szezonba megnyerte a spanyol 2.ligat de mivel mar az elso osztalyba ott van az felnott csapatom ezert ugye nem juthatott fel, de masik bajnoksaba se indult el. Egesz evben egy meccse se volt a 2. csapatnak!Most mar 1 eve semmilyen bajnokit nem jatszanak!Nem jovok ra hogyan lehetne ujra elindítania a 2.csapatomat vmelyik alsobb bajnokságba!

Helo! Tudom , hogy nem szabadna ilyet beírni, de nincs egy torrent oldalon se fent!! Adjatok már egy olyan címet ahonnét lelehet tölteni.

Köszi!

a letöltéseid közé <#hehe>

Hali!

Az uj gepard patch-ot hova menti a gép mert nem találom!Köszi

FrezeR
ok köszi, megnézem mégegyszer!

tobias88
ott lehet asszem beállítani, hogy milyen esélye van nálad, ott van hogy biztos kedõ meg ilyenek, de te a reservedet jelölted meg (legalábbis asszem így van, de a tcm-ben biztos)
adj neki profi szerzõdést

FrezeR
na bakker de akkor mit csináljak ?😊 elmentettem elõtte pont valami ilyesmitõl tartva 😄

tobias88
megint ugyanazt a rossz szerzõdést irattad vele alá😄
FrezeR
irtam korábban, hogy egy tehetséges ifimet nem tudom felhozni tarcsiból. na megvártam amig lejár a szerzõdése, meg is kapta az új szerzõdést. de maradt a tarcsiban és ugyanugy nem tudom felhozni a fõ keretbe😞 most akkor mit csesztem el?

tobias88
szedtem le arcokat a játékhoz, de azokat hogyan és mivel kell berakni??
a másodikról nem tudok sokat.
az elsõben nagyon sok apróságot javítottak. nézd meg a hivatalos oldal fórumában, ne várd, hogy valaki leírja a majd egy oldalnyi listát.

tobias88
valaki mondjon valamit a patchek értelmérõl, mert azóta se tudok semmit
tobias88
Hell, az miért van, hogy amit editorral megcsinálok, a játékban megjelenik ugyan, de ha ezen az álapoton akarok állítani, az alap beállítások jönnek vissza az editorban!!?????
nagyon sok apróbb és pár nagyobb hibát. a listát megtalálod a hivatalos oldalon található fórumban (asszem) majdnem egy oldalt tesz ki a felsorolás, ha jól emlékszem.

tobias88
Hell, valaki mondjon már valamit, mit javítanak a patchek, mert én nem vettem észre semmit (lehet hogy vak vagyok)!
FrezeR
igen..2011-ig van szerzõdtetve még 2 év😞 várhatok akkor rá...óó

takibalint
nezd meg az ifid szerzodeset. Lehet, hogy 1-2 evre a tartalekba szerzodtette.

FrezeR
a tartalékedzõm felhozta a tarcsiba az egyik tehetséges ifimet, és én most szerettem volna az elsõ csapatba tenni, de nem tudom..vajon miért? angol elsõ osztály

tobias88
átírtam pár játékosnak a tulajdonságát és kész, mást nem csináltam
shad0w
Kizárt dolog, hogy a WCD bármit is elrontson... Valószínûleg a WCD-vel beimportált cuccal volt a gond, én is találkoztam már jópár olyan kieggel ami elõbb vagy utóbb kinyírta a játékot. A hivatalos peccseknek hibátlanul mûködniük kell (én spec jelenleg nem is használok mást), a nem hivatalosokért meg nem véletlenül nem vállalnak felelõsséget a készítõk 😊 Azok között van ami mûködik, van ami nem, meg van ami egy darabig mûködik aztán egyszercsak elromlik és/vagy fordítva 😊

don't give a fuck

tobias88
de, mert multkor pont a WCD után nem indult, és most 3 hónap után meggondolta magát, pedig nem csináltam semmit!
a két hivatalos patchtõl és a magyar kiegészítéstõl nem fog behalni. másnak is ezekkel megy a játék.
a write current database-t azért kell nyomni, hogy az ott átalakított dolgok tényleg beépûljenek a játékba. ha nem nyomsz ilyet akkor semmi változás nem kerül be a játékba. a magyar bajnokság is így kerül be a játékba.
ha nem megy akkor nem ez a gond

tobias88
bocs, nekem épphogy elindult a game hosszú próbálkozások után, mivel rámentem az editorban a WRITE CURRENT DATABASE-ra, és valaki aztmondta, hogy az miatt haéólt be, most akkor lehet használni az EDITOR-t, vagy nem, és a PATHCEK-tõl nem fog behalni?

olvassatok már vissza

tobias88
má sikerült, a patch amúgy mire jó, mit változtat meg, mert ezt nem merem állítani, az editort se merem megnyitni, mert multkor az volt a baj!
Patchelted? Ha igen akkor ne felejts editorban write current databaset nyomni, ha meg nem akkor rakd fel újra...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

tobias88
Valaki segítsen: felteszem a játékot, de az elsõ komolyabb töltésnél kilép!
Neuman
Van más is de majd szét nézel.

!!!HALA MADRID!!!