11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • kirfer16
    Jaj ne veszekedjetek én csak megjegyeztem hogy nincs kirva egyébként meg az elején én is forditotam de sajnos nincs szabadidöm most erre a célra ha a nyári szünetig nem készül el akkor ujra visszafogok szállni.
  • Zsolti9014
    a másokba elé az a nem kell
  • Zsolti9014
    Egyébként aki bele tud kötni a másokba, az miért nem jön inkább fordítani. Biztos jobban haladnánk, ha többen lennénk, vagy több idő lenne.
  • kas123
    nehogy megsértődj :D, nem bántásból írtam =), csak poén volt =)
  • Djemba
  • kas123
    őőő nemtom h vmi baj van e a szemeddel, vagy csak nem olvasol vissza, de sztem az előző :D, ezért itt van pár link:
    szem 1
    szem 2
    szem 3
    És mindezt miért?! mert, Neuman írta 2 hsz-el alattad, hogy kb 50%-nál járnak...
  • Djemba
    inek legyen kiírva már 3 hónapja 16% volt nem is haladnak vele!!!!
    MARAD A JÓ FOOTBALL MANAGER 2007 AZ LEGALÁBBM MAGYARUL IS VAN MÁR!!!
  • kirfer16
    eltünt felülröl a 15% az durva már kise kell irni.
  • Pikler
    Ok! Köszi!
  • Neuman
    kb 50% tudomásom szerint.
  • Pikler
    Megkérdezhetem kb. mennyi szazaléknál tartotok?, a magyarításban.Köszi!
  • Neuman
    nincs
  • peppino3
    van hozá magyarositás vagy hanincs szoljatok [email protected] de akor is szojatok ha van és hol lehet le tölteni köszke
  • Zsolti9014
    sajnos nagyon kevés a fordító, és aki van, az is időhiánnyal küzd.
  • zab
    Látom nagyon jól halad a magyarosítás,grat!
  • szanics
    Rendszer -> speciális -> virtuális memória
  • maraconis
    cső,hogy kell lapozóállományt törölni mert hogy azt írja ki hogy szabadítson fel több helyet a lapozóállományban hogy fusson a game.
    Kérlek segítsetek.
  • csaszikáim
    jólvan kösy...amúgy szerintem jó a játék...igaz jobb lenen magyarul de így is érthető sztem...hát igen nekem mondhatnak akármit nekem ez a sorozat a best managerek között...erről ennyit
  • Neuman
    Én az elején mindig azokat fejlesztem ami pénzt hoz, de ezt mindig a fejlesztés összege határozza meg.
  • csaszikáim
    jólvan ok kösyke...és szerintetek mit érdemes csinálni-fejleszteni?inkább csináljam a fagyizókat meg ilyeneket vagy a fiataloknak vmit...vagy mit érdemes?
  • Neuman
    Túl lépheted majd kiegyenlíted, bár nem tudom hogy mennyivel.
  • csaszikáim
    ok de nem tudjátok h kb mennyit honnan mert nem lenne mindegy mert sopronnal vok...és konstrúkcióra nincs túl sok pénzem viszont a cashből tele vok...
  • Neuman
    Szed le azt a progit és indítsd el, valószínű az a baja, vagy szed le a reloaded cracket
  • Neuman
    Azt hiszem mind 2-ből.
  • maraconis
    Hali,van egy kis problémám amikor feltelepítettem a gamet, és amikor el akarom indítani mért nem megy,egy linket ad ki www.securom.com kérlek segítsetek.
  • csaszikáim
    csáó!azt szeretném megkérdezni h ha stadiont építek akkor a konstrukcióból von le nekem pénzt vagy csak simán a cash-ből...?
  • Zsolti9014
    nálam is így van
  • Neuman
    Spanyol Division E indítottam egy csapatot, jelenleg évi 250 ezer euró a tiszta bevételem, ebből kell gazdálkodni, igaz van mellette 1 millió befektetve, de ahoz egyenlőre nem nyúlok egész jó csapat lett.

A player exchange tényleg nagyon jó, előszerettel alkalmazom minden egyes vásárlásnál, igaz ritkán van rá lehetőség.
  • szanics
    Sajnos ehhez a játékhoz az én gépem kula, pedig tetszik :(
  • Andretti
    Az előző hsz. lényegében nem válasz, csak annak indult, de nem válasz...
  • Andretti
    fű de elszoktam ezektől a magas áraktól... rendszerint kis vagy teljesen új csapatokkal játszok 2.-3.-4. osztályokban, több kevesebb sikerrel, de a pénzügyekkel sosincs gondom, pedig igazolok mint a tetű (min 5-6 új játékos per év) ajánlom a player exchanget, mert nagyon jó emberkéket lehet szerezni minimum áron, és (bár nagy játékost ritkán lehet így igazolni) a transfer listen lévő emberekért alig kell fizetni, 300-400k-s játékost 200-ért megveszek vagy elcserélek egy 250k értékű öregebb és gyengébbre...

A fordítzásról szomorú hír hogy lényegében leállt...
    Van egy maximum 5 fős mag aki dolgozgat, de lényegében kialudt a tűz. Nincs elég ember...
  • szanics
    Köszi!
  • szanics
    Csak a saját könytárból kell indítani, nem?
    Mert kér egy könyvtárat, ahova be akarja másolni. Nem ez az első patch, amit életemben telepítek, de ezt most nagyon nem értem. :D
  • takibalint
    Szanics! Itt a normal patch 1.0

http://www.fm07.de/en/index.php?rubrik=dls&site=downloads&cid=23

• takibalint
    http://www.fm07.de/en/index.php?rubrik=dls&site=downloads&fid=72&cid=35

Elvileg a telepito automatikusan feluliraja a databaset. Ha elinditod a telepitot o megcsinal mindent. Ne masolgass semmit, legfeljebb a regi databesrol csinalj biztonsagi mentest.
  • szanics
    Valamilért hiába telepítettem fel a rosterfrissítést, amit #7633-ban találtam, nem működik, pedig utána kezdtem új bajnokságot. Ötlet?
    Amit csináltam: bemásoltam az exe által kicsomagolt database könyvtárat az eredeti helyére.
  • Ginjoey
    OK.Most úgy van hogy hosszú távra vettem fel és havonta igy kevesebbet kell törlesztenem. Amúgy bekerültem a BL döntőbe, igy most 32 millió plusszban vagyok. Csak kifogytam a középpályásokból, csak 3 vagy 4 db van. Ez elég gáz. A reserve team-em meg nagy szar. Úgyhogy valahonnan akasztanom kell egy embert a középpályára......(elcserélem az öregeket). Megfofadom a tanácsokat, lehet hogy fejlesztenem kéne az épitkezéseket is....
  • szanics
    Na adatbázis-frissítést megtaláltam. Patch volt már?
  • szanics
    Sziasztok! A játék jó, de a teljes verzióhoz kellene nekem egy roster patch és egy normál, ha van.
    (Használtam volna a keresőt, de nem működik.)

Előre is köszi a linkeket!
  • takibalint
    Leginkabb fizesd vissza a 42 millio kolcsont. Amugy ezek a mellekes dolgok, mint Vidam park, fagyizo, tenyleg jo beruhazasok, mert termelik a penzt.